Jump to content
kpapageo

Balkan Express 2016 - Βαλκάνια για Πρωινό

Recommended Posts

Περιμενουμε με ανυπομονησια την περιγραφη!! Και να ξερετε, σερβις/λαστιχα/τακακια και τα λοιπα, τουλαχιστον 1 μηνα πριν τα μεγαλα ταξιδια, και με βολτες στο ενδιαμεσο, για να φανερωθουν τυχον μ@λακιες μαστορων!

Και να ξερετε vol.2 : Ταξιδι χωρις παρατραγουδα, ψιλοβλαβες, επιτοπιες επισκευες, αλλαγες προγραμματος κλπ, δεν εχει νοστιμαδα! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρενεγκειτ αυτό ξανά πες το 

r3negade ετσι και κανεις copy paste και ξαναποσταρεις θα βρω που μενεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r3negade ετσι και κανεις copy paste και ξαναποσταρεις θα βρω που μενεις

Ρε μα την παναγια με προλαβες!! Αυτο ειχα σκοπο να κανω! :laugh::laugh::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:yawn:Ούτε η επόμενη σειρα του Game Of Thrones καθυστερεί τόσο... Ποσο ακόμη να περιμένουμε? Δωσε πράμα στον Λαό 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα είναι λίγο της υπομονής το ταξιδιωτικό γιατί πρέπει παράλληλα να μοντάρω και τα βίντεο... Αν είναι να γίνει να γίνει σωστά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα είναι λίγο της υπομονής το ταξιδιωτικό γιατί πρέπει παράλληλα να μοντάρω και τα βίντεο... Αν είναι να γίνει να γίνει σωστά!

Ρε φιΛΛΛαράκι από τις 10 Αυγούστου μέχρι σήμερα που είναι 20 Σεπτεμβρίου ( 40 μέρες ) γιατί δεν έκανες κάτι με τα βίντεα ?

Μας μπριζώνεις και μας αφήνεις στο περίμενε ?  :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστή για ξύλο είσαι... :knuppel2:

Τόσο καιρό νόμιζα ότι γράφεις, μοντάρεις κτλ και τώρα θα μας δώσεις το ταξιδιωτικό. Αχ... Άντε κάνε όσο πιο γρήγορα μπορείς για να μας ταξιδέψεις!

Υ.Γ.: Θες ξύλο και ειδικοτερα γιατί με εκείνο το πρωινό τηλέφωνο πριν φύγετε(για το αν δίνω το Versys), με ξεσήκωσες και ξύπνησε πάλι το απωθημένο.... Έχω λιώσει το car και forums από τοτε και με βλέπω να την κάνω την αλλαγή. Θα έρθω να σας δω σύντομα(θα πω και τους υπόλοιπους) να πιούμε καφεδάκι και να τα πούμε. :winking:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κλωτσιές ο μηχανικός ετσι?

Ρε Νικόλα τι τις θες τις βαλβιδες χοντα έχεις!Τι φοβηθηκες μην εισαι ο πρώτος που θα του καρφώσει βαλβιδα το τρανσαλπ?:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ζημιά δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ οικονομικά, ψυχολογικά το χτύπημα ήταν και είναι τεράστιο. Ο μηχανικός πρώτη φορά μου δημιούργησε πρόβλημα, τι να πω δεν ξέρω. Billy είπα στις 50000 να δω και μια φορά τις βαλβίδες. Κανονίστε θα το ξανά κάνουμε ΟΚ μόνο που θα είμαι και εγώ μαζί. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ζημιά δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ οικονομικά, ψυχολογικά το χτύπημα ήταν και είναι τεράστιο. Ο μηχανικός πρώτη φορά μου δημιούργησε πρόβλημα, τι να πω δεν ξέρω. Billy είπα στις 50000 να δω και μια φορά τις βαλβίδες. Κανονίστε θα το ξανά κάνουμε ΟΚ μόνο που θα είμαι και εγώ μαζί. :cry:

Οχι ρε γμτ.....για αυτο λενε οι παλιοι λενε πως, ο,τι εργασια κανουμε στην μηχανη την κανουμε ενα μηνα πριν το ταξιδη....Δεν πειραζει πραγματικα σου ευχομαι να το ξανακανετε το ταξιδη...και ακομα και αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι...και μην ξεχνας πως αυτη η χαζοβλαβη ειχε να σου προσφερει κατι..Σε εκανε εμπειροτερο.. και μπραβο σου που ακοπλεξαριστα βγηκες να το μοιραστεις μαζι μας!!!!!!!!!!!! Εγω θα το ξανασκευτω αν ποτε πειραξω εστω και βιδα απο την μηχανη ελαχιστες μερες πριν το ταξιδη....!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ζημιά δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ οικονομικά, ψυχολογικά το χτύπημα ήταν και είναι τεράστιο. Ο μηχανικός πρώτη φορά μου δημιούργησε πρόβλημα, τι να πω δεν ξέρω. Billy είπα στις 50000 να δω και μια φορά τις βαλβίδες. Κανονίστε θα το ξανά κάνουμε ΟΚ μόνο που θα είμαι και εγώ μαζί. :cry:

πωπωπω πακέτο απο τα λίγα.. εγω μετα θα ημουν να με κλαινε οι ρεγγες... και απο τι η στραβη; οχι απο βλαβη της μοτας γιατι εβγαλε προβλημα, αλλα επειδη πηγα να την εχω σωστα συντηρημενη για το ταξιδι.. πωωωω πφ . 

Με το καλο να το αναπληρωσεις το ταξιδι! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα όταν ένας πορνόγερος μας λέει έλα να σε κεράσω μια καραμελίτσα εδώ παραπέρα σε κάτι θάμνους δεν πάμε!όταν το παλικάρι απο το χόστελ κερνάει τσόκο μαροκάνα αργεντινή - αγγλία βλέπω την (γ)κολάρα πάμε! αμαν όλα εγώ θα στα λέω!

όλα καλα ρε μαν και ξέρεις πόσο ταιριάζουμε στο στύλ ταξιδιού αλλά αν είμασταν μαζί και καθάριζες με μωρομάντηλα το πατίνι σου θα στο λέρωνα κρυφά το βράδυ εξεπίτηδες να 'ούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα όταν ένας πορνόγερος μας λέει έλα να σε κεράσω μια καραμελίτσα εδώ παραπέρα σε κάτι θάμνους δεν πάμε!όταν το παλικάρι απο το χόστελ κερνάει τσόκο μαροκάνα αργεντινή - αγγλία βλέπω την (γ)κολάρα πάμε! αμαν όλα εγώ θα στα λέω!

Άν είχαμε κεραστεί τώρα θα ήμασταν ακόμα σε κάνα κελί στο Ελμπασάν και θα έπρεπε να ανέβεις με το χρέπι σου να μας βγάλεις...

όλα καλα ρε μαν και ξέρεις πόσο ταιριάζουμε στο στύλ ταξιδιού αλλά αν είμασταν μαζί και καθάριζες με μωρομάντηλα το πατίνι σου θα στο λέρωνα κρυφά το βράδυ εξεπίτηδες να 'ούμε!

μακερόσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα, ολο το σκ, τιποτα δεν εγραψες?

:bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην σας στεναχωρησω αλλα στα συνορα Αλβανιας τα γαντια δεν τα δοκιμαζαν :P

Ωραιοι, συνεχισε :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα, ολο το σκ, τιποτα δεν εγραψες?

:bash:

Ήμουν εκτός το ΣΚ, θα γράψω και για αυτό όταν τελειώσω με δαύτα!

Μην σας στεναχωρησω αλλα στα συνορα Αλβανιας τα γαντια δεν τα δοκιμαζαν :P

Ωραιοι, συνεχισε :yes:

OMG! Δεν το ειχα σκεφτεί:blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ψαχνουν μεχρι και τα γαντια παιδια, μου εχουν ψαξει μεχρι και στις προστασιες του μπουφαν,πλατης,ωμους που κλεινουν και ειναι σαν τσεπες.

Και να πεις οτι δινω δικαιωματα:beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα