GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 (τροποποιήθηκε) ZR7 καλή φάση. Δεν περπατησε πολυ αυτό το μηχανάκι στην Ελλάδα μου φαίνεται. Εχω και συγκριτικο απο ΜΟΤΟ με fazer600 καρμπυρατερ εννοείται απο Γιάννη Μιχάλη και Μπάμπη Μέντη αν θυμάμαι καλά. Πρεπει να κάνω ανασκαφή στην αποθήκη βέβαια για να βρω το τεύχοςΑπο προχτές που κοιτάω στο δρόμο όλο και βλέπω απο ενα. Έχω ρωτήσει 2 κατόχους και λένε ότι δε παθαίνει τπτ. Βασικα είναι σαν ένα πιο μεγάλο χορνετ Ειναι χαμηλοροπο για "παπουδιερικο" σβελτο στυλ οδήγησης κάι οχι για ταρζανιες! Διπλο σταντ, σελαρα και 22λτ τεπόζιτο. Αδικημενο μηχανακι, ειναι στην ιδια κατηγορία με bandit cbfΚατσετε να δούμε πως θα το βρει ο μηχανικός, και πάνω απο ολα πόση θα είναι η εφορία! Για τι μπορεί να καταλήξω με γαιδουρακι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2016 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Και ναι, μου μπήκαν ιδέες και για αυτό : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7765202/ Ολα τα σερβις έχουν γίνει, καινούρια λάστιχα, έχει αλλάξει η φλαντζα που είχε ξεραθει, και πάνω απ όλα ωραίο τυπακι στο τηλ.. Θα το κάνω μια βόλτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Τι 250 ρε ψηλε θα μας τρελανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Δε μου αρεσει η ιδεα αγορας μονοκυλινδρου με 56Κ χιλιομετρα, ασε και τα λαδια που ειδα με ξενερωσανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τι 250 ρε ψηλε θα μας τρελανεις?Θα το δω βασικά για να δω αν θα άντεχα να κινουμαι με κάτι τέτοιο, για να επωφεληθω τη ξεγνοιασια σε σερβις αναλώσιμα κλπΔε μου αρεσει η ιδεα αγορας μονοκυλινδρου με 56Κ χιλιομετρα, ασε και τα λαδια που ειδα με ξενερωσανε.Ναι.. Για τα λάδια μου είπε τι παιχτηκε, ετσι κι αλλιώς δοκιμαστική δοκιμή θα ναι. Ο βασικότερος ομως λόγος που δε τρελαίνομαι στην ιδέα μιας τέτοιας είναι ότι δεν κερδίζω πολλα οσον αφορά τη μηχανική καταπόνηση vs του z πχ.. Παλι θα έχει τα χικιομετρακια του, και άλλο τα 50κ για ενα μονοκυλινδρο 250ρι που ζοριζεται και αλλο για ενα 4κ που μάλιστα έχει χαμηλή συμπιεση κλπ.. Δε νομίζω να ψηθω, ασε που αν πάρει ο μηχανικός καποτε (πουντος ο άτιμος;) και μου πει ότι το ζ είναι οκ θα πετάξω να το παρω.. Το z θα χρειαστεί σίγουρα λάστιχα είναι θεοπαλια επί τη ευκαιρία.. Ενα 250 το θέλω μες το νερό ε; Θα σας βγάλω τη ψυχή μέχρι να πάρω κάτι να ησδυχασω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Αναλογα τι λαστιχα θα βαλεις, υπολογιζε 230-250 ευρω για ενα δευγαρι νορμαλ επωνυμο ελαστικο.Το περασα αυτο που λες και συ, απο τη μια σκεφτεσε την οικονομια και απο την αλλη το να εχεις ενα μηχανακι να κανεις τις βολτες, τα ταξιδια σου και να μπορεις να πηγαινεις ανετα οπου θελεις, εχει ενα κοστος παραπανω βεβαια αλλα οταν θα χρειαζεσαι μηχανη θα την εχεις ενω το 250αρι δεν θα μπορει, αν το θελεις αποκλειστικα για αστικη μετακινηση τοτε ναι, μειωνεις αρκετα το κοστος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Με το 250άρι πάντως μακροχρόνια δεν κερδίζεις και τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση μ'ένα μεσαίο δικύλινδρο. Με αυτό το σκεπτικό είχα τσιμπήσει το 250άρι μετά το varadero και εν τέλει δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά. Σαφέστατα πιο φθηνά ανταλλακτικά, σέρβις, μικρότερες ποσότητες λαδιού κτλ. αλλά στο διάστημα που θα έκανα ένα σέρβις στο varadero έκανα τέσσερα με πέντε στο βιράγκο. Κι επειδή είμαι και καούγκαλος, τακάκια, σιαγώνες, λάδια κτλ. τα "έτρωγα" πολύ πιο συχνά, και θέλοντας να το'χω σωστά συντηρημένο... μια η άλλη τα έξοδα. Μόνο στην κατανάλωση κερδίζεις, κατ'εμέ όμως όχι αρκετά για να δικαιολογηθεί η αγορά μικρότερου. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Με το 250άρι πάντως μακροχρόνια δεν κερδίζεις και τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση μ'ένα μεσαίο δικύλινδρο. Με αυτό το σκεπτικό είχα τσιμπήσει το 250άρι μετά το varadero και εν τέλει δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά. Σαφέστατα πιο φθηνά ανταλλακτικά, σέρβις, μικρότερες ποσότητες λαδιού κτλ. αλλά στο διάστημα που θα έκανα ένα σέρβις στο varadero έκανα τέσσερα με πέντε στο βιράγκο. Κι επειδή είμαι και καούγκαλος, τακάκια, σιαγώνες, λάδια κτλ. τα "έτρωγα" πολύ πιο συχνά, και θέλοντας να το'χω σωστά συντηρημένο... μια η άλλη τα έξοδα. Μόνο στην κατανάλωση κερδίζεις, κατ'εμέ όμως όχι αρκετά για να δικαιολογηθεί η αγορά μικρότερου. Ναι αλλά με ασφάλειες, τέλη κλπ; Συνολικά δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά δηλαδή;Ενδιαφέρουσα η γνώμη σου, εγώ πίστευα 250 vs 1000 θα έχει τρελή διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Ναι αλλά με ασφάλειες, τέλη κλπ; Συνολικά δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά δηλαδή;Ενδιαφέρουσα η γνώμη σου, εγώ πίστευα 250 vs 1000 θα έχει τρελή διαφοραΜε 1000 δε ξερω,αλλα μπορω να σου πω οτι για ασφαλεια στο ninja 250 ενας φιλος μου πληρωνε 10 ευρω λιγοτερα το εξαμηνο απο το z750 που εχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Και ναι, μου μπήκαν ιδέες και για αυτό : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7765202/ Ολα τα σερβις έχουν γίνει, καινούρια λάστιχα, έχει αλλάξει η φλαντζα που είχε ξεραθει, και πάνω απ όλα ωραίο τυπακι στο τηλ.. Θα το κάνω μια βόλτα το χω οδηγησει οχι το συγκεκριμενο της αγγελιας αλλα το εχω οδηγησει το cbfΑξιζει μονο αν θελεις ενα μεγαλο παπι για μες την πολη και λιγο παραεξω το κλε σου πρεπει να ειναι κλασεις ανωτεροΟπως με ολες τις μηχανες ακομα και c50 να ειναι τον γυρο του κοσμου τον κανεις αλλα το θεμα ειναι πως τον κανειςΑπο τη στιγμη που θες μηχανη να πηγαινεις καμια βολτα να γοθσταρεις να στριβεις κλπ δεν θα το συνιστουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Με 1000 δε ξερω,αλλα μπορω να σου πω οτι για ασφαλεια στο ninja 250 ενας φιλος μου πληρωνε 10 ευρω λιγοτερα το εξαμηνο απο το z750 που εχειΜια χαρά!Ωραία, και έλεγα να πάω για παπί για οικονομία, πάω για Yamaha Vmax 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Ναι αλλά με ασφάλειες, τέλη κλπ; Συνολικά δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά δηλαδή;Ενδιαφέρουσα η γνώμη σου, εγώ πίστευα 250 vs 1000 θα έχει τρελή διαφοραΑσφάλειες δεν έκανα και τίποτα τρελό στο βιράγκο, ούτε οδική είχα και όντως ήταν φθηνότερη. 40 πλήρωνα για το βιράγκο, γύρω στα 90-100 για το varadero. ΌΜΩΣ, αν έκανα την ίδια ασφάλεια στο βιράγκο με το varadero max να κέρδιζα κανένα 20άρι. Τα τέλη ναι, προφανώς διαφέρουν, το ένα έχει 22 ευρώ και το άλλο 120, αλλά δεδομένου ότι είναι εφάπαξ, δεν είναι και αδύνατο. Σε σχέση με ένα μεσαίο που προανέφερα όμως, είναι 22 έναντι 55. Μια-δυο βράδια έξω διαφορά! Αν το'χα ψάξει ένα τσικ καλύτερα πάντως, πάλι δεν θα κρατούσα το varadero (χαχαχα) αλλά δεν θα'παιρνα και 250άρι. Χώρια που το σημαντικότερο όλων, αν έχεις συνηθίσει σε μεγαλύτερη, όσο καλά και να πηγαίνει -που το βιραγκάκι πήγαινε μια χαρούλα, τηρουμένων των αναλογιών- θα σου λείψει έως και χρειαστεί πολλές φορές το γκάζι, τα φρένα, το γενικό στήσιμο μιας μεγαλύτερης μηχανής. Μην μιλήσω φυσικά για τους χώρους, το ζόρι με δεύτερο άτομο ή φόρτωμα κτλ.Θεωρώ πως τα μικρά (125-300 βαριά) είναι καθαρά μηχανάκια πόλης. Σαφέστατα μπορεί κάποιος να γυρίσει και τον κόσμο με κάποιο μικρό, αλλά μετά από τις δικές μου εμπειρίες και βάσει της δικής βολής, το μικρότερο που θα'παιρνα θα'ταν 650άρι δικύλινδρο, κι ας "καίγεται" (εντός πολλών εισαγωγικών, χωράει συζήτηση) στην Θεσ/νίκη μέσα, κι ας καίει παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Πάρε αμάξι ρε !!!!! χαχαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Eχουμε νεα κυριες και κύριοι, ο κ. Μηχανικός μου, πήγε και την είδε, και την έκανε και βόλτα... Η κυρία είναι σε πολύ καλη κατάσταση, ο κινητήρας άψογος, μόνο λάστιχα θέλει. Θα παω να την κλείσω απο δευτέρα αν αντεξω να περιμενω να γινει η φορολογικη δηλωση τη πεμτη.. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Οταν με φερει ο δρομος στα μερη σου θελω βολτα εστω και σαν συνεπιβατης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Οταν με φερει ο δρομος στα μερη σου θελω βολτα εστω και σαν συνεπιβατης!!!Εννοειται ρε συ, πρεπει να παμε για καφε ετσι κι αλλιως ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Eχουμε νεα κυριες και κύριοι, ο κ. Μηχανικός μου, πήγε και την είδε, και την έκανε και βόλτα... Η κυρία είναι σε πολύ καλη κατάσταση, ο κινητήρας άψογος, μόνο λάστιχα θέλει. Θα παω να την κλείσω απο δευτέρα αν αντεξω να περιμενω να γινει η φορολογικη δηλωση τη πεμτη.. αντε με το καλο θα θελα να τακουσω απο κοντα καμια φορα το εργαλειοΗ φορολογικη δηλωσηειναι για την προηγουμενη χρονια αυτη θα την δηλωσεις την επομενη οποτε κλειστη και τωρα δεν παιζει καποιο ρολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 αντε με το καλο θα θελα να τακουσω απο κοντα καμια φορα το εργαλειοΗ φορολογικη δηλωσηειναι για την προηγουμενη χρονια αυτη θα την δηλωσεις την επομενη οποτε κλειστη και τωρα δεν παιζει καποιο ρολο Ναι, το ξέρω, εννοούσα οτι ποσο θα μου έρθει ο φόρος φέτος.. . Αν και με το Kle να μου κανει παλι ναζια με τη μιζα, ειναι σαν να μου λεει ασε με να ησυχασω! Oσο για "το κοντα" θα κανονιστει με το καλο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 καλοταξιδο, και να το χαρεις με απειρα απροβληματιστα και ασφαλη χιλιομετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 καλοταξιδο, και να το χαρεις με απειρα απροβληματιστα και ασφαλη χιλιομετρα Έχουμε και 2ο για ανταλλακτικά άμα χρειαστεί, θα γεράσει μ'αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 καλοταξιδο, και να το χαρεις με απειρα απροβληματιστα και ασφαλη χιλιομετρα Έχουμε και 2ο για ανταλλακτικά άμα χρειαστεί, θα γεράσει μ'αυτό ευχαριστώ παίδες!! Οσο για το δικο σου @exppii να κανονισεις να το φτιαξεις να πηγαινουμε βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 το ξέρεις ότι το τελικό που φοράει δεν είναι το δικό του έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Για μενα μην το παρεις δεν μου γεμιζει το ματι..Θα βρεις κατι καλυτερο... Για μενα μην το παρεις δεν μου γεμιζει το ματι..Θα βρεις κατι καλυτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 κοίτα κάτι και σε yamaha xj6... το gsr με κάτω από 3000 δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιοπρεπές εκτός και αν κάποιος έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα και το σκοτώνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Για μενα μην το παρεις δεν μου γεμιζει το ματι..Θα βρεις κατι καλυτερο... Για μενα μην το παρεις δεν μου γεμιζει το ματι..Θα βρεις κατι καλυτερο... κοίτα κάτι και σε yamaha xj6... το gsr με κάτω από 3000 δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιοπρεπές εκτός και αν κάποιος έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα και το σκοτώνει.Παιδιά το budget πλεον είναι το πολύ 2κ. Το zr εκτός από ότι το γουστάρω πολύ, το χει τσεκάρει και ο μηχανικός...Οσο για το xj6, δε βρίσκω με τοσα.. Οχι οτι θα με χάλαγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες