sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 τοσο πολύ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 τοσο πολύ ???απο MCN We mustn’t ignore the significance of this being an MT-range bike, either. The ever-increasing family of naked funsters is underpinned by a commitment to performance and affordability, and with the first element pretty much guaranteed – it’s an R1 with no fairing and fat bars! – it just leaves the price point. Yamaha won’t confirm prices right now, but we believe the MT-10 will arrive in dealers in April at around £9999 – which could make this one of the hottest properties of 2016. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ε ρε κανιβαλαρίααα...μου θυμίζει το επίσης brutal Κ1300R!Ωραίο εργαλΛείο,μένει τώρα να βγάλουν και κανένα ΜΤ-13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) σορρυ ρε παιδια , αλλα με 14500 αρχικη που το λενε , δεν παω να παρω το zx10r του 16 , και να μαμάω και να δέρνω κιόλας ???μεχρι 12500 το πολυ 13000 , κατι γινεται. (εχουμε και έξοδα....εξατμίσεις κτλ κτλ ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον sakis gp800 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ο καθιστός κύριος πίσω είναι ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων της BMW ? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Εγώ πάλι ζω και αναπνέω για τον πιθανό (?) ανταγωνιστή του bmw s1000xr, σε πολύ χαμηλότερη τιμή όμως ελπίζω, to mt-10 ....... tracer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ο γιαμαχακιας τονε παιρνειΑυτό είναι μια γενική αλήθεια, αναγνωρισμένη και διαπιστευμένη. Δε χωράει αμφιβολία Τώρα δράττομαι και εγώ της ευκαιρίας να πω και εγώ την αρλούμπα μου. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ. Άν ηθελα μακρύ μεταξόνιο θα έπαιρνα BMW M5 και θα ξεσκόνιζα τις πλατείες. Ένα μοτό που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να λέγεται επιθετικό, πρέπει να είναι και ευκίνητο.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΜΟΚΑΛΥΨΗ. Εγώ τον αυχένα μου τον βαρέθηκα, έχω κάνει ταξίδι με το ΤΙΜΟΝΑΤΟ Cbr μου και η μόνη ανεμοκάλυψη που ΔΕΝ είχα, παρεχόταν από ένα κομμάτι λαμαρίνας που έβαλα αντί για μάσκα.Στην τελική αν γουστάρεις ανεμοκάλυψη σε γυμνό χιλιάρι, ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ και μάθε καλή σούζα.Μια χαρά φορτώνεται, ειδικά αν πάρεις και ένα σάκο ιματισμού (βλ λουκάνικο) και το έχεις δικάβαλο, θα είναι σαν να έχεις γκόμενα δικάβαλο και θα αντισταθμίσει το forever alone που κατάντησες επειδή καμία δεν ανεβαίνει πάνω στη γκιλοτίνα που αγόρασες, κυρίως γιατί ξεκινάς σε κάθε φανάρι με σούζα.Ο καθείς αγοράζει μοτοσακό ανάλογα με τα βαλάντια του και την gavla του. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος επ'αυτού, εκτός και αν του έδωσε δανεικά. Δεν έχει, όμως, σχέση που ο άλλος παίρνει S1000RR και τρώει καυσαέριο από ΑΧ-1 και ninja 250 από εξωτερική στα λιμανάκια. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.Αυτό πάντως που γράφει το MCN " it’s an R1 with no fairing and fat bars!" με έβαλε σε σκέψεις να πάρω κανα R1 ή CBR 1000ρι και να πέσει καβαλέτο και σκουπόξυλο και κανα δοντι κόντεμα στο γρανάζωμα και να μου μείνουν και ρέστα, αλλά σκέφτομαι μετά ότι θα μείνω άστεγος και θα μου λείψει το σπιτικό φαγητό και η ζεστασιά του κρεβατιού μου, ειδικά τις βροχερές νύχτες του χειμώνα.Πάω να βάλω θερμόμετρο και να κάνω εμετό που υπερασπίστηκα Yamaha. Είμαι έτοιμος να δεχθώ τις όποιες συνέπειες από τους ανωτέρους μου. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Δεν έχει, όμως, σχέση που ο άλλος παίρνει S1000RR και τρώει καυσαέριο από ΑΧ-1 και ninja 250 από εξωτερική στα λιμανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 δε σε ξεπλενει ουτε ο δουναβης μολις το δει το αρχιερατειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 ss χωρις φερινγκ κ φατ μπαρ΄?τι καινοτομια!2003... και αυτο ειχε και σταμπιλιζατερ απ τη μανα του γκουχ γκουχ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 σορρυ ρε παιδια , αλλα με 14500 αρχικη που το λενε , δεν παω να παρω το zx10r του 16 , και να μαμάω και να δέρνω κιόλας ???μεχρι 12500 το πολυ 13000 , κατι γινεται. (εχουμε και έξοδα....εξατμίσεις κτλ κτλ )Εκανες τις λιρες ευρο ε? Δεν παει ετσι γιατι και το tracer στην αγγλια εχει 8200 λιρες που αν το μετατρεψεις ειναι 11.700 ευρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τώρα δράττομαι και εγώ της ευκαιρίας να πω και εγώ την αρλούμπα μου.Επική η αρλούμπα σου και σε προσκυνώ.Λίγες φορές πετυχαίνεις Hondaκια ή Yamahaκια να υποστηρίζει τον άλλο, και μπράβο σου ax_enas_krufos_yamahakias (πλακίζω), αν και μου φαίνεται ηλίθιο να τσακώνεται κάποιος σοβαρά για τέτοια θέματα.In other news, με στεναχώρησε η φωτό που είδα και μάλλον εγώ και το 1.90 μου δεν θα χωράμε στο 07 και δεν βλέπω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά, να χωράω και να το καλύπτει το Α2 εκτός από το CB500X Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Μωρή μαμά YAMAHA, βγάζεις μηχανάκι που μοιάζει με το μισητό μου εχθρό MEGATRON? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 In other news, με στεναχώρησε η φωτό που είδα και μάλλον εγώ και το 1.90 μου δεν θα χωράμε στο 07 και δεν βλέπω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά, να χωράω και να το καλύπτει το Α2 εκτός από το CB500X Μη νομίζεις πως και το χόντα είναι τέρας χώρων, σχετικά μικρούλι είναι κι εκείνο. Απλά είναι ελαφρώς ψηλότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Μη νομίζεις πως και το χόντα είναι τέρας χώρων, σχετικά μικρούλι είναι κι εκείνο. Απλά είναι ελαφρώς ψηλότερο.και ειναι και ταφος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 και ειναι και ταφος...μην το βριζετε το μηχανακι εχει χωρους και μακρυ μεταξονιο, οχι σαν τις μ@κακιες που βγαζει η γιαμαχα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 και ειναι και ταφος...Γρήγορο δεν το λες είναι η αλήθεια αλλά είναι ελαφρύ και σπιρτόζικο. Και στην τελική, όποιος το επιλέγει έχει προφανώς άλλες προτεραιότητες. Κατανάλωση, αραιότερα σέρβις σε σχέση με τον ανταγωνισμό κτλ.μην το βριζετε το μηχανακι εχει χωρους και μακρυ μεταξονιο, οχι σαν τις μ@κακιες που βγαζει η γιαμαχαΠαίρνει και μπαγκαζιέρα. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Παίρνει και μπαγκαζιέρα. :Pπες μου οτι επιτρεπεται απο το νομο να βγαινει και εκτος πολης και παω να το αγορασω τωωωραα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Νομίζω κάναμε το θέμα λίγο μπ@ρδ@λο. Αλλά μαλακία να είσαι τόσο ψηλός :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Νομίζω κάναμε το θέμα λίγο μπ@ρδ@λο. Αλλά μαλακία να είσαι τόσο ψηλός :pκαι να μην μπορεις να βαλεις ουτε βολη...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 και να μην μπορεις να βαλεις ουτε βολη......εννοάς οτι...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 τπτ ακυρο...ενα αστειο περι μπασκετ εκανα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Α. Ισχύει πάντως. Άσχετος τελείως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Επική η αρλούμπα σου και σε προσκυνώ.Λίγες φορές πετυχαίνεις Hondaκια ή Yamahaκια να υποστηρίζει τον άλλο, και μπράβο σου ax_enas_krufos_yamahakias (πλακίζω), αν και μου φαίνεται ηλίθιο να τσακώνεται κάποιος σοβαρά για τέτοια θέματα.In other news, με στεναχώρησε η φωτό που είδα και μάλλον εγώ και το 1.90 μου δεν θα χωράμε στο 07 και δεν βλέπω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά, να χωράω και να το καλύπτει το Α2 εκτός από το CB500X οφφ τοπικ : 1,88 και 94 κιλά όταν ανέβηκα στο 07 κούμπωσα πένα !! ΔΕΝ το πήγα βόλτα αλλά στο καβάλημα η αόσθηση ήταν σωστότατη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Απλά σκέφτομαι μην φαίνομαι σαν να οδηγώ Honda Monkey :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες