spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 και οχι μονο το κατεβασα αλλα εγκατεστησα και ολα τα cheat....xaax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Το εχουμε λιωσει!! Παιρνω το παπι γιατι με τη μηχανη δεν βολευει λογω του συμπλεκτη και αλωνίζω με παρεες ολους τους δρομους! Μου πηγε 10 χρονια πισω που λιωναμε στα game boy! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Θα ήθελα να δω "έψαχναν pokemon" γραμμένο σε αναφορά τροχονόμου μετά από στούκα πιτσιρικάδων με παπιά...Το κατέβασα κι εγώ αλλά ντρέπομαι να βγω 29 χρονών μαντράχαλος με το κινητό στο χέρι, ίσως το δοκιμάσω εκτός πόλης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Αυτη η σοβαροφάνεια θα φάει..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Ούτε 'γω έχω παίξει πάντως και ούτε θα το εγκαταστήσω. Έχω πιο παλιό ios απ'ότι θέλει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Εγω δεν καταλαβαινω πως εχω τοσο καλο κινητο και με βγαζει 15-20 μετρα εκτος (με κανει και teleport στα καλα καθουμενα) και το lg leon που κανει 100€ εχει ακριβεια μετρου. Ετσι οπως παει το κινητο μου δεν μπορω να παιξω. Οχι οτι με πολυενδιαφερει , απλα ετσι για το γαμωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Να γιατι παπι και οχι CBF 125, αντε γεια χαχαχαχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Sorry που αλλους θα τους καψω και αλλους θα τους στεναχωρισω....Χαζο αλλα και πανεξυπνο ταυτοχρονα....http://techsmart.gr/picachu-pokemon-1778/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 ΌΧΙΙΙΙΙ !!! Αμάν ρε πστη μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Sorry που αλλους θα τους καψω και αλλους θα τους στεναχωρισω....Χαζο αλλα και πανεξυπνο ταυτοχρονα....http://techsmart.gr/picachu-pokemon-1778/μας μαμησες την ψυχολογια τωρα ΌΧΙΙΙΙΙ !!! Αμάν ρε πστη μου....αυτο δεν γινεται. υποτιθεται οτι ο πικατσου ειναι καποθ στους 50 με 60 ποντους υψος αρα δεν γινεται να τον πατησει ανθρωπινο ποδι. εκτος αν φοραει καποιος 70 νουμερο παπουτσι. ξερω ειμαι καμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Και είναι και καμιά 40ρια κιλά γομάρι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 η εχεις windows phone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Χτες απόγευμα στο σύνταγμα (3 pokestops με 3 lures ενεργά το ένα δίπλα από το άλλο) μέτρησα πρόχειρα 50+ άτομα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 "pokemon, μας φέρνει πιο κοντά" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RLS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Ξεκίνησαν πάντως και τα άσχημα.http://www.gameworld.gr/component/content/article/179-ειδήσεις/2014-05-19-05-44-56/25174-pokemon-go-o-protos-thanatos-paikti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Ερωτηση ασχετου... το ιδιο ποκεμον το βλεπουν ολοι οσοι είναι στην περιοχη ή ο καθενας κυνηγαει τα δικα του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
haldaios 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Ερωτηση ασχετου... το ιδιο ποκεμον το βλεπουν ολοι οσοι είναι στην περιοχη ή ο καθενας κυνηγαει τα δικα του; απ' οσο εχω δει που παιζω με την κοπελα μου ο καθενας κυνηγαει τα δικα του απλως σκανε τα ιδια ποκεμον στο σημειο που εισαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Σκηνές Αποκάλυψης: Άνθρωποι – ζόμπι κυνηγούν τις ανύπαρκτες φιγούρες Pokemon! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Σκηνές Αποκάλυψης: Άνθρωποι – ζόμπι κυνηγούν τις ανύπαρκτες φιγούρες Pokemon! Με μια λεξη...... βοδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RLS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Χτες απόγευμα στο σύνταγμα (3 pokestops με 3 lures ενεργά το ένα δίπλα από το άλλο) μέτρησα πρόχειρα 50+ άτομα.....Ήμουν Σύνταγμα σήμερα κι είχε πολύ παραπάνω κόσμο, είχε κι event στα public. Είχαν αράξει και στην πρασινάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) ρε σεις στην αθηνα πιανετε τιποτα καλο?εδω επαρχια ολο pidgey και ratata και zubatμε τοσα pidgey ομως καταφερα και εξελιξα σε pidgeoto. axaxx το αγαπημενο ποκεμον αααααεπιασα και ενα μιαουθ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2016 http://www.altsantiri.gr/technology/epiase-ke-ta-142-agria-pokemon-pou-iparchoun-stis-ipa/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες