Jump to content
efkola

Ζητείται διάδοχος του τιγράκου...

Recommended Posts

αν γνωρίζει κανείς πόσο περίπου είναι τα έξοδα, είτε σε ποσό είτε ποσοστό ,καλό θα ήταν να μας πει να ξέρουμε.

Ειχε κανει εναν πληρη οδηγο ο Ταξιδευτης:

http://www.mybike.gr/forums/topic/19378-εισαγωγη-moto-απο-γερμανια/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ghostkon,λογική η πρότασή σου και ο τρόπος που το θέτεις αλλά αν θυμηθείς το ''πνεύμα'' του αρχικού post,η αναζήτησή μου έχει ως επίκεντρο περισσότερο τη φιλικότητα, την άνεση και την επαφή αναβάτη/μοτο και πολύ λιγότερο τα τόσα πολλά γκάζια!Το tuono αν κρίνω απ'όσα διαβάζω-βλέπω-ακούω είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ δυνατό street μηχανάκι αλλά τόσα πολλά άλογα θα μου είναι άχρηστα/περιττά και έχω την αίσθηση ότι θα αφαιρούν κομμάτι από τη φιλικότητα που επιζητώ.Δεν ξέρω,έχω την εντύπωση ότι αποτελεί μεγάλο κανίβαλο το συγκεκριμένο και ιδίως το factory.Θα μου πεις τα 120 άλογα είναι ''φιλικά'';Είναι θέμα προσέγγισης πια και οδηγού...το cb1000r ας πούμε που επίσης είναι υποψήφιο (και μάλιστα θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτή την αγγελία που μπήκε πριν από λίγες ώρες...ναι ξέρω,Βύνιος!),έχω την αίσθηση ότι είναι πιο διαχειρίσιμο και βγάζει διαφορετικά τη δύναμή του από το θηρίο tuono...και φυσικά είναι αισθητά φτηνότερο!Γενικότερα οι ακραίες κατασκευές δε μου ταιριάζουν,δεν είμαι εγώ γι'αυτές!

Δαμιανέ αυτό που γράφεις μπορεί όντως να συμβεί αλλά ο χρονικός ορίζοντας είναι εντελώς αόριστος.Μπορεί λόγου χάρη να συμβεί μέσα στο Μάη αλλά μπορεί να καθυστερήσει και κάποια χρόνια επομένως δεν μπορώ να κινηθώ με βάση αυτή τη συλλογιστική!Άλλωστε δεν αναζητώ μόνο καινούριο...τουναντίον θα έλεγα πως κυρίως στρέφομαι σε μεταχειρισμένο έχοντας προς το παρόν στο μυαλό μου το tracer,ίσως και κάποια stock μηχανάκια της Honda όπως το cb1000r.

GeorStrat,όταν βλέπω τα 9800€ του μεταχειρισμένου 1190 ανάβω αλλά η απόκτηση τροχοφόρου από το εξωτερικό είναι διαδικασία και δεν ξέρω αν θα έμπαινα στο τριπάκι να το προχωρήσω...ψωνίζω τακτικότατα από internet stores του εξωτερικού αλλά αντικείμενα με κόστος κτήσης μέχρι 200-300€...εδώ όμως μου φαίνεται γολγοθάς όλη αυτή η ιστορία με επιλογή μηχανής από μαγαζί που δεν ξέρω,η πληρωμή χιλιάδων ευρώ σε άτομο που δεν έχω δει ποτέ και φυσικά η μεταφορά και ο εκτελωνισμός :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσως και κάποια stock μηχανάκια της Honda όπως το cb1000r.

έχει μείνει κανένα ακόμα? Πριν λίγους μήνες τα "σκοτωσε" κάτι 4ετίας νομίζω γκρι χρώμα μόνο στα 7400!!!! Δεν πρόλαβε να βάλει την προσφορά στο ιντερνετ,σε μια βδομάδα την κατέβασε! Μάλιστα κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει το εξής κορυφαίο πως με τι μυαλό-καρδιά κάποιος μπαίνει στην honda να αγοράσει μοτό και προσπερνά το cb1000r με 7400! και πάει και παίρνει το nc dct με 9000!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα είχε σε τέτοια τιμή ρε συ;;Δεν το είδα καν ή δεν το θυμάμαι.

Το χρώμα δε με απασχολεί.Αν έβρισκα καινούριο σ'αυτήν την τιμή με abs το αγόραζα χθες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο για το tracer...η ερώτηση είναι η εξής:αξίζει τον κόπο να φύγουν συνολικά 10.500-11 χιλιάρικα(μαζί με λάστιχα,top case,grips,ζελατίνα κτλ) για μια καλή καινούρια μηχανή όπως αυτή ή αν φτάσω εκεί,δίνω 12 και παίρνω multi ή gs με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε κόστη συντήρησης(δεν εννοώ την κατανάλωση,με απασχολεί λιγότερο)και ρίσκο μεταχειρισμένου;;Ιδού η (αναπάντητη)απορία.

ειχα τον ιδιο ενδοιασμο. βεβαια καποιος κατοχος μουλτι ισως ξερει καλυτερα. εγω με τα εξτρα που εχω βαλει εχω περασει τα 12.000 εννοειται.

με 12.000 ομως το 2015 δεν επαιρνα s με τις ohlins, επαιρνα χρονολογια 10-12 (ενω καλο ειναι να αγορασεις 2013 και μετα, ιδανικα 2014 που εχουν διορθωθει ολες οι παιδικες ασθενειες. στην αρχη ηταν μονομπουζο, οι κεφαλες με το μαπα αντιψυκτικο ειχαν θεμα κλπ κλπ... πρεπει να ψαξεις ενδελεχως το ιστορικο της μηχανης με εγγυησεις ανακλησεις κλπ). 

μετα το βασικοτερο, τη χρηση θα κανεις θα το εχεις καθημερινο μηχανακι παπακι για ολα? εγω πχ οδηγησα το καινουργιο το 2015 ενος φιλου στον αη γιαννη ρωσο και απο τους κραδασμους ως τις 6000 εγιναν τα μπαλακια μου ομελετα!!! του το πα και μου λεει μετα τις 6000 ηρεμει... ε στην πολη δεν πας ρολαριστα πανω απο τετοιες στροφες.... τετοιες μηχανες (μουλτι, gs, 1190-1290) πρεπει να τις εχεις παντα σε κλειστο παρκινγκ, ακομα και εργασιας οχι μονο κατοικιας! μπορεις να πας πχ γηπεδο με αυτην? μπορεις να την αφησεις καπου χωρις να ειναι στον οπτικο σου οριζοντα? εννοειται οτι ειναι dreambike αλλα πρεπει να συναδουν πολλες προυποθεσεις κατ εμε και να υπαρχει και δευτερο καθημερινο οχηματακι πχ σκουτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει μείνει κανένα ακόμα? Πριν λίγους μήνες τα "σκοτωσε" κάτι 4ετίας νομίζω γκρι χρώμα μόνο στα 7400!!!! Δεν πρόλαβε να βάλει την προσφορά στο ιντερνετ,σε μια βδομάδα την κατέβασε! Μάλιστα κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει το εξής κορυφαίο πως με τι μυαλό-καρδιά κάποιος μπαίνει στην honda να αγοράσει μοτό και προσπερνά το cb1000r με 7400! και πάει και παίρνει το nc dct με 9000!

7400 είχε το μοντέλο με ABS και 6800 χωρίς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από αυτές που έβαλες η λογική λέει να πάρεις το Χόντα το 800.

Τώρα το τενερέ και το καπο υπέροχα και τα δυο δεν ξέρω πραγματικά τι θα διάλεγα. Το καπo το φοβάμαι μην τυχόν μετά δεν μπορείς να το δόσεις εύκολα, το τενερέ είναι τενερέ.

Το Ducati είναι μια άλλη ιστορία, το παίρνεις γιατί το θέλεις, αυτό με την χαμηλή κάτι δεν μου κολλάει, το άλλο είναι σαν καινούργιο αλλά και τα δυο χιλιάρικα σήμερα για να μην είναι και Σ πέφτουν βαριά.

Τα υπόλοιπα που έβαλες τα βγάζω από την εξίσωση.

Το Tracer να πας να το οδηγήσεις αρκετή ώρα και μετά συζητάμε για αυτό.

Βρήκα τι δεν μου κολλάει στον ντούκο, σε μια φωτό έχει άλλο λάστιχο μπροστά και άλλο πίσω, μοιάζει το μπροστά πιο καινούργιο, γιατί να αλλάξει κάποιος μόνο το μπροστά και μετά το πίσω? Ατύχημα? Πολύ πιθανόν.

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα είχε σε τέτοια τιμή ρε συ;;Δεν το είδα καν ή δεν το θυμάμαι.

Το χρώμα δε με απασχολεί.Αν έβρισκα καινούριο σ'αυτήν την τιμή με abs το αγόραζα χθες 

ναι και οπως συμπλήρωσε ο Thanos89 χωρίς αβς 6800! Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε!τρελή προσφορά!πάρε τηλ. Τον σάρακα μην τυχόν και έχει μείνει κανένα κομμάτι τελευταίο.

Τροποποιήθηκε από τον damianos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα κύριοι...μου γ@@σατε την ψυχολογία με τα 7400€...τηλεφώνησα στο Σαρακάκη και δεν έχει μείνει ρουθούνι...μου επιβεβαίωσε για τη χαμηλή τιμή που το έδιναν πριν από μερικούς μήνες και εγώ κλαψούριζα στο τηλ επειδή κάθε μέρα βλέπω αγγελίες και αυτές δεν τις είχα προσέξει...χαχα :blink:

Μόνο αυτό υπάρχει στη Δράμα,καινούριο stock του 2010 με 8500€...πήρα τηλ στον Αλιμούδη και τα λέγαμε αρκετή ώρα...είναι ευγενικός άνθρωπος(α ρε Μακεδόνες,είστε αστέρια...όχι σαν κάτι δικούς μας τραμπούκους)και μου είπε πως είναι το τελευταίο που έχει μείνει.Το στέλνουν με μεταφορική στην Αθήνα χωρίς μεγάλο κόστος(κάτω από 50€) και χωρίς κίνδυνο για καταστροφές κτλ.Για τα 7400 μου είπε πως αποκλείεται να ίσχυε αυτή η τιμή για το συγκεκριμένο αλλά ίσως για ένα περίεργο πράσινο/χρυσό(υπήρχε τέτοιο χρώμα; ) το πιο παλιό...κατέβασε όλους τους καταλόγους του και τελευταία τιμή ήταν τα 8990...τέλος πάντων,είναι μια λύση και αυτή.

Από τα μεταχειρισμένα κοιτούσα αυτόαυτό και αυτό αλλά είναι από Πάτρα.

Για τα υπόλοιπα που λέτε,ε καλά τα λέτε :p  Η λογική υπαγορεύει εγκράτεια..έλα όμως που όταν βλέπεις τέτοιο μηχάνημα,σου τρέχουν τα σάλια!Υπάρχει ας πούμε αυτό το Multi αλλά από έμπορο...πέρασα να δω αν το έχει στο κατάστημα αλλά δεν...λογικά το έχει σε κάποιο φυλασσόμενο χώρο.

Όσο για το crossrunner,σκέφτομαι ότι δίνω 8 και παίρνω ελαφρώς μεταχειρισμένο και μάλιστα άσΚημο ή δίνω 8500 και παίρνω cb1000 με 0 χλμ;;Οεο :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο για το crossrunner,σκέφτομαι ότι δίνω 8 και παίρνω ελαφρώς μεταχειρισμένο και μάλιστα άσΚημο ή δίνω 8500 και παίρνω cb1000 με 0 χλμ;;Οεο :biggrin:

Το δευτερο προφανως, εκτος και αν στις βολτες-ταξιδια περιλαμβανεται συνεπιβατης. Δεν θα σας βολεψει το cb.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποκλείεται να ίσχυε αυτή η τιμή για το συγκεκριμένο αλλά ίσως για ένα περίεργο πράσινο/χρυσό(υπήρχε τέτοιο χρώμα; )

δεν θυμασαι αυτο το χρωμα? καλα πλακα κανεις? :tooth:

cb-1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7858373/

Εγω σε κανα τετοιο θα πηγαινα. Τυχαινει να γνωριζω και τον κ. Κωστα που το εχει. Ειναι υπερπενα το συγκεκριμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε συυ,έχεις δίκιο!Αν δεν το έβλεπα"σε φωτογραφία, δε θα το θυμόμουν! 

PaΝick συνήθως μόνος είμαι...και δε θέλω κακεντρεχή σχόλια :p

Kouler, τι να το κάνω βρε συ το zzr...αυτό είναι μηχάνημα για να γυρίσεις όλη την Ευρώπη! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε το λεω επειδη ο πηχης ειναι ηδη ψηλα με το tiger. Και καλα φρενα και καλο στησιμο και υπεροχο μοτερακι εχει τo tiger. Το ZZR δεν ειναι τοσο θηριο οσο φαινεται. Οταν το ειχα οδηγησει μου ειχε κανει εντυπωση η φιλικοτητα του

Προσωπικη μου γνωμη, βγαλε απο τη λιστα το fazer 800. Οχι οτι ειναι κακο αλλα δεν το θεωρω αναβαθμιση. Αντιθετως, πιστευω οτι θα σου λειψουν πραγματα απο τον τιγρη.

To Cb1000r ειναι κουκλι.

Και κατι αλλο, η ανεμοκαλυψη του τιγρη δεν θα σου λειψει αν πας σε γυμνο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε γίνεται να βγει Ηοnda Tiger ή ένα Yamaha 1050 να βρω την υγειά μου και να μη μου λείψει τίποτα ασ'ούμε να'ούμε γαμώ τον ευχάριστο πονοκέφαλό μου μέσα :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που λες είναι το καινούριο CrossRunner.  Καντο μια βόλτα και θα το δεις. Και στο budget είσαι πολύ κοντά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε γίνεται να βγει Ηοnda Tiger ή ένα Yamaha 1050 να βρω την υγειά μου και να μη μου λείψει τίποτα ασ'ούμε να'ούμε γαμώ τον ευχάριστο πονοκέφαλό μου μέσα :biggrin:

πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία Kawasaki να δεις απο κοντά το versys1000 νομιζω ειναι ιδανική αναβάθμιση ειδικότερα εαν εχεις βάλει ως στάνταρ την άνεση αναβατών, άνεση ανάρτησης,  χώρους, με μοτερ ποίημα ελαστικότητας, απόδοσης, ροπής, και γραμικοτητας και ολα αυτα σε λεφτά αρκετα προσιτά συγκαταλέγοντας στον βασικό εξοπλισμό traction control & χαρτογραφήσεις 

δωστου μια εύκαιρα να το δεις απο κοντά πιστευω αξιζει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολλά χρήματα τα 12+ για το crossrunner και τα 14 για το versys...και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μεταχειρισμένο,ή μάλλον μόνο ένα !

Ως καινούριο μόνο το tracer νομίζω πως είναι υποψήφιο.Μου αρέσει και το ΚΤΜ 1050 αλλά όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει το 1190,διστάζω.

Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχουν πωληθεί ελάχιστες μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού στην ούτως ή άλλως μικρή ελληνική αγορά γι'αυτό και είναι λίγα τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα των κατηγοριών που ψάχνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα κύριοι...μου γ@@σατε την ψυχολογία με τα 7400€...τηλεφώνησα στο Σαρακάκη και δεν έχει μείνει ρουθούνι...μου επιβεβαίωσε για τη χαμηλή τιμή που το έδιναν πριν από μερικούς μήνες και εγώ κλαψούριζα στο τηλ επειδή κάθε μέρα βλέπω αγγελίες και αυτές δεν τις είχα προσέξει...χαχα :blink:

Μόνο αυτό υπάρχει στη Δράμα,καινούριο stock του 2010 με 8500€...πήρα τηλ στον Αλιμούδη και τα λέγαμε αρκετή ώρα...είναι ευγενικός άνθρωπος(α ρε Μακεδόνες,είστε αστέρια...όχι σαν κάτι δικούς μας τραμπούκους)και μου είπε πως είναι το τελευταίο που έχει μείνει.Το στέλνουν με μεταφορική στην Αθήνα χωρίς μεγάλο κόστος(κάτω από 50€) και χωρίς κίνδυνο για καταστροφές κτλ.Για τα 7400 μου είπε πως αποκλείεται να ίσχυε αυτή η τιμή για το συγκεκριμένο αλλά ίσως για ένα περίεργο πράσινο/χρυσό(υπήρχε τέτοιο χρώμα; ) το πιο παλιό...κατέβασε όλους τους καταλόγους του και τελευταία τιμή ήταν τα 8990...τέλος πάντων,είναι μια λύση και αυτή.

Από τα μεταχειρισμένα κοιτούσα αυτόαυτό και αυτό αλλά είναι από Πάτρα.

Για τα υπόλοιπα που λέτε,ε καλά τα λέτε :p  Η λογική υπαγορεύει εγκράτεια..έλα όμως που όταν βλέπεις τέτοιο μηχάνημα,σου τρέχουν τα σάλια!Υπάρχει ας πούμε αυτό το Multi αλλά από έμπορο...πέρασα να δω αν το έχει στο κατάστημα αλλά δεν...λογικά το έχει σε κάποιο φυλασσόμενο χώρο.

Καλησπερα φιλε μου. Υπηρχε με 7400 με abs γιατι πηρα εγω το τελευταιο......μαλλον;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να θέλω να επηρεάσω, αλλα απο αυτη την αλλάζωνικη γερμανοαυςτριακη φάρα  θα προτιμούσα 1000 φορές τα γειτονακια εδώ κοντά 

Τι λες για αυτο  

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7679949/

εχουν γράψει τα καλυτερα λόγια για την άνεση των ημίενεργητικών αναρτησεων και καλο πακέτο εξοπλισμού 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτός από την Δράμα είναι ευγενικός αλλά είναι λίγο στον κόσμο του. Πρώτα απ'όλα η προσφορά υπηρχε,εχει επιβεβαιωθεί,δεν σου έλεγε ψέματα ο Αλιμούδης,απλά πιστεύω δεν είχε πάρει πρέφα για την προσφορά,ίσως να το έμαθε από σένα κιόλας! Γενικά λέω είναι στον κόσμο του(όχι με την κακή έννοια). Έχει στο  μαγαζί όλα τα στοκ μοντέλα της χόντα μιλάμε! Τον είχα πάρει τηλ. τέλη 2015 για μια transalp 700 την μοναδική καινούρια στην Ελλάδα και μου είχε πει 8700!! Ίσως τα κρατάει μπας και βρεθεί κανένας καψουρεμένος τόσο πολύ με τα συγκεκριμένα μοντέλα και τα σκάσει.

Πάντως υπάρχει άλλη μια προσφορά σε ισχύ. Η Κάβα δίνει το βερσυς 1000 του 2014 σε μαύρο χρώμα στα 9999 ευρα. Χτυπα τους τηλ. αν σε ενδιαφέρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δόκτορα,το έχω δει αλλά δεν ασχολήθηκα επειδή 1.είναι από Κρήτη και 2.είναι αγγελία που έχει να ανανεωθεί περίπου 2 μήνες.Κανόνισε να κράζεις  τους ΚΤΜάδες και να γίνει στο thread πόλεμος :p

Δαμιανέ είσαι πολύ χωμένος στις προσφορές και κρυφο(φανερο)χοντάκιας ή μου φαίνεται; :biggrin: Το έχω δει ρε συ το παλιό versys  στα 10 χιλιάρικα αλλά δε μου αρέσει..το καινούριο μάλιστα,είναι ομορφότερο και χαλαρά θα το έπαιρνα.

Dimigiou για πες λεπτομέρειες...από Αθήνα το πήρες ε;Χρώμα;Και τώρα που το βαρέθηκες,το πουλάς με ένα εξαρικάκι ε;:thumbsup: Πώς σου φαίνεται και τι χρήση κάνεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δόκτορα,το έχω δει αλλά δεν ασχολήθηκα επειδή 1.είναι από Κρήτη και 2.είναι αγγελία που έχει να ανανεωθεί περίπου 2 μήνες.Κανόνισε να κράζεις  τους ΚΤΜάδες και να γίνει στο thread πόλεμος :p

Δαμιανέ είσαι πολύ χωμένος στις προσφορές και κρυφο(φανερο)χοντάκιας ή μου φαίνεται; :biggrin: Το έχω δει ρε συ το παλιό versys  στα 10 χιλιάρικα αλλά δε μου αρέσει..το καινούριο μάλιστα,είναι ομορφότερο και χαλαρά θα το έπαιρνα.

Dimigiou για πες λεπτομέρειες...από Αθήνα το πήρες ε;Χρώμα;Και τώρα υ το βαρέθηκες,το πουλάς με ένα εξαρικάκι ε;:thumbsup: Πώς σου φαίνεται και τι χρήση κάνεις;τωρα 

Αδερφε μου εμενα ηταν ο ερωτας μου η μηχανη αυτη. Φαντασου οτι πριν απο αυτο ειχα gilera nexus 250. Την εψαχνα καιρο και οταν ακουσα τυχαια για προσφορα πηγα αμεσως σε αντιπροσωπο και μου ειπε για 1 χωρις abs και 3 με abs. Ολα σε γκρι χρωμα. Χωρις 6900, με 7400. Εγω πηρα με γιατι φανταστικα θα μου χρειαστει. Ολα αυτα περσι τον ιουνιο. Εν μεσω capital control. Οποτε καταλαβαινεις τη χαρα μου. Η μηχανη ειναι απιστευτη. Φαντασου ενα πολυ γρηγορο ποδηλατο. Ηχρηση που κανω? ΤΑ ΠΑΝΤΑ και καθημερινα. Δυστυχως δεν το εχω βαρεθει ακομα........Οτι θελεις με ρωτας φιλε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α μάλιστα...κοντεύει ένας χρόνος...εγώ τότε έψαχνα εναγωνίως αμάξι γι'αυτό και δεν πήρα είδηση την προσφορά.

Τι να ρωτήσω ρε συ,μας υποχρέωσες...χαχα!Να το χαίρεσαι το χοντάκι,ήσουν τυχερός :)

Τι ύψος έχεις και με τον αέρα πώς είσαι στις βόλτες;''Ποδήλατο'' λέγοντας εννοείς πως είναι φιλική και ευκολοδήγητη ακόμα και για καθημερινή χρήση και μάλιστα για έναν αναβάτη όπως εσύ που δεν είχε εμπειρία από μεγάλου κυβισμού μηχανές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα αν εγώ προτείνω το μηχανάκι μου σαν σούπερ αγορά και φοβερή μηχανή θα λέω ψέμματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα