nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Υ.Γ. Υπάρχει και κόρνα για τον Παππού την γιαγιά κλπ που την πατάμε δίχως αύριο σε τέτοιες περιπτώσεις, ανάβουμε φανάρια και γενικά κάνουμε ότι μπορούμε να μας καταλάβει και αν δεν..πλαϊνό πήδημα και εγκατάλειψη σκάφους γιατί η υγεία μας είναι πάνω από τα σίδερα που φτιάχνονται.....τα ξερογκαζα και οι φωνες πιανονται? η ταχυτητα που πηγαινα οταν εγινε το συμβαν ηταν γυρω στα 5 κμ / ωρα και πριν με ακουμπησει πρεπει και να σταματισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 τα ξερογκαζα και οι φωνες πιανονται? η ταχυτητα που πηγαινα οταν εγινε το συμβαν ηταν γυρω στα 5 κμ / ωρα και πριν με ακουμπησει πρεπει και να σταματισαΜπαααα...αφού είναι κουφοί...κόρνα STABILUS NAUTILUS θέλουνε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Αν δεν είχες ασφάλεια προσωπικά και να έφταιγα θα φρόντιζα να σου κάνω την ζωή δύσκολη! Θα καλούσα τροχαία για πρόστιμο κλπ... Πρώτα βγάζουμε ασφάλεια (μέσα σε 10 λεπτά βγαίνει) και μετά οδηγάμε. Σε αυτό είμαι κάθετος!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αν δεν είχες ασφάλεια προσωπικά και να έφταιγα θα φρόντιζα να σου κάνω την ζωή δύσκολη! Θα καλούσα τροχαία για πρόστιμο κλπ... Πρώτα βγάζουμε ασφάλεια (μέσα σε 10 λεπτά βγαίνει) και μετά οδηγάμε. Σε αυτό είμαι κάθετος!!Δεν νομιζω ο,τι δεν εχει ασφαλεια!!!!!!!!!!! Μια χαρα ασφαλισμενος ειναι για 30 μερες απο την μερα της μεταβιβασης...Με ποια λογικη εισαι καθετος Μηχαλη? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Λοιπον μια χαρα με καλυπτει η ασφαλεια του προηγουμενου οποτε ειμαι κομπλε απο ασφαλειαΑλλο θεμα βγηκε τωραΗ ασφαλιστικη του αλλου παει για πτωχευση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Λοιπον μια χαρα με καλυπτει η ασφαλεια του προηγουμενου οποτε ειμαι κομπλε απο ασφαλειαΑλλο θεμα βγηκε τωραΗ ασφαλιστικη του αλλου παει για πτωχευσηε και? μεχρι να δηλωσει επισημα πτχευση η εταιρια σε πλερω! οποτε βιασου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Δεν νομιζω ο,τι δεν εχει ασφαλεια!!!!!!!!!!! Μια χαρα ασφαλισμενος ειναι για 30 μερες απο την μερα της μεταβιβασης...Με ποια λογικη εισαι καθετος Μηχαλη?Λοιπον μια χαρα με καλυπτει η ασφαλεια του προηγουμενου οποτε ειμαι κομπλε απο ασφαλειαΑλλο θεμα βγηκε τωραΗ ασφαλιστικη του αλλου παει για πτωχευσηΆρα δεν ήσουν ανασφάλιστος. Τότε κακώς δεν κάλεσες τροχαία! μαζί με την δήλωση τραυματισμού, το θέμα θα έτρεχε πολύ γρηγορότερα! μπορεί κάποιες ώρες να τις έχανες με την αναμονή και την διαδικασία αλλά θα κέρδιζες και σε ποσό και σε χρόνο αργότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Λοιπον μια χαρα με καλυπτει η ασφαλεια του προηγουμενου οποτε ειμαι κομπλε απο ασφαλειαΑλλο θεμα βγηκε τωραΗ ασφαλιστικη του αλλου παει για πτωχευσηΕνδιαφέρον πάντως, γιατι θεωρητικά το συμβόλαιο της ασφάλειας λέει ότι δεν οδηγεί άλλος τη μοτοσικλέτα. Αρα τι; αν κάνουμε μεταβίβαση, η ασφάλεια ασφαλιζει για 30 μέρες τον οποιοδήποτε νεο κάτοχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Ενδιαφέρον πάντως, γιατι θεωρητικά το συμβόλαιο της ασφάλειας λέει ότι δεν οδηγεί άλλος τη μοτοσικλέτα. Αρα τι; αν κάνουμε μεταβίβαση, η ασφάλεια ασφαλιζει για 30 μέρες τον οποιοδήποτε νεο κάτοχο; ειναι σαν να δανειζεις σε καποιον αλλο την μηχανη σου και να γινεται ατυχημα , σε περιπτωση που φταιει ο αλλος και δικαιουτε ο κατοχος της μηχανης αποζημιωση υπαρχουν καποια γραφειοκρατικα κοληματαε και? μεχρι να δηλωσει επισημα πτχευση η εταιρια σε πλερω! οποτε βιασου!δευτερα ερχεται εμπειρογνωμωνας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Τάπαμε παραπάνω βρε παιδιά ότι ασφαλισμένος ήτανε, 30 μέρες ξαναλέω ισχύει και αν πάει για πτώχευση αποζημιώνεσαι Νίκο από το μετοχικό κεφάλαιο αλλά παίρνει καιρό παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Δεν νομιζω ο,τι δεν εχει ασφαλεια!!!!!!!!!!! Μια χαρα ασφαλισμενος ειναι για 30 μερες απο την μερα της μεταβιβασης...Με ποια λογικη εισαι καθετος Μηχαλη?Ayto πού το εχετε δει? Γιατι, ξαναλεω, στο δικο μου ασφαλιστηριο γραφει οτι η ασφαλεια δε μεταβιβαζεται στο νεο κατοχο. Κι ουτε βεβαια ισχυει το παλαιοτερο συγχωροχαρτι οτι η ασφαλιστικη σε καλυπτε εως και 30 μερες μετα τη ληξη του συμβολαιου. Τωρα πια ληγει πχ στις 31/7/16 στις 12.00πμ, αν τρακαρεις στις 13.00 εισαι ανασφαλιστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2016 Λοιπον μια χαρα με καλυπτει η ασφαλεια του προηγουμενου οποτε ειμαι κομπλε απο ασφαλειαΑλλο θεμα βγηκε τωραΗ ασφαλιστικη του αλλου παει για πτωχευσησυγνωμη για το λιγο off topic αλλα ποια εταιρεια παει για πτωχευση αν επιτρεπεται??αν δν θες να πεις δημοσια που δν νομιζω ειναι θεμα μου λες σε π.μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2016 @nikolai εκανες μαλακια.... με το συμπαθιο.... δεν κουναμε το μηχανακι χωρις ασφαλεια..... τορα ανετα ο παπους δεν σου δίνει φράγκο, οι ασφαλιστικες ψάχνουν τα πάντα προκοιμενου να μην πληρώσουν δεν έχεις ιδέα! και το ότι δεν είχες ενεργή ασφάλεια την μέρα του ατυχήματος είναι κέρασμα για την ασφαλιστική που κατα πάσα πιθανότιτα δεν θα σου δώσει φράγκο. αν ειχες ασφάλεια σαφέστατα και θα πληρονόσουν.... τώρα όμως χλομό.... έφτεγες δεν έφτεγες χωρίς ασφάλεια ούτε ο θεός δεν σε καλήπτει, είνα καθαρά θέμα συστήματος.... να σε χτύπαγε να σου έσπαγε τα κόκαλλα ο αλλος χωρίς αφάλια πάλι τίπταο δεν θα έπερνες. οι επονυμες ασφαλιστικες οχι τπτ του κ@λου πληρωνουν και αποζημιωση απο ανασφαλιστο οχημα αν εμπλακεις, ειναι στις ασφαλιστικες καλυψεις..... συγνωμη για το λιγο off topic αλλα ποια εταιρεια παει για πτωχευση αν επιτρεπεται??αν δν θες να πεις δημοσια που δν νομιζω ειναι θεμα μου λες σε π.μΛοιπον μια χαρα με καλυπτει η ασφαλεια του προηγουμενου οποτε ειμαι κομπλε απο ασφαλειαΑλλο θεμα βγηκε τωραΗ ασφαλιστικη του αλλου παει για πτωχευσηΑκομα και να πτωχευσει μια ασφαλιστικη εταιρια σε αποζημιωνει το επικουρικο κεφαλαιο αλλα ΜΟΝΟ για τις υλικες ζημιες. Αν υπαρχει τραυματισμος ειτε ελαφρυς ειτε σοβαρος ξεχνας φιλικες δηλωσεις και πας δικαστικως για τις σωματικες βλαβες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 και 2 μηνες πλεον και η ασφαλιστικη ακομη με κολυσιεργει , πλεον ειναι στην επιτροπη ζημιων η υποθεση εδω και εγω δε ξερω ποσες μερες, καμια ιδεα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 και 2 μηνες πλεον και η ασφαλιστικη ακομη με κολυσιεργει , πλεον ειναι στην επιτροπη ζημιων η υποθεση εδω και εγω δε ξερω ποσες μερες, καμια ιδεα???ιδεα θα σου δωσει ειτε ο ασφαλιστής σου, ειτε καποιος δικηγορος που ασχολειται με τετοια ζητηματα. Μαλλον πρεπει να πιεσεις ωστε να συνεχιστει η διαδικασια, αλλιως θα πρεπει να το πας νομικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Καλο ειναι να μαθουμε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις γιατι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα χωρις ασφαλεια πηγαινα τα καινουργια μηχανακια σπιτι μου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλο ειναι να μαθουμε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις γιατι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα χωρις ασφαλεια πηγαινα τα καινουργια μηχανακια σπιτι μου...Κακώς πάντως, λύσεις υπάρχουν.Για παράδειγμα, όταν πριν 2,5 χρόνια ανέβηκα Σαλλονίκη για να τσεκάρω αμάξι μεταχειρισμένο από έμπορο για αγορά, είχα πρώτα μιλήσει με τον ασφαλιστή μου εδώ και του είχα πει "θα περιμένεις τηλέφωνό μου Τρίτη πρωί να σου πω αν το παίρνω ή όχι, μη σε ψάχνω γιατί δε θα υπάρχει χρόνος για χάσιμο, θα πρέπει να γυρίσω αυθημερόν Αθήνα".Πράγματι μίλησα, του επιβεβαίωσα ότι το αγοράζω, του στείλαμε μέσω κινητού την μεταβιβασμένη άδεια στο όνομά μου και περιμέναμε ένα 15λεπτο να μας στείλει πάλι μέσω κινητού την ασφάλεια. Την εκτυπώσαμε και τότε φύγαμε για πίσω..... με το κεφάλι μου ήσυχο..... Τώρα πια αυτές οι δουλειές γίνονται πολύ πιο εύκολα απ' ότι παλιά. Ας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για καλό, αντί να αναλωνόμαστε άδικα με αηδίες στα social media...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον Kostas-MotoLover 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Κακώς πάντως, λύσεις υπάρχουν.Για παράδειγμα, όταν πριν 2,5 χρόνια ανέβηκα Σαλλονίκη για να τσεκάρω αμάξι μεταχειρισμένο από έμπορο για αγορά, είχα πρώτα μιλήσει με τον ασφαλιστή μου εδώ και του είχα πει "θα περιμένεις τηλέφωνό μου Τρίτη πρωί να σου πω αν το παίρνω ή όχι, μη σε ψάχνω γιατί δε θα υπάρχει χρόνος για χάσιμο, θα πρέπει να γυρίσω αυθημερόν Αθήνα".Πράγματι μίλησα, του επιβεβαίωσα ότι το αγοράζω, του στείλαμε μέσω κινητού την μεταβιβασμένη άδεια στο όνομά μου και περιμέναμε ένα 15λεπτο να μας στείλει πάλι μέσω κινητού την ασφάλεια. Την εκτυπώσαμε και τότε φύγαμε για πίσω..... με το κεφάλι μου ήσυχο..... Τώρα πια αυτές οι δουλειές γίνονται πολύ πιο εύκολα απ' ότι παλιά. Ας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για καλό, αντί να αναλωνόμαστε άδικα με αηδίες στα social media...... Πόσα ??????????Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Πόσα ??????????Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε ?11/02/2014....... Άστα, γερνάμε γρήγορα ρε φίλε. Τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά δεν ξεχνάω τη βοήθεια που μου προσφέρατε για ν' αποκτήσω το τουτούνι μου. Υπόχρεος for ever. Εκτός κι αν μού 'ρθει κανά Αλτσχάϊμερ κατακούτελα, οπότε ούτε εσάς δε θα θυμάμαι πλέον...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες