Jump to content
ksino1100

Yamaha MT-10 (2016), new FZ1

Recommended Posts

τοσο πολύ ???

απο MCN

We mustn’t ignore the significance of this being an MT-range bike, either. The ever-increasing family of naked funsters is underpinned by a commitment to performance and affordability, and with the first element pretty much guaranteed – it’s an R1 with no fairing and fat bars! – it just leaves the price point. Yamaha won’t confirm prices right now, but we believe the MT-10 will arrive in dealers in April at around £9999 – which could make this one of the hottest properties of 2016.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε ρε κανιβαλαρίααα...μου θυμίζει το επίσης brutal Κ1300R!

Ωραίο εργαλΛείο,μένει τώρα να βγάλουν και κανένα ΜΤ-13:_devil: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σορρυ ρε παιδια , αλλα με 14500 αρχικη που το λενε , δεν παω να παρω το zx10r του 16 , και να μαμάω και να δέρνω κιόλας ???

μεχρι 12500 το πολυ 13000 , κατι γινεται. (εχουμε και έξοδα....εξατμίσεις κτλ κτλ )

Τροποποιήθηκε από τον sakis gp800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι ζω και αναπνέω για τον πιθανό (?) ανταγωνιστή του bmw s1000xr, σε πολύ χαμηλότερη τιμή όμως ελπίζω, to mt-10 ....... tracer? :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο γιαμαχακιας τονε παιρνει

Αυτό είναι μια γενική αλήθεια, αναγνωρισμένη και διαπιστευμένη. Δε χωράει αμφιβολία :wub:

Τώρα δράττομαι και εγώ της ευκαιρίας να πω και εγώ την αρλούμπα μου.

1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ. Άν ηθελα μακρύ μεταξόνιο θα έπαιρνα BMW M5 και θα ξεσκόνιζα τις πλατείες. Ένα μοτό που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να λέγεται επιθετικό, πρέπει να είναι και ευκίνητο.
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΜΟΚΑΛΥΨΗ. Εγώ τον αυχένα μου τον βαρέθηκα, έχω κάνει ταξίδι με το ΤΙΜΟΝΑΤΟ Cbr μου και η μόνη ανεμοκάλυψη που ΔΕΝ είχα, παρεχόταν από ένα κομμάτι λαμαρίνας που έβαλα αντί για μάσκα.Στην τελική αν γουστάρεις ανεμοκάλυψη σε γυμνό χιλιάρι, ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ και μάθε καλή σούζα.
  3. Μια χαρά φορτώνεται, ειδικά αν πάρεις και ένα σάκο ιματισμού (βλ λουκάνικο) και το έχεις δικάβαλο, θα είναι σαν να έχεις γκόμενα δικάβαλο και θα αντισταθμίσει το forever alone που κατάντησες επειδή καμία δεν ανεβαίνει πάνω στη γκιλοτίνα που αγόρασες, κυρίως γιατί ξεκινάς σε κάθε φανάρι με σούζα.

Ο καθείς αγοράζει μοτοσακό ανάλογα με τα βαλάντια του και την gavla του. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος επ'αυτού, εκτός και αν του έδωσε δανεικά. Δεν έχει, όμως, σχέση που ο άλλος παίρνει S1000RR και τρώει καυσαέριο από ΑΧ-1 και ninja 250 από εξωτερική στα λιμανάκια. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

Αυτό πάντως που γράφει το MCN " it’s an R1 with no fairing and fat bars!" με έβαλε σε σκέψεις να πάρω κανα R1 ή CBR 1000ρι και να πέσει καβαλέτο και σκουπόξυλο και κανα δοντι κόντεμα στο γρανάζωμα και να μου μείνουν και ρέστα, αλλά σκέφτομαι μετά ότι θα μείνω άστεγος και θα μου λείψει το σπιτικό φαγητό και η ζεστασιά του κρεβατιού μου, ειδικά τις βροχερές νύχτες του χειμώνα.

Πάω να βάλω θερμόμετρο και να κάνω εμετό που υπερασπίστηκα Yamaha. Είμαι έτοιμος να δεχθώ τις όποιες συνέπειες από τους ανωτέρους μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει, όμως, σχέση που ο άλλος παίρνει S1000RR και τρώει καυσαέριο από ΑΧ-1 και ninja 250 από εξωτερική στα λιμανάκια.

:biggrin::biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ss χωρις φερινγκ κ φατ μπαρ΄?

τι καινοτομια!

2003...

apriliatuono_grey_rhs_1024.jpg?9c5952

και αυτο ειχε και σταμπιλιζατερ απ τη μανα του γκουχ γκουχ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σορρυ ρε παιδια , αλλα με 14500 αρχικη που το λενε , δεν παω να παρω το zx10r του 16 , και να μαμάω και να δέρνω κιόλας ???

μεχρι 12500 το πολυ 13000 , κατι γινεται. (εχουμε και έξοδα....εξατμίσεις κτλ κτλ )

Εκανες τις λιρες ευρο ε? Δεν παει ετσι γιατι και το tracer στην αγγλια εχει 8200 λιρες που αν το μετατρεψεις ειναι 11.700 ευρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα δράττομαι και εγώ της ευκαιρίας να πω και εγώ την αρλούμπα μου.

Επική η αρλούμπα σου και σε προσκυνώ.

Λίγες φορές πετυχαίνεις Hondaκια ή Yamahaκια να υποστηρίζει τον άλλο, και μπράβο σου ax_enas_krufos_yamahakias (πλακίζω), αν και μου φαίνεται ηλίθιο να τσακώνεται κάποιος σοβαρά για τέτοια θέματα.

In other news, με στεναχώρησε η φωτό που είδα και μάλλον εγώ και το 1.90 μου δεν θα χωράμε στο 07 και δεν βλέπω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά, να χωράω και να το καλύπτει το Α2 εκτός από το CB500X :sad:

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρή μαμά YAMAHA, βγάζεις μηχανάκι που μοιάζει με το μισητό μου εχθρό MEGATRON? :kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

In other news, με στεναχώρησε η φωτό που είδα και μάλλον εγώ και το 1.90 μου δεν θα χωράμε στο 07 και δεν βλέπω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά, να χωράω και να το καλύπτει το Α2 εκτός από το CB500X :sad:

Μη νομίζεις πως και το χόντα είναι τέρας χώρων, σχετικά μικρούλι είναι κι εκείνο. Απλά είναι ελαφρώς ψηλότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη νομίζεις πως και το χόντα είναι τέρας χώρων, σχετικά μικρούλι είναι κι εκείνο. Απλά είναι ελαφρώς ψηλότερο.

και ειναι και ταφος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ειναι και ταφος...

μην το βριζετε το μηχανακι εχει χωρους και μακρυ μεταξονιο, οχι σαν τις μ@κακιες που βγαζει η γιαμαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ειναι και ταφος...

Γρήγορο δεν το λες είναι η αλήθεια αλλά είναι ελαφρύ και σπιρτόζικο. Και στην τελική, όποιος το επιλέγει έχει προφανώς άλλες προτεραιότητες. Κατανάλωση, αραιότερα σέρβις σε σχέση με τον ανταγωνισμό κτλ.

μην το βριζετε το μηχανακι εχει χωρους και μακρυ μεταξονιο, οχι σαν τις μ@κακιες που βγαζει η γιαμαχα

Παίρνει και μπαγκαζιέρα. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνει και μπαγκαζιέρα. :P

πες μου οτι επιτρεπεται απο το νομο να βγαινει και εκτος πολης και παω να το αγορασω τωωωραα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω κάναμε το θέμα λίγο μπ@ρδ@λο. Αλλά μαλακία να είσαι τόσο ψηλός :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω κάναμε το θέμα λίγο μπ@ρδ@λο. Αλλά μαλακία να είσαι τόσο ψηλός :p

και να μην μπορεις να βαλεις ουτε βολη......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επική η αρλούμπα σου και σε προσκυνώ.

Λίγες φορές πετυχαίνεις Hondaκια ή Yamahaκια να υποστηρίζει τον άλλο, και μπράβο σου ax_enas_krufos_yamahakias (πλακίζω), αν και μου φαίνεται ηλίθιο να τσακώνεται κάποιος σοβαρά για τέτοια θέματα.

οφφ τοπικ : 1,88 και 94 κιλά όταν ανέβηκα στο 07 κούμπωσα πένα !! ΔΕΝ το πήγα βόλτα αλλά στο καβάλημα η αόσθηση ήταν σωστότατη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα