telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2018 πριν 40 λεπτά, το μέλος Krosfala έγραψε: Αλλαξες κ λαδακια?Εκει θα πονταρα Εχω ερωτηση..Πηρα γκαζιερα,ο κατασκευαστης (motion pro) δηλωνει οτι οι ντιζες του γκαζιου πρεπει να λιπανθουν πριν την εγκατασταση.Ψαχνω λιγο στο νετ κ βλεπω οτι δεν ειναι κ τοσο απλο το θεμα τελικα.Η motion pro πουλαει ενα σπρευ γι αυτη τη δουλεια αλλα λεει οτι οι ντιζες θα πρεπει να λαδωνονται μ αυτο καθε 2 βολτες!!!Αλλη δουλεια δεν ειχαμε... Προς αποφυγη παρεξηγησεων εχω βρει ψαχνωντας οτι πολλες ντιζες ειναι περασμενες με τεφλον κ επομενως δε χρειαζονται τπτ.Αυτες ομως δεν ειναι ετσι. Εγω βρηκα απο μια εταιρεια που φτιαχνει λαδια για αλυσιδες ποδηλατων κ ειδα οτι αρκετοι το προτεινουν Finish Line. Τι βαζουμε,ξερει κανεις? Γιατί δεν ψεκάζει τις ντίζες με σπρέι τεφλόν; ή με σπρέι λευκού γράσου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2018 πριν 44 λεπτά, το μέλος Krosfala έγραψε: Αλλαξες κ λαδακια?Εκει θα πονταρα Εχω ερωτηση..Πηρα γκαζιερα,ο κατασκευαστης (motion pro) δηλωνει οτι οι ντιζες του γκαζιου πρεπει να λιπανθουν πριν την εγκατασταση.Ψαχνω λιγο στο νετ κ βλεπω οτι δεν ειναι κ τοσο απλο το θεμα τελικα.Η motion pro πουλαει ενα σπρευ γι αυτη τη δουλεια αλλα λεει οτι οι ντιζες θα πρεπει να λαδωνονται μ αυτο καθε 2 βολτες!!!Αλλη δουλεια δεν ειχαμε... Προς αποφυγη παρεξηγησεων εχω βρει ψαχνωντας οτι πολλες ντιζες ειναι περασμενες με τεφλον κ επομενως δε χρειαζονται τπτ.Αυτες ομως δεν ειναι ετσι. Εγω βρηκα απο μια εταιρεια που φτιαχνει λαδια για αλυσιδες ποδηλατων κ ειδα οτι αρκετοι το προτεινουν Finish Line. Τι βαζουμε,ξερει κανεις? Once or twice a year θέλει lubing σύμφωνα με το μάνιουαλ. Ούτε εγώ τις λάδωσα όταν τις έβαλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2018 Καποτε λαδωνα τις ντιζες με λαδι για ραπτομηχανες, ειναι πολυ λεπτο και περναει μεχρι το τελος της ντιζας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος telixristos έγραψε: Γιατί δεν ψεκάζει τις ντίζες με σπρέι τεφλόν; ή με σπρέι λευκού γράσου; Καταρχας γιατι δεν τις ψεκασανε αυτοι οι μαλακες ? :) Υπαρχει σπρευ τεφλον?Γιατι εγω αυτο σκεφτομουνα που βαζουμε στις αλυσιδες,που εχει κ τεφλον πριν το ψαξω λιγο.Και ειδα οτι πολλοι λενε οτι δεν κανει,ξερενεται κ σκαλωνουν μετα λενε. Λευκο γρασο εχω σε σπρευ,δε θα μαζεψει βρωμιες λες?Και θα περασει,δυσκολο το βλεπω.... πριν 8 ώρες, το μέλος gkourv έγραψε: Once or twice a year θέλει lubing σύμφωνα με το μάνιουαλ. Ούτε εγώ τις λάδωσα όταν τις έβαλα... Τιι μαλακες ειναι αυτοι ρε?Οι εργοστασιακες δεν θελουν τπτ,τοσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν σωστες ντιζες? Το μανιουαλ δε το ειδα ακομα,αλλα μπηκα στη σελιδα τους κ ειδα το σπρευ που πουλανε αυτοι, μλκ λεει μετα απο καθε 1-2βολτες!!Ειναι τρελοι? πριν 6 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Καποτε λαδωνα τις ντιζες με λαδι για ραπτομηχανες, ειναι πολυ λεπτο και περναει μεχρι το τελος της ντιζας. Ναι αν μπει λαδι τελικα θελει πολυ ψιλο.Στο προηγουμενο ειχα προσπαθησει να ριξω λαδι αναρτησεων στο συμπλεκτη κ δεν περνουσε.Πως κ δεν κυκλοφορουν σπρευ γι αυτη τη δουλεια απο τις κλασικες εταιρειες εντυπωση μου κανει Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2018 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος Krosfala έγραψε: Δε θα κάνουμε τίποτα. YOLO! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικοςδ 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 σπρει σιλικονης με τεφλον σπρει αντισκωριακο wd40 το οποιο δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται ειναι και λιπαντικο υπαρχει και σπρει γρασσο υψηλης διεισδυσης που ειναι το καλυτερο απο ολες τις ανωθεν επιλογες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 Οι δισκόπλακες οι οποίες έχουν πριτσίνια και δεν είναι ενιαίες, είναι οπωσδήποτε πλευστές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικοςδ 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε: Οι δισκόπλακες οι οποίες έχουν πριτσίνια και δεν είναι ενιαίες, είναι οπωσδήποτε πλευστές? εξαρταται απο το αν εχουν τζογο η αν ειναι σταθερες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος Νικοςδ έγραψε: εξαρταται απο το αν εχουν τζογο η αν ειναι σταθερες Αυτό λέω. Υπάρχει περίπτωση κάποια να έχει πριτσίνια και να μην είναι πλευστή? Ρώτησα τον tsuboss μου είπε ότι για το μηχανάκι μου αυτή που έχει είναι πλευστή. Το μηχανάκι μου όμως φοράει πλευστή δαγκάνα και κανονική δισκόπλακα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να υπάρχει αυτός ο συνδυασμός (πλευστά και τα 2). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικοςδ 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος achilleasv έγραψε: Αυτό λέω. Υπάρχει περίπτωση κάποια να έχει πριτσίνια και να μην είναι πλευστή? Ρώτησα τον tsuboss μου είπε ότι για το μηχανάκι μου αυτή που έχει είναι πλευστή. Το μηχανάκι μου όμως φοράει πλευστή δαγκάνα και κανονική δισκόπλακα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να υπάρχει αυτός ο συνδυασμός (πλευστά και τα 2). λαθος δεν ειναι ο συνδυασμος απλα δεν εχει ουσια. ενα απο τα δυο κανεοι τη δουλεια.\ αν εχεις πλευστη δαγκανα τοτε η δισκοπλακα ειναι φιξ το κεντρο της δισκοπλακας ειναι το ιδιο υλικο με το υλικομ τριβης? η το κντρο ειναι αλουμινιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Νικοςδ έγραψε: λαθος δεν ειναι ο συνδυασμος απλα δεν εχει ουσια. ενα απο τα δυο κανεοι τη δουλεια.\ αν εχεις πλευστη δαγκανα τοτε η δισκοπλακα ειναι φιξ το κεντρο της δισκοπλακας ειναι το ιδιο υλικο με το υλικομ τριβης? η το κντρο ειναι αλουμινιο? Στην αφτερμαρκετ που θέλω το κέντρο είναι αλουμίνιο. Για να τις φτιάχνει έτσι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αν και θα μπορούσε να τις φτιάχνει σταθερές δεν το επιλέγει..Αρα ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικοςδ 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 αποβολη θερμοκρασιας καλυτερη συνδεση με πριτσινια πολυπιθανο να ειναι πλευστη περιττο αλλα οχι λαθος. σιγουρα ακριβοτερο ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Νικοςδ έγραψε: αποβολη θερμοκρασιας καλυτερη συνδεση με πριτσινια πολυπιθανο να ειναι πλευστη περιττο αλλα οχι λαθος. σιγουρα ακριβοτερο ομως Μίλησα με τον κατασκευαστή (tsuboss) και μου είπε ότι είναι πλευστή αυτή που φτιάχνει για το μηχανάκι μου. Δεν είναι ακριβή, 53 ευρώ έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2018 Ο προβληματισμός (η παπ@ριά βασικά ) της ημέρας : Με ή χωρίς κάλυμμα πλαισίου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2018 Βγάλε το μέχρι να το βαρεθείς σκέτο και το βάζες πάλι.. Και πάλι από την αρχή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2018 Την 3/2/2018 at 9:51 ΠΜ, το μέλος Νικοςδ έγραψε: σπρει σιλικονης με τεφλον σπρει αντισκωριακο wd40 το οποιο δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται ειναι και λιπαντικο υπαρχει και σπρει γρασσο υψηλης διεισδυσης που ειναι το καλυτερο απο ολες τις ανωθεν επιλογες Μια διορθωση μονο θα σου κανω μαν μην τυχον το δει κανεις κ παει και το κανει. W40 k λοιπα αντισκουριακα ΔΕΝ βαζουμε στις ντιζες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος Krosfala έγραψε: Μια διορθωση μονο θα σου κανω μαν μην τυχον το δει κανεις κ παει και το κανει. W40 k λοιπα αντισκουριακα ΔΕΝ βαζουμε στις ντιζες! Γιατι? Εγω εβαζα παντα....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 22 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Ο προβληματισμός (η παπ@ριά βασικά ) της ημέρας : Με ή χωρίς κάλυμμα πλαισίου; Θράσο, χωρίς!! Ταιριάζει καλύτερα με τα χρώματα γύρω γύρω (θάλαμος διαστολής πχ) και φαίνεται και το δοχείο (αζώτου) από το αμορτισέρ! πριν 5 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Γιατι? Εγω εβαζα παντα....... Γιαυτό πήρες τελικά μηχανάκι με υδραυλικό συμπλέκτη Στις ντίζες δεν αφήνεις σπρέι τύπου WD40 Θεωρητικά τις καθαρίζεις με τέτοιο σπρέι για να βγει η μαυρίλα και καπάκι βάζεις σπρέι λίπανσης ντιζών. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λίπανση με σπρέι αλυσίδας. Κάποια στιγμή (γρήγορα) ακόμα και μασίστας να είναι ο αναβάτης, δε θα μπορεί να πατήσει συμπλέκτη..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Στις ντίζες δεν αφήνεις σπρέι τύπου WD40 Θεωρητικά τις καθαρίζεις με τέτοιο σπρέι για να βγει η μαυρίλα και καπάκι βάζεις σπρέι λίπανσης ντιζών. Βρε τζερεμέ αυτό το κατάλαβα, το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ!!!!! ΥΓ: λικε για το χωρις καλυμμα, το ιδιο ψηφιζω κι εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 Εχω ακουσει οτι εχουν ενα υλικο πανω τους οι ντιζες για αντοχη και λιπανση κατα την κινηση,το wd40 και τα λοιπα αντισκουριακα το καταστρεφουν....μπορει στην αρχη να μλακωσει αλλα μετα καληνυχτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 Υπάρχει πάντως σπρέι για ντίζες Αν και με υπομονή (και σακουλάκι) ένα απλό λαδάκι λεπτόρευστο είναι μια χαρά (ραπτομηχανών πχ) πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Βρε τζερεμέ αυτό το κατάλαβα, το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ!!!!! ΥΓ: λικε για το χωρις καλυμμα, το ιδιο ψηφιζω κι εγω Το αντιοξειδωτικό (WD40 κλπ) όταν καθαρίσει το σύρμα της ντίζας, λόγω ρευστότητας δε μένει πάνω στο σύρμα, «αδειάζει» από τον κάτω ρεγουλατόρο και σε βάθος χρόνου το σκουριάζει γιατί δεν υπάρχει κάτι να το προστατεύει. Άρα αρχίζει να σκουριάζει, αυξάνεται η τριβή και σιγά σιγά το φθείρει Το λάδι θα αντέξει περισσότερο καιρό, θα προστατεύει και θα διατηρεί μικρότερες τριβές και λιγότερη ανάγκη δύναμης στη μανέτα! Και όταν αρχίσει να βαραίνει στο χέρι, επαναλαμβάνουμε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 48 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Το αντιοξειδωτικό (WD40 κλπ) όταν καθαρίσει το σύρμα της ντίζας, λόγω ρευστότητας δε μένει πάνω στο σύρμα, «αδειάζει» από τον κάτω ρεγουλατόρο και σε βάθος χρόνου το σκουριάζει γιατί δεν υπάρχει κάτι να το προστατεύει. Το μονο που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρω πως μπορει να ενοχλησει, ειναι η δραση των αντιοξειδωτικων στο πλαστικο περιβλημα της ντιζας. Κοινως ΙΣΩΣ το wd40 τρωει το πλαστικο της ντιζας, κατι που βεβαια δεν ειδα ποτε. Ακομα και στο ποδηλατο. Κατα τα αλλα: ναι, σαφως και υπαρχουν τα καταλληλα σπρευτ. Συνηθως κοστιζουν πολλαπλασια απο την "απλη" λυση. (τυπου σακουλακι ή και το θαυματουργο wd40) Επισης, η ντιζα ειναι αναλωσιμο, οποτε νοου μπιγκ ντιαλ. Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, απλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ μου κανει πολυ μουρμουρα για το τιποτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Υπάρχει πάντως σπρέι για ντίζες Αν και με υπομονή (και σακουλάκι) ένα απλό λαδάκι λεπτόρευστο είναι μια χαρά (ραπτομηχανών πχ) Το αντιοξειδωτικό (WD40 κλπ) όταν καθαρίσει το σύρμα της ντίζας, λόγω ρευστότητας δε μένει πάνω στο σύρμα, «αδειάζει» από τον κάτω ρεγουλατόρο και σε βάθος χρόνου το σκουριάζει γιατί δεν υπάρχει κάτι να το προστατεύει. Άρα αρχίζει να σκουριάζει, αυξάνεται η τριβή και σιγά σιγά το φθείρει Το λάδι θα αντέξει περισσότερο καιρό, θα προστατεύει και θα διατηρεί μικρότερες τριβές και λιγότερη ανάγκη δύναμης στη μανέτα! Και όταν αρχίσει να βαραίνει στο χέρι, επαναλαμβάνουμε! Γιαννη το βρηκα χθες αυτο της ipone και χαρηκα...και μετα πηρα τα... Μπηκα στο σαιτ της ipone δεν υπαρχει πλεον. Εχω καει πραγματικα να ψαχνω..Ενα μικρο update,γραφω ο,τι πληροφοριες εχω βρει,ολα ειναι υπο συζητηση. 1 WD-40 Water desplacement, ο,τι δλδ ειπαν τα παιδια παραπανω.Στην ουσια απ οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ καλο αν κολλαει η ντιζα,στο να την ξεκολλησει κ μετα να τη λιπανεις.Αλλα με τι?? :) Aν δεν κολλαει κ πας να κανεις καλο κ ριξεις,τοτε αρχιζεις κ τη χαλας. Τρωει δλδ οχι το πλαστικο περιβλημα,αλλα το φιλμ τεφλον που εχει πανω η εργοστασιακη ντιζα.. 2 Ολα τα σπρευ απο εταιρειες που λεγονται cable spray(αν και ελαχιστα υπαρχουν) απ οτι εχω καταλαβει ειναι παρομοια με το WD-40.Γιατι με ενα περασμα καθαριζουν και λιπαινουν. Αρα ειναι κι αυτα καθαριστικα και η λιπανση τους κραταει λιγο.Δε σκουριαζει η ντιζα ευκολα αλλα στεγνωνει. Αρα θελει καθε 3κ λιγο περασμα. Αν εχεις δλδ εργοστασιακη ντιζα με επιφανεια τεφλον,τη χαλας. 3 Το ψιλο λαδι φαινεται οτι ειναι μια πολυ καλη λυση,αλλα επειδη δε στεγνωνει πανω στο συρματοσχοινο φανταζομαι οτι θα θελει συχνα περασμα κι αυτο+οτι θα ψιλοκολλαει κ σκουπιδακια. 4 Τα σπρευ γρασου-σιλικονης κλπ πολλοι λενε οτι απαξ κ στεγνωσουν παχαινουν. Κι ετσι οι ντιζες αρχιζουν κ κολλανε. Υσ:Δε βγαζω ακρη εχω καει :) Απ οτι φαινεται αυτες οι ντιζες που πηρα θελουν συχνα λιπανση Μπελα βρηκα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 24 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, απλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ μου κανει πολυ μουρμουρα για το τιποτα Το πιο πιθανο ειναι να χεις δικιο Haya,ειμαι λιγο ψυχαναγκαστικος με το μηχανακι :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 Παιδιά ξέρει κάποιος πόση είναι η τάση στο ρελαντί για innova injection ? Ρωτάω γιατί σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω έναν σταθεροποιητή στα 12V και να έχω σταθερό ρεύμα ώστε να συνδέσω κανονικά το xenon και όχι από την μπαταρία όπως το έχω τώρα. Μίλησα με ένα μαγαζί που πουλάει και μου είπε ότι γίνεται αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν θα μπορώ να συνδέσω 35w αλλά μέχρι περίπου 25 γιατί είναι πολλά λέει..πάντως θα το ψάξει και θα μιλήσουμε αύριο. Αν στο ρελαντί όμως πέφτει κάτω από 12 τότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το κοιτάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες