Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βαρεθηκα να την βλεπω παρατημενη οποτε σε συννενοηση με τον γνωστο Τ και τον Θωμα ξεκινησαμε το Σαββατο νωρις νωρις απο τα μακ με προγραμμα να παμε1.Στο Πηλιο (Ευβοιας)2.Να προσκυνησουμε τον Αγιο να μας εχει καλα.3.Να μπουμε στην κεντρικη πλατεια Μαντουδιου κατι το οποιο δεν εγινε4.Να φτασουμε στον προορισμο μας.Ο καιρος ανοιξιατικος με αρκετο κοσμο στην Λιμνη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2016 από τον Peiraiwths 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Παιζει να ειστε οι τελευταιοι των μοικανων που βολταρουν εσεις οι τρεις Σπυρο, Κώστα & Θωμα.... Μπραβο σας! ΥΓ: Ρε Θωμα τι φατσα ειναι αυτη στη δευτερη φωτο? Λες και σου φαγαν το μπιφτεκι σου εισαι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 [Πήλι] όχι Πήλιο.ωραίοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Ωραία βόλτα γμτ και επιτέλους μια αλλαγή πλεύσης απ' τα τετριμένα (που έχω βαρεθεί). Αν δεν ήμανε άρρωστος, ήταν πολύ πιθανό να έρθω. Κε Διευθυντά φωτογραφίας, θυμήσου να την κάνουμε και νωρίς το καλοκαιράκι, γιατί βλέπω και λαχταριστή θάλασσα και είναι ό,τι πρέπει για ν' αρχίσω τα μπάνια μου του χρόνου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Εννοειται θα κατσουμε στην ιδια καφετερια και αφου ασφαλισουμε τα κλειδια σου για να μην εχουμε κατασταση... Πυλου, μπορεις να ριξεις ενα σαλτο απο τα καγκελα! Παιζει να ειστε οι τελευταιοι των μοικανων που βολταρουν εσεις οι τρεις Σπυρο, Κώστα & Θωμα.... Μπραβο σας! Ειναι πολλοι αυτοι που δεν τους εχει αγγιξει η κριση και βολταρουν συνεχεια.Ο Θωμας μου ελεγε για 1000χιλ μονοημερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εννοειται θα κατσουμε στην ιδια καφετερια και αφου ασφαλισουμε τα κλειδια σου για να μην εχουμε κατασταση... Πυλου, μπορεις να ριξεις ενα σαλτο απο τα καγκελα!.................Χαχαχα, μνήμη ελέφαντα βλέπω. Στάνταρ έχω ρίξει σάλτο απ' τα κάγκελα. Αφού πρώτα ασφαλίσω κι εγώ με τη σειρά μου τα κινητά όλων σας (παλιοκουφάλες) προτού με ανεβάσετε στο youtube ως θέαμα για click. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2016 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 ΥΓ: Ρε Θωμα τι φατσα ειναι αυτη στη δευτερη φωτο? Λες και σου φαγαν το μπιφτεκι σου εισαι! Κάτω τα χέρια σας από το μπιφτέκι μου @λητες μη σας πατήσω με το caponoδοντο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Ειναι πολλοι αυτοι που δεν τους εχει αγγιξει η κριση και βολταρουν συνεχεια.Ο Θωμας μου ελεγε για 1000χιλ μονοημερη. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ανέγγιχτος από την κρίση Σπυρίδωνα. Απλά ο καθείς κάνει τον προγραμματισμό του συμφώνα με τις ανάγκες που θεώρει ότι έχουν προτεραιότητα. Εγώ για να χρηματοδοτήσω τις βόλτες μου, που αυτές θεωρώ ότι έχω πρωτίστως ανάγκη έχω καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου και την άδεια εκτέλεσης πλοών από το σκαφάκι από το 2012. Και με τους πόρους που εξοικονομήθηκαν από τα τεκμήρια τις ασφάλειες τα τέλη κυκλοφορίας και το φόρο πολυτελείας μπορώ τουλάχιστον να απολαμβάνω απερίσπαστος τις βόλτες μου, (ακόμα τουλάχιστον). Στερήθηκα και στερούμε άλλα πράγματα όμως για να το πετυχω αυτό, δεν μπορώ πλέον να έχω όλα όσα δικαιούμαι (που έτσι και αλλιώς δικαιούμαι να τα έχω καθόσον δούλεψα τα πλήρωσα και τα αγόρασα δεν μου τα χάρισε κάποιος και βρέθηκα ξαφνικά με αυτά). 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 μπραβο παιδες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Εννοειται θα κατσουμε στην ιδια καφετερια και αφου ασφαλισουμε τα κλειδια σου για να μην εχουμε κατασταση... Πυλου, μπορεις να ριξεις ενα σαλτο απο τα καγκελα! Ειναι πολλοι αυτοι που δεν τους εχει αγγιξει η κριση και βολταρουν συνεχεια.Ο Θωμας μου ελεγε για 1000χιλ μονοημερη. Ολους του εχει αγγιξει η κριση αλλα οπως ειπε ο Θωμας κανουμε τα κουμαντα μας Σπυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Μια πολυ ομορφη βολτα σε ενα πολυ ωραιο και γραφικοτατο μερος οπως η Λιμνη Ευβοιας καθως και με ιστορια.Θωμα σ'ευχαριστουμε για το ωραιοτατο βινδεο και βεβαιως ο Δον επαξια κατεχει τον τιτλο του διευθυντου φωτογραφιας.Αντε και στην επομενη Υ.Γ. Για οσους δεν εχουν ανεβει προσφατως Προκοπι να ενημερωσουμε οτι σε 3 τμηματα του δρομου στα στροφιλικια εχουν ασφαλτοστρωθει με διαγραμμηση. Μακαρι να γινοταν ολος ο δρομος απο τους προποδες μεχρι το Προκοπι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Για οσους δεν εχουν ανεβει προσφατως Προκοπι να ενημερωσουμε οτι σε 3 τμηματα του δρομου στα στροφιλικια εχουν ασφαλτοστρωθει με διαγραμμηση. Μακαρι να γινοταν ολος ο δρομος απο τους προποδες μεχρι το Προκοπι!Οπότε εκεί ξύνουμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Με το χαρ-χαρ ούτε για αστείο, εδώ δεν είναι η ατελείωτη ευθεία της ερήμου της Νεβάδα, εδώ είναι βαλκάνια με σφικτό ορεινό ανάγλυφο, και το χαντάκι να καραδοκεί πολύ κοντά στις παρυφές του δρόμου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία βόλτα. Καμμένα είδατε εκεί προς τη Λίμνη; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Καλως ηλθατε στα μερη μου. Να ειστε καλα να βολταρετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Σας πάω. Μου έχει λείψει μια καλή.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Θα την εχω στο νου μου τη βολτα για... αντιγραφη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Θα την εχω στο νου μου τη βολτα για... αντιγραφη! "Κόπι πάστε" που λέει και ο παραμορφωμένος πολάκης..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 "Κόπι πάστε" που λέει και ο παραμορφωμένος πολάκης..... πάστε σοκολατίνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Στην διαδρομή του αγίου προς Προκόπι έχουν τελειώσει τα έργα ή έχουν ακόμα κομμάτια που είναι υπο κατασκευή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Για τα καμμενα που ρωτησε ο Γιωργος fzman εγω τουλαχιστον δεν ειδα τιποτε η δεν θυμαμαι, και περα απο το στρωμενο δρομο που θυμιζει πολυ την αντιστοιχη ανοιχτη στροφη προς Πορτο Γερμενο δεν υπηρχαν εργα για καινουρια ασφαλτοστρωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Στην διαδρομή του αγίου προς Προκόπι έχουν τελειώσει τα έργα ή έχουν ακόμα κομμάτια που είναι υπο κατασκευή?Δεν υπαρχουν εργα ουτε καν οδοστρωτηρες η μηχανηματα για να ξυσουν το δρομο και να ριξουν καινουρια ασφαλτο. Τουλαχιστον δεν ειδαμε. Προφανως ηθελαν τα 3 συγκεκριμενα τμηματα να φτιαξουν. "Κόπι πάστε" που λέει και ο παραμορφωμένος πολάκης..... Πωπω φιλαρακι δεν κρατιεσαι....χαχαχαχα Παιζει να ειστε οι τελευταιοι των μοικανων που βολταρουν εσεις οι τρεις Σπυρο, Κώστα & Θωμα.... Μπραβο σας! Εσενα δεν εχω δει ακομα συντροχε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες