kyriakosrod 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Τι είδατε δηλαδή? Το αν δεν χειροκροτησε μια.φορά τον ροσσι δεν τον κάνει και κωλόπαιδο. . . Εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι. Μήπως θέλετε κάποιοι να τα βλέπετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Και να πω ότι δεν το είπα? Απλά δεν χρειάστηκε καν σύγκρουση, πλέον πέφτουν και με τηλεπάθεια..! φίλε πραγματικά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyriakosrod 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Γιατί στην έπεσε εσένα?Φιλικά.Εγώ δεν σχολιαζω εναν οδηγό αγώνων με χαρακτηρισμους ξινος και αχώνευτος. .δεν με αφορά. Εγώ θέλω να βλέπω ωραίους και δίκαιος αγώνες. Και αυτός το προσφέρει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Εγώ δεν σχολιαζω εναν οδηγό αγώνων με χαρακτηρισμους ξινος και αχώνευτος. .δεν με αφορά. Εγώ θέλω να βλέπω ωραίους και δίκαιος αγώνες. Και αυτός το προσφέρειΝαι όταν κερδίζει να χοροπηδάει και όταν βγαίνει απο 2ος και κάτω να ρίχνει τη μούρη του μέχρι το πάτωμα και να του φταίνε όλα εκτός από τον ίδιο.... καμία σχέση δηλαδή με το ρόσσι που και 3ος να βγει πάλι ευχαριστημένος θα είναι (παράδειγμα έδωσα με το ρόσσι γτ αν έλεγα για το μαρκεθ τα ίδια με το λορε κάνει και αυτος....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Εγώ δεν σχολιαζω εναν οδηγό αγώνων με χαρακτηρισμους ξινος και αχώνευτος. .δεν με αφορά. Εγώ θέλω να βλέπω ωραίους και δίκαιος αγώνες. Και αυτός το προσφέρει Φέτος ξεκίνησες να βλέπεις motogp; 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Εγώ δεν σχολιαζω εναν οδηγό αγώνων με χαρακτηρισμους ξινος και αχώνευτος. .δεν με αφορά. Εγώ θέλω να βλέπω ωραίους και δίκαιος αγώνες. Και αυτός το προσφέρει Εμείς το σχολιάζουμε και καλά κάνουμε και δικαίωμά μας.Εσύ,από την άλλη,δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μας κρίνεις και ούτε να προβαίνεις σε ανόητους χαρακτηρισμούς.Το κατάλαβες? 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Χαμός σήμερα!Μπράβο στο γιατρό, έτσι όπως πήγαινε όλο το Σ/Κ τον είχα για μακριά από το βάθρο, ειδικά με την εκκίνηση που έκανε και τους 2 πρώτους γύρους. Μια χαρά το βάθρο. Κι ευτυχώς που πρόλαβε και πέρασε τον Dovi και τον 93 πριν πέσουν.... Βρε Dovi, δεν σε θέλει φέτος με τίποτα λέμε. Απίστευτος ο συγχρονισμός στην τούμπα με τον άλλον. Ρε λες, να τους έριξε τίποτα ο γιατρός; Για τον άλλο το ρομπότ, φαινόταν πως θα εξελισσόταν ο αγώνας. Παρόλαυτά ήταν τόση η γιούχα που μέχρι και ο Nick Harris δεν άντεξε, και έλεγε ας τους σταματήσει κάποιος... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Από τον φόβο του έκανε τσίσα ο γιατρός και γλύστρισαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyriakosrod 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Εμείς το σχολιάζουμε και καλά κάνουμε και δικαίωμά μας.Εσύ,από την άλλη,δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μας κρίνεις και ούτε να προβαίνεις σε ανόητους χαρακτηρισμούς.Το κατάλαβες? από την αρχή σε είδα ότι θα αντιδρουσες άσχημα. Λοιπον και εγώ την άποψή μου είπα. Ανόητες είναι οι δικές σου τοποθετήσεις. Και δεν χρειάζεται να καταλάβω κάτι από σένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 παίζει κανα λινγκ και για μας τους άσχετους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 παίζει κανα λινγκ και για μας τους άσχετους?http://www.motogpofficialvideos.com/motogp-2016-france-le-mans-full-race/ , και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάνει και live streaming γιατί εγώ το είδα από ΟΤΕ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 από την αρχή σε είδα ότι θα αντιδρουσες άσχημα. Λοιπον και εγώ την άποψή μου είπα. Ανόητες είναι οι δικές σου τοποθετήσεις. Και δεν χρειάζεται να καταλάβω κάτι από σένα. Καλό 3ήμερο.....Έχεις κολλήσει τα χούγια του Jorge, την αγένεια κ την ακατάλληλη συμπεριφορά στους διπλανούς σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Ελα στα @@ μας για τον λορενθο.Και εκει που ο ντοκτορας παιρνει το μαρκ λεω αντε να σφαχτουν λιγο σαν τα σκυλια να δουμε λιγο θεαμα και ρνν23ρ2ν3ρογρδσ6βαδ ΓΙΑΤΙ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Ελα στα @@ μας για τον λορενθο.Και εκει που ο ντοκτορας παιρνει το μαρκ λεω αντε να σφαχτουν λιγο σαν τα σκυλια να δουμε λιγο θεαμα και ρνν23ρ2ν3ρογρδσ6βαδ ΓΙΑΤΙ? Μέγιστη μλκια.. Ο μάρκεθ σκοτώνει το θέαμα τέλος ΛΟΛ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Σε μόνο 5 αγώνες, από τους 22 αναβάτες της κατηγορίας, μόλις 4 έχουν τερματίσει σε όλους. Τα αδέρφια Esspargaro, ο Barbera και ο Laverty! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 πρέπει να με άκουσε όλη η οικοδομή απο το γέλιο που έριξα μόλις είδα πως πέσανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Ξέρουμε γιατί πέσανε? Ο ιταλός επιβήτορας είναι γνώστης, ο άλλος ? Τον "τράβηξε" που λέμε? Χαχαχα target fixation!?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 τους πεταξε μπανανοφλουδα το ραμολι ο δοκτωρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 MONSTER ENERGY GRAND PRIX DE FRANCEMotoGP Race Classification 2016 Le Mans, Sunday, May 08, 2016Pos.PointsNum.RiderNationTeamBikeKm/hTime/Gap12599Jorge LORENZOSPAMovistar Yamaha MotoGPYamaha160.343'51.29022046Valentino ROSSIITAMovistar Yamaha MotoGPYamaha159.6+10.65431625Maverick VIÑALESSPATeam SUZUKI ECSTARSuzuki159.4+14.17741326Dani PEDROSASPARepsol Honda TeamHonda159.1+18.71951144Pol ESPARGAROSPAMonster Yamaha Tech 3Yamaha158.8+24.93161041Aleix ESPARGAROSPATeam SUZUKI ECSTARSuzuki158.3+32.921 MotoGP World Standing 2016 Pos.RiderBikeNationPoints1Jorge LORENZOYamahaSPA902Marc MARQUEZHondaSPA853Valentino ROSSIYamahaITA784Dani PEDROSAHondaSPA535Maverick VIÑALESSuzukiSPA49 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Εγώ θέλω να βλέπω ωραίους και δίκαιος αγώνες. Και αυτός το προσφέρει Φέτος άρχισες να βλέπεις moto GP φίλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Ξέρουμε γιατί πέσανε? Ο ιταλός επιβήτορας είναι γνώστης, ο άλλος ? Τον "τράβηξε" που λέμε? Χαχαχα target fixation!?! Ο Marc έπεσε ένα κλικ πιο νωρίς από τον Dovi...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Εντάξει τα παλικαράκια είναι για μπαλέτο μιλάμε για τέλειο συγχρονισμό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Κ ειλικρινά εσείς που τον σχολιάζεται ως αχωνευτο κτλ. Δεν είναι μπάρμαν και εσείς γκομενακια. Φιλικά Τι είδατε δηλαδή? Μήπως θέλετε κάποιοι να τα βλέπετε? Εγώ δεν. δεν με. Εγώ θέλω να. Κανε μας μήνυση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 αυτος ο μ@λακας ο λορενθο, οταν κερδιζει κανει λες και κερδισε το παγκοσμιο απο τωρα... απλα αποκρουστικος. ναι ειναι οδηγος, ναι ειναι κομπιουτερ (θεαματικο δεν τον λες κατ εμε) ναι ειναι σταθερος και ολοκληρωμενος αλλα δεν ειναι αγαπητος, ουτε απο την ομαδα του (πλην της δικης του ομαδας και μηχανικων). φαινεται εξαλλου απο την κινηση της γιαμαχα να μην ανανεωσει τον παγκοσμιο πρωταθλητη αλλα πρωτα τον ραμολι φαφουτη GOAT ΡΟΣΙ.... επισης αυτο φανηκε σημερα και απο το βλεμμα του λιν τζαρβις.μολις περασε ο γιατρος στην δευτερη θεση εκανε χαρουλες και εσκασε χαμογελο. το μαρκετινγκ, οι πωλησεις και το χρημα γυρω απο το μοτοτζιπι το φερνουν αλλοι. δυστυχως επεσε στην λουμπα και ο μαρκεθ με τις μαλακιες που εκανε περσι και βλεπουμε φετος ποσο προμοταρεται ο βινιαλες που συγκριτικα με τον μαρκεθ οπως ειχε σκασει σαν κομμητης στα μοτοτζιπι ειναι μερα με την νυχτα. ισως παιζει ρολο και το οτι ειναι στην σουζουκι και αν ηταν σε μια χοντα ή γιαμαχα απο την αρχη ισως ηταν πιο ανταγωνιστικος...του καναν ιδιαιτερα ομως και τον βλεπω πιο μετρημενο φετο τον κουνουπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Για να είμαστε ακριβείς, η Yamaha έκανε πρόταση και στους δύο οδηγούς ταυτόχρονα. Απλά ο Rossi απάντησε αμέσως, και ο αχώνευτος μετρίαζε τις επιλογές του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες