Jump to content
NikosL

Αγορα naked μηχανης 600cc

Recommended Posts

Καλησπερα στους θαμωνες του φορουμ.Θα ηθελα λιγη βοηθεια σχετικα με την αγορα μηχανης στα 600cc (+/- 100cc) ,χωρις fairing

Οι απαιτησεις μου δεν ειναι τρελες

-Ωραια εμφανιση

-Οχι τρελη καταναλωση

-Οχι υπερβολικα πολλα αλογα (πρωτη μου με συμπλεκτη,αλλα εχω οδηγησει tdm μια χαρα)

-Προτιμοτερα κατω των 4000 ευρω μεταχειρισμενη

Εχοντας κανει λιγη ερευνα,μεχρι στιγμης εχω βρει αυτα τα μοντελα που πιστευω οτι ταιριαζουν στα κριτηρια

Yamaha XJ6 - πανεμορφο

Kawasaki ER6 - ειναι kawasaki

Yamaha MT-03

Suzuki Gladius

Suzuki GSR-600

Θα ηθελα οποιος μπορει και εχει τη διαθεση να μου πει γνωμες για τα παραπανω,η να μου προτεινει αλλα μοντελα της κατηγοριας

Οι διαδρομες μου ειναι κυριως σε μικρους δρομους εκτος πολης 50%,και ενα 50% εντος πολης.Υπαρχει περιπτωση ταξιδιου στο μελλον (και ναι :D ξερω περι ανεμοκαλυψης)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το MT-03 ειναι μονοκυλινδρο

Το ER-6 και Gladius ειναι δικυλινδρα

Το XJ και GSR ειναι τετρακυλινδρα

Γενικα οσο περισσοτεροι οι κυλινδροι ανεβαινουμε σε καταναλωση, εχουμε δυναμη στις ψηλες στροφες αλλα εχουμε μικροτερη ροπη στα χαμηλα, στουν κινητηρες με λιγοτερους κυλινδρους εχουμε μικροτερες ιποδυναμεις αλλα περισσοτερη ροπη στις χαμηλες στροφες.

Μεχρι τωρα τι εμπειρια εχεις απο δικες σου μοτοσικλετες? σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις ή θελεις ενα μοτο για να κοβεις τις βολτες σου και να κανεις και τις δουλειες σου σαν μεσο μετακινησης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το MT-03 ειναι μονοκυλινδρο

Το ER-6 και Gladius ειναι δικυλινδρα

Το XJ και GSR ειναι τετρακυλινδρα

Γενικα οσο περισσοτεροι οι κυλινδροι ανεβαινουμε σε καταναλωση, εχουμε δυναμη στις ψηλες στροφες αλλα εχουμε μικροτερη ροπη στα χαμηλα, στουν κινητηρες με λιγοτερους κυλινδρους εχουμε μικροτερες ιποδυναμεις αλλα περισσοτερη ροπη στις χαμηλες στροφες.

Μεχρι τωρα τι εμπειρια εχεις απο δικες σου μοτοσικλετες? σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις ή θελεις ενα μοτο για να κοβεις τις βολτες σου και να κανεις και τις δουλειες σου σαν μεσο μετακινησης?

Εμπειρια σε μεγαλη μοτοσυκλετα εχω μονο 2 βδομαδες με TDM φιλου.Εκτος απο αυτο,κυκλοφορω με ενα crypton r για δουλειες.

Οι επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα,εφ'οσων μπορω να προσπερναω χωρις να χρειαζομαι ενα αεροδρομιο.Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ειναι ευχαριστη στην οδηγηση,και να θελω να την οδηγαω,να μου κανει κ...λα για να πω ετσι,αντιθετα με το παπι που απλα λεω "πρεπει να παω εκει" και το παιρνω.Τωρα αν βρω καμια διαδρομη με στροφες και το μηχανακι μπορει να πλαγιασει,δε θα με χαλαγε :winking:

Θα τη χρησιμοποιω καθημερινα,εξ'ισου και η απαιτηση για νορμαλ καταναλωση.Τα 3λτ/100 του crypton ξερω οτι δε θα τα χω με καμια σοβαρη μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο μένα ερ6ν αλλιώς sv650 το γυμνο με 2500

αφου εχεις 4000 κοιτα και στρεετ τριπλε π ειναι οτι καλυτερο στα κυβικα αυτα.

Τωρα γκαζι ολες αυτες που κοιτας εκτος το μτ03 εχουν μπολικο για απειρο. Τα 100 σε λιγοτερο απο 4'' ολες τους γ να καταλαβεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8034294/

με λίγο παζάρι ίσως ....

Θα το κοιταξω,ευχαριστω.Αν και η αληθεια ειναι οτι μου φερνει πιο πολυ σε super-motard παρα σε naked

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έπαιρνα ένα καλοσυντηρημένο er6n. 

Θα το κοιταξω,ευχαριστω.Αν και η αληθεια ειναι οτι μου φερνει πιο πολυ σε super-motard παρα σε naked

λάθος sm έχεις δει μάλλον :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έπαιρνα ένα καλοσυντηρημένο er6n. 

λάθος sm έχεις δει μάλλον :P

Δε ξερω την κατηγορια ,σαν το Hypermotard ενα πραγμα μου φαινεται.Δηλαδη θελω να πω δε μου ταιριαζει με τα υπολοιπα και γενικως με το στυλ που προτιμω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού λες θες να σου κάνει καυλα το μηχανάκι, Κάνε την υπέρβαση και δώσε 4 και κάτι και πάρε Triple. 

Απορώ πως και δεν έχει ήδη ειπωθεί 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού λες θες να σου κάνει καυλα το μηχανάκι, Κάνε την υπέρβαση και δώσε 4 και κάτι και πάρε Triple. 

Απορώ πως και δεν έχει ήδη ειπωθεί 

Το street triple θα το απεκλεια για τι το θεωρω πολυ ασχημο λογω του μπροστα φαναριου του.Δεν ξερω γιατι θεωρειται καλο μηχανακι σε σχεση με τα αλλα,οποτε δε μπορω να το σχολιασω,αλλα καθαρα λογω εμφανισης δε θα το προτιμουσα

Τροποποιήθηκε από τον NikosL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα Νίκο, προσωπικά θα έπαιρνα το Gladius, μου άρεσε πολύ, ειδικά άμα του βάλεις κι ένα στρογγυλό φανάρι θα είναι με διαφορά το πιο ωραίο και "κλασσικό" από αυτά που αναφέρεις. Βέβαια το ποιο είναι περισσότερο ωραίο είναι εντελώς υποκειμενικό: Το XJ6 πχ που εσένα σου φαίνεται πανέμορφο εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!

4κύλινδρο για μέσα στην πόλη μην πάρεις θα έλεγα, καλύτερα κάποιο δικύλινδρο ή τρικύλινδρο..

Αν μπορείς να κάνεις λίιιιγο υπομονή να μαζέψεις κάτι ακόμα και να παζαρέψεις κανένα ΜΤ-07 είναι μία επίσης εξαιρετική επιλογή.. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα έχετε εμπειρία από μοτοβύνιος ξέρω μακριά από εμπόρους αλλά αυτό εδω τι φάση λέει τίποτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8122006/ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα αυτα που αναφερεις ειναι τιμια μηχανακια. Εγω για μενα θα απεκλεια τα 4κ για πολλη χρηση πολης. Θα προτιμουσα κατι σε 2κ αλλα μου αρεσει και το μτ3. Εχει το κλασσικο μοτερ xt, tenere 660. Το sv650 και cagiva raptror 650 επισης βρισκεις κοντα στα 2500. Επισης μπορεις να δεις σε ducatI monster. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να παρεις απο αυτα που λες θα το ευχαριστηθεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τωρα για τετρακυλινδρο μεσα στην πολη να σου πω την αληθεια εμενα δεν με δυσκολεψε εχει και αυτον τον μελωνδικο ηχο που τα δικυλινδρα-μονοκυλινδρα δεν τον εχουν. (συχνα περνω το cb500x φιλου). μονο μην ξεχασεις να παρεις μηχανη με ABS. Ειναι σωτηριο. Εδω και 9 μηνες που εχω την μηχανη με εχει σωσει απο βεβαιο μπλοκαρισμα μπροστινου ηδη 2 φορες μεσα στην πολη. Η αποφαση δικη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και διαφωνω για το triple{πιστευω ειναι πολυ ωραιο} κοιτα και κανα hornet 600. Μη φοβασε τα 4κ μια χαρα πανε για τη δουλεια που θελεις. Και τα 600 ειναι πιστευω μια χαρα μεταβαση αν εχεις το μυαλο στο κεφαλι και οχι καπου αλλου. Φαντασου εγω απο nexous 250 αγορασα cb1000r και το ειδα ποδηλατο........θα πεσουν να με φανε τωρα........τα 4000 παντως ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα λεφτα και θα εχεις ευχαριστο πονοκεφαλο

Καλημέρα παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα έχετε εμπειρία από μοτοβύνιος ξέρω μακριά από εμπόρους αλλά αυτό εδω τι φάση λέει τίποτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8122006/ 

Ασχημη εμπειρια απο μενα φιλε....αστο θα ελεγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και διαφωνω για το triple{πιστευω ειναι πολυ ωραιο} κοιτα και κανα hornet 600. Μη φοβασε τα 4κ μια χαρα πανε για τη δουλεια που θελεις. Και τα 600 ειναι πιστευω μια χαρα μεταβαση αν εχεις το μυαλο στο κεφαλι και οχι καπου αλλου. Φαντασου εγω απο nexous 250 αγορασα cb1000r και το ειδα ποδηλατο........θα πεσουν να με φανε τωρα........τα 4000 παντως ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα λεφτα και θα εχεις ευχαριστο πονοκεφαλο

Ασχημη εμπειρια απο μενα φιλε....αστο θα ελεγα

Από ποιας πλευράς αν επιτρέπεται έχεις άσχημη εμπειρία? συννενόησης, χρημάτων ,μηχανής?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ποιας πλευράς αν επιτρέπεται έχεις άσχημη εμπειρία? συννενόησης, χρημάτων ,μηχανής?

Απο εκει πηρα το σκουτερ μου. Αδιαφορη συμπεριφορα εως υποτιμητικη[του στιλ αυτο ειναι αν το θες], οταν μετα απο 6 μηνες αγορας τρακαρε ο αδερφος μου ηθελε σε συνενοηση με την ασφαλεια να φτιαξει καποια κομματια και οχι να τα αλλαξει με γνησια καινουργια[το μηχανακι ηταν καινουργιο]. Δυστυχως οταν ηθελα το σκουτερ ηταν σε ελλειψη....εβγαινε το 300 τοτε και το βρηκα μονο σε αυτον. Τελος οταν πηγα να παρω το cb ηθελα να το δωσω ανταλλαγη και μολις με ρωτησε απο που το εχω αγορασει και του ειπα μου την ακυρωσε[εδω σκεψου οτι θες]. Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εκει πηρα το σκουτερ μου. Αδιαφορη συμπεριφορα εως υποτιμητικη[του στιλ αυτο ειναι αν το θες], οταν μετα απο 6 μηνες αγορας τρακαρε ο αδερφος μου ηθελε σε συνενοηση με την ασφαλεια να φτιαξει καποια κομματια και οχι να τα αλλαξει με γνησια καινουργια[το μηχανακι ηταν καινουργιο]. Δυστυχως οταν ηθελα το σκουτερ ηταν σε ελλειψη....εβγαινε το 300 τοτε και το βρηκα μονο σε αυτον. Τελος οταν πηγα να παρω το cb ηθελα να το δωσω ανταλλαγη και μολις με ρωτησε απο που το εχω αγορασει και του ειπα μου την ακυρωσε[εδω σκεψου οτι θες]. Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο

Μάλιστα οκ πιστεύω οι περισσότεροι έμποροι κάνουν λαμογιές με ασφαλιστικές κλπ. Εννοείται θα κοιτάξω από ιδιώτη αλλά αν η μηχανή που θα ελεγχθεί απο δικό μου μηχανικό είναι κομπλέ(που όπως μου τα λες μπορεί και να μην είναι) και συμφωνήσουμε και τιμή μπορεί να την χτυπήσω. ευχαριστώ παντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να παρεις απο αυτα που λες θα το ευχαριστηθεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τωρα για τετρακυλινδρο μεσα στην πολη να σου πω την αληθεια εμενα δεν με δυσκολεψε εχει και αυτον τον μελωνδικο ηχο που τα δικυλινδρα-μονοκυλινδρα δεν τον εχουν. (συχνα περνω το cb500x φιλου). μονο μην ξεχασεις να παρεις μηχανη με ABS. Ειναι σωτηριο. Εδω και 9 μηνες που εχω την μηχανη με εχει σωσει απο βεβαιο μπλοκαρισμα μπροστινου ηδη 2 φορες μεσα στην πολη. Η αποφαση δικη σου.

Και μενα με τρελαινει ο ηχος απο 4κυλινδρο,και εχω ακουσει οτι εχουν λιγοτερους κραδασμους που μου ειναι πολυ σημαντικο.

Απλα π.χ για το xj6 σκεφτομαι την καταναλωση,και ξερω οτι τα 4κ ειναι στο στοιχειο τους σε πιο υψηλες στροφες,οποτε αν κανω βολτα με πιο λιγα χιλιομετρα φοβαμαι μηπως βλεπω τιποτα 7-8 λ/100χμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα οκ πιστεύω οι περισσότεροι έμποροι κάνουν λαμογιές με ασφαλιστικές κλπ. Εννοείται θα κοιτάξω από ιδιώτη αλλά αν η μηχανή που θα ελεγχθεί απο δικό μου μηχανικό είναι κομπλέ(που όπως μου τα λες μπορεί και να μην είναι) και συμφωνήσουμε και τιμή μπορεί να την χτυπήσω. ευχαριστώ παντως!

Η μηχανη ειναι του 07 δηλαδη 9 χρονων και εχει 30000 χιλ αρα 3,333 τοχρονο. Αν οχι ακατορθωτο ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο.

1000 φαντασου εκανα στο οδοιπορικο πριν 3 μηνες σε 48 ωρες.......μεσα στα ματια μας ρε φιλε.......λιγο τσιπα

Τροποποιήθηκε από τον Dimigiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη ειναι του 07 δηλαδη 9 χρονων και εχει 30000 χιλ αρα 3,333 τοχρονο. Αν οχι ακατορθωτο ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο.

1000 φαντασου εκανα στο οδοιπορικο πριν 3 μηνες σε 48 ωρες.......μεσα στα ματια μας ρε φιλε.......λιγο τσιπα

Νταξει αμα μιλάμε για μεγάλο μηχανάκι αρα γιατί οχι; αν εχει και ενα παπι;  αν η δουλειά του είναι δίπλα στο σπίτι του; 

Προφανώς το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι κστεβασμενα,  αλλα λεμε τωρα. 

Επισης, με τα λεφτά που διαθέτεις  θα βρεις μια χαρά μηχανή και απο ιδιώτη, η απο κάπου που εμπιστεύεσαι.. 

Οπωσδήποτε πριν κάνεις κάτι να το δει μηχανικος όμως! 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα