xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Γεια σε ολους. Το τελευταίο καιρό με εχει πιάσει η τρέλα της αλλαγής. Μέχρι στιγμής έχω το adv990. Έρωτας παιδικός αυτο το μηχανάκι και ακόμα το κοιτάω και το χαζεύω. Το θεωρώ οτι πιο όμορφο και ιδιαίτερο κυκλοφορεί παρά τα χρόνια του. Κορυφαίο μηχάνημα με τα ολα του. Απο γκάζι εχει πολυ ακόμα που δεν το γνωρίζω, απο στρίψιμο επίσης, χώμα πάω αλλα δεν τρελενομαι κιόλας. Συνολικα δηλαδή το μηχανάκι εχει ακόμα ψωμί για τις ικανότητες μου και φυσικά μου αρέσει πολυ. Αλλα, μου εχει μπει η ιδέα να το αλλάξω. Κάθε μέρα και κάθε βράδυ σκέφτομαι να το δώσω και να πάω για αλλο. Γυμνό. SD990 ή τουονο ή mt09 ή κατι παρόμοιο. Για πείτε ρε παίδες και εσείς την άποψη σας. Τι πιστεύετε, τι θα κάνατε, με τι θα το αλλάζατε? Δεν είμαι καλά μήπως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) εγω προσωπικα δε θα το αλλαζα,μιας και δε προκειται να ξαναβγει τετοιο μηχανακι η παρομοιο να ξες...αποτελει πλεον θρυλο.για μενα κρατησε το,εξαντλησε οσο μπορεις τις δυνατοτητες του,καντου ταξιδια,βαλτο χωμα,ευχαρηστησου το οσο παει.αλλα απο την αλλη,αν σου εκλεισε το ματι καποιο αλλο,μονο εσυ ξερεις μεσα σου αν θα κανεις το βημα η οχι.οτι θες για το τουνο ρωτα να βοηθησω. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2016 από τον Στέργιος Βήχος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Oι επιλογες, ετσι οπως τις βλεπω εγω (και οπως τις βιωσα λιγο καιρο πριν) ειναι δυο.1) Το κρατας, κανεις Revalving αναρτησεις και τις φερνεις στα μετρα σου (πιο σφιχτες σιγουρα αν δεν πατας χωμα συχνα), βαζεις και μια καλυτερη τρομπα στο μπροστινο φρενο (Brembo RCS 19 θα ελεγα) και ανανεωνεις την σχεση σου, αλλα και τις δυνατοτητες του στην ασφαλτο. 2) Αφου σου εχει μπει το μικροβιο, πουλα το και παρε καποιο γυμνο. Ο,τι και να του κανεις του Adv, γυμνο δεν θα γινει, το γκαζι που εχουν αυτα που ανεφερες δεν θα το εχει, και το πατημα που θα εχουν τα 17αρια με μαλακο λαστιχο δεν θα το φτασεις ποτε με το Adv, παρολο που παει και αυτο παντου τεζα. Απλα, γνωμη μου, αν τελικα το διωξεις, μην παρεις MT-09. Ειδικα αν εχεις σκοπο να αναβαθμιστεις στα στροφιλικια.. Εχει αρκετα μετριοτερα περιφεριακα, και δεν εχει και το ξεσπασμα που βιωνεις με τον LC8... (Sorry στους κατοχους, αλλα ετσι το ειδα εγω) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Το ιδιο "πρόβλημα" έχει φίλος που του φάγανε το adv. Δοκίμασε ένα tuono αλλά ήταν κακοστημένο και τον χάλασε + πως ειναι πολύ επιθετικό για all around. Δοκίμασε tracer, καλό χρυσό αλλά δεν είναι δικύλινδρο, δεν είναι αυτό που ψάχνει..τώρα προσπαθει να βρει να δοκιμάσει superduke. Έχει πάρει αρκετες φορές το smt...Δύσκολη απόφαση...μέχρι που ξανασκέφτεται το adv :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 ή αν σε παίρνει οικονομικά κρατάς το 990 και βρίσκεις ένα 1000άρι γυμνό που πλέον εχουν πέσει οι τιμές και το έχεις μόνο για κάποιους μήνες του χρόνου ίσα ίσα να βγάζεις κάνα γούστο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Ευχαριστώ καταρχήν όλους (και τους 4) για τις απαντήσεις σας. Το οικονομικό δεν είναι μεγαλο θέμα ως προς τη συντήρηση της οποιας μηχανης όσο και αν καίει ή τα λοιπά για σερβίς κτλ. Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να έχω 2 μηχανές. Ούτε το γκάζι μου έλειψε από το Adv. Δεν το εστιψα για να θέλω απλά κάτι πιο γρήγορο τώρα. Απλά μου καρφώθηκε η ιδέα να το αλλάξω με κάποιο γυμνό. Έτσι γιατί μπορώ. Το θέμα είναι με τι να το αλλάξω? Πάλι v2? Ή μήπως I4 ή 3cyl ή ν4 (αν και ξεφεύγει στα λεφτά πολύ). Προτιμώ τα ευρωπαϊκά είναι ή αλήθεια αλλά όλα έχουν ελπίδες. Άαα για να μην το ξεχάσω. Καλύτερα για μενα θα ήταν να υπάρξει ανταλλαγή. Δηλαδή έχω ένα μπάτζετ γύρω από την τιμή που πιάνει τώρα το δικό μου 5000-6000€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 σου στειλα και πμ.fuctory 2ης γενιας απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Απλα, γνωμη μου, αν τελικα το διωξεις, μην παρεις MT-09. Ειδικα αν εχεις σκοπο να αναβαθμιστεις στα στροφιλικια.. Εχει αρκετα μετριοτερα περιφεριακα, και δεν εχει και το ξεσπασμα που βιωνεις με τον LC8... (Sorry στους κατοχους, αλλα ετσι το ειδα εγω)Φυσικά εγώ θα διαφωνήσω , ο LC8 είναι πολύ επίπεδος, όπως τα περισσότερα V2 και δεν εxει τον χαρακτήρα του 3κ της γιαμαχα που είναι ένα από τα κορυφαία και πιο διασκεδαστικα μοτέρ που μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα. Είναι διαφορετικό από tuono και SD ως αίσθηση, πιο ανάλαφρο, σαν 250cc. Έχεις το πλεονέκτημα του ABS και της ιαπωνικής αξιοπιστίας σε ένα σύνολο που πουλάει σαν ζεστό ψωμί παγκοσμίως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 μου αρεσει το mt9 σαν συνολο και σαν επιλογη,αλλα στα υπολοιπα που εγραψες για sd και tuono νομιζω εχεις πεσει εξω 101%μιας και τα συγκεκριμενα μοτερ της rotax (αλλα και μηχανακια γενικοτερα ) ειναι απο τα πιο ροπατα και fun to ride,με στενη θεση οδηγησης,σχεδον σαν μονοκυλινδρα,και αν κατι τους περισσευει,αυτο ειναι ο "χαρακτηρας". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Εγώ έχω την εντύπωση ότι θα μετανιώσεις την αλλαγή και θα γίνεις από αυτούς που λένε "είχα το τάδε (συνήθως Africa ) και έκανα μαλακία και το έδωσα".Ειδικά για ένα λουλούδι σαν το 990 Adv. Σκέψου το καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Επιτρεψέ μου να διαφωνήσω κι εγώ με την σειρά μου. Ειδικά για τον lc8 να λες ότι είναι επίπεδος (προφανώς σε απόδοση εννοείς). Να μου λεγες για τον V2 του Varadero ή του Caponord να πω ναι.Που κι εκείνοι αξιολογότατοι κινητήρες είναι απλά πνίγονται ένεκα βάρους. Ο ΚΤΜ με το ξηρό κάρτερ ακόμη και στα 950 καρμπυρατεράτα στροφάρει σαν δίχρονος. Τι επίπεδος λες. Καλό και χρυσό το 3κυλινδρο της Γιαμάχα και όντως συγχρονος και δυνατός κινητήρας. Αλλά απο μόνος του δεν μπορεί να σώσει το σύνολο. Για τα λεφτά που κοστίζει καινούργιο το ΜΤ-09 αξίζει να το σκεφτείς.Αλλά στη σύγκριση με ADV990, Τuono, SD και SM άσε το ΜΤ-09 στην απέξω. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η επιλογή κυβικών του έγινε για να μην υπάρχει άμεση συγκριση με τα προηγούμενα. Τοποθετήθηκε σκόπιμα πιο κάτω σε κατηγορία με τονισμένη την fun πλευρά του και την χαμηλή τιμή του. Τέλος όσον αφορά την ιαπωνική αξιοπιστία θα πω περσινά ξινά σταφύλια.Ειδικά η Γιαμάχα έχει χάσει πολλούς πόντους ως ιάπωνας με όλη την σειρα των fazer1000 και 800 και R1 εφτάρια... Απο πολλαπλασιαστές, σε προβληματικά ABS, σε προβληματικά πλαίσια (έκοβαν τα 07 fz1000)σε προβληματικά βολάν (R1 και FZ1).Tα οποία παρεπιμπτόντως ποτέ δεν αναγνώρισε η Γιαμάχα και δεν ανακάλεσε μοτοσυκλετές.Ρώτα κατόχους αν τύχει, ειδικά για βολάν.Ζημιά 600€ μινιμουμ ΑΝ το προλάβαινες και δεν διέλυε πηνία οπότε έφευγε 1000+ , χωρίς να φταίει ο κάτοχος, χωρίς να είναι θέμα ελειπούς συντήρησης και φυσικά μπορουσε να σε αφήσει άνευ προειδοποίησης...Οπότε για την αξιοπιστία των Γιαπωνέζων γενικά, αλλά της Γιαμάχα ΕΙΔΙΚΑ επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μουΟχι οτι ο αυστριακός είνα άσπαστος ή ο ιταλικός, αλλά τουλάχιστον επειδή έχουν δουλευτεί πολύ έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα τους και ξέρεις τι να περιμένεις και πως να το αντιμετωπίσεις Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον Typhoon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Μιας και είμαι σχετικά γρήγορος στις αποφάσεις μου, έχω καταλήξει στα τουονο και δούκα. Με μια έμφαση στο ιταλικό ειναι η αλήθεια. Αν δε βρω κατι αξιόλογο σε τουονο θα ψάχτω στο ΚΤΜ και ίσως στα τραιουμφ αν και δεν έχω καθόλου πληροφορίες για αυτο. Αλήθεια τι λέει το αγγλικό μοτερ? ειναι και αρκετά δημοφιλές στο βορρά απο οτι βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Φυσικά εγώ θα διαφωνήσω , ο LC8 είναι πολύ επίπεδος, όπως τα περισσότερα V2 και δεν εxει τον χαρακτήρα του 3κ της γιαμαχα που είναι ένα από τα κορυφαία και πιο διασκεδαστικα μοτέρ που μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα. Είναι διαφορετικό από tuono και SD ως αίσθηση, πιο ανάλαφρο, σαν 250cc. Έχεις το πλεονέκτημα του ABS και της ιαπωνικής αξιοπιστίας σε ένα σύνολο που πουλάει σαν ζεστό ψωμί παγκοσμίως. Προσπερναω οτι μιλησα για μοτερ, και μου μιλας και για ελαφρυα αισθηση, ABS, και αξιοπιστια (γιατι τα ΚΤΜ ανατιναζονται, το ειπαμε), το 3κ της Yamaha ειναι διασκεδαστικο αν κατεβαινεις απο 4κυλινδρα και καβαλησες το MT. Οτι εχει γκαζει εχει, αλλα ειναι τοσο απλωμενο που νιωθεις και καβαλας ηλεκτρικη σκουπα. Κανενα thrill κατα το ανοιγμα. Ειδικα αν τον συγκρινεις με τον LC8 που ανεβαζει ωραια και ψιλα, και οχι με καποιον V2 απο αεροψυκτο ντουκατι που δουλευουν διαφορετικα. Χαρτ σε αυτα τα χρηματα μην κοιταξεις για tuono gen2, αλλα για Δουκα Facelift. Τα τουονο, υπαρχουν πληθωρα απο δαυτα με αρκετα λιγοτερα χρηματα, και αν ξοδεψεις κοντα 6κ για καποιο Tuono (πχ αυτο στην Λαρισσα που ποσταρες σε διπλανο θεμα) θα βρεθεις να το δινεις 2 χιλιαρικα κατω, γιατι απλα τοσο ειναι η τιμη στα περισσοτερα. Επισης, για μενα, ο Δουκας, ειναι πιο Streetfighter απο το Τουονο, που ειναι σαν ενα SS παλιας γενιας, με καρατιμονα. Πιο βαρια αισθηση, πιο σταθερο στα πολλα, για ανοιχτα στροφιλικια. Ενω ο δουκας ειναι πραγματικο παιχνιδι ακομα και στα κλειστα. Αυτο και το Hyper ειναι τα απολυτα καυλομηχανα! Εφ,οσον σε τρωει ακομα, δωσ'το, και παρε SD! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Το 990 sd , τουλάχιστον που οδηγησα εγώ ραθυμο θα το χαρακτηριζα με βαριά αίσθηση σε σχέση με το 09. Για το tuono αν και δεν έχω οδηγήσει πιστεύω και γω ότι θα είναι σαν ss με κατατιμονα. Μένει να αποδειχθεί . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Είναι και τι σου ταιριάζει στην τελική, άλλος ψάχνει το μπαμ μπουμ κλωτσιές σουζα ντριφτ άλλος το ατελείωτο γκάζι απο χαμηλά άλλος το ουρλιαχτο στα ψηλά.Το tracer που οδήγησα όπως και το tiger που είχα έχουν αυτή τη γλυκιά ισσοροπία ανάμεσα σε δικύλινδρα-τετρακύλινδρα. Αλλά το απότομο άρπαγμα του 990 δεν το ειδα πουθενά, στα ψηλά είναι άλλη υπόθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Motard ζαντες, revalving για δρομο και στα κιλα σου τις αναρτησεις, αλλη τρομπα φρενου μπροστά για δρομισιο φρενάρισμα και...........Μεγεια το νεο σου πιστόλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες