GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ο συγκεκριμένος μηχανικός ότι έχει πιάσει στα χέρια του, το κάνει αγνώριστο με μπόλικη δουλειά και απο ότι φαίνεται, όμοια όρεξη. Παίρνει ενα οποιοδήποτε μοντέλο και το μεταμορφώνει σε Cafe Racer. Μάλιστα, επειδή τα κάνει αγνώριστα τα μεταονομάζει με την δική του ονομασία "Born". Κορυφαίος ο τύπος μιλάμε! Παρακάτω ενα 25λεπτο (περίπου) βιντεάκι που παραλαμβάνει ενα Κινέζικο εντουράκι και το μεταμορφώνει σε ενα πολυ όμορφο Cafe Racer! Born Tracker 125. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2017 από τον GiannisTs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Δεν είναι καλός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Πολύ όμορφο, και, cafe racer, έννοιες διαμετρικά ασυμβίβαστες. 'Η με άλλα λόγια: Η τομή του συνόλου των πολύ όμορφων, με το σύνολο των cafe racer, είναι το κενό σύνολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Αρχικά δεν είναι cafe racer γιατί τα cafe racer είναι κλιπονάτα. Στο θέμα ομορφιάς τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Σε άλλους αρέσει η Λάουρα σε άλλους όχι, υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν Βαλαβάνη(κακόγουστοι δηλαδή). Τώρα σαν δουλειά καλή φαίνεται αλλά τίποτα τρομερό. Φτιάχνει μια μούφα scrambler. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Δεκτές οι γνώμες αλλά... όποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα απο τον τύπο, θα του βγάλω το καπέλο. Αν δεν... ΔΕΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Έχει και καλύτερα, να ένα: https://www.carnivalpatras.gr/ Είναι και Ελλάδα, με ελληνικό προιόν, να μην τρέχει το συνάλλαγμα όξω. Όρμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Τώρα δα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Έχει και καλύτερα, να ένα: https://www.carnivalpatras.gr/ Είναι και Ελλάδα, με ελληνικό προιόν, να μην τρέχει το συνάλλαγμα όξω. Όρμα! Φίλε μου δεν έχουμε τα ίδια γούστα, τι να κάνουμε δεν μπορούμε ΟΛΟΙ να συμφωνούμε με όλους. Παρεπιπτόντως, δεν μου αρέσουν τα καρναβάλια οπότε... μην μου διαφημίζεις τέτοια πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος GiannisTs έγραψε: Δεκτές οι γνώμες αλλά... όποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα απο τον τύπο, θα του βγάλω το καπέλο. Αν δεν... ΔΕΝ. Τι δεν, δεν έχεις ιδέα τι παίζει από μετατροπές εκεί έξω... Πόσο δε μάλλον από κατασκευές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 11 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε: Τι δεν, δεν έχεις ιδέα τι παίζει από μετατροπές εκεί έξω... Πόσο δε μάλλον από κατασκευές. Δεν θα ανοίξω συζήτηση τώρα πάνω σε αυτό το θεμα. Όντως δεν ξέρω εγω απο κατασκευές αλλά αυτός ο άνθρωπος σε όλα του τα βίντεο έχει αποδείξει πως ξέρει. Αλλιώς δεν θα είχε πελατεία, απλά τα πράγματα. Τώρα, το "εκει έξω" είναι γενικό απο ότι βλέπω, οπότε δεν είσαι σαφής. Αν μιλάς για Ελληνικού εδάφους, αμφιβάλλω γιατί αν υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοιες μετατροπές θα είναι ενας - δυο το πολύ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ. Επειδή ισχυρίζεσαι πως όλα εσυ τα ξέρεις, εγω δεν θα σου αλλάξω την γνωμη. Α, και κάτι ακόμη: Δεκτές ολες οι γνώμες αλλά... όποιος απο εσας που αμφιβάλλετε μπορείτε να το κάνετε καλύτερο σας βγάζω το καπέλο. Και ξαναγράφω για να αποφύγω παρεξγηγήσεις: ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ. Αυτά.. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: 1.Δεν θα ανοίξω συζήτηση τώρα πάνω σε αυτό το θεμα. Όντως δεν ξέρω εγω απο κατασκευές αλλά αυτός ο άνθρωπος σε όλα του τα βίντεο έχει αποδείξει πως ξέρει. Αλλιώς δεν θα είχε πελατεία, απλά τα πράγματα. Τώρα, το "εκει έξω" είναι γενικό απο ότι βλέπω, οπότε δεν είσαι σαφής. Αν μιλάς για Ελληνικού εδάφους, αμφιβάλλω γιατί αν υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοιες μετατροπές θα είναι ενας - δυο το πολύ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ. 2.Επειδή ισχυρίζεσαι πως όλα εσυ τα ξέρεις, εγω δεν θα σου αλλάξω την γνωμη. Α, και κάτι ακόμη: Δεκτές ολες οι γνώμες αλλά... όποιος απο εσας που αμφιβάλλετε μπορείτε να το κάνετε καλύτερο σας βγάζω το καπέλο. Και ξαναγράφω για να αποφύγω παρεξγηγήσεις: ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ. Αυτά.. 1.Θα ανοίξεις συζήτηση γιατί εσύ δημοσιοποίησες αυτό το θέμα,άρα το έθεσες προς συζήτηση. 2.Δεν ισχυρίστηκε πως τα ξέρει όλα,διάβασε καλύτερα,σού είπε ''Τι δεν, δεν έχεις ιδέα τι παίζει από μετατροπές εκεί έξω... Πόσο δε μάλλον από κατασκευές''. Μπορεί κάλλιστα και κάποιος άλλος να ανεβάσει ένα παρόμοιο βίντεο με το δικό σου (παρεμπιπτόντως εμένα μου άρεσε η συγκεκριμένη μετατροπή) με παρεμφερές πρότζεκτ,υπάρχουν αμέτρητα εκεί έξω. Άσε τους άλλους να έχουν τη δική τους άποψη,δεν είναι χτεσινοί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Εγώ βλέπω έναν τυπά που πιάνουν πολύ τα χέρια του, κάνει ωραίες δουλειές και τα βιντεάκια του είναι πολύ προσεγμένα και βλέπονται άνετα. Επίσης βλέπω μια σειρά από σχόλια περί γούστου και καρνάβαλων, για το ποιος το κάνει καλύτερα, χωρίς νόημα... Και συμφωνώ με τον τίτλο του θέματος, είναι κορυφαίος ο άνθρωπος. Τώρα αν υπάρχει ο μπάμπης που είναι κορυφαιότερος, δεν με απασχολεί. Δείτε τα βιντεάκια και φτάνει η μίρλα, δλδ έλεος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Δεν αμφέβαλε ποτέ κανείς ότι ξέρει να κολλάει tig και να τρυπάει και να κόβει και να ενώνει. Πολύ καλός είναι και μπράβο του, και την Tig την ζηλεύω κι εγώ να είχα μία... Το αποτέλεσμα όμως μετράει. Πήρε ένα κινέζικο μοτοσυκλετάκι, το οποίο αν και κινέζικο δλδ κλάσεως δεν θέλω ούτε να τα βλέπω, έστω μια χρηστικότητα την είχε το άμοιρο το δόλιο το καημένο, και το έκανε καρνάβαλο κινέζικο. Με άχρηστη σέλα, με άχρηστο φτερό που μόλις περάσεις πάνω από νερά θα σου έρθει μέχρι στα ούλα η βρωμιά, χαμηλό προς τα πίσω λες και έχει σπάσει το μοχλικό και έχει κάτσει το πίσω μέρος κάτω (τι οδική συμπεριφορά έχει το στήσιμο ''υαινα'' τώρα ο σοιχίρο και η ψυχή του), γενικά ένα καρνάβαλο που μιμείται στην εμφάνιση μόνο κάτι ηλίθιες μετατροπές που κάνανε κάτι κάγκουρες το 1965, ενώ έχουμε 2017. Γιατί πρέπει μορφωμένοι άνθρωποι, με παιδεία, με κουλτούρα, με γνώσεις, με μια κάποια αντίληψη του σύμπαντος, να μιμούμαστε κάτι που κάνανε κάτι τελειωμένοι κάγκουρες πριν 50 χρόνια, σόρρυ αλλά δεν το πιάνω. Μεγάλη πρόοδος, από απλό κινέζικο, σε καρνάβαλος κινέζικο. Που χειροκροτάμε το κατόρθωμα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Εδώ κόσμος αγοράζει χόνδα, cafe δεν θα θέλει; Σχολιάζεις κάτι τελείως υποκειμενικό, και εμένα δεν μου λένε τίποτα τα cafe και σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα λεφτά για κάτι τέτοιο, αλλά η ουσία του θρεντ είναι το ταλέντο του τυπά... όχι το πόσο άχρηστα ή κακάσχημα είναι τα cafe... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 μια γκόμενα επείγοντος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Εγώ βλέπω έναν τυπά που πιάνουν πολύ τα χέρια του, κάνει ωραίες δουλειές και τα βιντεάκια του είναι πολύ προσεγμένα και βλέπονται άνετα. Επίσης βλέπω μια σειρά από σχόλια περί γούστου και καρνάβαλων, για το ποιος το κάνει καλύτερα, χωρίς νόημα... Και συμφωνώ με τον τίτλο του θέματος, είναι κορυφαίος ο άνθρωπος. Τώρα αν υπάρχει ο μπάμπης που είναι κορυφαιότερος, δεν με απασχολεί. Δείτε τα βιντεάκια και φτάνει η μίρλα, δλδ έλεος Ακριβώς! πριν 3 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Εδώ κόσμος αγοράζει χόνδα, cafe δεν θα θέλει; Σχολιάζεις κάτι τελείως υποκειμενικό, και εμένα δεν μου λένε τίποτα τα cafe και σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα λεφτά για κάτι τέτοιο, αλλά η ουσία του θρεντ είναι το ταλέντο του τυπά... όχι το πόσο άχρηστα ή κακάσχημα είναι τα cafe... Θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί ο συγκεκριμένος μηχανικός εργάζεται κατόπιν συννενόησης της πελατείας του. Απο την στιγμή που λέει "Μπορω να το κάνω γιατί έχω τα εργαλεία και τις γνώσεις", ας το κάνει. Μαγκιά του για εμένα, αφού αυτα τα Scrambler, Cafe Racer ή Classico ή οπως τα λένε τέλος πάντων είναι της μόδας, γιατί να μην αποκτήσει το μεροκάματο του ενώ φαίνεται και γ@μω στην δουλειά που ρίχνει. Δεν τα φτιάχνει μόνος του, τον λένε οι κάτοχοι των συγκεκριμένων μοντέλων να τα τροποποιήσει. Προφανώς, κάποιοι κόλλησαν στο γεγονός της δυσυμπάθειας των συγκεκριμένων μοντέλων αλλά ο τύπος δεν ευθύνεται γι'αυτό. Όπως έγραψα: Μπορεί; Βλέπει πως είναι της μόδας και το ζητάνε; Αν ναι, είναι μάγκας για εμένα και ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (όχι λαμόγιο). Υ.Γ: Παρεπιπτόντως, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ίδιο με αυτό που φέρνει η Daytona, το Remix στα 125 κ.εκ. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Ρε παιδιά να δούμε λίγο τα πράγματα όπως έχουν άδικα μιλάμε. Ο τύπος κάνει μετατροπές των 500 ευρώ και εκεί έξω υπάρχουν καλλιτέχνες που κάνουν μετατροπές των 50.000 +. Έχει ένα δύο ωραία μηχανήματα και πιάνουν στα Βασικά τα χέρια του. Φανταστείτε να πάω πχ την BMW μου να κόψει πλαίσιο και να το βάψει όπως έκανε εδώ. Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές... Ο φίλος μας λέει δείτε ξέρει να κάνει πρόσθεση 1+1=2 και είναι καταπληκτικός ενώ εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε ρίζες. Είπαμε ας το ψάξει λίγο και το συζητάμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Εμένα που μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές πάντως μια χαρά μου φάνηκε... πολύ καλός κ πετυχημένες μετατροπές. Ζηλεύω τα εργαλεία του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 49 λεπτά, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Εμένα που μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές πάντως μια χαρά μου φάνηκε... πολύ καλός κ πετυχημένες μετατροπές. Ζηλεύω τα εργαλεία του. Εσυ ζηλεύεις όπως και εγω τα εργαλεία του, αλλά επίσης ζηλέυω και την πραγματική του δεξιοτεχνία γιατί όλο αυτό είναι θέμα ικανοτήτων τέχνης. Άλλοι ζηλεύουν τα πάντα όμως και όχι για καλό. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες