Jump to content
zentakias

Φ.Ι.Χ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ εντός Αθήνας. Επιτρέπεται?

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Μιας που ορκιζεται ο αδερφος και πρεπει να κατεβει αθηνα ολη η οικογενεια,

με διαθεσιμο οχημα προς το παρον μονο το toyota hilux 4x4 μας.

Mπορω να κινηθω μεσα στην πολη (οχι κεντρο) ή απαγορευεται?

Η πινακιδα δεν γραφει ΑΜ (αγροτικο μηχανημα) αλλά ειναι κανονικη. Μονο στην αδεια στον τυπο οχηματος (ΦΙΧ ΑΓΡΟΤΙΚΟ) αναφερεται ως αγροτικο.

Παρτε και μια φωτο λιγο πριν το μπανακι του.

12650783_10208247363651624_5783834273137

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω λεω στα παπαρια σας, να πατε και να κανετε τη δουλεια σας και να περασετε ομορφα, δεν θα ασχοληθει κανεις πιστευω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογω των ημερων θα σου την πέσουν σίγουρα. εχε ολα τα χαρτιά μαζι σου. που υπηρετεί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κιφησσο, ιεαρα οδο, κων/πολεως και καλλιθεα θα κινουμαι. Κεντρο θα το αποφυγω σιγουρα.

Λιγο που εψαξα στο νετ μπας και βρω περισσοτερες πληροφοριες, μερικοι λενε οτι μονο αν σε σταματησουν θα το δουν και ισως απλα τη γλυτωσω με παρατηρηση.

Σε θεμα ατυχηματος λογικα φταιξω δεν φταιξω, εγω θα την πληρωσω.

1η σκεψη ηταν ιδια με του Τασου, αλλά μετα αρχισα να το σκεφτομαι και λιγακι αλλιως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον δεν μεταφέρει άσχετο με τα αγροτικά αντικείμενα φορτίο με-χωρίς είσπραξη κομίστρου, παρά μόνο πρόσωπα συγγενικά του ιδιοκτήτη, δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας.

Διάβασε εδώ πάντως τι προβλέπεται >>> http://web.yme.gov.gr/nomos/typikoi_nomoi/n1959fek12305081991.htm

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσα ταξι στην αθηνα το αγροτικο που θα παει μια φορα τους πειραξε.

πανε δεν νομιζω να σου πει κανεις τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εχετε παθει ολοι σημερα ? τα οφτοπικ και η απερισκεψια πανε συννεφο.

ναι φιλε κατεβα στα παπακια σου , τι θα σου κανουν . μερα μεσημερι θα κανεις μπαμ μεσα στην αθηνα και αν σου τυχει ο τρελαμενος αστυνομικος που μολις γυρναει απο μπλοκο των αγροτων αφησε του τα κλειδια κ πας με τα ποδια. αν λεμε , αν σου κατσει , σαν το τζοκερ.

και για να μην μιλαμε στον αερα . ειχα κατεβει μαυρη νυχτα με τον αγροτη να παρω ενα ψυγειο και εννοειται οτι με τσιμπησαν και την γλιτωσα με 1 ωρα παρακαλετα κτλ κτλ κτλ . ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εχετε παθει ολοι σημερα ? τα οφτοπικ και η απερισκεψια πανε συννεφο.

ναι φιλε κατεβα στα παπακια σου , τι θα σου κανουν . μερα μεσημερι θα κανεις μπαμ μεσα στην αθηνα και αν σου τυχει ο τρελαμενος αστυνομικος που μολις γυρναει απο μπλοκο των αγροτων αφησε του τα κλειδια κ πας με τα ποδια. αν λεμε , αν σου κατσει , σαν το τζοκερ.

και για να μην μιλαμε στον αερα . ειχα κατεβει μαυρη νυχτα με τον αγροτη να παρω ενα ψυγειο και εννοειται οτι με τσιμπησαν και την γλιτωσα με 1 ωρα παρακαλετα κτλ κτλ κτλ . ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

αμετρητες φορες με αγροτη στην αθηνα.

Ποτε το παραμικρο. Ποτε βεβαια μεσημερι. Παντα πρωινες ωρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ταμμυ δεν βλεπω να κολλαει ο προβληματισμος μου σε καποια αλλη κατηγορια του φορουμ παρα μονο στα οφφ τοπικ.

Δεν προκειται να μεταφερω τιποτα στην καροτσα και δεν εχω πανω τον κοτσαδορο επισης.

Περαν του λινκ απο τον μιχαλη αν γνωριζετε και κατι πιο σχετικο κ συγκεκριμενο επι του θεματος πειτε το. 

Το αγροτικο εχει εδρα τη λαρισα . επισης δε εχω γραμμενα στο πλάι τα  στοιχεια (ονομα,βαρος μικτο κ αποβαρο,εδρα) οπως ειναι στα περισσοτερα αγροτικα  οποτε δε δινω στιγμα οτι ειναι αγροτικο

Εχω δει γενικα και αλλα pickup να κυκλοφορουν αθηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα. 

Ειχατε δουλεια στην αθηνα, ειχατε αυτο το αυτοκινητο. χαρτια εχει, ασφαλεια εχει γιατι να μην κυκλοφορησει?

Ανθρωπους κουβαλαει. οχι εμπορευμα οπως ειπε ο flying.

Επισης γιατι αμα τρακαρεις να πρεπει να πληρωσεις εσυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε εχω γραμμενα στο πλάι τα  στοιχεια (ονομα,βαρος μικτο κ αποβαρο,εδρα) οπως ειναι στα περισσοτερα αγροτικα  οποτε δε δινω στιγμα οτι ειναι αγροτικο

Να ξερεις οτι αυτο επιφερει προστιμο....επρεπε να στο εχουν πει και στο ΚΤΕΟ,εμας μας ειχαν κανει παρατηρηση για τα γραμματα.

Και μενα η γνωμη μου ειναι να πας.....αυτο το αυτοκινητο ειχα,με αυτο ηρθα.....αλλιως ας σου δωσει ο καθε εξυπνακιας μπατσος το δικο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ξερω για τα γραμματα στο πλάι.

Απλά το αγροτικο ξαναβαφτηκε και δεν τα εβαλα ποτέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι επειδή είναι πετρελαιοκίνητο παλαιότερο του euro-5, ρώτα την ασφάλειά σου αν σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος εντός της ζώνης που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί. Αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει περίπτωση που η ασφάλεια με επιχείρημα ότι το ασφαλισμένο όχημα κακώς ήταν εκεί που ήταν, δεν αποζημίωνε σε ατύχημα με υπαιτιότητα του ασφαλισμένου οχήματος.

Τραβηγμένο μεν, αλλά όχι ανήκουστο, οπότε προσοχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@zentakias χωρις παρεξηγηση ρε σι, αλλα το θεμα ειναι αν θα εισαι νομιμος η οχι η αν σε γραψουν η οχι? στο θεμα ασφαλεια σου καθεται καλα να μπειτε 3-4-5 ατομα σε ενα αγροτικο οχημα για μια αποσταση 300 χιλιομετρων? 

κανενα φιλο με ιχ δεν εχεις να σου το δωσει? στην τελικη κανε προταση σε ενα ταξιτζη γνωστο σου, τον οποιο ξερεις πως ειναι καλος οδηγος κτλ. ολοι ευχαριστημενοι θα μεινετε. χωρις παρεξηγηση, εντελως φιλικα. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγελη, φιλος ταριφας δεν παιζει, και επισης δε θα ηθελα να υποχρεωθω σε κανεναν για αμαξι και να εχω εγνοια μην τυχον καποιος εστω το γρατσουνισει.

6 χρονια Αθηνα, εχω δει αρκετα για να εχω στο κεφαλι μου την εννοια αμαξι φιλου/γνωστου.

ο "αγροτης" μου εχει ταξιδεψει και λαμια και θεσ/νικη με 5 ατομα μεσα, οποτε δεν ειναι κατι που θα το κανω 1η φορά.

Απλά αυτα τα "ταξιδια" ηταν αυθημερον, ενώ αθηνα θα ειμαι για 3-4 μερες σιγουρα.

Φυσικα το θεμα ειναι και η νομιμοτητα και η ασφαλεια.

Οποτε θελω να μαθω, αν γινεται να βγαλω καποια ειδικη αδεια ξερω γω ή αν γινεται να συνεννοηθω με την τροχαια κοντα στο σπιτι εκει, να ξερω. Αν το εκανε καποιος αλλος πριν απο μενα. Και στην τελικη αν δε γινεται, παω μεχρι το σπιτι, το παρκαρω και χρησιμοποιουμε τα μέσα για να τριγυρναμε, μεχρι να επιστρεψουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα