Jump to content
Sign in to follow this  
BabisStinson

Yamaha MT-07 μανέτες

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα! Κοιτάω να πάρω άμεσα ένα ζευγάρι μανέτες, σπαστές. Είδα διάφορες, οι φθηνές κινέζικες κόπηκαν μιας και διάβασα διάφορα (μέχρι και για καταλάθος μπλοκαρίσματα μπροστινού..).

Με ενδιαφέρει να είναι σπαστές και μαύρες και καλές ποιοτικά. Ιδανικά να μπορώ να τις παραγγείλω από μαγαζί στην Ελλάδα.

Έχω ψιλοκαταλήξει στις Lightech, που είναι από μαγνήσιο (KLEV034J) και τις φέρνει ο Αλεξόπουλος:

http://www.ebay.it/itm/KLEV034J-KIT-LEVE-FRENO-E-FRIZIONE-REGOLABILI-LIGHTECH-YAMAHA-FZ1-FAZER-06-11-/230871794672

Κόστος πάει ψηλά βέβαια..

Έχετε να προτείνετε καμία άλλη εταιρεία και μοντέλο? Με ενδιαφέρει να είναι απλά ποιοτικές.

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8 ευρώ κινέζικες, είναι η τέταρτη μηχανή που τις φοραω από ένα συγκεκριμένο κινέζο, απόλυτα ευχαριστημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8 ευρώ κινέζικες, είναι η τέταρτη μηχανή που τις φοραω από ένα συγκεκριμένο κινέζο, απόλυτα ευχαριστημένος.

Γιατρέ ποιος είναι αυτός ο σχιστομάτης να πάρουμε και εμείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε μου εγω στο cb εβαλα mgbiketech. Ειναι ευρωπαικες στα 170 και οι δυο και τρομερα ποιοτικες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι κλασικες κινεζικες σε διαφορα χρωματα (τις εχω πανω απο 30κ χλμ στο gix) εδω

κινεζικες σπαστες εδω

πατα "mt-07 foldable levers" εχει παρα πολλες για να διαλεξεις. προσεχε γιατι καποιοι πουλανε τις απλες κινεζικες του 1ου λινκ 60-70 ευρω. :winking:

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έκανα μια βόλτα σήμερα στα μαγαζιά, τελικά 170-200 ευρώ για ένα ζευγάρι μανέτες δεν δίνω για κανένα λόγο. Είναι υπερβολή.. Κι έφτασα στο τσακ να πάω να πάρω κάτι Titax, αλλά δεν είχε (ευτυχώς..) ετοιμοπαράδοτο το χρώμα που ήθελα. Παρήγγειλα κάτι άλλα πραγματάκια.. :blush:

Λόγω capital controls δεν έχω κάνει καμία αγορά απ' έξω 1 χρόνο τώρα κυρίως γιατί φοβόμουν μην απορριφθεί η πληρωμή και φάμε αρνητικό feedback από τον πωλητή. Έχει ψωνίσει κανείς τελευταία με πληρωμή μέσω paypal να βοηθήσει? Ή αν μπορούμε να τις βρούμε Ελλάδα κάπου ετοιμοπαράδοτες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις πρωτες που ποσταρε ο noodles εβαλα στο δικο μου, 17 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. Από τις καλύτερες vfm αγορές που έχω κάνει. Μια χαρά ποιότητα και αίσθηση έχουν, βέβαια ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο σίγουρο ότι δε θα κλάψω τα 17ε.

Όσο για το paypal, δοκίμασε να μεταφέρεις τα χρήματα στο PayPal απ' την κάρτα σου για να αποφύγεις την απόρριψη της πληρωμής. Αν μπουν στο PayPal θα μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη θες πάλι να σπαταλησεις λευτα για το τιποτα.....Πάρε βρε αγόρι μου ενα σετακι κινεζικες από μεγαλο πωλητή και εισαι κομπλε.Τα πόσα που αναφέρει ότι διατειθεσαι να ξοδεψεις σε δυο χαζομανετες βαλτα βενζίνη και κανε βολτα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη με κάνεις και προσφέρομαι συνέχεια και γίνομαι κακός.

Σου έχω πει ότι μπορώ να σου στείλω εγώ λεφτά στο paypal σου και να αγοράσεις κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι 3 πρωτες ειναι ιδιες ποιοτικα εκτος απο την 3η που ειναι πιο μακρια σε μηκος. 

υγ. κοιτα να εχει καλο feedback o πωλητης. απο τον 1ο η τον 3ο παρε (αν θες μακριες):winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις παραγγέλθηκαν:

http://www.ebay.com/itm/261886402064

Σε μαύρο χρώμα με χρυσά ρυθμιστήρια. Κόστος 20 ευρώ. :biggrin: Ελπίζω μέχρι Ιούλιο να έχουν έρθει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια εγω αυτες τις κλασσικες κινεζικες ειχα με τις 6 ρυθμισεις. σπαστες ρυθμιζομενες. τις βρισκεις απο 20-50 δολλαρια αναλογως... δεν ειχα ποτε σωστη αισθηση οσο τις ειχα πανω, οταν ξαναεβαλα τις μαμα (στο προηγουμενο μου μηχανακι) ξεγνοιασα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια εγω αυτες τις κλασσικες κινεζικες ειχα με τις 6 ρυθμισεις. σπαστες ρυθμιζομενες. τις βρισκεις απο 20-50 δολλαρια αναλογως... δεν ειχα ποτε σωστη αισθηση οσο τις ειχα πανω, οταν ξαναεβαλα τις μαμα (στο προηγουμενο μου μηχανακι) ξεγνοιασα...

αναλογα τα γουστα. εμενα μαρεσουν οι κινεζικες γιατι ειναι χοντρες και εχω τελεια αισθηση. οταν οδηγαω μοτο με στοκ μανετες, σκεφτομαι "τι μαλακια μανετες ειναι αυτες:_devil:"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μανέτες έφτασαν Ελλάδα, άντε να παραλάβουμε μέσα στην εβδομάδα. Πάντως ο Κινέζος έπεσε μέσα ακριβώς. Έλεγε Estimated 27/6-10/7 και στην πρώτη εβδομάδα έφτασαν:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ10-06-201619:57ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ12-06-201611:43ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ26-06-201604:41ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ26-06-201607:49ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ26-06-201607:49Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ26-06-201607:59Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ27-06-201601:10ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτό από τις μανέτες τοποθετημένες:

20160701_172336_zpsbiqq4wyr.jpg

Εντυπώσεις: Πολύ καλή ποιότητα για 20 ευρώ, καμία διαφορά από αυτές που εδώ κοστολογούν 100 ευρώ...

Τοποθέτηση εύκολη, ταιριάζανε μια χαρά. Για 20 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερη αισθητική μόντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τα λεφτα που δινεις ειναι τελειες. το μονο αρνητικο ειναι πως δεν ειναι τοσο καλα βαμμενες. οι δικες μου στα 30κ χλμ εχουν γινει σκουρο γκρι (μαυρες ηταν οπως οι δικες σου στη φωτο) :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τα λεφτα που δινεις ειναι τελειες. το μονο αρνητικο ειναι πως δεν ειναι τοσο καλα βαμμενες. οι δικες μου στα 30κ χλμ εχουν γινει σκουρο γκρι (μαυρες ηταν οπως οι δικες σου στη φωτο) :laugh:

Ε όταν γίνουν γκρι παίρνουμε καινούριο ζευγάρι με ένα 20αρικο πάλι! Εκτός αν μέχρι τότε έχουν μπει πάνω τίποτα ακτινικές τρόμπες φρένου :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε όταν γίνουν γκρι παίρνουμε καινούριο ζευγάρι με ένα 20αρικο πάλι! Εκτός αν μέχρι τότε έχουν μπει πάνω τίποτα ακτινικές τρόμπες φρένου :_devil:

σωστο, αλλα δε λεει καθε τοσο να παιρνω καινουριες, θα γεμησω μανετες στη αποθηκη:laugh:

δε βαριεσαι, φρεναρουν και ξεβαμμενες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα καλυτερα να παρεις τις μακριες και να παιζεις με τα 2 δακτυλα?η να παρεις τις κοντες?σε αφτερ μαρκετ............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα καλυτερα να παρεις τις μακριες και να παιζεις με τα 2 δακτυλα?η να παρεις τις κοντες?σε αφτερ μαρκετ............

Για συμπλέκτη καλύτερα η μακριά, για φρένο μπορείς να χρησιμοποιείς 2 δάχτυλα είτε με μακριά είτε με κοντή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα