Jump to content
Le Tavernier

Μπουφάν Μηχανης Textile 3/4 μεχρι 200 ευρώ

Recommended Posts

Για να σας ακούσω λιγάκι γιατι οσο και να ψαξω μπλέκω ο μαλαξ...

Μια ιδεα που έχω ειναι το Rev'it Nautilus

σε φτηνο είδα το ακριβό στα δερμάτινα 100 στα 120 με αφαιρουμενη θερμικη και επισης αφαιρούμενη αδιάβροχη μεμβράνη αλλα δεν ξέρω τι αντοχή θα έχει στον χρόνο

Αυριο θα δώ Nordcap Dakar

και απο δώ και κάτω οι γνώμες σας....

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΧΟΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εμένα με ενδιαφέρει, Εγώ έχω καταλήξει στο Revit Safari σε γκρι-κόκκινο αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω με τίποτε σε αυτό τον χρωματισμό στην Ελλάδα.

Παίζει μια προσφορά -25€ στο http://www.automotoracing.com/rev-it-safari-jacket-red-silver.html τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά στα 159,99€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.motorparts.com.gr/eshop/eksoplismos-anavati/boufan/boufan-revit/μπουφάν-αδιάβροχο-revit-nautilus-detail.html

μη συγκρινεις το revit με το nordcap η διαφορα ποιοτητας τεραστια...

θα κοιτουσα κ αυτο ομως...

https://www.motorparts.com.gr/eshop/eksoplismos-anavati/boufan/μπουφάν-scott/μπουφάν-scott-all-terrain-tp-black-grey-detail.html

Τροποποιήθηκε από τον ibar132

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρόμοιο θέμα και πρόσφατο έχει ανέβει και εδώ ,απλά ο φίλος έχει ταβάνι τα 250€.Θα βρεις όμως και κοντά στο ποσό που ψάχνεις.

Σε ενδιαφέρουν μόνο ελληνικά καταστήματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα προιόντα της Scott μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω! Αν δεν σε τρώει η μάρκα θα κοίταζα και σε Macna ή  Buse

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα το Revit Nautilus τον Φλεβάρη.

Στα +

-Εμφανίσιμο μπουφάν, χωρίς ακραία χρώματα και σχέδια που φοριέται στο γραφείο.

-Δεν κατάλαβα τίποτα από κρύο (ακόμα και με χιόνια κρατάει καλά)

-Προστασίες Knox σε ώμους και αγκώνες.

-Κρατάει πολύ καλά στην βροχή.

-Η μέχρι στιγμής καθημερινή χρήση δεν το έχει επηρεάσει καθόλου (μηδενικές φθορές).

Στα -

-Όταν αρχίσουν οι ζέστες, ακόμα και αν βγάλεις την επένδυση, δεν έχει αεραγωγούς ώστε να κάνει ρεύμα... με λίγα λόγια βγάζεις την μπέμπελη.

-Εκεί στην Revit θα πρέπει να αποφασίσουν να δίνουν μαζί και την αντίστοιχη προστασία πλάτης, έχει καταντήσει αηδία να πρέπει να ψάχνεις ένα μήνα για να βρεις το κατάλληλο μοντέλο και μέγεθος.

-Η εσωτερική επένδυση φτάνει μόνο μέχρι την μέση, οπότε ο υπόλοιπο μέρος (που καλύπτει και λίγο ποπό) να μην έχει την ίδια θερμο-προστασία.

Κατά τα άλλα πολύ τίμιο μπουφανάκι για τα λεφτά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Η εσωτερική επένδυση φτάνει μόνο μέχρι την μέση, οπότε ο υπόλοιπο μέρος (που καλύπτει και λίγο ποπό) να μην έχει την ίδια θερμο-προστασία.

Που να δεις κανα κοντο (σπορ και καλα) μπουφαν της Dainese, που η επενδυση φτανει μεχρι το κατω μερος απο τους πνευμονες. Χειμωνα δεν εχω νιωσει ποτε οτι ειμαι ζεστος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορασα το Bering Vectrom EVO το οποιο εχει διπλη εσωτερικη επενδυση και παιζει γυρω στα 200Ε. Ακομα δεν το εχω δοκιμασει αλλα φαινεται πολυ υποσχομενο. Αν μπορεις περνα μια βολτα απο καποιον dealer να το δοκιμασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον.. λιγο ρωτα απο δω λιγο ρώτα απο εκει

βρηκά αυτό

http://www.motorace.com.cy/clothing-gear/voyager-motorcycle-jacket-3297.html

στα 200 ευρώ

Ιταλος κατασκευαστής που έκλεισε... ξέρει κανένας την εταιρία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω δει ενα τετοιο...

εμφανισιακα δε μου γεμιζε το ματι...

κ δε νομιζω να συγκρινετε με τα ποιο πανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην πω για το δικό μου (3/4 Modeka) που είναι καλό μόνο για χειμώνα στην Ανταρκτική, θα σου προτείνω Bering.

Εφαρμογή, αίσθηση, άνεση, βάρος και ένα σκασμό προσθαφαιρούμενα κλαπατσίμπαλα, από τότε που δοκίμασα ένα τα έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τον από πάνω, το modeka είναι πολύ καλό για βαρύ χειμώνα αλλά αν ξανά έπαιρνα πάλι modeka θα έπαιρνα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και επανέρχομαι... τελικά μου πήρα το Nordcap Hyper Pro σε μεγεθος 2ΧL 

Ποιοτικά φαίνεται πάρα πολυ καλο με ΟΛΑ τα φερμουάρ YKK και με αφαιρούμενη αδιάβροχη και θερμική επένδυση.

Σε ένα τέστ που του έκανα με θερμοκρασία κοντά στο 0 και ένα κοντομάνικο απο κάτω... κρυώσανε τα γόνατά μου μονο...

Μπορείς να το φορέσεις με μόνο την αδιάβροχη ή μονο την θερμική και επίσης έχει 6 αεραγογούς μπροστά και 2 πισω... 

Ρυθμιζόμενα μανίκια με βέλκρο και μικτρομετρικό με τρούξ στον λαιμό..

το ύφασμα δεν ειναι η κλασική σκληρή κορντούρα αλλα αρκετά έως πολύ μαλακή.

Τιμή για "μενα" στα 140 ευρώ απο μαγαζί φίλου εδώ στον βόλο και μου άφησε και ενα 60άρι ένα ζευγάρι μπότες AXO Titan.

μου λείπει το παντελόνι και μάλλον θα πάω για Nordcap Dakar  σε μαύρο.

Τροποποιήθηκε από τον Le Tavernier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μια ερωτηση!!! Εγω βρησκω μπουφαν απο 80 εως 120 με προστατευτικα ολα κομπλε. γιατι να μην παρω αυτα και να παρω κατι το οποιο κανει 200 . 300 ευρω; Ουτος η αλλος πολη μονο κινουμε και σπανια προς τα εξω... Εξαρτατε γιατι το θελει ο καθ ενας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως το πες εξαρταται γιατι το θελει ο καθενας. Δυσκολα θα δεις διαφορα μεσα στην πολη οσον αφορα κρυο. Θα δεις ομως σε ποιοτητα σε βαθος χρονου.

Εγω πηρα πριν 1.5 χρονο το ixon serious 

Σε στοκ προσφορα 120 ευρω απο 270. 

Το πηρα φθηνα αλλα ξερω οτι ειναι ποιοτικο μπουφαν και στο κρυο με βγαζει ασπροπροσωπο.

Δες αν μπορεις να βρεις καποια τετοια περιπτωση δηλαδη επωνυμο μπουφαν σε προσφορα. Με 120 150 καποιο στοκ κομματι θα βρεις που θα αξιζει πολλα παραπανω σε σχεση με καποιο αμαρκο των 100 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα