Jump to content
ksino1100

Yamaha MT-10 (2016), new FZ1

Recommended Posts

Άκουσα ότι θα ακριβύνει το γιαούρτι ένα κατοστάρικο χαχαχαχαχα :laugh:

Αυτό και το "Lada 1200 ατρακάριστο απο ρεκτιφιέ" είναι από τις κορυφαίες ατάκες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτο είναι ένα παλιό r1 όχι γυμνό r1 του 15'

είναι ενα γυμνο ρ1 του 15

17/1/16 εχει παρουσιαση στην ισπανια , και η τιμή του (μάλλον ) θα είναι στα 13500

μεγειά μου και καλοταξιδο

Τροποποιήθηκε από τον sakis gp800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17/1/16 εχει παρουσιαση στην ισπανια , και η τιμή του (μάλλον ) θα είναι στα 13500

είναι ενα γυμνο r1 του 09. Χρονολογιακα είναι του 15.

Με το καλο!:thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον wheelie man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι ενα γυμνο r1 του 09. Χρονολογιακα είναι του 15.

Με το καλο!:thumbsup:

Ειναι ενα γυμνο R1S (2015), αν το R1S εκανε καμια 17-17,5 στην ελλάδα αυτό κατω απο 15 χιλιαρικα δεν παιζει να κάνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι ενα γυμνο R1S (2015), αν το R1S εκανε καμια 17-17,5 στην ελλάδα αυτό κατω απο 15 χιλιαρικα δεν παιζει να κάνει...

νομιζα πως φοράει τον παλιό crossplane!  

Με συγχωρείτε! :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με γεια!!! μακαρι να ειναι ετσι, και να ειναι πραγματι αυτη η τιμη του. Μου ειπαν οτι θα εχει πανω βεβαια της παναγιας τα ματια quickswifter, cruise control κτλ. Ισως να ανεβαινει η τιμη αναλογα την εκδοση εξοπλισμου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η yamaha ακολουθήσει την τιμολογιακή πολιτικη των υπολοίπων MT τότε έχει ελπίδες , αλλιώς κλαφτα Χαραλαμπε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε χασει τη μπαλα. Τι χωρους θελετε μωρε στα μηχανακια σας? να πατε να παρετε Tiguan αν θελετε χωρους...

Καραμελα νουμερο 1. Τα γυμνα δεν ταξιδευουν. Σοβαρα? Οχι παλι... 
                               2. Τα μεγαλα on-off ειναι αχρηστα για χωμα, καλυτερα τα ελαφρια εντουρακια. Γελανε οσοι δοκιμασανε χωμα. Δεν θα κανεις εντουρο φυσικα, αλλα ενα KTM Superadvenrure, ενα GS, ενα Tenere 1200, ενα CRF1000L, εχουν απιστεφτες δυνατοτητες στο χωμα, οχι δεν κανουν εντουρο και δεν φτιαχτηκαν για αυτο, μπορουν ομως να κανουν ταξιδαρες μεσω χωματος, ναι μπορουν να σκαρφαλωσουν ανετα και να κανουν μπαντες στο χωμα αν εχει ο αναβατης μια εξικοιωση μ'αυτο. (Οχι το καινουργιο Multi, αυτο ειναι χαλια)
                               3. Αξιοπρεπη μηχανακια, TDM, Vstrom, Xtx... Σοβαρα κλαιω απ'τα γελια. Τιμια για Ελλαδα ναι, εχουν μοσχοπουλησει σε καθε καγκουρα (και μη, μην τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι) , για πατε Ευρωπη και Αμερικη. Παιζει να σας πουν οτι ειναι τα χειροτερα μηχανακια της κατηγοριας τους αυτα. 
                               4. το mt-10 δεν εχει νοημα, δεν εχει νοημα το 1000αρι γυμνο... Νταξει οκ, δεν ειδα κανεναν να παει να γραφει τα ιδια στο tuono... η στο monster το 1200, η στο superduke, γιατι? 
                               5. Τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι πρακτικα, δεν ειναι οικονομικα, δεν καλυπτουν αναγκες και και και. Χεστηκαμε κυριοι... Ναι, χεστηκαμε. Δεν θελω μηχανακι να καλυπτει τις αναγκες μου. Θελω να μου προσφερει συγκινισεις, δεν θελω να ειναι πρακτικο, θελω να εχει βρωμογκαζο και να ειναι ελαφρυ μπροστα για να σηκωνεται ευκολα. Νταξει? Να πατε να παρετε NC, κι εμεις θα βγαζουμε γουστα κανοντας μπαντοσουζες με 1000αρια αχρηστα γυμνα, θα γουσταρουμε στο χωμα με μηχανακια που καινε πολυ και εχουν ακριβη συντηρηση και θα κανουμε ταξιδια με αβολα ss επειδη γουσταρουμε... 
                               6. Αχρηστα και τα χιπστερ και ασχημα, ναι οκ ουτε εγω ειμαι φαν της κατηγοριας, αλλα ναι καποιοι θελουν να κανουν χαλαρες βολτες και να σκανε στην καφετρια με ενα μηχανακι που ταιριαζει στο στυλακι τους χωρις να ζητανε πολλα πολλα.

Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... Ναι κι εγω off-topic ειμαι, να με συγχωρατε, δεν αντεξα... :winking:

Μπήκα να γράψω τη γνώμη μου αλλά δεν χρειάστηκε! Πες τα γιατί βλέπω στο θέμα του ΜΤ-10 να αναφέρεται η πρακτικότητα του τρανσάλπ και γελάει μέχρι και η βαφτησιμιά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε χασει τη μπαλα. Τι χωρους θελετε μωρε στα μηχανακια σας? να πατε να παρετε Tiguan αν θελετε χωρους...

Καραμελα νουμερο 1. Τα γυμνα δεν ταξιδευουν. Σοβαρα? Οχι παλι... 
                               2. Τα μεγαλα on-off ειναι αχρηστα για χωμα, καλυτερα τα ελαφρια εντουρακια. Γελανε οσοι δοκιμασανε χωμα. Δεν θα κανεις εντουρο φυσικα, αλλα ενα KTM Superadvenrure, ενα GS, ενα Tenere 1200, ενα CRF1000L, εχουν απιστεφτες δυνατοτητες στο χωμα, οχι δεν κανουν εντουρο και δεν φτιαχτηκαν για αυτο, μπορουν ομως να κανουν ταξιδαρες μεσω χωματος, ναι μπορουν να σκαρφαλωσουν ανετα και να κανουν μπαντες στο χωμα αν εχει ο αναβατης μια εξικοιωση μ'αυτο. (Οχι το καινουργιο Multi, αυτο ειναι χαλια)
                               3. Αξιοπρεπη μηχανακια, TDM, Vstrom, Xtx... Σοβαρα κλαιω απ'τα γελια. Τιμια για Ελλαδα ναι, εχουν μοσχοπουλησει σε καθε καγκουρα (και μη, μην τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι) , για πατε Ευρωπη και Αμερικη. Παιζει να σας πουν οτι ειναι τα χειροτερα μηχανακια της κατηγοριας τους αυτα. 
                               4. το mt-10 δεν εχει νοημα, δεν εχει νοημα το 1000αρι γυμνο... Νταξει οκ, δεν ειδα κανεναν να παει να γραφει τα ιδια στο tuono... η στο monster το 1200, η στο superduke, γιατι? 
                               5. Τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι πρακτικα, δεν ειναι οικονομικα, δεν καλυπτουν αναγκες και και και. Χεστηκαμε κυριοι... Ναι, χεστηκαμε. Δεν θελω μηχανακι να καλυπτει τις αναγκες μου. Θελω να μου προσφερει συγκινισεις, δεν θελω να ειναι πρακτικο, θελω να εχει βρωμογκαζο και να ειναι ελαφρυ μπροστα για να σηκωνεται ευκολα. Νταξει? Να πατε να παρετε NC, κι εμεις θα βγαζουμε γουστα κανοντας μπαντοσουζες με 1000αρια αχρηστα γυμνα, θα γουσταρουμε στο χωμα με μηχανακια που καινε πολυ και εχουν ακριβη συντηρηση και θα κανουμε ταξιδια με αβολα ss επειδη γουσταρουμε... 
                               6. Αχρηστα και τα χιπστερ και ασχημα, ναι οκ ουτε εγω ειμαι φαν της κατηγοριας, αλλα ναι καποιοι θελουν να κανουν χαλαρες βολτες και να σκανε στην καφετρια με ενα μηχανακι που ταιριαζει στο στυλακι τους χωρις να ζητανε πολλα πολλα.

Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... Ναι κι εγω off-topic ειμαι, να με συγχωρατε, δεν αντεξα... :winking:

Έτσι ακριβώς.

Ότι δέν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160 άλογα στις 11500, 11,3 κιλά στις 9000 Βάρος 210.

Λίγα τ άλογα...

http://m.youtube.com/watch?v=TPpuuP9cCkU 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατρέ πέταξε τον κουβά που έχεις τώρα και παρήγγειλέ το ΧΘΕΣ ,να μας ξεσκονίσεις όλους στο δεύτερο ποδάρι να ουμε :drool:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160 άλογα στις 11500, 11,3 κιλά στις 9000 Βάρος 210.

Λίγα τ άλογα...

http://m.youtube.com/watch?v=TPpuuP9cCkU 

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανάσχημη μούρη, κούκλα το υπόλοιπο, 210 κιλά ΓΕΜΑΤΟ παρακαλώ (!), βγάλτε το σε Tracer να πουλήσω στρώμα, σπίτι, νεφρούς, όρχεις, ΟΛΑ για την πάρτη του! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλη αναρτηση εχει μπροστα το πρωτο που ειναι στη βιτρινα  αλλη το αλλο! Σταμπιλιζατερ βλεπω ωραιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλη αναρτηση εχει μπροστα το πρωτο που ειναι στη βιτρινα  αλλη το αλλο! Σταμπιλιζατερ βλεπω ωραιο

ώπα μακέτα άκυρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα τι σκατά, από την Χόντα υπάλληλο?? Οι ευρωπαϊκές πομονες είναι στα 180 άλογα και στα 200 κιλά. Άκυρος ο αργαλειός. Μονόδρομος το piaggio  v4 ή το παρά τρίχα βδομάδα 1290... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι ρε Γιαμαχα ελεος

εμας τους παγκοσμιους τι να μας κανουν τα 160 αλογα...

Το εργαλειο με μια ζελατινουλα double bubble 

θα ειναι μουρλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι ρε Γιαμαχα ελεος

θα ειναι μουρλια

Εντάξει..υπάρχουν οδηγοί που μπορούν να πάνε τάπα SD , Tuono , Monster 1200 κτλ .. Το Mt-10 είναι για αυτό το κοινό..

Μα τι σκατά, από την Χόντα υπάλληλο?? Οι ευρωπαϊκές πομονες είναι στα 180 άλογα και στα 200 κιλά. Άκυρος ο αργαλειός. Μονόδρομος το piaggio  v4 ή το παρά τρίχα βδομάδα 1290... 

Αν έχει πάνω όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια του R1 έχει καλώς αλλιώς δεν έχει κάτι καινούριο να προσθέσει στην αγορά πέρα από το design του..

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι ρε Γιαμαχα ελεος

θα ειναι μουρλια

Σε εσένα και τα 100 άλογα μπορεί να σου πέφτουν πολλά, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.

Εδώ μιλάμε για το 10αρι και συγκρινόμενο υπολείπεται. Εκτός και αν δούμε καμια τιμή έκπληξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε εσένα και τα 100 άλογα μπορεί να σου πέφτουν πολλά, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.

Ανατριχιασα ολοκληρος...Αλλος ενας γΛηγορος του πληκτρολογιου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω αλλά λέει παντως 186 άλογα και 199 κιλά και τιμή 15.000

http://www.moto-station.com/article105958-yamaha-mt-10-de-180-ch.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανατριχιασα ολοκληρος...Αλλος ενας γΛηγορος του πληκτρολογιου....

αναίτια επίθεση ρε μαν.

Και καλώς τα λέει ο δόκτορ,σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι λιγότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναίτια επίθεση ρε μαν.

υπερβολικη ισως,αναιτια σε καμια περιπτωση

ωραια αντε κ ειναι 20 αλογα λιγοτερα και 15 κιλα πιο βαρυ?

ε και?

θα χασω 15 δευτερολεπτα στη διαδρομη Καλαμαρια-κεντρο απο το Τυονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα