Jump to content
Sign in to follow this  
teocon1

Παπι με 1000€

Recommended Posts

καλησπερα στην παρέα! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.

ψαχνω να βρω ενα παπι που να κοστίζει 1000€ το πολυ. Δεν συζητάω για καινούριο κινεζικο, οποτε παμε σε μεταχειρισμένο.οι απαιτήσεις μου απλές, δουλειά - σπίτι. Κάνω 20-25 χιλιόμετρα την ημέρα.θελω να μην βγάζει ζημιές, να ειναι αξιόπιστο. Ούτε ταχύτητα θέλω ούτε τπτ.εχω στο μυαλό μου κάποια αλλα θέλω και την γνώμη σας.

κοιταζω για: address,kaze,joy,crypton r,crypton t,modenas κάθε τύπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσωπικα προτιμω τα παπακια της Yamaha, αλλα σε οποιοδηποτε μη κινεζοειδες παπι και να πας θα εισαι καλυμενος, ορμα σε οποιο σου καθεται καλυτερα στο ματι, απο κει και περα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κινεζοειδων φαντάζομαι θεωρείς και τα Daytona και τα kymco σωστά;

κατι αλλο: ενα παπι με ποσά χιλιόμετρα ειναι καλά να το πάρω; Σίγουρα όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο. Αλλα ας πούμε αν εχει 60.000 χλμ ειναι καλά ή θα ξεκινάνε τα προβλήματα;

και κάτι τελευταίο: τα πάπια απο ανακατασκευή στο μοτέρ αξίζουν; Δεν συζητάω για glx - astrea.

λεω για πιο σύγχρονα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To innova μου εχει 90.000 χλμ το δουλευω καθημερινα ντελιβερι και κανω τις μετακινησεις μου..

Δεν εχει κανει κιχ και δεν το φοβαμαι για τιποτα και δεν εχω καν στο μυαλο μου να το δωσω..

Απο εκει και περα ο καθενας ειναι πως τα βλεπει τα πραγματα.

Και 60.000 που λες αν ειναι καλο παρτο..

Και με τα χιλιομετρα που κανεις (λιγα) αν σου βαρεσει και σε λιγα χρονια με 350 ευρω του κανεις μια ανακατασκευη και σου βγαζει αλλα 100.000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κινεζοειδων φαντάζομαι θεωρείς και τα Daytona και τα kymco σωστά;

κατι αλλο: ενα παπι με ποσά χιλιόμετρα ειναι καλά να το πάρω; Σίγουρα όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο. Αλλα ας πούμε αν εχει 60.000 χλμ ειναι καλά ή θα ξεκινάνε τα προβλήματα;

και κάτι τελευταίο: τα πάπια απο ανακατασκευή στο μοτέρ αξίζουν; Δεν συζητάω για glx - astrea.

λεω για πιο σύγχρονα.

Αν βρεις παπι με ανακατασκευη μοτερ τοσο Glx οσο και σε astrea αγορασε το. Κατα προτιμηση μαμα κυβικα για μεγαλυτερη αξιοπιστια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1: Kawasaki zx130 η Modenas Xcite (ιδια ειναι )

2: Yamaha Crypton 110

Τα δυο πρωτα πιο δυνατα και εχουν χωρο και κατω απο σελα +  τεποζιτο δεν σηκωνεσαι .

Μονο θεματακι με ρελαντι - καρμπιρατερ.

Crypton πραγματικος σκυλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το astrea grand που ανεφερες ειναι τερας αξιοπιστιας , υστερει βεβαια σε φρενα λογο απουσιας δισκοφρενου μπροστα.

τα κρυπτον οποιο κ να διαλεξεις θα κανει την δουλεια του ακουραστα και θα εχεις κ ρεστα.

για κρυπτον χ πρεπει να υπερβεις αρκετα το μπαντζετ σου για να αγορασεις το τερμα φθηνοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα το kaze-r ειναι αξιοπιστο και με λιγο πιο μακρυ γραναζωμα για να μην το κουραζεις σε αυτα τα 25 χιλιομετρα που φανταζομαι θα περιλαμβανουν και πιο ανοιχτο δρομο οχι μονο πολη.

Εχει φιλος τετοιο, πρωτης γενιας  ......του εχει μηδενισει το κοντερ και μοτερ δεν εχει ανοιξει......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει φιλος τετοιο, πρωτης γενιας  ......του εχει μηδενισει το κοντερ και μοτερ δεν εχει ανοιξει......

τριταφα ο ιαπωνας αλλα αθανατος ετσι? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τριταφα ο ιαπωνας αλλα αθανατος ετσι? 

τάφος αυτο, ενω τα αλλα που βγάζουν 0,5 ~ 1kw παραπανω αρκουδογκαζα εεε;;; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά λέω ψιλε για τα ιαπωνικά 

Καλυτερα τριταφος και να ξερω οτι το μηχανακι μου θα με γυρισει σπιτι παρα να το καβαλαω λες και ειναι η τελευταια του φορα σε καθε βολτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες ευχαριστώ για τη βοήθεια.

βρηκα απο έναν φίλο crypton t110 μοντέλο 2010 με 30.000 χλμ στα 900€ απλά θα μου το δώσει σε έναν μήνα. Πιστεύω ειναι καλή αγορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα τριταφος και να ξερω οτι το μηχανακι μου θα με γυρισει σπιτι παρα να το καβαλαω λες και ειναι η τελευταια του φορα σε καθε βολτα.

μην πιασουμε τωρα γιατι τα ευρωπικα χαλανε σε ελληνικα χερια .... τελος παντον θα βγουμε εκτως θεματος. οπως και να εχει, συμφωνω, αλλα και ευρωπαικο και κινεζικο να παρει με σωστη χρηση δεν σπαει (για κινεζιες δεν βαζω ομως τα χερια μου στην φωτια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες ευχαριστώ για τη βοήθεια.

βρηκα απο έναν φίλο crypton t110 μοντέλο 2010 με 30.000 χλμ στα 900€ απλά θα μου το δώσει σε έναν μήνα. Πιστεύω ειναι καλή αγορά.

αν ειναι καλο παρε αυτο. αν οχι κοιτα και για crypton r115, ειναι ανωτερο σε ποιοτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην πιασουμε τωρα γιατι τα ευρωπικα χαλανε σε ελληνικα χερια .... τελος παντον θα βγουμε εκτως θεματος. οπως και να εχει, συμφωνω, αλλα και ευρωπαικο και κινεζικο να παρει με σωστη χρηση δεν σπαει (για κινεζιες δεν βαζω ομως τα χερια μου στην φωτια)

Επειδη το παιδι θελει να παρει παπι δεν ξερω που κολλαει το ¨Ευρωπαϊκο¨ που ειπες, εχει τετοια παπακια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα ειπα και πριν αν και ασχετο οτι γενικα για τα ιαπωνικα ισχιει οτι εχουν λιγοτερη δυναμη σε σχεση με τα ευτωπαικα... δεν μιλουσα για παπακια.... αλλα οσον αφορα τα παπακια, ο φιλος καλητερα να αποφτγει κυνεζικα..... ας παει σε γιαμαχα η χοντα κλασικα.... ενα κριπτον εξ με 1500 ευρω θα αξιζε.... καλητερα κανε καμια οικονομια κανα 500ρι ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To innova μου εχει 90.000 χλμ το δουλευω καθημερινα ντελιβερι και κανω τις μετακινησεις μου..

Δεν εχει κανει κιχ και δεν το φοβαμαι για τιποτα και δεν εχω καν στο μυαλο μου να το δωσω..

Απο εκει και περα ο καθενας ειναι πως τα βλεπει τα πραγματα.

Και 60.000 που λες αν ειναι καλο παρτο..

Και με τα χιλιομετρα που κανεις (λιγα) αν σου βαρεσει και σε λιγα χρονια με 350 ευρω του κανεις μια ανακατασκευη και σου βγαζει αλλα 100.000

+1.

Το δικό μου μπαίνει 70k τώρα και το πήρα με 57k μεταχειρισμένο. Καθημερινά delivery, καθημερινά του πίνω το αίμα, 3 φορές Πάτρα-Αθηνα(η μια πρόσφατα με 37 βαθμούς έξω και δικάβαλο) και δεν κάνει κιχ και όλα αυτά με βενζίνη από τα ψιλά που ξέμειναν στην τσέπη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι να παρεις μεταχειρισμενο καιβοχι καινουριο με 2 χρονια εγγυηση?

βεβαια το παπι τι να σου βγαλει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι να παρεις μεταχειρισμενο καιβοχι καινουριο με 2 χρονια εγγυηση?

βεβαια το παπι τι να σου βγαλει 

μην το λες. οτι μπορει να σου βγαλει μια κανονικη μοτοσυκλετα..... απλα σε μικτροτερη κλιμακα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε παρε την κρυπτονια κ ασε να λενε οι ινοβακιδες .

οι ινοβακιδες εχουν 2 κατηγοριες .

1-> αυτους που αλλαξαν μπιελα γιατι χτυπησε 

2-> αυτους που λενε οτι δεν εχει χτυπησει μπιελα επειδη την αλλαξαν προληπτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω αυτό πιστεύω για τα ινοβα. Βασικά ρώτησα 2 μηχανικούς. Ο ένας έφτιαχνε χοντα μαλιστα και μου είπε μακριά γιατι σπάνε μοτέρ. Το πας γρήγορα σπάει, το πας αργά σπάει. Ούτως η άλλος το είχα αποκλείσει απο τις επιλογές μου. Δεν το ανέφερα κάνω. Βέβαια υπάρχουν και ινοβα που ειναι σκυλιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου έχει 136000 χλμ και δεν έχει αλλάξει ακόμα μπιέλα, βέβαια του αλλάζω και τα λάδια όταν πρέπει και όχι όταν το θυμάμαι :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα