telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 στο 17:15 https://youtu.be/Up-7nOKSyS4Άκουσα ότι θα ακριβύνει το γιαούρτι ένα κατοστάρικο χαχαχαχαχα Αυτό και το "Lada 1200 ατρακάριστο απο ρεκτιφιέ" είναι από τις κορυφαίες ατάκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) αυτο είναι ένα παλιό r1 όχι γυμνό r1 του 15'είναι ενα γυμνο ρ1 του 1517/1/16 εχει παρουσιαση στην ισπανια , και η τιμή του (μάλλον ) θα είναι στα 13500μεγειά μου και καλοταξιδο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2016 από τον sakis gp800 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) είναι ενα γυμνο ρ1 του 1517/1/16 εχει παρουσιαση στην ισπανια , και η τιμή του (μάλλον ) θα είναι στα 13500μεγειά μου και καλοταξιδοείναι ενα γυμνο r1 του 09. Χρονολογιακα είναι του 15.Με το καλο! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2016 από τον wheelie man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 είναι ενα γυμνο r1 του 09. Χρονολογιακα είναι του 15.Με το καλο!Ειναι ενα γυμνο R1S (2015), αν το R1S εκανε καμια 17-17,5 στην ελλάδα αυτό κατω απο 15 χιλιαρικα δεν παιζει να κάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Ειναι ενα γυμνο R1S (2015), αν το R1S εκανε καμια 17-17,5 στην ελλάδα αυτό κατω απο 15 χιλιαρικα δεν παιζει να κάνει...νομιζα πως φοράει τον παλιό crossplane! Με συγχωρείτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 είναι ενα γυμνο ρ1 του 1517/1/16 εχει παρουσιαση στην ισπανια , και η τιμή του (μάλλον ) θα είναι στα 13500μεγειά μου και καλοταξιδομε γεια!!! μακαρι να ειναι ετσι, και να ειναι πραγματι αυτη η τιμη του. Μου ειπαν οτι θα εχει πανω βεβαια της παναγιας τα ματια quickswifter, cruise control κτλ. Ισως να ανεβαινει η τιμη αναλογα την εκδοση εξοπλισμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Αν η yamaha ακολουθήσει την τιμολογιακή πολιτικη των υπολοίπων MT τότε έχει ελπίδες , αλλιώς κλαφτα Χαραλαμπε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Εχουμε χασει τη μπαλα. Τι χωρους θελετε μωρε στα μηχανακια σας? να πατε να παρετε Tiguan αν θελετε χωρους...Καραμελα νουμερο 1. Τα γυμνα δεν ταξιδευουν. Σοβαρα? Οχι παλι... 2. Τα μεγαλα on-off ειναι αχρηστα για χωμα, καλυτερα τα ελαφρια εντουρακια. Γελανε οσοι δοκιμασανε χωμα. Δεν θα κανεις εντουρο φυσικα, αλλα ενα KTM Superadvenrure, ενα GS, ενα Tenere 1200, ενα CRF1000L, εχουν απιστεφτες δυνατοτητες στο χωμα, οχι δεν κανουν εντουρο και δεν φτιαχτηκαν για αυτο, μπορουν ομως να κανουν ταξιδαρες μεσω χωματος, ναι μπορουν να σκαρφαλωσουν ανετα και να κανουν μπαντες στο χωμα αν εχει ο αναβατης μια εξικοιωση μ'αυτο. (Οχι το καινουργιο Multi, αυτο ειναι χαλια) 3. Αξιοπρεπη μηχανακια, TDM, Vstrom, Xtx... Σοβαρα κλαιω απ'τα γελια. Τιμια για Ελλαδα ναι, εχουν μοσχοπουλησει σε καθε καγκουρα (και μη, μην τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι) , για πατε Ευρωπη και Αμερικη. Παιζει να σας πουν οτι ειναι τα χειροτερα μηχανακια της κατηγοριας τους αυτα. 4. το mt-10 δεν εχει νοημα, δεν εχει νοημα το 1000αρι γυμνο... Νταξει οκ, δεν ειδα κανεναν να παει να γραφει τα ιδια στο tuono... η στο monster το 1200, η στο superduke, γιατι? 5. Τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι πρακτικα, δεν ειναι οικονομικα, δεν καλυπτουν αναγκες και και και. Χεστηκαμε κυριοι... Ναι, χεστηκαμε. Δεν θελω μηχανακι να καλυπτει τις αναγκες μου. Θελω να μου προσφερει συγκινισεις, δεν θελω να ειναι πρακτικο, θελω να εχει βρωμογκαζο και να ειναι ελαφρυ μπροστα για να σηκωνεται ευκολα. Νταξει? Να πατε να παρετε NC, κι εμεις θα βγαζουμε γουστα κανοντας μπαντοσουζες με 1000αρια αχρηστα γυμνα, θα γουσταρουμε στο χωμα με μηχανακια που καινε πολυ και εχουν ακριβη συντηρηση και θα κανουμε ταξιδια με αβολα ss επειδη γουσταρουμε... 6. Αχρηστα και τα χιπστερ και ασχημα, ναι οκ ουτε εγω ειμαι φαν της κατηγοριας, αλλα ναι καποιοι θελουν να κανουν χαλαρες βολτες και να σκανε στην καφετρια με ενα μηχανακι που ταιριαζει στο στυλακι τους χωρις να ζητανε πολλα πολλα.Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... Ναι κι εγω off-topic ειμαι, να με συγχωρατε, δεν αντεξα... Μπήκα να γράψω τη γνώμη μου αλλά δεν χρειάστηκε! Πες τα γιατί βλέπω στο θέμα του ΜΤ-10 να αναφέρεται η πρακτικότητα του τρανσάλπ και γελάει μέχρι και η βαφτησιμιά μου. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Εχουμε χασει τη μπαλα. Τι χωρους θελετε μωρε στα μηχανακια σας? να πατε να παρετε Tiguan αν θελετε χωρους...Καραμελα νουμερο 1. Τα γυμνα δεν ταξιδευουν. Σοβαρα? Οχι παλι... 2. Τα μεγαλα on-off ειναι αχρηστα για χωμα, καλυτερα τα ελαφρια εντουρακια. Γελανε οσοι δοκιμασανε χωμα. Δεν θα κανεις εντουρο φυσικα, αλλα ενα KTM Superadvenrure, ενα GS, ενα Tenere 1200, ενα CRF1000L, εχουν απιστεφτες δυνατοτητες στο χωμα, οχι δεν κανουν εντουρο και δεν φτιαχτηκαν για αυτο, μπορουν ομως να κανουν ταξιδαρες μεσω χωματος, ναι μπορουν να σκαρφαλωσουν ανετα και να κανουν μπαντες στο χωμα αν εχει ο αναβατης μια εξικοιωση μ'αυτο. (Οχι το καινουργιο Multi, αυτο ειναι χαλια) 3. Αξιοπρεπη μηχανακια, TDM, Vstrom, Xtx... Σοβαρα κλαιω απ'τα γελια. Τιμια για Ελλαδα ναι, εχουν μοσχοπουλησει σε καθε καγκουρα (και μη, μην τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι) , για πατε Ευρωπη και Αμερικη. Παιζει να σας πουν οτι ειναι τα χειροτερα μηχανακια της κατηγοριας τους αυτα. 4. το mt-10 δεν εχει νοημα, δεν εχει νοημα το 1000αρι γυμνο... Νταξει οκ, δεν ειδα κανεναν να παει να γραφει τα ιδια στο tuono... η στο monster το 1200, η στο superduke, γιατι? 5. Τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι πρακτικα, δεν ειναι οικονομικα, δεν καλυπτουν αναγκες και και και. Χεστηκαμε κυριοι... Ναι, χεστηκαμε. Δεν θελω μηχανακι να καλυπτει τις αναγκες μου. Θελω να μου προσφερει συγκινισεις, δεν θελω να ειναι πρακτικο, θελω να εχει βρωμογκαζο και να ειναι ελαφρυ μπροστα για να σηκωνεται ευκολα. Νταξει? Να πατε να παρετε NC, κι εμεις θα βγαζουμε γουστα κανοντας μπαντοσουζες με 1000αρια αχρηστα γυμνα, θα γουσταρουμε στο χωμα με μηχανακια που καινε πολυ και εχουν ακριβη συντηρηση και θα κανουμε ταξιδια με αβολα ss επειδη γουσταρουμε... 6. Αχρηστα και τα χιπστερ και ασχημα, ναι οκ ουτε εγω ειμαι φαν της κατηγοριας, αλλα ναι καποιοι θελουν να κανουν χαλαρες βολτες και να σκανε στην καφετρια με ενα μηχανακι που ταιριαζει στο στυλακι τους χωρις να ζητανε πολλα πολλα.Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... Ναι κι εγω off-topic ειμαι, να με συγχωρατε, δεν αντεξα... Έτσι ακριβώς.Ότι δέν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 160 άλογα στις 11500, 11,3 κιλά στις 9000 Βάρος 210.Λίγα τ άλογα...http://m.youtube.com/watch?v=TPpuuP9cCkU 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γιατρέ πέταξε τον κουβά που έχεις τώρα και παρήγγειλέ το ΧΘΕΣ ,να μας ξεσκονίσεις όλους στο δεύτερο ποδάρι να ουμε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον xampos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 160 άλογα στις 11500, 11,3 κιλά στις 9000 Βάρος 210.Λίγα τ άλογα...http://m.youtube.com/watch?v=TPpuuP9cCkU ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Πανάσχημη μούρη, κούκλα το υπόλοιπο, 210 κιλά ΓΕΜΑΤΟ παρακαλώ (!), βγάλτε το σε Tracer να πουλήσω στρώμα, σπίτι, νεφρούς, όρχεις, ΟΛΑ για την πάρτη του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 KAΡΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΑΣ ΒΑΖΕΙ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΑΒΡΙ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΙΜΟΝΑ ΣΤΟ ΣΙΠΙΑΡ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝΕ ΛΕΤΕ ΛΙΓΔΟΜΠΕΡΝΤΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΠΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚ ΚΑΙ ΙΟΥ ΤΙ ΦΤΗΝΗ ΚΑΚΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΡΗΤΡΙΠΛΕ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΒΑΤΑ ΒΓΑΖΗ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΔΙΟ ΡΟΔΕΣ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΟΥ ΧΑΟΥ ΠΡΟΤΟΤΑΗΠ ΙΖ ΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΤΕ ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΤΙΚΙ ΒΙΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΜΑΤΑ 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 αλλη αναρτηση εχει μπροστα το πρωτο που ειναι στη βιτρινα αλλη το αλλο! Σταμπιλιζατερ βλεπω ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 αλλη αναρτηση εχει μπροστα το πρωτο που ειναι στη βιτρινα αλλη το αλλο! Σταμπιλιζατερ βλεπω ωραιοώπα μακέτα άκυρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μα τι σκατά, από την Χόντα υπάλληλο?? Οι ευρωπαϊκές πομονες είναι στα 180 άλογα και στα 200 κιλά. Άκυρος ο αργαλειός. Μονόδρομος το piaggio v4 ή το παρά τρίχα βδομάδα 1290... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ε ναι ρε Γιαμαχα ελεοςεμας τους παγκοσμιους τι να μας κανουν τα 160 αλογα...Το εργαλειο με μια ζελατινουλα double bubble θα ειναι μουρλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) ε ναι ρε Γιαμαχα ελεοςεμας τους παγκοσμιους τι να μας κανουν τα 160 αλογα...Το εργαλειο με μια ζελατινουλα double bubble θα ειναι μουρλια Εντάξει..υπάρχουν οδηγοί που μπορούν να πάνε τάπα SD , Tuono , Monster 1200 κτλ .. Το Mt-10 είναι για αυτό το κοινό.. Μα τι σκατά, από την Χόντα υπάλληλο?? Οι ευρωπαϊκές πομονες είναι στα 180 άλογα και στα 200 κιλά. Άκυρος ο αργαλειός. Μονόδρομος το piaggio v4 ή το παρά τρίχα βδομάδα 1290... Αν έχει πάνω όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια του R1 έχει καλώς αλλιώς δεν έχει κάτι καινούριο να προσθέσει στην αγορά πέρα από το design του.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ε ναι ρε Γιαμαχα ελεοςεμας τους παγκοσμιους τι να μας κανουν τα 160 αλογα...Το εργαλειο με μια ζελατινουλα double bubble θα ειναι μουρλια Σε εσένα και τα 100 άλογα μπορεί να σου πέφτουν πολλά, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.Εδώ μιλάμε για το 10αρι και συγκρινόμενο υπολείπεται. Εκτός και αν δούμε καμια τιμή έκπληξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Σε εσένα και τα 100 άλογα μπορεί να σου πέφτουν πολλά, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα. Ανατριχιασα ολοκληρος...Αλλος ενας γΛηγορος του πληκτρολογιου.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Εδω αλλά λέει παντως 186 άλογα και 199 κιλά και τιμή 15.000 http://www.moto-station.com/article105958-yamaha-mt-10-de-180-ch.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Ανατριχιασα ολοκληρος...Αλλος ενας γΛηγορος του πληκτρολογιου....αναίτια επίθεση ρε μαν.Και καλώς τα λέει ο δόκτορ,σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι λιγότερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 αναίτια επίθεση ρε μαν. υπερβολικη ισως,αναιτια σε καμια περιπτωσηωραια αντε κ ειναι 20 αλογα λιγοτερα και 15 κιλα πιο βαρυ?ε και?θα χασω 15 δευτερολεπτα στη διαδρομη Καλαμαρια-κεντρο απο το Τυονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες