Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οι αναγνώστες μας λένε ότι το τεστ της 16Personalities είναι τόσο ακριβές που “είναι λίγο τρομακτικό”.Αποκτήστε μια ακριβή και σαφή περιγραφή του ποιος είστε και γιατί λειτουργείτε έτσι όπως λειτουργείτε.https://www.16personalities.com/el Έκανα το τεστ δύο φορές με λίγο διαφοροποιημένες απαντήσεις, και τα αποτελέσματα πλησίασαν αρκετά την πραγματικότητα! Δοκιμάστε το και πείτε τη γνώμη σας!΄Συνήγορος΄΄ (INFJ-T) Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2016 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τι σε εβγαλε?εμενα πρεσβη Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2016 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Επεξεργάστηκα το θέμα και συμπεριέλαβα το αποτέλεσμα που μου έβγαλε! Δεν περίμενα πως κάποιος θα το δοκίμαζε αμέσως!Υ.Γ.Επεξεργάσου την απάντηση σου και βγάλε την παράθεση παρακαλώ, για να μην υπάρξει μπέρδεμα!Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2016 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) “ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ”(ISFP-A)Δεν ξέρω τι παίζει αλλά αυτά τα "ολίγα" λογάκια που γράφει για τους "ISFP-A" είμαι εγώ κατά 90% και δεν τείνω να πιστεύω τέτοια τεστ..!Κλάμα.... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2016 από τον Redux` Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οκ. Ομολογω οτι επεσε αρκετα κονταΕγω ειμαι στο 12 % του πληθυσμου. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sapientia 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Λιγότεροι από το 1% του πληθυσμού και καλά, κι εμένα "συνήγορος" μου έβγαλε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Διασκεδαστής (ESFP-T) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:“Βιρτουόζος”(ISTP-a) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Λογιστής!!!Το πέτυχε παντός.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 “ΣΤΕΛΕΧΟΣ”(ESTJ-A) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:“Λογιστής”(ISTJ-a) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:“Λογιστής”(ISTJ-t)επεσε μεσα σχεδον σε ολα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:“Στέλεχος”(ESTJ-a) to pio αστειο ειναι η ταυτοτητα εβγαλε 100% δυναμικος, τα υπολοιπα 60-40 επαιξαν ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη11% πληθυσμού, σας έχω γατίδια!!! :P :P το χα ξανακανει αλλα μου ειχε βγαλει κατι αλλο αποσο θυμαμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 πρέσβη και εμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λογιστής κ εγώ! Τόσοι λογιστές που είμαστε, τι σκατά πάει έτσι η χώρα ρε γμτ!@#?? Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2016 από τον blueninja 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ με την Sapientia σας τρώμε! Είμαστε μοναδικοί! Συμπεριλαμβανόμαστε στο μόλις 1 τοις εκατό του πληθυσμού! ΧΑΧΑΧΑ!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2016 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 στελεχος το πετυχε, υπαλληλος σε γραφειο ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 ESTP-A με έβγαλε εμένα....χμμμ....έπεσε πάρα πολύ κοντά πάντως..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Το "Υπερασπιστης" δεν με χαλαει! Το οτι ειμαι στην ιδια ομαδα με την....Βασιλισσα Ελισαβετ ειναι που με παραξενευει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Υπερασπιστής και εδώ. Καλά ανθρωπάκια μωρέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 “Πρέσβης”(ESFJ-a) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 “ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ”(INFP-T) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 “Στέλεχος”(ESTJ-a) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 “ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ”(ENFP-T) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 “ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ”(ISTP-A) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες