beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Οπως ειπα πριν λιγο καιρο, το sh το θεωρω πολυ τιμιο, εργατη, κουβαλητη, αλλα βαρετο και αργο. Μου λειψε ο συμπλεκτης που χα στο μπομπακι και κοιταω πλεον για μηχανη. Εψαξα μερικα μοντελα που μου αρεσαν και κατεληξα σε αυτα τα δυο. Δςν με χαλαει το duke 390 αλλα η διαφορα ειναι τεραστια με το 200 και το 200 με καλυπτει στο γκαζι του. Το cbf εχει την φιρμα της χοντα, ειναι μηχανη που χει πουλησει πολυ, αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με ξενερωνουν. Παμε στα καλα του:- Ειναι χοντα- βρισκω ευκολα ανταλλακτικα- ειναι φθηνουτσικο- ειναι οικονομικο- ειναι ευελικτο και ελαφρυ Στα μειον τωρα-Ειναι αεροψυκτο- εχει ταμπουρο πισω- εχει λιγα αλογα για 250. Το duke αν και 200 εχει 26 αλογα σε αντιθεση με τα 22 του cbf. Δεν θα ναι αισθητη η διαφορα; Το duke που το χα οδηγησει με τρελανε στο γκαζι του. Εκτος αυτου, με το cbf θα μπορω να κανω κανα ταξιδι η θα χω θεμα με τις θερμοκρασιες του; Τι να προτιμησω; Μου αρεσουν και τα δυο σαν εμφανιση. Δεμ με νοιαζει να το σπαω συνεχεια αλλα θελω να χει λιγη ροπη να παιζω. Το duke ας πουμε σε αυτο με καλυπτει. Αλλα το cbf τι συμπεριφορα εχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Το Δουκακι το εχει φιλος μου. Πολυ καλο, ευελικτο, με αρκετο γκαζι για 200αρι, πολυ ελαφρυ Και ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ τιποτα!!! (να φανταστεις το συγκριναμε με innova125)! Απλα παιρνεις ΚΤΜ και θα πρεπει να ξερεις οτι θα πρεπει να εισαι ακριβεις στη συντηρηση του αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Παραδειγμα, θελει αλλαγη στα λαδια στα 5000km, εσυ θα τα αλλαξεις στα 4999. Αυτο που θελω να πω ειναι να μην καθυστερεις καθολου τα σερβις του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Κατ αρχήν, σκ@τά στη χόντα. Ξεπεράστε τις ταμπέλες.Κατά δεύτερον, με τα δύο αυτά μηχανάκια συγκρίνεις ένα εκκολαπτόμενο σέξυ μονδέλο με μία μέτριας εμφάνισης νοικοκυρούλα που θα σου κάνει λίγο καλύτερο παστίτσιο.Το στήσιμο του duke δεν έχει καμία απολύτως σχέση με του cbf. Σωστό πλαίσιο, σωστά περιφερειακά, ελαφρύ, μανιτζέβελο, παιχνίδι. Το cbf είναι μια βασική καθημερινή μοτοσυκλέτα, που προσωπικά μου περνάει τελείως αδιάφορη, ούτε καν για εργάτης. Παμψηφεί ktm 200 απο εμένα, τέλος.Κατα τρίτον... Σκατά στην χόντα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Το cbf 250 το χω εδώ και 7 μήνες περίπου. Θέμα θερμοκρασίας ακόμη και σε εντουροκαταστάσεις σε νησι κατακαλόκαιρο δεν είχα. Το δικό μου όμως επειδή κάνω μεγάλες αποστάσεις και κινούμαι σταθερά πάνω από 100 χάνει αρκετό λάδι ( 1λτ/ 2000 κμ) . Κατά τα άλλα για μένα είναι ένα πολύ μέτριο μηχανάκι. Εμφάνιση , ειλικρινά αδιάφορη. Γκάζι , λίγο καλύτερο από τα 125. Φρένα , μέτρια με ασθενικό μπροστινό. Οικονομικό 3.8 έκαιγα για αρκετό καιρο αλλά τώρα είμαι σταθερά στα 4.6. Αυτά. Το duke αν έχεις τα λεφτα νομίζω είναι λίγο καλύτερη επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Οποίο απο τα δυο κ αν παρεις,θα βαρεθείς τις επιδόσεις του μετα απο λιγο καιρό.οποτε βγάλε τις επιδόσεις απο την συζήτηση κ μετα ψάξε ποιο σου ταιριάζει.πολυ σημαντικό να καθίσεις πανω κ στα 2. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για minimoto ειναι μια χαρα το Duke200 θα το αγοραζα ανετα για το 13χρονο γιο μου (οταν αποκτησω)Το CBF οντως αχρωμο, ευτυχως με φυλαξε ο θεος και δεν πηρα.Επειδη σε κοβω σε κανενα τριμηνο να ανοιγεις παλι θεμα γιατι δεν αγοραζεις μια πραγματκη μηχανη απο τωρα να τελειωνεις? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 από τον Tasos Meli 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για minimoto ειναι μια χαρα το Duke200 θα το αγοραζα ανετα για το 13χρονο γιο μου (οταν αποκτησω)Το CBF οντως αχρωμο, ευτυχως με φυλαξε ο θεος και δεν πηρα.Επειδη σε κοβω σε κανενα τριμηνο να ανοιγεις παλι θεμα γιατι δεν αγοραζεις μια πραγματκη μηχανη απο τωρα να τελειωνεις?Γιατι ποιος σου 'πε οτι θα αγορασει τωρα.Κατσε να ανοιξει αλλα 3 θεματακια συγκρινοντας το duke με τα παντα απο παπι μεχρι harley και βλεπουμε..Ψηλε συνελθε. Δεν υπαρχει κατι να σου πουμε εμεις πλεον.Το duke το καβαλησες. Κανε το ιδιο και με το cbf και οποιοδηποτε αλλο και αποφασισε.Το 390 γιατι το απερριψες ακομα να καταλαβω. ΧΩΡΙΣ να το εχεις οδηγησει κι' ολας.Κανεις το ιδιο λαθος που εκανες τις αλλες φορες.Το γκαζι σου φτανει τωρα. Συντομα ομως θα καταλαβεις οτι δεν ειναι τιποτα.Ειδικα δικαβαλος, δεν το συζηταμε καν..Οποιο μικρο και να παρεις τωρα, ειτε δουκακι ειτε οτιδηποτε θα το μετανιωσεις εγγυημενα και θα ανοιγεις παλι θεμα σε 2-3 μηνες..Αλλα τα εχουμε πει 100 φορες. Κανε δουλεια σου και στο επομενο/μεθεπομενο εδω θα ημαστε..Αν και δε ξερω ποιο το νοημα στο να ανοιγεις θεμα, να σου δινουν ολοι βασικες συμβουλες οπως το να μην παρεις το 200 αλλα το 390 και στο τελος να κανεις το δικο σου(και να το μετανιωνεις). Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 ΚΤΜ 390 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 ΚΤΜ 390το αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 To 390 ειναι πανακριβο! Και μεταχειρισμενα το πιο φθηνο εχει 4000+. Αυτη την στιγμη διαθετω μαξ 2500ε (εφοσον πουλησω και το σκουτερ). Βρισκω 200αρι σε πενα κατασταση! Το κτμ το γουσταρω με ταμπουνια, το χω καβαλησει και τρελαθηκα. Η συγκριση μου ειναι πιο πολυ για οικονομικους λογους. Θα μου πεις κανε υπομονη. Ναι οκ αλλα στο σκουτερ εχω 52.000 χλμ. θελω να το σπρωξω με λιγα παραπανω χιλιομετρα, οχι να παω 80.000 μεχρι να μαζεψω λεφτα για το 390 και να το πουλησω 300ε! Το 390 ειναι σαφως η πιο ιδανικη λυση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 τι ενοεις οικονομικους λογους? τι πιο οικονομικο εχει το cbf απο το duke?Και κατι ακομα, επειδη γραφεις στο πρωτο ποστ αυτο: - βρισκω ευκολα ανταλλακτικαΠαρ'το απο κει και βαλτο στα συν του duke γιατι η ΚΤΜ εχει το πιο απιστεφτο δικτυο ανταλλακτικων αυτη τη στιγμη...Οι καραμελες περι χοντα=αξιοπιστια,ανταλλακτικα,οικονομια ενω τα αλλα και δη τα ευρωπαικα οχι, εχουν ξεπεραστει τα τελευταια χρονια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 τι ενοεις οικονομικους λογους? τι πιο οικονομικο εχει το cbf απο το duke?Και κατι ακομα, επειδη γραφεις στο πρωτο ποστ αυτο: Παρ'το απο κει και βαλτο στα συν του duke γιατι η ΚΤΜ εχει το πιο απιστεφτο δικτυο ανταλλακτικων αυτη τη στιγμη...Οι καραμελες περι χοντα=αξιοπιστια,ανταλλακτικα,οικονομια ενω τα αλλα και δη τα ευρωπαικα οχι, εχουν ξεπεραστει τα τελευταια χρονια...Δεν με νοιαζουν αυτες οι ταμπελες φιλε! Τι χοντα τι γιαμαχα τι νταιτονα. Ειναι καθαρα το πως θα του φερθεις! Τα ΚΤΜ δεν τα φοβαμαι απλα επειδη δεν εχω δει πολλα να κυκλοφορουν για αυτο το λεω. Αλλα αν ειναι ετσι οκ. Κατα πασα πιθανοτητα παντως υποψηφιο ειναι το δουκακι. βλεπουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Και MV Agusta δεν βλεπεις να κυκλοφορουν πολλα... Τα βουνα παντως ειναι ολα πορτοκαλι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Το cbf 250 το χω εδώ και 7 μήνες περίπου. Θέμα θερμοκρασίας ακόμη και σε εντουροκαταστάσεις σε νησι κατακαλόκαιρο δεν είχα. Το δικό μου όμως επειδή κάνω μεγάλες αποστάσεις και κινούμαι σταθερά πάνω από 100 χάνει αρκετό λάδι ( 1λτ/ 2000 κμ) . Κατά τα άλλα για μένα είναι ένα πολύ μέτριο μηχανάκι. Εμφάνιση , ειλικρινά αδιάφορη. Γκάζι , λίγο καλύτερο από τα 125. Φρένα , μέτρια με ασθενικό μπροστινό. Οικονομικό 3.8 έκαιγα για αρκετό καιρο αλλά τώρα είμαι σταθερά στα 4.6. Αυτά. Το duke αν έχεις τα λεφτα νομίζω είναι λίγο καλύτερη επιλογή. φίλε το μοτέρ σου έχει θέμα κ πρέπει να το κοιτάξεις .2 λίτρα στα 100 δεν έκαιγε το ζ125 που είχα στα νιάτα μου κ του έβαζα καστρολ ττς κ βρομάγε ο τόπος . Πάλι καλά που το είχα γυρίσει στο μοτουλ κ είχα σωθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 φίλε το μοτέρ σου έχει θέμα κ πρέπει να το κοιτάξεις .2 λίτρα στα 100 δεν έκαιγε το ζ125 που είχα στα νιάτα μου κ του έβαζα καστρολ ττς κ βρομάγε ο τόπος . Πάλι καλά που το είχα γυρίσει στο μοτουλ κ είχα σωθεί.Απ ότι έχω καταλάβει ο προηγούμενος του χε ανοιξει την κεφαλή και χάνει από τις κόλλες όταν είναι για ώρα στα ψηλά. Τώρα αυτα κατάλαβα μόνος μου σαν άσχετος που μαι. Το ξέρω ότι θέλει φτιάξιμο αλλά απλά δε ξέρω αν αξίζει για 1 λίτρο λάδι ανά 1500-2000 χλμ να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία και τα έξοδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Το cbf είναι αερο-ελαιό-ψυκτο. Εχει ένα πολύ μικρό φυγείο λαδιού μπροστά. Αλλά εντάξει, ρωτάς αν θα έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες; Ο.οΑλήθεια; .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 παιδια το δουκακι ειναι απιστευτο μηχανακι.τι κουβεντιαζουμε τωρα,δεν συγκρινονται..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 να σε διευκολύνω στη δύσκολη επιλογή σουΠιο φαντάζεσαι να βάζεις μπροστά τη Δευτέρα για να πας στη δουλειά και να μην κλαίς; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Να σε διευκολύνω κ εγω..ποιο φαντάζεσαι να μη παίρνει μπροστά την Τρίτη κ την Τετάρτη κ να κλαις; 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Μια χαρα το βαζεις μπροστα Τριτες και Τεταρτες.Αν εισαι μαστορας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 να σε διευκολύνω στη δύσκολη επιλογή σουΠιο φαντάζεσαι να βάζεις μπροστά τη Δευτέρα για να πας στη δουλειά και να μην κλαίς;Πω ρε φιλε με το ζορι πηραμε μια μηχανη κι εμεις και αν το συνεχισεις ετσι οθτε να τη δουμε δε θα μπορουμε..τοσο ασχημη, ε?...Ον ΤΟΠΙΚπαρε το κτμ ΤΕΛΕΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Πω ρε φιλε με το ζορι πηραμε μια μηχανη κι εμεις και αν το συνεχισεις ετσι οθτε να τη δουμε δε θα μπορουμε..τοσο ασχημη, ε?...Ον ΤΟΠΙΚπαρε το κτμ ΤΕΛΕΙΑΌχι ρε man, το κλάμα πήγαινε στο ότι ξεκινάς για δουλειά. Εαν εσένα σε φτιάχνει το CBF κανένα πρόβλημα, το αποτέλεσμα μετράει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 ο αλλος λεει σκατα στη χοντα και οδηγαει καβασακι...λιγα τα ποδηλατα πολλες οι τρομπες...τελος παντων αναμεσα σε αυτα τα 2 το duke ειναι πιο καλο αλλα οπως ειπαν και τα παιδια θελει πολυ σωστα σερβις και ισως βγουν πιο ακριβα (λογο ανταλλακτικων) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 ο αλλος λεει σκατα στη χοντα και οδηγαει καβασακι...λιγα τα ποδηλατα πολλες οι τρομπες...τελος παντων αναμεσα σε αυτα τα 2 το duke ειναι πιο καλο αλλα οπως ειπαν και τα παιδια θελει πολυ σωστα σερβις και ισως βγουν πιο ακριβα (λογο ανταλλακτικων)ΝΑΙ ΡΕ ΑΘΛΟΥΜΑΙΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;τι οδηγείς αγορίνα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 ΝΑΙ ΡΕ ΑΘΛΟΥΜΑΙΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;τι οδηγείς αγορίνα;;;Μαλλοντο παιδι δεν ξερει...Εγω τωρα θα εισαγω στο MB μια νεα φρασηΣκατα στην KAWASAKI ρεεεεεεεε..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες