NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 ψηλέ, έπεσες στον λάθος άνθρωπο... τα SS που έχειο @ΩΡΙΩΝ θα θέλαμε να τα είχαμε εμείς στα όνειρα μας.....Να το χει, να το χαιρεται και να πηγαινει παντου με 320. Ξαναλεω, το καθε μηχανακι εχει τον χαρακτηρα του και ολα θελουν τις υποχωρησεις τους. Οποιος δε μπορει να παει βολτα με ss, να παρει χαρλει. Οποιος δε μπορει δικαβαλο με ss, να παρει goldwing. Κι οποιος δε μπορει γενικοτερα, να παρει αμαξι. Εχω ss, ειμαι 35 (γιατι καποιος ελεγε και για καυλωμενους 20ρηδες) παω καθε μερα δουλεια, καθε σκ βολτα ή καφεδακι και οποτε μου τη βαραει, παω και κανα ταξιδακι με τη γυναικα μου. Και ξερεις γιατι? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ SS!Πραγματικα, απο ποτε εγινε τοσο ευθικτο και απολυτο το mybike? Ειναι φορουμ να κανουμε την καυλαντα μας, κι ετσι και πεις ή σκεφτεις κατι διαφορετικο σκανε οι ορδες να σου πρηξουν τα παπαρια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Βρε άρχοντα, δηλαδή αν δεν μπορείς να πας δικάβαλο με 600SS πρέπει να πας σε goldwing?γιατί να πας στα άκρα?Το αν εσύ κάνεις όλες τις υποχωρήσεις που αναφέραμε πιο πάνω για να κάνεις βόλτα με 600ss είναι γούστο σου, και ξέρεις και κάτι, καλά κάνεις αν σε ικανοποιεί. Αυτό σε καμία περίπτωση σε μπορεί να αλλάξει τον λόγο για τον οποίο είναι κατασκευασμένη η μοτοσυκλέτα σου. Αν εσύ τετραγωνοποιείς τα rosso IIΙ σου είναι δικαίωμα σου, δεν κατασκευάστηκαν όμως για να φαγωθούν έτσι.Εδώ σε αυτό το νήμα δεν αναφερόμαστε στα προσωπικά γούστα και βίτσια του καθενός μας, άλλα στα χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης κατηγορίας μοτοσυκλετών, αυτή των 600SS, και γιατί δεν προτείνετε για απλές βόλτες όταν κάποιος θέλει την αγοράσει αποκλειστικά για τέτοια χρήση.Ξεπέρασε το προσωπικό σου "θίξιμο" επειδή είσαι κάτοχος τέτοιας μοτοσυκλέτας και απλά κατανόησε αμερόληπτα τα αυτονόητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Βρε άρχοντα, δηλαδή αν δεν μπορείς να πας δικάβαλο με 600SS πρέπει να πας σε goldwing?γιατί να πας στα άκρα?Το αν εσύ κάνεις όλες τις υποχωρήσεις που αναφέραμε πιο πάνω για να κάνεις βόλτα με 600ss είναι γούστο σου, και ξέρεις και κάτι, καλά κάνεις αν σε ικανοποιεί. Αυτό σε καμία περίπτωση σε μπορεί να αλλάξει τον λόγο για τον οποίο είναι κατασκευασμένη η μοτοσυκλέτα σου. Αν εσύ τετραγωνοποιείς τα rosso IIΙ σου είναι δικαίωμα σου, δεν κατασκευάστηκαν όμως για να φαγωθούν έτσι.Εδώ σε αυτό το νήμα δεν αναφερόμαστε στα προσωπικά γούστα και βίτσια του καθενός μας, άλλα στα χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης κατηγορίας μοτοσυκλετών, αυτή των 600SS, και γιατί δεν προτείνετε για απλές βόλτες όταν κάποιος θέλει την αγοράσει αποκλειστικά για τέτοια χρήση.Ξεπέρασε το προσωπικό σου "θίξιμο" επειδή είσαι κάτοχος τέτοιας μοτοσυκλέτας και απλά κατανόησε αμερόληπτα τα αυτονόητα.Φιλε μου δεν εχω να ξεπερασω τιποτα και αν θιχτω, θα το καταλαβεις μην ανησυχεις. Οταν βλεπω απολυτοτητα μου αναβουν τα λαμπακια, και ακριβως επειδη ειμαι κατοχος τετοιας μοτοσυκλετας (εχω μονο αυτη και οχι και 2 παπια και 3 σκουτερ), προσπαθω να εξηγησω καποια πραγματα. Τα ss λοιπον ειναι μονο για πιστα? Τοτε γιατι εχουν φωτα, καθρεπτες, πινακιδα κτλ? Πρεπει δηλαδη να οδηγουντε μονο στο οριο ή σε πιστα? Και μιλαω για τα 600 (ss), δεν εχω καν αναφερθει στα 1000-1300 τερατα... Τεσπα, εχω τσακωθει απειρες φορες για το συγκεκριμενο θεμα. Καλο ειναι να καβαλαμε οτι αντεχει ο κωλος μας και να σταματησουμε να πρηζουμε τον κοσμακη για το αν θα τον βολεψει ή οχι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δεν πρήζουμε τον κοσμάκη όταν του λέμε ότι η αγορά άλλης μοτοσυκλέτας άλλης κατηγορίας θα τον βολέψει περισσότερο για απλές βόλτες που την θέλει. Αντιθέτως θεωρώ ότι τον βοηθάμε. Και εσύ ως κάτοχος 600SS θα έπρεπε να είσαι ο πρώτος που θα δίνει τέτοιου είδους συμβουλή κανονικά...γιαυτό υπάρχουν και τα forum άλλωστε, αλλιώς θα ήταν απλά χώροι πρηξίματος και όχι χώροι ανταλλαγής απόψεων.Καθρέφτες και φώτα έχει και η desmocedici RR, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σχεδιασμένη για τις πίστες και κάνει για να την αγοράσεις και να βολτάρεις καθημερινά μαζί της.Τα φώτα και οι καθρέφτες σημαίνουν απλά ότι μπορείς να την κυκλοφορείς και νόμιμα στον δρόμο, αν χρειαστεί ή αυτό είναι το βίτσιο σου.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα enduro, Για παράδειγμα ένα δίχρονο Gas Gas EC 300 racing μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο, διαθέτοντας φώτα και βγάζοντας άδεια κυκλοφορίας. Αυτό δεν την κάνει αυτομάτως ιδανική για βόλτες όμως, και αν κάποιος σου κάνει ερώτηση για το αν προτείνετε να την αγοράσει για να βολτάρει χαλαρά θεωρώ ότι η σωστή συμβουλή είναι πως όχι. Φυσικά μια τέτοια συμβουλή δεν αποτελεί πρήξιμο ούτε σημαίνει ότι η τελική απόφαση δεν είναι δική του στο κάτω κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Εχω ss, ειμαι 35 (γιατι καποιος ελεγε και για καυλωμενους 20ρηδες) παω καθε μερα δουλεια, καθε σκ βολτα ή καφεδακι και οποτε μου τη βαραει, παω και κανα ταξιδακι με τη γυναικα μου. Και ξερεις γιατι? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ SS!ας ξεκινήσουμε με το ότι ΔΕΝ έχεις SS... το μηχανάκι σου διαθέτει κανονικότατα τιμόνι και τιμονόπλακα και δεν έχει clip on κουμπωμένα στις μπότες! καθώς επίσης η θέση οδήγησης της μηχανής σου είναι αρκετά όρθια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 ας ξεκινήσουμε με το ότι ΔΕΝ έχεις SS... το μηχανάκι σου διαθέτει κανονικότατα τιμόνι και τιμονόπλακα και δεν έχει clip on κουμπωμένα στις μπότες! καθώς επίσης η θέση οδήγησης της μηχανής σου είναι αρκετά όρθια....Κανονικοτατα τιμονι? Θες διαβασμα φιλε μου.Δεν πρήζουμε τον κοσμάκη όταν του λέμε ότι η αγορά άλλης μοτοσυκλέτας άλλης κατηγορίας θα τον βολέψει περισσότερο για απλές βόλτες που την θέλει. Αντιθέτως θεωρώ ότι τον βοηθάμε. Και εσύ ως κάτοχος 600SS θα έπρεπε να είσαι ο πρώτος που θα δίνει τέτοιου είδους συμβουλή κανονικά...γιαυτό υπάρχουν και τα forum άλλωστε, αλλιώς θα ήταν απλά χώροι πρηξίματος και όχι χώροι ανταλλαγής απόψεων.Καθρέφτες και φώτα έχει και η desmocedici RR, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σχεδιασμένη για τις πίστες και κάνει για να την αγοράσεις και να βολτάρεις καθημερινά μαζί της.Τα φώτα και οι καθρέφτες σημαίνουν απλά ότι μπορείς να την κυκλοφορείς και νόμιμα στον δρόμο, αν χρειαστεί ή αυτό είναι το βίτσιο σου.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα enduro, Για παράδειγμα ένα δίχρονο Gas Gas EC 300 racing μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο, διαθέτοντας φώτα και βγάζοντας άδεια κυκλοφορίας. Αυτό δεν την κάνει αυτομάτως ιδανική για βόλτες όμως, και αν κάποιος σου κάνει ερώτηση για το αν προτείνετε να την αγοράσει για να βολτάρει χαλαρά θεωρώ ότι η σωστή συμβουλή είναι πως όχι. Φυσικά μια τέτοια συμβουλή δεν αποτελεί πρήξιμο ούτε σημαίνει ότι η τελική απόφαση δεν είναι δική του στο κάτω κάτω.Οπως ειπες, ειναι σχεδιασμενη ΚΑΙ για πιστα. Επισης κι εσυ επιασες τα ακρα τωρα, αλλα και παλι οσο race replica και να ειναι, ειναι replica δεν ειναι αγωνιστικη, καθαροαιμη, πολεμικη και κτλ. βλεπε m1 , RC213V. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 To cbr 600 2003 σε σχεση με το gsxr 600 που θελει ο op εχει, τιμονι πανω απο την πλακα και πιο χαμηλα και μπροστα μαρσπιε, τα οποια δημιουργουν μια θεση οδηγησης πιο πολυ sport touring παρα ss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχει κλιπ ον πανω απ την τιμονοπλακα, γυρω στους 4 ποντους ψηλοτερα απ τα ''κανονικα''. Δεν εχει τιμονι, και επειδη εχω οδηγησει cbr600rr 04, 08 και gixxer 600 2008 σου εγγυωμαι οτι στην πραξη οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Αλλο το κλιπ ον, αλλο το τιμονι, ναι? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον NinZas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Σαφώς, δεν το συζητάμε...άλλα αν κάποιος σε ρώταγε "φίλε λέω να πάρω μια Desmocedici RR όχι για πίστες και τέτοια, απλά να βολτάρω" δεν θα τον συμβούλευες ότι ίσως κάποια άλλη μοτοσυκλέτα κάνει περισσότερο για την χρήση που την θέλει ή απλά θα συμφωνούσες μαζί του σκεπτόμενος "Σαν βολτα νοειται .......ότι έχει στο νου του και γουστάρει ο καθένας"?Φίλε basta κατα τη γνώμη μου ο χώρος της μοτοσυκλέτας δεν υπόκειται σε κανόνες ψυχρής λογικής.Αν η μοτό που είναι ανάμεσα στα πόδια σου δε σου κάνει "κούκου" όσο κι αν ταιριάζει περισσότερο στο στύλ οδήγησης σου και τη χρήση που την προορίζεις δεν είναι για σένα.Αν πάλι σου κάνει "κούκου" όταν την καβαλάς θα βρείς τον τρόπο να κάνεις τα πάντα μαζί της ασχέτως των προδιαγραφών κατασκευής της.Αν κάποιος γουστάρει τόσο πολύ μια Desmosidici RR, οτιδήποτε άλλο και να καβαλήσει δεν πρόκειται να τον ευχαριστήσει με τον ίδιο τρόπο που αυτή και ΜΟΝΟ αυτή θα το κάνει.Είναι καθαρά εγκεφαλικό ζήτημα (ρίξε μια ματιά στη φωτό του ΩΡΙΩΝ πάνω απο την πίστα motocross με την ενλόγο μοτό και θα καταλάβεις τι θέλω να πώ)...και συνεπώς δε θα πρότεινα ποτέ σε κάποιον που γουστάρει μια τέτοια μοτοσυκλέτα να πάρει καλύτερα ένα GS μόνο και μόνο λόγο της χρηστικότητας αυτού προβάλλοντας επιχειρήματα του στυλ "ταξιδεύει πιο άνετα","κάνει για βόλτες καλύτερα" κτλ. που πιθανότατα και ο ίδιος ξέρει αλλά προσανατολίζεται αλλού γιατί εκεί τον τραβάει η κ@υλα του..ΥΓ Ο άνθρωπας που άνοιξε αυτό το νήμα κάπου παρεμβαίνει και μας λέει οτι το έκανε βόλτα το μοτόρι και το γούσταρε κτλ κτλ.Αυτό δεν είναι αρκετό για να σταματήσουν τουλάχιστον ορισμένοι να προσπαθούν να του "βάλουν μυαλό" οδηγώντας τον να πάρει κάτι άλλο εκτός 4Κ SS γιατί ταιριάζει καλύτερα στη χρήση που το προορίζει?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ο άνθρωπος που άνοιξε το νήμα και MZ251 να οδηγούσε πάλι τα ίδια θα έλεγε, προέρχεται από παπί. Θέλεις ή δεν θέλεις να το καταλάβεις υπάρχουν κατηγορίες μοτοσυκλετών προορισμένες για συγκεκριμένες χρήσεις ή συνδυασμό χρήσεων. Η ισοπέδωση που περιγράφεις με βάση το συναίσθημα δεν έχει στάνταρντς για να γίνει συζήτηση επιχειρημάτων και να βοηθήσεις κάποιον να διαλέξει την ιδανική μοτοσυκλέτα για την χρήση που την θέλει. Αν ακολουθήσουμε να λεγόμενα σου νήματα σαν το παρόν θα τελείωναν στα 2 ποστ.-θέλω μια μοτοσυκλέτα για ταξίδια διακάβαλα με την γυναίκα μου, βρήκα ένα nsr250 και μου αρέσει, να το πάρω?-Αν σου κάνει κου-κου φίλε μου πάρτο, γιατί αφού την γουστάρεις δεν θα σου προτείνω ποτέ να πάρεις κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ρε basta ολες οι μηχανες ειναι για συγκεκριμενες χρησεις ή συνδυασμο χρησεων, γι αυτο λεμε οτι απο κει και περα ειναι θεμα καυλας. Δες και κατανοησε τι εχω γραψει παραπανω, γιατι κανουμε κυκλους και λεμε τα ιδια και τα ιδια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Παρών!παρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ρε basta ολες οι μηχανες ειναι για συγκεκριμενες χρησεις ή συνδυασμο χρησεων, γι αυτο λεμε οτι απο κει και περα ειναι θεμα καυλας. Δες και κατανοησε τι εχω γραψει παραπανω, γιατι κανουμε κυκλους και λεμε τα ιδια και τα ιδια.Σαφώς, να πάρεις αυτό που σου αρέσει άλλα να είναι και σε κατηγορία για την χρήση που την θέλεις...δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 άλλα να είναι και σε κατηγορία για την χρήση που την θέλεις...δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς..μα αυτό σου λέμε τόση ώρα... ότι άμα θέλει ο κώλος σου που λέει και ο @ΩΡΙΩΝ τότε θα κάνεις το ss motocross και το GS πιστάδικο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 "Θέλω να πάρω μια μηχανή για την καυλα μου, για να πηγαίνω βόλτες."Τι ΔΕΝ πρεπει να πάρεις:enduro κανονικο ή ψευτό- γιατί είναι σχεδιασμένο για χώμα.SS γιατί δεν είναι σχεδιασμένο για πίστα.γυμνό γιατί θα σε φάει ο αέρας, δεν κάνει για εθνικές.harley γιατί είναι σχεδιασμένο για ευθείες 100χλμ της αμερικής και εδώ δεν έχουμε.παπί, γιατί δεν μπορείς να βγεις εθνική.motard γιατί, ποιον κοροιδεύεις? μόνο για πίστα είναι.μαστόδοντο gs και το συνάφι του, γιατί είναι για adventure φάσεις μόνο και αν δεν γράψεις μετά το οδιπορικό αθήνα-νότιος πόλος, δεν κάνει.Τι μένει τελικά που επιτρέπεται να πάρουμε για να πάμε μια βόλτα? :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) "Θέλω να πάρω μια μηχανή για την καυλα μου, για να πηγαίνω βόλτες."Τι ΔΕΝ πρεπει να πάρεις:enduro κανονικο ή ψευτό- γιατί είναι σχεδιασμένο για χώμα.SS γιατί δεν είναι σχεδιασμένο για πίστα.γυμνό γιατί θα σε φάει ο αέρας, δεν κάνει για εθνικές.harley γιατί είναι σχεδιασμένο για ευθείες 100χλμ της αμερικής και εδώ δεν έχουμε.παπί, γιατί δεν μπορείς να βγεις εθνική.motard γιατί, ποιον κοροιδεύεις? μόνο για πίστα είναι.μαστόδοντο gs και το συνάφι του, γιατί είναι για adventure φάσεις μόνο και αν δεν γράψεις μετά το οδιπορικό αθήνα-νότιος πόλος, δεν κάνει.Τι μένει τελικά που επιτρέπεται να πάρουμε για να πάμε μια βόλτα? :PΕλικοπτερο ή τρενο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον NinZas 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Γυμνο με ζελατινα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Βασικα ο ανθρωπος ανοιξε το θεμα για γνωμες πανω στο συγκεκριμενο μηχανακι που εβαλε στο πρωτο ποστ και αν δεν κανω λαθος οσοι του απαντησαν του ειπαν "μακρυα" Απο οτι καταλαβα εκεινος μαλλον ψηνεται να το αγορασει οποτε θα δει μονος του αν τον βολευει-εξυπηρετει. ΥΓ. Συγνωμη που σας της σπαω τωρα, με πιανει ποτε ποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Βασικα ο ανθρωπος ανοιξε το θεμα για γνωμες πανω στο συγκεκριμενο μηχανακι που εβαλε στο πρωτο ποστ και αν δεν κανω λαθος οσοι του απαντησαν του ειπαν "μακρυα" Απο οτι καταλαβα εκεινος μαλλον ψηνεται να το αγορασει οποτε θα δει μονος του αν τον βολευει-εξυπηρετει. ΥΓ. Συγνωμη που σας της σπαω τωρα, με πιανει ποτε ποτε Προλαβα το μοιραιο αλλιως θα ετρωγα κουτουλια...Κατι πεζει με το μηχανακι ο τυπος πολυ μυστηριο...Του λεω να το παμε σε μαστορα μου και λεει φερτον σπιτι μου...Μου λεει να κανουμε μεταβιβαση και μετα να παω σπιτι του να παρω το μεκανακι...Και του λεω παμε σε συνεργειο δικο μου και μου λεει δεν το κυκλοφορω στην πολη γιατι αν το τρακαρω δεν πουλιεται μετα...Θεε μου τι αλλο θα δουνε τα ματια μου μεχρι να παρω μια ss απο εναν φυσιολογικο ανθρωπο..Μεχρι τωρα σε 2 που χω πεσει ειναι απτον Αρη δεν εξηγηται αλλιως...Εννοειται τον ξαποστειλα τον παπαρα...Του δινω τοσα λεφτα και μου κανει ιστοριες... Να το χει, να το χαιρεται και να πηγαινει παντου με 320. Ξαναλεω, το καθε μηχανακι εχει τον χαρακτηρα του και ολα θελουν τις υποχωρησεις τους. Οποιος δε μπορει να παει βολτα με ss, να παρει χαρλει. Οποιος δε μπορει δικαβαλο με ss, να παρει goldwing. Κι οποιος δε μπορει γενικοτερα, να παρει αμαξι. Εχω ss, ειμαι 35 (γιατι καποιος ελεγε και για καυλωμενους 20ρηδες) παω καθε μερα δουλεια, καθε σκ βολτα ή καφεδακι και οποτε μου τη βαραει, παω και κανα ταξιδακι με τη γυναικα μου. Και ξερεις γιατι? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ SS!Πραγματικα, απο ποτε εγινε τοσο ευθικτο και απολυτο το mybike? Ειναι φορουμ να κανουμε την καυλαντα μας, κι ετσι και πεις ή σκεφτεις κατι διαφορετικο σκανε οι ορδες να σου πρηξουν τα παπαρια...Και επειδη και εμενα που το οδηγησα και μαζευω για αυτο 6 μηνες και ενω ειμαι 195 τα κλιπ ονς στυλ μου φανηκαν οκ δεν ειχα θεμα θα επιμεινω σε αυτο...Και στο πισω σαν συνοδηγος που εκατσα βολευε αν και εκει νιωθεις να φευγεις πυραυλος... Οταν καθομαι απανω γουσταρω τρελα μονο και μονο τον ηχο στις <5000 στροφες γιατι απτις 7000 και πανω δεν ακουω τιποτα...Γουσταρω να το βλεπω να το οδηγαω...Το συναισθημα δεν περιγραφετε..Οταν γουσταρεις κατι τοσο πολυ και βροχη να σου δειχνουν εσυ βλεπεις ηλιο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φίλε Κοtsaris Τα πες όλα μόνο σου στην τελευταία γραμμή.Αυτό είναι το πνεύμα όταν καβαλάς μωρό που γουστάρεις..Ο άνθρωπος που άνοιξε το νήμα και MZ251 να οδηγούσε πάλι τα ίδια θα έλεγε, προέρχεται από παπί. Θέλεις ή δεν θέλεις να το καταλάβεις υπάρχουν κατηγορίες μοτοσυκλετών προορισμένες για συγκεκριμένες χρήσεις ή συνδυασμό χρήσεων. Η ισοπέδωση που περιγράφεις με βάση το συναίσθημα δεν έχει στάνταρντς για να γίνει συζήτηση επιχειρημάτων και να βοηθήσεις κάποιον να διαλέξει την ιδανική μοτοσυκλέτα για την χρήση που την θέλει. Αν ακολουθήσουμε να λεγόμενα σου νήματα σαν το παρόν θα τελείωναν στα 2 ποστ.-θέλω μια μοτοσυκλέτα για ταξίδια διακάβαλα με την γυναίκα μου, βρήκα ένα nsr250 και μου αρέσει, να το πάρω?-Αν σου κάνει κου-κου φίλε μου πάρτο, γιατί αφού την γουστάρεις δεν θα σου προτείνω ποτέ να πάρεις κάτι άλλο.Ιδανική μοτοσυκλετα φίλε μου είναι αυτή που σε κ@υλώνει να καβαλάς.ΑΥΤΗ κ μόνο.-Η άλλη, αυτή που λές εσύ, μπορεί να είναι κατάλληλη,αλλά αν δεν σε φτιάχνει (ποτέ δε θα μπορέσει ένα στρομ ή αντίστοιχα μηχανάκια να φτιάξουν ένα τυπο που γουστάρει GSXR),ποτέ δε θα γίνει ιδανική.....Στην τελική κανείς δεν καβαλάει για την άνεση που προσφέρει μια μοτο(αν η άνεση έχει τον πρώτο ρόλο μπες στου κουτι σου, στη γραμμή σου κι άι........) και ναι ρε στην τελική γι αυτό το γ@$%^νο το "κούκου" καβαλάμε μοτοσυκλετα.Θεωρώ το παράδειγμα σου με τον τύπο και το nsr άκυρο.Θα μπορούσες κάλλιστα να του προτείνεις να πάρει ένα cbr600f ή rr,ένα gsxr ή ένα R6 ως πιο κατάλληλο για δικάβαλο και ταξίδια απο το δίχρονο "διάολο" που παρέθεσες στο άκυρο παράδειγμά σου. Κάτι τέλος πάντων που είναι κοντά σε αυτό που γουστάρει ξεκάθαρα αρχικά,όχι versys & strom... δλδ, έλεος...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον JK 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Προλαβα το μοιραιο αλλιως θα ετρωγα κουτουλια...Κατι πεζει με το μηχανακι ο τυπος πολυ μυστηριο...Του λεω να το παμε σε μαστορα μου και λεει φερτον σπιτι μου...Μου λεει να κανουμε μεταβιβαση και μετα να παω σπιτι του να παρω το μεκανακι...Και του λεω παμε σε συνεργειο δικο μου και μου λεει δεν το κυκλοφορω στην πολη γιατι αν το τρακαρω δεν πουλιεται μετα...Θεε μου τι αλλο θα δουνε τα ματια μου μεχρι να παρω μια ss απο εναν φυσιολογικο ανθρωπο..Μεχρι τωρα σε 2 που χω πεσει ειναι απτον Αρη δεν εξηγηται αλλιως...Εννοειται τον ξαποστειλα τον παπαρα...Του δινω τοσα λεφτα και μου κανει ιστοριες...να πω οτι δε τα ελεγα? κοροιδο-ασχετο ψαχνει για να ξεφορτωθει το μηχανακι...ειναι πολυ μακρια αλλιως θα πεταγωμουν να το δω, εχει πλακα η συζητηση με τετοιους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες