psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ψαχνεις για την επομενη μηχανη και βρισκεις μονο μια που σου κανει. Προσεγμενη, με τα εξτρα της, με με με ... Αλλα... ΑΕΑΕ (Ηχος λαθος απαντησης σε τηλεπαιχνιδι) , το χρωμα ειναι λαθος!! Τι κανεις? την παιρνεις και τη βαφεις? Με κοστος και οτι σημαινει αυτο σε μεταπωληση, αλλα και ρισκο να μη γινει τελειο? Η περιμενεις ψαχνοντας αλλη? Αναλογα την αξια, ηλικια κλπ? Για πειτε τι λετε και αν σας εχει τυχει. Σαν αγοραστης μετα θα αγοραζες ενα βαμμενο? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον psycho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Θα την αγόραζα και δε θα την έβαφα. Κοινώς, το χρώμα δεν αποτελεί επαρκή ανασταλτικό παράγοντα για να με αποτρέψει από την αγορά μιας καλής ευκαιρίας. Επίσης έχω αγοράσει μηχανή που ήταν βαμμένη (μετά από ενδελεχή έλεγχο φυσικά), οπότε ούτε σ'αυτό θα ζοριζομουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Εφόσον σκέφτεσαι ήδη μεταπώληση σημαίνει πως δεν είναι και για παντρειά ή κανένα dream bike. Οπότε όχι, δεν θα την έβαφα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Been there,done that.το Σφικάκι ήταν μαύρο και μιας και θα έμπαινε έτσι και αλλιώς για βαφή καθώς είχε καναδυό χτυπήματα,έγινε άσπρο.Στην μεταπώληση τώρα,παίζει ρόλο στο σύνολο πιστεύω το χρώμα,αν το έχεις αλλάξει καθώς και στο μηχανάκι αλλά και αν έχεις επιλέξει κάποιο εργοστασιακό χρωματισμό.Εγώ με λίγα λόγια δεν θα κώλωνα να αγοράσω ή να βάψω μια μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Το δικό μου μυαλό που δουλεύει μόνο με ατελείωτα "γιατι?" σκέφτεται πως δεν θα έβαφα ποτέ μηχανή...γιατι? γιατί αμέσως χάνει πολύ μεγάλο κομμάτι από την αξία μεταπώλησης και οι μηχανές (που έχω εγώ τουλάχιστον στο μυαλό μου) δεν είναι μέσο μετακίνησης αλλά ένα ένα παιχνίδι, μια απόλαυση, ένα χόμπυ, κάτι διασκεδαστικό βρε αδερφέ, και λόγω αυτού καμία μηχανή δεν θα την έχω εφ'ορου ζωής και άρα θα πρέπει κάποια στιγμή να πάω στην επόμενη. Αν έψαχνα να πουλήσω βαμμένη μηχανή θα απέκλεια αμέσως ένα τεράστιο νούμερο υποψήφιων αγοραστών που θα ήθελαν το εργοστασιακό χρώμα, είτε θα είχαν τις αμφιβολίες τους για το "γιατί" άλλαξα το χρώμα είτε απλά γιατί....... έχεις ιδέα πόσο κοστίζουν τα εργοστασιακά αυτοκόλλητα στις περισσότερες μηχανές? Μιλάμε για σχεδόν 300ε το σετ. Γιατί να βγάλω 300ε απο τη μηχανή και να τα πετάξω στα σκουπίδια? Αυτοκόλλητα εργοστασιακά αλλά σε άλλη τιμή δεν θα βρεις.Παλιότερα είχα ένα r6 του '06 κόκκινο άσπρο, και είναι κατ'εμέ ο καλύτερος χρωματισμός του. Όταν έψαχνα να ξανααγοράσω ss κατάλαβα ότι δεν θα βρω πουθενά γιατί είχε περάσει η ηλικία του αρκετά ώστε να έβρισκα κάποιο σε κατάσταση που ήθελα και έτσι κ αλλιώς δεν υπήρχαν αρκετά. Έχει γεμίσει ο τόπος μπλέ και μαύρα. Δεν ήταν ποτέ ενδεχόμενο το να αγοράσω κάποιο και να το βάψω. Βρίσκω τον μπελά "λάθος" απο οικονομική και ουσιαστική άποψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 ασχετα αν θα εβαφα ή οχι ενα καινουριο μηχανακι (εγω θα το εβαφα) γιατι δεν γουσταρω στα χρωματαπου βγαινει, ειναι τεραστιο λαθος (που γινεται μονο στην Ελλαδα) να μην κανεις αυτο που θες στο μηχανακισου, βαψιμο, βελτιωση, πολλα χιλιομετρα κλπ, μονο και μονο για να 'φτιαξεις' τον επομενο που θα την παρει.χανεται ολη η ουσια της αγορας που κανεις με αυτη την προοπτικη...με αυτο το σκεπτικο, μην γ@ματε πολυτην γκομενα που εχετε, για να την βρει σε καλη κατασταση ο επομενος και να την χαρει καλυτερα απο εσενα. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλό και αστείο το meme με τη φραση αυτή ghostkon αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται απλά για αποτυχημένη αναλογία.Εκτός και αν εσύ θα παραδώσεις την "γκομενα" σου στον επόμενο και μάλιστα θα περιμένεις να πληρωθείς και αναλόγως για αυτή την συναλλαγή. Περίπτωση στην οποία ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι είτε πρόκειται για αποτυχημένη αναλογία γιατί όταν θα παραδωσεις την μηχανή στον επόμενο θα περιμένεις να πληρωθείς αναλόγως. ΑΝ την παραδώσεις φυσικά... πράγμα το οποίο μας φέρνει στο δεύτερο ερώτημα του ότι οκ, εσύ αν εσύ γουστάρεις μπορείς να βάψεις την μηχανή σαν ο ουράνιο τόξο να βάλεις γούνινη επένδυση κέρατα, λεκάνες ή ότι άλλο θεωρείς ότι αρέσει σε εσένα γιατί ΕΣΥ είσαι ο κάτοχος και λογικό είναι να κάνεις οτι ευχαριστεί ΕΣΕΝΑ όπως πολύ σωστά λές....απλά όταν και ΑΝ θα φτάσει η στιγμή να την δώσεις ελπίζω να μην είσαι σαν τους ένα εκατομμύριο άλλους βλάχους που περιμένουν να πληρωθούν για τον χρόνο ή χρήμα που επένδυσαν για το γούστο τους, Ή και ακόμα να περιμένεις να πληρωθείς επι ίσοις όροις με κάποιον άλλο που την έχει συντηρήσει στην εργοστασιακή της κατάσταση... γιατί? ένας πολύ απλός λόγος είναι όπως είπα το οτι έχεις αφαιρέσει κάτι απο το συνολικό κόστος της μηχανής... τα αυτοκολλητα πχ που ειναι πανάκριβα.Όλα αυτά φυσικά τα λέω εγώ με το σκεπτικό ενός ανθρώπου (εμένα δηλαδή) που ξέρει οτι δεν παντρεύεται μια μηχανή και άρα ξέρει εν των προτέρων πως κάποια στιγμή θα την παραδόσει στον επόμενο και θα ξερει οτι θα έχει ζημία το ποσοστό της οποίας τον ενδιαφέρει να την ελέγχει εκείνος.Φυσικά αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η ζημία στην μεταπώληση είναι ελεύθερος να κάνει ότι θελει. Η λόγική που λέει "το κρατάω εργοστασιακό για τον επόμενο" προφανώς δεν ειναι νόμος ή κανόνας του σύμπαντος αλλά ευκόλως ενοούμενο για αυτούς που ξέρουν οτι κάποια στιγμή θα πουλήσουν και τους ενδιαφέρει το "πόσο" θα πουλήσουν. ΑΝ δεν ενδιαφέρει το πόσο θα πουλήσουν μετά τότε ας την κόψει και στα δύο... κανένας λόγος δεν πέφτει σε κανέναν. Δυστυχώς όμως, εγώ τουλάχιστον δεν νομίζω να εχω συναντήσει ποτέ κανέναν τέτοιο :D αντιθέτως δε, έχω συναντήσει πάμπολους που κάνουν οτι γουστάρουν και μετά γκρινιάζουν κιόλας γιατί κάποιος τους λέει οτι θα η αξία του οχήματος τους είναι μάλλον κάτι λιγότερο απο αυτό που υπολογίζουν.Πάντα φιλικά... απλά σου εξηγώ την λογική του ατόμου που μάλλον είχες στο μυαλό όταν έγραψες πως είναι "λάθος" η συντήρηση στα εργοστασιακά χαρακτηριστικά. Καταλαβαίνω απόλυτα την λογική σου (νομίζω) αλλά εγω αν είχα πχ αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα απο τη μηχανή μου και ερχόταν κάποιος και μου έλεγε μολις αφαίρεσες 300ε απο την αξία της και έτσι αν αντίστοιχες μηχανές της πουλάνε 6κ εσύ θα έπρεπε να την πουλήσεις 5.7κ θα του έλεγα "έχεις δίκιο". Νομίζω πως δεν υπάρχουν και πολλοί ιδιοκτήτες με αυτή τη λογική στο car.gr για παράδειγμα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 μισό λίγο.Εγώ που έχω αλλάξει χρώμα στο hornet,αλλά έχω τα εργοστασιακά αυτοκόλλητα τι ακριβώς έχω αφαιρέσει;εκτός από το χρώμα που δεν είναι εργοστασιακό,τι έχει αφαιρεθεί απο την μαμά κατάσταση στην μηχανή μου όπως λες; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χaris_PunkAnathewrisi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αμα ηταν καποια παλια μηχανη, που την ηθελα πολυ και στη μονη αξιολογη αγγελια με χαλουσε το χρωμα, ναι θα το παιρνα και θα το εβαφα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον Χaris_PunkAnathewrisi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 μαλλον δεν καταλαβαινετε τι ακριβως ειπα. δεν ειπα βαψτε την μηχανη σας. ειπα κατι αλλο εντελως διαφορετικοκαι γενικο, δηλαδη οχι μονο για το βαψιμο...εννοω οτι καπου ειναι λαθος να παρεις ενα μηχανακι και να μην τοχαιρεσαι οπως θελεις (εμφανισιακα και λειτουργικα) για να μην χασεις πολλα σε μεταπωληση...θα δωσω ενααλλο παραδειγμα γιατι το προηγουμενο ηταν οντως τραβηγμενο...αν αγοραζοντας μια μηχανη, απο την πρωτη μερααρχιζεις και σκεφτεσαι την αξια μεταπωλησης και ζοριζεις τον εαυτο σου να μην κανεις πολλα χιλιομετρα, να μηνβαλεις την ταδε εξατμιση, το ταδε αυτοκολητο, την ζελατινα, το βαψιμο στην συγκεκριμενη περιπτωση, τοτε το μονοπου καταφερνεις στην ουσια ειναι να πασχιζεις να αποκτησει ο επομενος ενα μηχανακι με οσο λιγοτερα χιλιομετραγινεται και σε απολυτα εργοστασιακη κατασταση για να μην χασεις 200-300€ ή οσο ειναι τελος παντων το ποσο αυτο,τοτε που θα ερθει (και αν ερθει) η ωρα να το δωσεις, καταπιεζοντας τον εαυτο σου...αν εσυ θελεις και γουσταρεις ναεχεις το μηχανακι εργοστασιακο, τοτε ναι, συμφωνω κι επαυξανω, αλλα να γινεται αυτο λογω της τυχον μεταπωλησηςειναι πιστευω καπου λαθος...δεν μιλαω για σενα αλλα γενικα σε τριτο προσωπο (μην παρεξηγηθω)...αν το κυριο μελημα μαςειναι η μεταπωληση, τοτε να παρουμε ενα μηχανακι και να το κλεισουμε σκεπασμενο σ' ενα γκαραζ ακουνητο εντελως γιανα εχει 50km (σημειο πωλησης-γκαραζ) στο κοντερ, και το εργοστασικο χρωμα απειρακτο απο τον ηλιο για 'πιασει' περισσοτερα. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Εγώ στο παπί που έβγαλα όλα τα μαμά αυτοκόλλητα πρέπει να το δώσω πιο φτηνά και ας είναι αστέρι μοτερομηχανολογικά και τα σέρβις στην ώρα τους; @ghostkon αγοράζω το Busa 400€ επειδή έχει ρεδβυλ πανω και εγώ πίνω Μάστερ ενερτζι :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 ενα τεραστιο ΝΑΙη εξωτερικη παρεμβαση σε μια μηχανη η σε σε ενα αυτοκινητο για εμενα προσωπικα ειναι χαρα.αν ειχα λεφτα που δεν τα χρειαζομουν αυτη την περιοδο θα την εβαφα την μηχανη ανετα (εχω βρει και το χρωμα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) ενα τεραστιο ΝΑΙη εξωτερικη παρεμβαση σε μια μηχανη η σε σε ενα αυτοκινητο για εμενα προσωπικα ειναι χαρα.αν ειχα λεφτα που δεν τα χρειαζομουν αυτη την περιοδο θα την εβαφα την μηχανη ανετα (εχω βρει και το χρωμα) λαθος απαντηση πιστευω αν και ο psycho το εσωσε λιγο με το πρωτο ποσταρισμα μιας και το ψιλοεξηγει η αρχικη ερωτηση ειναι: '' Θα αγόραζες μηχανή για να τη βάψεις άλλο χρώμα? ''υπαρχει καποιος που θα εκανε κατι τετοιο? θα αγοραζε ενα μηχανακι με μοναδικοσκοπο να του αλλαξει το χρωμα? δηλαδη θα εδινε καποιος λεφτα για να αποκτησειενα μηχανακι με σκοπο να ξοδεψει ακομη περισσοτερα μονο και μονο για να τουαλλαξει χρωμα? και μετα τι? θα το πουλαγε? θα το χαριζε? θα το παρκαρε? θα τοχρησιμοποιουσε? ειναι εξ' αρχης λαθος η ερωτηση...η ερωτηση θα επρεπε να ηταν:'' Θα αγόραζες μηχανή και θα της άλλαζες το χρώμα αν δεν σου άρεσε? '' ειμαστεολοι εκτος θεματος, εφοσον η αρχικη ερωτηση εχει τη λεξη 'για' μεσα... να γελασουμε και λιγο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον ghostkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 μαλλον δεν καταλαβαινετε τι ακριβως ειπα. δεν ειπα βαψτε την μηχανη σας. ειπα κατι αλλο εντελως διαφορετικοκαι γενικο, δηλαδη οχι μονο για το βαψιμο...εννοω οτι καπου ειναι λαθος να παρεις ενα μηχανακι και να μην τοχαιρεσαι οπως θελεις (εμφανισιακα και λειτουργικα) για να μην χασεις πολλα σε μεταπωληση...θα δωσω ενααλλο παραδειγμα γιατι το προηγουμενο ηταν οντως τραβηγμενο...αν αγοραζοντας μια μηχανη, απο την πρωτη μερααρχιζεις και σκεφτεσαι την αξια μεταπωλησης και ζοριζεις τον εαυτο σου να μην κανεις πολλα χιλιομετρα, να μηνβαλεις την ταδε εξατμιση, το ταδε αυτοκολητο, την ζελατινα, το βαψιμο στην συγκεκριμενη περιπτωση, τοτε το μονοπου καταφερνεις στην ουσια ειναι να πασχιζεις να αποκτησει ο επομενος ενα μηχανακι με οσο λιγοτερα χιλιομετραγινεται και σε απολυτα εργοστασιακη κατασταση για να μην χασεις 200-300€ ή οσο ειναι τελος παντων το ποσο αυτο,τοτε που θα ερθει (και αν ερθει) η ωρα να το δωσεις, καταπιεζοντας τον εαυτο σου...αν εσυ θελεις και γουσταρεις ναεχεις το μηχανακι εργοστασιακο, τοτε ναι, συμφωνω κι επαυξανω, αλλα να γινεται αυτο λογω της τυχον μεταπωλησηςειναι πιστευω καπου λαθος...δεν μιλαω για σενα αλλα γενικα σε τριτο προσωπο (μην παρεξηγηθω)...αν το κυριο μελημα μαςειναι η μεταπωληση, τοτε να παρουμε ενα μηχανακι και να το κλεισουμε σκεπασμενο σ' ενα γκαραζ ακουνητο εντελως γιανα εχει 50km (σημειο πωλησης-γκαραζ) στο κοντερ, και το εργοστασικο χρωμα απειρακτο απο τον ηλιο για 'πιασει' περισσοτερα.ΠΩΩΩΩ!!ειχα φιλο που δεν ακολουθουσε σε βολτες για να μη γραψει χιλιομετρα και χασει μεταπωληση.επισης ειχε τυλιξει τη σελα με αυτο που βαζεις στο παρμπριζ του αυτοκινητου το πανι,για να μη φθαρει λεει..τρατζικ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 λαθος απαντηση πιστευω αν και ο psycho το εσωσε λιγο με το πρωτο ποσταρισμα μιας και το ψιλοεξηγει η αρχικη ερωτηση ειναι: '' Θα αγόραζες μηχανή για να τη βάψεις άλλο χρώμα? ''υπαρχει καποιος που θα εκανε κατι τετοιο? θα αγοραζε ενα μηχανακι με μοναδικοσκοπο να του αλλαξει το χρωμα? δηλαδη θα εδινε καποιος λεφτα για να αποκτησειενα μηχανακι με σκοπο να ξοδεψει ακομη περισσοτερα μονο και μονο για να τουαλλαξει χρωμα? και μετα τι? θα το πουλαγε? θα το χαριζε? θα το παρκαρε? θα τοχρησιμοποιουσε? ειναι εξ' αρχης λαθος η ερωτηση...η ερωτηση θα επρεπε να ηταν:'' Θα αγόραζες μηχανή και θα της άλλαζες το χρώμα αν δεν σου άρεσε? '' ειμαστεολοι εκτος θεματος, εφοσον η αρχικη ερωτηση εχει τη λεξη 'για' μεσα... να γελασουμε και λιγο ναι ξαναλεω. θα αγοραζα μηχανη με σκοπο να της αλλαζα το χρωμα.αν εβρισκα μια μηχανη το μοντελο που ηθελα φουλ εξτρα κλπ και το μονο που με χαλαγε ηταν το χρωμα , ναι θα την αγοραζα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 ναι ξαναλεω. θα αγοραζα μηχανη με σκοπο να της αλλαζα το χρωμα.αν εβρισκα μια μηχανη το μοντελο που ηθελα φουλ εξτρα κλπ και το μονο που με χαλαγε ηταν το χρωμα , ναι θα την αγοραζα . δεν το 'επιασες' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) δεν το 'επιασες' το επιασα αλλα ειπα να το ξακαθαρισω με την ευκαιρια Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 λαθος απαντηση πιστευω αν και ο psycho το εσωσε λιγο με το πρωτο ποσταρισμα μιας και το ψιλοεξηγει η αρχικη ερωτηση ειναι: '' Θα αγόραζες μηχανή για να τη βάψεις άλλο χρώμα? ''υπαρχει καποιος που θα εκανε κατι τετοιο? θα αγοραζε ενα μηχανακι με μοναδικοσκοπο να του αλλαξει το χρωμα? δηλαδη θα εδινε καποιος λεφτα για να αποκτησειενα μηχανακι με σκοπο να ξοδεψει ακομη περισσοτερα μονο και μονο για να τουαλλαξει χρωμα?Ο τιτλος ηταν λιγο παραπλανητικος για να δωσω εμφαση .... Ε ηταν και πρωι. Αλλα χαιρομαι που ανοιξε το θεμα. Οπως εξηγησα, το βαψιμο δεν ειναι αυτοσκοπος. Η ερωτηςη ειναι αν θα αγοραζες μια μοτο και θα της αλλαζες χρωμα μετα ενω δε χρειαζεται βαψιμο , ειτε επειδη δε βγαινει στο χρωμα που θες , ειτε επειδη βρισκεις μια καλη ευκαιρια μονο σε χρωμα που δε σ αρεσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 μισό λίγο.Εγώ που έχω αλλάξει χρώμα στο hornet,αλλά έχω τα εργοστασιακά αυτοκόλλητα τι ακριβώς έχω αφαιρέσει;εκτός από το χρώμα που δεν είναι εργοστασιακό,τι έχει αφαιρεθεί απο την μαμά κατάσταση στην μηχανή μου όπως λες;Τι ερώτηση είναι αυτή? :P νομίζω ξέρεις την απάντηση. Αν δεν έχεις αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα τότε προφανώς δεν εχεις αφαιρέσει... την αξία των αυτοκολλήτων! Το αυτονόητο. Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Σκέψου ομως για λίγο οτι δεν κουβαλάνε όλοι την δική σου λογική. Και εδώ στο φόρουμ κατα καιρούς σε αγγελίες που postαρονται πετάγεται κάποιος και λέει "είναι βαμμένο". Θεωρείς ότι το λέει σαν θετικό χαρακτηριστικό? Ή θεωρείς πως είναι ο μόνος ανθρωπος στον πλανήτη που το βλέπει σαν κάτι κακό? Θα πρότεινα να δεχτείς πως υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων... αυτοί που το βλέπουν σαν ουδέτερο και αυτοί που το βλέπουν σαν αρνητικό, και ΑΝ και ΌΤΑΝ έρθει η στιγμή να πουλήσεις το όχημα σου να ξέρεις πως έχεις χάσει τους μεν ή τους δε. Δεν έχει νόημα να κάτσεις να διαφωνήσεις με κάποιον απο τους δυο για να τους αλλάξεις γνώμη όμως. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ότι εχεις χάσει απο το αγοραστικό σου κοινό τους μεν ή τους δε, τότε είσαι μάγκας και δεν βλέπω καν γιατί το συζητάμε γιατί δεν απευθύνθηκα ποτε σε κάποιον σαν εσένα :P Απευθύνθηκα σε αυτόν που θα κάνει ότι είναι να κάνει και μετά θα γκρινιάζει γιατι κάποιος άλλος έχει διαφορετική άποψη πάνω στο θέμα απο εκείνον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 άνετα.ειδικά αν με έπαιρνε οικονομικά και ήταν συμφέρον. βρε δε το πήρα προσωπικά,προς θεού.Απλά εγώ με την δική μου λογική τουλάχιστον,δεν έχω χάσει τίποτα.ίσα ίσα έφερα μια μηχανή που ήθελα στο όπως την ήθελα.Βλέπεις η κυρά χόνδα,αποφάσισε το συγκεκριμένο μοντέλο να μην το βγάλει σε άσπρο.Το προηγούμενο όμως και το επόμενο κανονικά.Τώρα αν θα χάσω κάποιον αγοραστή όταν και αν έρθει αυτή η ώρα δε με νοιάζει.Ετσι και αλλιώς δε σκοπεύω να ούτε να το κρύψω,ούτε να το κάνω αβαβά το βάψιμο.Θέλει και φρεσκάρισμα,τι μου το θυμίζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ στο παπί που έβγαλα όλα τα μαμά αυτοκόλλητα πρέπει να το δώσω πιο φτηνά και ας είναι αστέρι μοτερομηχανολογικά και τα σέρβις στην ώρα τους; @ghostkon αγοράζω το Busa 400€ επειδή έχει ρεδβυλ πανω και εγώ πίνω Μάστερ ενερτζι :PΕσύ θα το δώσεις όσο θες γιατί δεν σου υπαγορεύει κανείς τι θα κάνεις. Το αυτονόητο δηλαδή.Απλά θα πρότεινα να σκεφτείς το εξής παράδειγμα. Ψάχνω να αγοράσω ένα r1, υπάρχουν 3-4 στο car.gr σε παρόμοια κατάσταση και φυσικά οι ιδιοκτήτες ορκίζονται στον τάφο της μάνας τους πως ειναι πένα, χαρτιά, αστέρια, πλανήτες και τα σέρβις στην ώρα τους, και δεν έχουν πατήσει βροχές κλπκλπ... και ένα απο αυτά είναι χωρίς αυτοκόλλητα.Τιμές για αυτοκόλλητα στο r1: 30+30+20+20+25+100+100. Πες μου, απο τα δεδομένα αυτά, γιατί να πληρώσεις τα ίδια χρήματα για αυτό χωρίς αυτοκόλλητα όπως με τα υπόλοιπα ΜΕ αυτοκόλλητα?Εγώ πάντως δεν θα πλήρωνα τα ίδια χρήματα για αυτό, γιατί εγώ προτιμώ την εργοστασιακή εμφάνιση με αυτοκόλλητα. Και επίσης θεωρώ πως δεν ειμαι μοναδικός στον πλανήτη οπότε θα υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα. Ούτε εσύ είσαι μοναδικός στον πλανήτη όμως και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα που δεν τους αρέσουν τα αυτοκόλλητα. Μια διαφορά υπάρχει όμως ανάμεσα στις δύο αυτές μοναδικότητες.... τα αυτοκόλλητα δεν μπαίνουν με την ίδια ευκολία με την οποία βγαίνουν.Αν μου πεις οτι δεν σε νοιάζει και εσένα το αν κάποιος δεν επιλέξει το δικό σου και πάρει κάποιο άλλο... κανένα πρόβλημα.Αν μου πεις όμως κάτι του στυλ "οχι φιλος κάνεις λάθος και το δικό μου τόσο αξίζει, ακριβώς οσο τα άλλα"... τότε εδώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς οτι μάλλον τόσο αξίζει για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα αυτοκόλλητα όπως δεν ενδιαφέρουν και εσένα. Δέξου όμως οτι έχεις χασει αυτό που τον ενδιαφέρουν. Δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 προτιμω να διαβασω αγγελια που να λεει <<βαμμενα πλαστικα>> αλλα η μηχανη να ειναι πενα μηχανικα παρα αγγελια που να λεει<<10ετιας μοντελο 5000χλμ ΕΥΚΑΙΡΙΑ την πουλαω γιατι φευγω εξωτερικο>> 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) προτιμω να διαβασω αγγελια που να λεει <<βαμμενα πλαστικα>> αλλα η μηχανη να ειναι πενα μηχανικα παρα αγγελια που να λεει<<10ετιας μοντελο 5000χλμ ΕΥΚΑΙΡΙΑ την πουλαω γιατι φευγω εξωτερικο>>Θα τολμήσω να πω, πως μάλλον αναφέρεσαι σε συγκεκριμένες προυποθέσεις που όμως δεν διευκρινίζεις.Για παράδειγμα, θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, αν μιλάμε για ένα xt του 2000, με υπο άλλες προυποθέσεις ταλαιπωρημένα πλαστικά. Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου αν μιλάμε για ένα gsxr του 2010. Το πρώτο θεωρώ πως χρειαζόταν φρεσκάρισμα στα πλαστικά του και μαγκιά του ο ιδιοκτήτης που το έκανε, στο δεύτερο καθότι αποκλείεται να χρειαζόταν κάτι αντίστοιχο θα υποθέσω ότι έγινε για άλλους λόγους.Ξαναλέω.... προτείνω σε όλους να αναλογιστείτε πως δεν υπάρχει μόνο η λογική του ενός ... η δικία μου/δικιά σας... υπάρχει και του άλλου. Κάποιος δεν έχει πρόβλημα με βαμμένα πλαστικά, κάποιος δεν έχει πρόβλημα με βρώμικη μηχανή (με την κλασική δικαιολογία, "έλα ρε φιλε, το πλυσιμο σε νοιάζει? εγω ξέρω πως το μηχανάκι μου είναι αστέρι"), κάποιος δεν έχει πρόβλημα με βγαλμένα αυτοκόλλητα, κάποιος δεν έχει πρόβλημα με ξεραμένα λάστιχα (με την κλασική δικαιολογία, "έλα ρε φιλε, δεν το κυκλοφορώ, γιατι να τα αλλάξω?") κλπκλπκλπ.... ξέρετε όμως με τι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ πρόβλημα? με μια μηχανή στην εργοστασιακή της κατάσταση. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει. Προτείνω όμως να λαμβάνει υπόψη πως για κάτι τι που αλλάζει πάνω στην μηχανή το οποίο είναι υποκειμενικό, χάνει αντίστοιχα και κάποιους στους οποίους δεν αρέσει αυτή η επέμβαση.Εϊναι σαν να παίρνω εγώ πχ ενα z750 και να το βάφω κίτρινο, γιατι το γουστάρω εγώ και γιατί θεωρώ οτι έτσι ειναι καλύτερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ειναι καλύτερο και για όλους τους άλλους που ψάχνουν να αγοράσουν ένα z750! Και για την ακρίβεια, στους περισσότερους θα ξινίσει αυτό... οπότε ο οποιοσδήποτε το βάψει κίτρινο, είναι μάγκας γιατί έτσι του αρέσει, απλά θα ήταν και κάπως έξυπνο να καταλαβαίνει οτι αυτή η αλλαγή δεν σημαίνει οτι θα έπρεπε ντε και καλά η μηχανή του να συνεχίσει να απευθύνεται σε όλους όσους ψάχνουν ενα z750.ΠΛΕΟΝ σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους όχι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 δε πιστεύω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να κάνει μια τέτοια επέμβαση στην μηχανή του και να πιστεύει πως θα αρέσει σε όλους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Είχα αμφιβολίες σχετικά με το βάξιμο, μέχρι που έβαψα (επιδιόρθωσα) τα πλαστικά του vfr. Θέλετε να ποστάρω φωτό; Δεν έχει καμία διαφορά. Θέλει ΠΟΛΥ έμπειρο μάτι για να καταλάβει κανείς ότι είναι βαμμένο.Ως εκ τούτου, πλέον δε θα το φοβόμουν τόσο, γνωρίζοντας π.χ. ότι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ μηχανή, αν και με βαμμένα πλαϊνά φέρινγκ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ και άριστα συντηρημένη, πράγμα που ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Αν ήθελα να την αλλάξω χρώμα (και ΘΕΛΩ αλλά δεν έχω λεφτά για όλη τη μηχανή βάψιμμο από τσέπη μου) θα το έκανα! Υποθέτω λοιπόν ότι το ίδιο θα έκανα αν ήταν να αγοράσω μια μηχανή και δε μου άρεσε το χρώμα.Όσο για τη μεταπώληση, ισχύει ότι κάποιοι θα το έβλεπαν καχύποπτα. Όμως νομίζω κρίνει κανείς και από τον ιδιοκτήτη, πως βάφτηκε, τι ποιότητα κλπ. Για να το κάνω λιανά:Αν δω μια μηχανή βαμμένη σε ένα εργοστασιακό συνδυασμό χρωμάτων θα την έκρινα πιθανότατα όπως και μια άβαφη. Ίσως και καλύτερα, ο άνθρωπος που την είχε την αγαπούσε κι έριξε λεφτά για να τη φέρει στα μέτρα του. Ακόμα και σε custom χρώμα να ήταν βαμμένη, αν ήταν βαμμένη καλά έτσι θα σκεφτόμουν (απλά μάλλον δε θα την έπαιρνα γιατί δε θα μου άρεσε, οι customιές συνήθως είναι υπερβολικές -- προσωπική άποψη αυτό).Τώρα, αν την έβλεπα βαμμένη με κακής ποιότητας χρώμα, προχειροδουλειά ή τμηματικά βαμμένη τότε αυτό λέει πολλά για τη συντήρησή της και τον τρόπο που της συμπεριφερόταν ο πωλητής έτσι κι αλλιώς. Εκεί μετράει αρνητικά.Τέλος, η αλήθεια είναι ότι το βάψιμμο είναι αναπόφευκτο όταν η μηχανή ΠΕΣΕΙ. Άρα όταν δεις μηχανή βαμμένη εκεί πάει ο νους μας αμέσως, και καλά κάνουμε. Είναι καμπανάκι για ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ όμως και όχι για αποφυγή αγοράς αμέσως. Και η δική μου μηχανή έχει πέσει: μία φορά την πέταξα μόνος μου κάτω εγώ ενώ πήγαινα με 40 και άλλη μία μου την πέταξαν κάτω παρκαρισμένη. Δεν έπαθε καμία ζημιά από αυτά τα πεσίματα εκτός από γρατσουνιές στα φαίρινγκ και δυο σπασμένες κόπιτσες. Δε νομίζω ότι αυτό είναι η εξαίρεση στον κανόνα όταν μια μηχανή πέφτει. Αν δε προσκρούσει κάπου - τι να πάθει; Πεσμένη ας είναι, τρακαρισμένη να μην είναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες