Jump to content
Lil Jim

Έτοιμος προς αγορά μοτοσακου, αλλά τι από τα 2?!

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι μου!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα διότι καίγομαι και δεν ξέρω τι να κάνω χαχα

Έχω βρει ένα vstrom 650 τέλος του 2008, ασημι ανθρακι χρώμα,με τα όλα του, αβσ βαλιτσες bagster κλπ,με 27κ χλμ γνήσια,πιπιλα το αργαλειο. Και έχω βρει και ένα fazer 600 s2 2008,μαύρο, με αβσ,βαλίτσες κλπ κλπ πολλά με 30κ χλμ.και αυτό καλό μηχανημα.

Διλλημα τρελό,τι κάνω?! 

Το θελω για βόλτες πιο πολύ,όχι καθημερινή μετακίνηση,για κάνα ταξιδακι κοντινό και μακρινό (τύπου μακρινό 300-400χλμ εννοώ,με δεύτερο άτομο). Για τσάρκες με του αλητηριους του φιλους μου. Γενικά αυτά νομίζω. ελπίζω να μην ξέχασα κάτι.ευχαριστω πολυ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καμία σχέση μεταξύ τους, αν δεν σε ενδιαφέρει η καθημερινή μετακίνηση (πρακτικότητα - οικονομία) όπου

κερδίζει το V-Strom Καλύτερα να πάρεις Fazer για να ευχαριστιέσαι και το γκάζι του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηταν αρκετα δυσκολο να απαντησω (γιατι και οι δυο ειναι πολυ καλες μηχανες), αλλα μετα προσεξα τη μηχανη που εχεις τωρα. Αν εισαι οντως κατοχος Strada οπως λεει το προφιλ σου, μου φαινεται πιο λογικη η ματαβαση στο Fazer. Το στρωμα ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που εχεις τωρα. Δλδ δεν μπορω να σκεφτω πολλα πραγματα που μπορει να σου προσφερει το suzuki και δε σου τα προσφερει ηδη το aprilia. Για μενα λοιπον εχει νοημα το V-Strom μονο αν εισαι οδηγικα καλλυμενος με το strada αλλα απλα θες κατι πιο συγχρονο (με ABS κτλ). 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάλαβα. Να πω πως είναι στην ίδια τιμή και τα 2. Και πως σιγουρα με ενδιαφέρει και η μεταπώληση.

Τον Πήγασο τον έχω πούλησε ένα χρόνο τώρα κ περίμενα να πάρω το απεριόριστο δίπλωμα για να παρω μηχανη. Έχω μπλεχτεί άσχημα χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ειχα και τα 2.

Τελειως διαφορετικα. Παιζει αναλογα με τα θελω σου.

Αν σε ενδιαφερει η μεταπωληση, τοτε το στρωμα ειναι μονοδρομος. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι το στρωμα σε θεμα μεταπωλησης κερδιζει τα παντα...

Αν εισαι χαλαρος το στρωμα παλι ειναι μονοδρομος.

Υποφερει γενικως στο μπροστινο. Πολυ μαλακο και τα φρενα του δεν ειναι και οτι καλυτερο. Απο την αλλη μερια αν εχει abs τουλαχιστον απο αποψη ασφαλειας βελτιωνεται σημαντικα. Οχι οτι το fazer εχει τιποτα τρελο αλλα σιγουρα ειναι πιο σφιχτο και αν μιλας για το s2 εχει και τετραπιστονες μπροστα με σαφως καλυτερο δαγκωμα και αισθηση.

Προσωπικα στο fazer με χαλουσε η λειτουργια του κινητηρα. Γενικως ειμαι της αποψης, καλυτερα ροπη παντου παρα τρελη δυναμη ψηλα. Το γουργουρισμα του μικρου δικυλινδρου μ'αρεσει πολυ περισσοτερο απο το ουρλιαχτο του μικρου τετρακυλινδρου.

Εισαι ψηλος? Θα σε βοηθησει στο στρωμα να εισαι ψηλος. Αντιθετα θα σε κουρασει το fazer σε αυτο το ενδεχομενο. Αν εισαι κοντος αυτα αντιστρεφονται.

Καταναλωση ειχα περιπου 5 με το σουζουκι και περιπου 6,5 - 7 με το fazer.

Στο στροφιλικι με το fazer ημουν παντα σφιγμενος. Γινεται ευκολα αντιληπτο οτι ειναι σαφεστατα πιο ικανο απο το στρωμα αλλα για μενα αυτο δεν δουλεψε. Πηγαινα πολυ καλυτερα στις στροφες με το σουζουκι. Για 2 λογους. Πρωτον οι ροπες του κινητηρα που ανεφερα παραπανω και δευτερον λογω "γεωμετριας". Ειμαι ψηλος, ενιωθα πιο ανετα πανω στο στρωμα. Ταυτοχρονα το κεντρο βαρους το ενιωθα πολυ ψηλοτερα πραγμα το οποιο με εκανε προσωπικα να το νιωθω πιο ευκολο και πιο γρηγορο να το ριξω απο τη μια πλευρα στην αλλη. Ολα αυτα μπορει για καποιον αλλον να ακουγονται "περιεργα" αλλα στην εξισωση παιζει παντα και ο βαθμος εμπειριας του καθενος αλλα και στην τελικη ποσο θελεις ή και εισαι ικανος να το εξελιξεις το "αθλημα".

Οποιο και να παρεις....θα γλυκοκοιταζεις το αλλο....και θα πλαναται στο μυαλο ή σκεψη...κι αν???

Απο τα 2 που σκεφτεσαι, εγω θα επαιρνα....Versys....χαχαχα. Χρυση τομη για μενα αναμεσα στους 2 κοσμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα θεός!

Δεν ξέρω,αμφιταλαντευομαι αλλά μάλλον για το στρωμα θα πάω,είμαι 1.73,κοντός τουτέστιν χαχα 

Δεν τρέχω τρέλα αλλά θα θελα ταξίδι μόνος ή δικαβαλο να παίζω 130-150 νομίζω. Επίσης ναι η μεταπώληση με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχω ένα καλό στον εγκέφαλο και μπορεί του χρόνου να θελω αλλη μηχανή χαχα

Σε ευχαριστώ πααααρα πολύ,νομίζω με κατατοπισες καλύτερα,το βστρομ μαρεσει νομίζω πιο πολύ αλλά σκέφτομαι και το γκάζι του φαζερ χαχα(παρεπιπτόντως,οδήγησα ελάχιστα το φαζερ και κάτι δεν μου άρεσε,σαν να καθόμουν επάνω και να ήταν μικρό μηχανάκι ένιωσα,δεν ξέρω ίσως ήμουν και ψαρομενος κ φοβομουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα θεός!

Δεν ξέρω,αμφιταλαντευομαι αλλά μάλλον για το στρωμα θα πάω,είμαι 1.73,κοντός τουτέστιν χαχα 

Δεν τρέχω τρέλα αλλά θα θελα ταξίδι μόνος ή δικαβαλο να παίζω 130-150 νομίζω. Επίσης ναι η μεταπώληση με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχω ένα καλό στον εγκέφαλο και μπορεί του χρόνου να θελω αλλη μηχανή χαχα

Σε ευχαριστώ πααααρα πολύ,νομίζω με κατατοπισες καλύτερα,το βστρομ μαρεσει νομίζω πιο πολύ αλλά σκέφτομαι και το γκάζι του φαζερ χαχα(παρεπιπτόντως,οδήγησα ελάχιστα το φαζερ και κάτι δεν μου άρεσε,σαν να καθόμουν επάνω και να ήταν μικρό μηχανάκι ένιωσα,δεν ξέρω ίσως ήμουν και ψαρομενος κ φοβομουν)

Δικος μου κι εσυ δλδ!  :tooth:

Ψηφος κι απο μενα στο V-Strom σ'αυτην την περιπτωση. Αφου λες οτι σ'αρεσει και εχεις βρει και καλη περιπτωση δε βλεπω κανενα ουσιαστικο ρισκο. Το κρατας μεχρι να το βαρεθεις και μετα το πουλας στα λεφτα που το πηρες πανω κατω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικος μου κι εσυ δλδ!  :tooth:

Ψηφος κι απο μενα στο V-Strom σ'αυτην την περιπτωση. Αφου λες οτι σ'αρεσει και εχεις βρει και καλη περιπτωση δε βλεπω κανενα ουσιαστικο ρισκο. Το κρατας μεχρι να το βαρεθεις και μετα το πουλας στα λεφτα που το πηρες πανω κατω. 

νταξει το ειδα το εκλεισα το στρωμα. αυριο εχει παραλαβη χαχα

Με γρηγορες διαδικασεις,δεν ηταν να το παρει αλλος αυτο.Επαθα ΣΟΚ με το ποσο προσεγμενο ηταν, λες και βγηκε χθες απο το εργοστασιο.

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας παιδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γερός να σαι να το χαιρεσαι.

Πρωτη φορα μας τυχαινει τοσο γρηγορος παντως. Αλλοι μας παιδευουν 2-3 σελλιδες τουλαχιστον.

Ουτε οι πουτανες τετοια τυχη.:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδος και παντα ορθιος....αναμενουμε φωτογραφιες....να δουμε και κατι διαφορετικο! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα μαλλον σωστα επραξα! αυτη η ροπη,αχ αυτη η ροπη, οπου εισαι και θες προσπεραση ή εστω επιταχυνση σου δινει. Νομιζω εκανα την καλυτερη επιλογη και οχι απλα δεν το μετανοιωνω,λεω παλι καλα που μου κοψε(και με βοηθεια δικη σας κιολας) και το τσιμπησα. το στρωμα κατασταση βιτρινας, χθες πρεπει να βγηκε απο το εργοστασιο. Νομιζω πως το φαζερ θα με ξενιζε(υποθεσεις κανω) λογω της ροπης πολυ ψηλα, και δεν ειμαι και τυπος που τρεχει κανει ρανει κλπ. ηρεμα ωραια, η μηχανη ειναι απολαυση,οχι κυνηγητο νομιζω. Να στε καλα παιδες και σας ευχαριστω για ολα! Παρτα και μια γρηγορη φωτο.

IMG_20170225_1136041044.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη ειναι μηχανη 9 ετων; :blink:

Πού την ειχε, κλεισμενη σε καμια ντουλαπα; :tooth:

Πραγματικα αψογη κατασταση, μπραβο φιλε! Καλα χιλιομετρα να εχετε και παντα ορθιος! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη ειναι μηχανη 9 ετων; :blink:

Πού την ειχε, κλεισμενη σε καμια ντουλαπα; :tooth:

Πραγματικα αψογη κατασταση, μπραβο φιλε! Καλα χιλιομετρα να εχετε και παντα ορθιος! 

ασε ασε εχω αρρωστησει,ουτε εγω δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ καθαρη 9 χρονων μηχανη χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το χαιρεσαι κα8 καλοταξιδο!!!  

για οσους ρωτησαν, 5100 μου βγηκε το μηχανημα!

:shock::stunned::shock:

Τροποποιήθηκε από τον dimitris_nik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ητανε πραγματικα πιπιλα το μηχανημα και τα δωσα!!!!τρελαθηκα οταν το ειδα,την κατασταση του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικη! Εκανες καλα που πηρες ενα μηχανακι ανετο κ δοκιμασμενο τοσα χρονια σε τουρισμο κ οχι μονο.Το επομενο σου βημα ειναι να μιλησεις με τον αγαπουλη για να βαλεις οταν θελησεις τα brembo.To fazer με 15-47 γραναζωμα δεν θα σε ξενιζε καθολου (το αντιθετο μαλιστα) αλλα ειναι μια μηχανη για σχεδον σπορ χρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα