Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Σιδερένιος αυτή τη χρονιά! Περαστικά και ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο.Αυτήν την 7πυργίου την μισώ κάθε φορά που βρέχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Πετραν περαστικα και μη μασας (που δεν)!!! Αφου δευτερη μερα και εισαι κομπλε, δεν εχεις κατι, απλα ξεκουραση θελει μονο!!Ειναι στατιστικα σιγουρο, οτι οταν θα αλλαξουμε, χωρις προφανη λογο την στανταρ/συντομη/καθημερινη διαδρομη που κανουμε, τοτε θα την πατησουμε. Την εχουμε πατησει πολλοι ετσι!Εγω πριν κανα μηνα, ειχα ενα αντιστοιχο, με μια ψιλοεπαφη στην πορτα του, και εσκασα με τα πλευρα, τα οποια ηταν εντελως απροστατευτα. Δεν επαθαν κατι ευτυχως, γιατι ημουν με πολυ λιγα, αλλα το τραβηγμα και μονο του μυ, με τσιμπουσε και με ζοριζε παντου, για δεκα μερες. Καλη ξεκουραση, και ποτε ξανα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Πηγασάκο μου, να ξέρεις στεναχωρήθηκα πολύ για αυτό που έπαθες...Σου εύχομαι γρήγορα, να γίνεις ξανά του κουτιού...Στεναχωρήθηκα τόσο, που θα πάω να φάω μια ποικιλία από αυτή που έφαγε και ο αναβάτης σου, στο Αιγάλεω...!!! Και δε μου λες ρε χαμένε... χάθηκε ο κόσμος να περιμένεις και συ στον Ω.Ρ.Λ.Πες εκεί χάμου καμιά δικαιολογία του τύπου"έπαθα σοκ από το συμβάν και μου κόπηκε η λαλιά" ή κάνε κάνα πέσιμο του τύπου"κοπελιά σε είδα και έχασα το λόγια μου, σε πειράζει να μπούμε μαζί, μπας και μου τα βρεί ο γιατρός...???!!!" (Ντάξει λογικά, δεν βγάζεις γκόμενα με τέτοια κρυάδα, αλλά η προσπάθεια μετράει... άσε που οι γυναίκες είναι ανώμαλες...!!! ) Άντε welcome to the Fallen club...!!! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Τουλάχιστον η θεία μου είχε κρατήσει μια πιατάρα φαγητό έπεσα με τα μούτρα μόλις το είδα και στο τέλος με πετάει μπρόστα μου ένα ταψί εκμέκ και λύγισα πήρα το κουτάλι και λέω το βαφτίζω πρωτεΐνη! Περαστικά Πετράν!!! Κυρίως ψυχολογικά γιατί σωματικά και.....στομαχικά, δείχνεις σούπερ πλάκα πλάκα στα επείγοντα του ΩΡΛ είχε ένα μωρό που περίμενε 2 μέτρα, μακρύ σπαστό καστανό μαλλί..αλλά μάλλον κάτι την πονούσε και δεν ήταν για πολλά πολλά Ανεκμετάλλευτη ευκαιρία......Κακώς......Να ρίξω ban αντίστοιχο των διαστάσεών της? (Υ.Γ.: Ελπίζω να μη μιλούσες για την περιφέρειά της...εεε??? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Περαστικά κι αγύριστα ρε Πέτρο!Μια χαρά σε πήγε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 <<έτσι αναίμακτα>> και αυτό ενδιαφέρει Πητάκο μας ! Άντε δόξα νάχει ο Γιαραμπή τίποτα δεν ήτανε και εύχομαι ποτέ ξανά ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Βρε ο pit_halουμης τι έπαθε πρωτοχρονιάτικα.Δεν πειράζει πετραδάκι, τέρας καλό όλα καλά. Στο μέλλον να τις προσέχεις αυτές τις πρώην 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) αυτη η που@να η πρωιν σου φταιει!συγνωμη για την εκφραση αλλα και εμενα ετσι μου ειχε κανει μια που@να καρ@λα καποτε! με έδιωξε απο το σπιτι της, και 5 λεπτα ποιο κατω, κανει αναστροφη γιαγια 76 χρονων στην μαραθωνος με κοκκινο, και σκαω πανω της με καμια 70αρια φρεναριστος! 40 λεπτα στην ασφαλτο αναισθητος! λογο κρανους και λοιπου εξοπλησμου δεν επαθα σχεδον τιποτα!σχεδον γιατι αυτη η πρωιν με χλευαζε που φοραγα μποτες εισαι σαν playmobil μου ελεγε, και τοτε δεν τις ειχα φορεσει! αποτελεσμα, καληνυχτες ο αστραγαλος, με προβλημα πλεον μετατραυματικη αρθρίτιδα!Θα μου πεις τωρα τι σου λεω και εγω! Φιλε μου εγω θα πω ευτυχώς που δεν ειχες τραυματισμο! τιποτα αλλο!Απο εκει και περα οι ζημιες ειναι μικρες, και ευχομαι να ξεμπερδευσεις συντομα!Υγεια να εχεις αγορινα! Καλη Χρονια ευχομαι και καλοτυχια περα απο αυτο και μακρια απο την καρια με την αρνητική της ενεργεια! Να παρει τις ευχες και να τις...αιντε..! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2016 από τον A7XBilly 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Με αρέζει γιατί εκτός απο αλητες μαλλιάδες είμαστε και καψουροκαρδιές! χρόνια πολλά και σε σένα μαν!Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι τι θα αρχίσει ο πραγματογνώμονας να λέει! επειδή θα πάει στον φιλικό διακανονισμό λογικά θα έρθει απο την δική μου εταιρία (τι συνεπάγεται αυτό?)πχ το καλάμι έχει μια γρατζουνια, θα μου πεί μια αλοιφή και είναι οκ? το τανγκ μπαγκ τα ίδια έχει πάρει έναν τσαμπουκά αλλά δεν έχει καταστραφεί θα μου πεί πχ όχι καινούργιο?τιμόνι - καβαλέτα δεν το συζητώ απο το λαρύγγι θα τον αρπάξω αν μου πεί το παραμικρό! το προβολάκι πχ στράβωσε όλο πάμε για καινούργιο? υπάρχει κάποιο νομικό πάτημα?τα παλιά ανταλλακτικά τα παίρνει η ασφαλιστική? το γάντι μου το αριστερό δεν ξέρω πώς αλλά στα 2 δάχτυλα απο την πάνω μεριά έχει ακουμπήσει σε 2 σημεία το κάνω γαργάρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 α ρε Πετράν..."οδηγώ και σε σκέφτομαι" μας βγήκες και την πλήρωσε ο καημένος ο Πηγασάκος...!Περαστικά λοιπόν... στον Πήγασο γιατί εσύ δεν έπαθες πράμα! :PΑ... και καλή χρονιά!! Πάρ' το σαν γούρι το όλο συμβάν! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 θα το πας καταρχην σε συνεργειο, για να δεις τι εχει παθει ζημεια, να κανει τον απαραίτητο ελεγχο στην μοτοσυκλετα, και στην συνεχεια η κοστολογιση!μονο ετσι γινεται! ο πραγματογνωμονας δεν ειναι και μηχανικος, καταγραφει κυριος τις ζημειες! οποτε μονοδρομος ο μηχανικος και οτι ειναι για αλλαγη θα παει καινουργιο, οτι ειναι για επισκευη θα επισκευαστει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zachs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Αμάν ρε Πέτρε,στη γειτονιά έγιναν όλα αυτά;Περαστικά να είναι και μη στενοχωριέσαι,σε μια βδομάδα πίσω στο gym σε βλέπω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) άσε άσε! και αυτός που με χτύπησε γείτονας είναι επέστρεφε σπίτι του! πάω 10 η ώρα στην τροχαία μας κάλεσαν να κάνουν το χαρτί τς καταγραφής και απο αύριο να δώ τι και πώς με την ασφάλεια! το γόνατο τελικά οκ το βλέπω δεν με ενοχλεί! αύριο μάλλον θα δοκιμάσω να κάνω περπάτημα να δώ αν θα έχω κάποια ενόχληση, πάντως ένα 15 λεπτο σήμερα που περπάτησα μέχρι το σπίτι δεν ένιωσα κάτι! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2016 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zachs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Δε κρατιέσαι πότε να σταθείς κάτω από τη μπάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) τι μπάρα μην βροντοχτηπάς αυτή σου δίνει για να φάς Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2016 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Όχι όχι δεν πάει έτσι Πασά μου.Το σωστό είναι…. Μη βροντοχτυπάς τις μπάρες, η δουλεία κάνει τους άντρες,το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί……κτλπ κτλπ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 εγώ είμαι ταρακουνημένος απο την τράκα ότι θέλω λέω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Περαστικά σου Πέτρο!Ευτυχώς γλύτωσες τα χειρότερα και απέκτησες το γαλόνι απλώς!Ποτέ ξανά αντίστοιχη εμπειρία για σένα και την κούκλα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Ψηλέ μου περαστικά και ποτέ ξανά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Με αφορμή λοιπόν την όλη εμπειρία, σαν γεροπαράξενος άνθρωπος που είμαι και λάτρης του Αυτονόητου που ακόμα παλεύουμε σε αυτόν τον τόπο να καθιερώσουμε θα μιλήσω για την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών απο τον Ιδιωτικό τομέα, που κατα την ταπεινή μου άποψη πάσχει πάρα μα παρα πολύ ενώ δεν θα έπρεπε.Καταρχήν να πώ ότι τα 2 παλικάρια με τις μηχανές που ήρθαν για καταγραφή απο τις 2 ασφαλιστικές την ώρα του συμβάντος ήταν άψογα (και μου έκανε εντύπωση που το παλικάρι απο την εταιρία του άλλου ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ και για το γόνατο μου αλλά και γενικά έδειξε ας πούμε μια "αλληλεγγύη" παρόλο που απο το χέρι του δεν περνάει τίποτα, μια απλή καταγραφή κάνει και φεύγει.Απο την δική μου πλευρά (Εθνική ασφαλιστική) ήρθε ένας με μηχανή απο την Mondial και που εξήγησε ότι αυτός είναι συνεργάτης, κάνει την καταγραφή, φεύγει και σε 2-3 μέρες μου έρχεται ένα εμαιλ όπως και έγινε. μόνο που στο εμαιλ αυτό δεν είχε καμία οδηγία ή τηλέφωνο για το τι γίνεται απο εδώ και πέρα.παίρνω λοιπόν σήμερα στα κεντρικά της εθνικής, μπλα μπλα μπλά ναι ναι ναι ααα ξέρετε ο φάκελος σας δεν έχει ανοίξει χρειάζεται 3-5 εργάσιμες και τότε θα σας πούμε σε πιο εμαιλ να μας στείλετε το χαρτί της τροχαίας. οκ λέω και το κλείνω για να κανονίσω με τα του συνεργείου.Δεύτερο τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με πραγματογνώμονα αα μου λένε ξέρετε θα πάρετε στο τάδε νούμερο. οκ λέω.Τρίτο τηλεφώνημα ναι γεια σας είμαι ο ταδε θέλω ραντεβού. οκ αύριο εκει και εκεί. και ρωτάω εγώ πως θα ξέρω πότε θα ανοιχτεί στην εταιρίας σας ο φάκελος και σε ποιο εμαιλ να σας στείλω το χαρτί της τροχαίας. Η απάντηση είναι πάρτε μας πάλι την παρασκευή και βλέπουμε.Συγγνώμη αλλά θεωρώ απαράδεχτο κάτι τέτοιο. Το λογικό είναι απο την στιγμή που σαν πελάτης κάθε εξάμηνο τα σκάω στην ώρα μου, όταν πάρουν μπρός με το καλό οι εσωτερικές του διαδικασίες να αναλάβει ένα υπάλληλος να σηκώσει το ρημάδι το τηλέφωνο να μου πεί κύριε Πέτρο μας έχουμε τον φάκελο σας,στείλτε μας αυτό αυτό και αυτό.δεν θα πρέπει να είναι δικιά μου δουλειά με τις σκοτούρες μου, το ένα το άλλο να έχω στο μυαλό μου να τους παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω αν προχώρησαν την δουλειά τους. δεν γίνεται να μεταθέτεις στον πελάτη μέρος της δικής σου δουλειάς.και κανονικά θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε σήμερα να φάω μισή ώρα με το τηλέφωνο στο χέρι, το λογικό θα ήταν εφόσον έχουν ενημέρωση ότι ένας πελάτης ενεπλακει σε ατύχημα να σηκώσουν το ρημάδι το τηλέφωνο και να μου πούν ότι απο δώ και πέρα τα βήματα είναι αυτά και αυτά.μπορεί να ζητάω πολλά, αλλά το δημόσιο το κράζουμε αλλα ο μπατσοτροχονόμος που ανέλαβε την υπόθεση 2 τηλέφωνα μου έκανε μέχρι να πάω απο εκεί για να σιγουρευτεί ότι θα κλείσει το θέμα. αν δεν στρώσει ο ιδιωτικός τομέας κάποτε δεν βλέπω να στρώνει και η οικονομία γενικά. και μιλάω για θέμα νοοτροπίας και ποιότητας αυτού που παρέχεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Ουτε να στουκαρεις σαν ανθρωπος δεν μπορεις πια...γ@μω το "δε βαριεσαι" μου μέσα... Ξαναπάρε τηλ. αυριο φίλε μου και πες τους τα αυτα...οχι οτι θα βγει κατι, αλλα τουλαχιστον να δειξεις οτι δεν εισαι ανυποψιαστος αμνος μπας και αντιμετωπιστεις αλλιωςκαι ευχομαι να μην τους χρειαστεις ποτε ξανα. Μονο ξενοιαστες βολτες απο δω και περα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Με αφορμή λοιπόν την όλη εμπειρία, σαν γεροπαράξενος άνθρωπος που είμαι και λάτρης του Αυτονόητου που ακόμα παλεύουμε σε αυτόν τον τόπο να καθιερώσουμε θα μιλήσω για την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών απο τον Ιδιωτικό τομέα, που κατα την ταπεινή μου άποψη πάσχει πάρα μα παρα πολύ ενώ δεν θα έπρεπε.Καταρχήν να πώ ότι τα 2 παλικάρια με τις μηχανές που ήρθαν για καταγραφή απο τις 2 ασφαλιστικές την ώρα του συμβάντος ήταν άψογα (και μου έκανε εντύπωση που το παλικάρι απο την εταιρία του άλλου ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ και για το γόνατο μου αλλά και γενικά έδειξε ας πούμε μια "αλληλεγγύη" παρόλο που απο το χέρι του δεν περνάει τίποτα, μια απλή καταγραφή κάνει και φεύγει.Απο την δική μου πλευρά (Εθνική ασφαλιστική) ήρθε ένας με μηχανή απο την Mondial και που εξήγησε ότι αυτός είναι συνεργάτης, κάνει την καταγραφή, φεύγει και σε 2-3 μέρες μου έρχεται ένα εμαιλ όπως και έγινε. μόνο που στο εμαιλ αυτό δεν είχε καμία οδηγία ή τηλέφωνο για το τι γίνεται απο εδώ και πέρα.παίρνω λοιπόν σήμερα στα κεντρικά της εθνικής, μπλα μπλα μπλά ναι ναι ναι ααα ξέρετε ο φάκελος σας δεν έχει ανοίξει χρειάζεται 3-5 εργάσιμες και τότε θα σας πούμε σε πιο εμαιλ να μας στείλετε το χαρτί της τροχαίας. οκ λέω και το κλείνω για να κανονίσω με τα του συνεργείου.Δεύτερο τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με πραγματογνώμονα αα μου λένε ξέρετε θα πάρετε στο τάδε νούμερο. οκ λέω.Τρίτο τηλεφώνημα ναι γεια σας είμαι ο ταδε θέλω ραντεβού. οκ αύριο εκει και εκεί. και ρωτάω εγώ πως θα ξέρω πότε θα ανοιχτεί στην εταιρίας σας ο φάκελος και σε ποιο εμαιλ να σας στείλω το χαρτί της τροχαίας. Η απάντηση είναι πάρτε μας πάλι την παρασκευή και βλέπουμε.Συγγνώμη αλλά θεωρώ απαράδεχτο κάτι τέτοιο. Το λογικό είναι απο την στιγμή που σαν πελάτης κάθε εξάμηνο τα σκάω στην ώρα μου, όταν πάρουν μπρός με το καλό οι εσωτερικές του διαδικασίες να αναλάβει ένα υπάλληλος να σηκώσει το ρημάδι το τηλέφωνο να μου πεί κύριε Πέτρο μας έχουμε τον φάκελο σας,στείλτε μας αυτό αυτό και αυτό.δεν θα πρέπει να είναι δικιά μου δουλειά με τις σκοτούρες μου, το ένα το άλλο να έχω στο μυαλό μου να τους παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω αν προχώρησαν την δουλειά τους. δεν γίνεται να μεταθέτεις στον πελάτη μέρος της δικής σου δουλειάς.και κανονικά θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε σήμερα να φάω μισή ώρα με το τηλέφωνο στο χέρι, το λογικό θα ήταν εφόσον έχουν ενημέρωση ότι ένας πελάτης ενεπλακει σε ατύχημα να σηκώσουν το ρημάδι το τηλέφωνο και να μου πούν ότι απο δώ και πέρα τα βήματα είναι αυτά και αυτά.μπορεί να ζητάω πολλά, αλλά το δημόσιο το κράζουμε αλλα ο μπατσοτροχονόμος που ανέλαβε την υπόθεση 2 τηλέφωνα μου έκανε μέχρι να πάω απο εκεί για να σιγουρευτεί ότι θα κλείσει το θέμα. αν δεν στρώσει ο ιδιωτικός τομέας κάποτε δεν βλέπω να στρώνει και η οικονομία γενικά. και μιλάω για θέμα νοοτροπίας και ποιότητας αυτού που παρέχεις.Και δε φταις για το ατύχημα και τρέχεις χωρίς να βγάλεις άκρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 κοίτα άκρη θα βγεί, και να λέω πάλι καλά που έχω ψιλολόγια και ολα θα πάρουν τον δρόμο τους, απλά σκέψου ότι είναι ένας ευαίσθητος κλάδος, κάποιος πχ μπορεί να χτυπήσει, να έχει τον πόνο του,ταυτόχρονα να έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό ζήτημα και να έχει και όλα αυτα τα τηλεφωνα στο κεφάλι του. δεν θα έπρεπε να είναι έτσι το πράγμα.γιατί επι της ουσίας εγώ χτίζω μια σχέση με τον ασφαλιστικό μου πράκτορα και έρχεται για πρώτη φορά η ώρα που πρέπει να συνεργαστώ με την ασφαλιστική μου εταιρία και ενώ όλοι στο τηλέφωνο μιλάνε ευγενικά θεωρώ κατα την ταπεινή μου άποψη πως η δομή και η λειτουργία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ώς προς την ποιότητα μιας παρεχόμενης υπηρεσίας επι πληρωμή.πχ την ADAC που την έχω κράξει για άλλους λόγους παλιότερα, μια φορά που χρειάστηκα μεταφορά με πήραν 2-3 φορές απο γερμανία τηλέφωνο να δούν αν είναι ολα οκ με το ραντεβού μου, αν πήγα συνεργείο, αν θα φτιαχτεί η βλάβη. εκεί λέω ναι χαλάλι τα λεφτά πιάσαν τόπο.εγώ αυτό που δεν μπορώ είναι και να πληρώνω και να πρέπει να κάνω μερος της δουλειάς για λογαριασμό τους. γιατί αν είμασταν συνεργάτες μάγκα θα είχα και ποσοστά απο τα κέρδη. πελάτης είμαι όχι υπάλληλος σου!όταν δούλευα σε κατάστημα και ένας πελάτης ήθελε ενημέρωση για κάποιο προϊόν δεν του έλεγα παρε με τηλέφωνο σε μια βδομάδα να δείς αν ήρθε αυτό που θέλεις. του έλεγα δώσε μου το τηλέφωνο σου και μόλις παραλάβουμε θα σε ενημερώσω εγώ για αυτό που θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 κοίτα άκρη θα βγεί, και να λέω πάλι καλά που έχω ψιλολόγια και ολα θα πάρουν τον δρόμο τους, απλά σκέψου ότι είναι ένας ευαίσθητος κλάδος, κάποιος πχ μπορεί να χτυπήσει, να έχει τον πόνο του,ταυτόχρονα να έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό ζήτημα και να έχει και όλα αυτα τα τηλεφωνα στο κεφάλι του. δεν θα έπρεπε να είναι έτσι το πράγμα.γιατί επι της ουσίας εγώ χτίζω μια σχέση με τον ασφαλιστικό μου πράκτορα και έρχεται για πρώτη φορά η ώρα που πρέπει να συνεργαστώ με την ασφαλιστική μου εταιρία και ενώ όλοι στο τηλέφωνο μιλάνε ευγενικά θεωρώ κατα την ταπεινή μου άποψη πως η δομή και η λειτουργία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ώς προς την ποιότητα μιας παρεχόμενης υπηρεσίας επι πληρωμή.πχ την ADAC που την έχω κράξει για άλλους λόγους παλιότερα, μια φορά που χρειάστηκα μεταφορά με πήραν 2-3 φορές απο γερμανία τηλέφωνο να δούν αν είναι ολα οκ με το ραντεβού μου, αν πήγα συνεργείο, αν θα φτιαχτεί η βλάβη. εκεί λέω ναι χαλάλι τα λεφτά πιάσαν τόπο.εγώ αυτό που δεν μπορώ είναι και να πληρώνω και να πρέπει να κάνω μερος της δουλειάς για λογαριασμό τους. γιατί αν είμασταν συνεργάτες μάγκα θα είχα και ποσοστά απο τα κέρδη. πελάτης είμαι όχι υπάλληλος σου!όταν δούλευα σε κατάστημα και ένας πελάτης ήθελε ενημέρωση για κάποιο προϊόν δεν του έλεγα παρε με τηλέφωνο σε μια βδομάδα να δείς αν ήρθε αυτό που θέλεις. του έλεγα δώσε μου το τηλέφωνο σου και μόλις παραλάβουμε θα σε ενημερώσω εγώ για αυτό που θέλεις. Αυτό μου λένε όλοι. Το πόσο καλή είναι μια ασφαλιστική εξαρτάται από το τι κάνει όταν τη χρειάζεσαι. Και έχω ακούσει για ασφαλιστική που έρχεται κατευθείαν και τα φωτογραφίζει όλα, αλλά και για θυγατρική της που θες 1 χρόνο τηλέφωνα, πρήξιμο και παρακάλια για να πάρεις τα λεφτά σου...Τώρα σχετικά με αυτά που αντιμετώπισες, το θέμα μπορεί να οφείλεται σε αδιαφορία-ασχετοσύνη των υπαλλήλων και προϊσταμένων ή όχι τόσο καλή πολιτική. Ή και τα δύο... Υποτίθεται ότι πρέπει να ξέρει ακόμα και η καθαρίστρια τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση που ένας συνδρομητής έχει ατύχημα. Να ξέρουν τουλάχιστον όσοι σηκώνουν τα τηλέφωνα τι τους γίνεται και πώς να σε κατευθύνουν. Να τους καλέσεις, να πεις "είμαι ο pit_hal και θέλω να μάθω αυτό". Να σε συνδέσει με τον υπεύθυνο για αυτό που ζητάς, να γράψει το όνομα σου στον υπολογιστή και να τα δει όλα μπροστά του. Να δει και να σου πει τι έχει γίνει και τι χρειάζεται ακόμα. Δεν έχει ανοίξει ο φάκελος, στείλτε μας το χαρτί εκεί και θα σας καλέσουμε για να σας πούμε πότε είναι το ραντεβού για τον πραγματογνώμονα. Εσύ να έχεις ξεμπερδέψει με το χαρτί και όταν ανοίξει ο φάκελος σου, να ψάξουν στα "εισερχόμενα" και να το βρουν. Αν δεν το βρουν, να σε ρωτήσουν αν το έστειλες. Άντε να τους συντονίσεις εσύ μετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 ετσι ειναι οι ασφαλιστικες δυστηχως! αμα ηθελαν σε 1 εβδομαδα ετοιμη η αποζημίωση! αλλα τους αρεσει να καθηστερουν να παιρναααααααει ο καιρος, και ετσι να βγαινουν τα χρηματακια! αλλα φυσικα οταν πρεπει εμεις να τα σκασουμε! ντανγκα ντανγκα τα σκαμε και δεν βγαζουμε κουβεντα!κανε υπομονη και πριζε τους απο το πρωι μεχρι το βραδυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες