Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Κι εγω στο εχω ξαναπει. Θες On-Off, αμα δεν φτιαχτηκαν αυτα τα μηχανακια για σενα, τοτε για ποιον φτιαχτηκαν? Υ.Γ. Οι φωτο ειναι απιστεφτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Κι εγω στο εχω ξαναπει. Θες On-Off, αμα δεν φτιαχτηκαν αυτα τα μηχανακια για σενα, τοτε για ποιον φτιαχτηκαν? Υ.Γ. Οι φωτο ειναι απιστεφτες!Μα αυτό είναι το θέμα μου, ότι θα πάρω ένα μηχανάκι που δεν θα το αξιοποιώ γιατί θα πηγαίνω με 10 στον χωματόδρομο για να μην το ταλαιπωρώ. Με 10 περνάει και το Versys αλλά ούτε αυτό το βάζω!Anyway μόνο 1 χρόνο καβαλάμε και τα μυαλά αλλάζουν, δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Το θέμα βρε δεν ειναι να μην περπατάς, το θέμα ειναι να μην χρειάζεται να αφήνεις το μηχανάκι στην πλατεία του χωριού αλλά να μπαίνεις και λίγο χώμα και μετά να συνεχίζεις με τα πόδια. ή μήπως για τα τζουμέρκα που κυκλοφοράς συνέχεια το βέρσις με τα ασφάλτινα λάστιχα ειναι οτι καλύτερο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Φίλε μου έχεις δίκιο και πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσει κανείς! Δεν χρειάζεται το πεζοπορικό κομμάτι να είναι μεγάλο, η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς παραδείσους ακόμα και δίπλα στον τόπο κατοικίας μας. Μια απόφαση είναι!Το'χω ξαναπεί, αν ήταν να πάρω κάποιο χωμάτινο θα έπαιρνα κανένα χρέπι 125 εντουράκι μόνο και μόνο για τα γούστα για να μην με νοιάζει η καταπόνηση του. Τα on/off δεν είναι για μένα, από λακούβες περνάω στην άσφαλτο και νιώθω άσχημα που το καταπονώ . Άλλωστε η ψυχική ικανοποίηση που παίρνεις όταν για να πατήσεις την κορυφή έχεις περπατήσει 4-5 ώρες είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι να πας με ένα δίκυκλο.Σάββα αν είναι να πας επίσπευσε το, τώρα είναι η καλύτερη εποχή!Εννοείται και έτσι θα γίνει ήδη ζεσταίνεται κινητήρας με προθέρμανση 600..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) εισαι αρχηγος κωστα!!! πολυ ομορφα τοπια δε φοβασαι που αφηνεις το μηχανακι πολυ μακρια ρε σι? βαλε ενα πιο off-road λαστιχο και πηγαινε μ'αυτο οπουδηποτε. ειναι αρκετα ψηλο δυσκολα θα συναντησεις προβλημα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2016 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καταπληκτικό θέμα! Και δεν το είχα προσέξει! Μπράβο σου krapageo, πάντα τέτοια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Υπεροχος! Ταξιδεψα με τις φωτο και τις περιγραφες σου φιλε Κωστα. Πανεμορφα μερη, και απεριγραπτες εικονες! Στα οπωσδηποτε υπ' οψη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 δε φοβασαι που αφηνεις το μηχανακι πολυ μακρια ρε σι? βαλε ενα πιο off-road λαστιχο και πηγαινε μ'αυτο οπουδηποτε. ειναι αρκετα ψηλο δυσκολα θα συναντησεις προβλημα.Βάγγο να σου πω την αλήθεια πιο πολύ φοβάμαι όταν (σπάνια) το αφήνω κάτω από το παράθυρο του σπιτιού μου παρά σε τέτοια χωριουδάκια. Άμα μου το σηκώσουν εκεί δεν υπάρχει ελπίδα μετά! Ίσα ίσα μια φορά ανησύχησαν οι ντόπιοι επειδή έμεινε η μηχανή όλο το βράδυ και νόμιζαν ότι κάτι έπαθα στο βουνό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Υπερ-εξαιρετικος φιλε μου! Χιλια μπραβο! Πρεπει να κανονισουμε μια συναντηση τα δυο μας θα χρειαστω τα φωτα σου σχετικα με τις; πεζοποριες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βάγγο να σου πω την αλήθεια πιο πολύ φοβάμαι όταν (σπάνια) το αφήνω κάτω από το παράθυρο του σπιτιού μου παρά σε τέτοια χωριουδάκια. Άμα μου το σηκώσουν εκεί δεν υπάρχει ελπίδα μετά! Ίσα ίσα μια φορά ανησύχησαν οι ντόπιοι επειδή έμεινε η μηχανή όλο το βράδυ και νόμιζαν ότι κάτι έπαθα στο βουνό!Δεν παιζει να στο παρουν εκει φιλε με την καμια.Εκτος και αν εχεις γραψει σε φορουμ οτι θα εισαι εκει καλη ωρα οπως οταν ειχες παει Ολυμπο! Α και εξηγησε στα παιδια οτι εκει πανω ανεβαινεις κανονικα με ασφαλτινα λαστιχα αν θες! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2016 από τον billy84 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φωτογραφία του Κώστα απο το transalp φορουμ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2016 από τον nikos_pc 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλοριζικο το Transalp Κωσταρα!Καλως ηρθες στην οικογενεια! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Υπερ-εξαιρετικος φιλε μου! Χιλια μπραβο! Πρεπει να κανονισουμε μια συναντηση τα δυο μας θα χρειαστω τα φωτα σου σχετικα με τις; πεζοποριες!!!Όποτε θέλεις, θα χαρώ να σε βοηθήσω αν μπορώ! Στείλε pm!Δεν παιζει να στο παρουν εκει φιλε με την καμια.Εκτος και αν εχεις γραψει σε φορουμ οτι θα εισαι εκει καλη ωρα οπως οταν ειχες παει Ολυμπο!Χαχαχαχα εντάξει μια φορά έγινε η μ@λ@κί@ μη μου την λέτε συνέχεια!Καλοριζικο το Transalp Κωσταρα!Καλως ηρθες στην οικογενεια!Φτου φτου μακρυά από μας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες