Jump to content
cheetos

Sos Τα φωτα σας ζητω!

Recommended Posts

Παιδια εχω διπλωμα Α2. Ειμαι 27 και οδηγαω παπι απο τα 16 μου. Το βαρεθηκα και λεω να παρω παρακατω. Η καψουρα ειναι η cb500x αλλα η τιμη...Εχω διπλωμα Α2. Παντα ηθελα μηχανη αλλα ολοι μου λενε να παω σε scooter. Μενω στην Αθηνα και η καθημερινη μου μετακινηση για δουλεια αλλα και για τα παντα γενικοτερα ειναι το μηχανακι! Δεν ψηνομαι τρελα να παρω scooter αλλα μπορει να αναγκαστω στο τελος! Εχω δει προσφατα το Zongshen Rx3 και εχω τρελαθει! Το ειδα κι απο κοντα και πραγματικα εξωτερικα ειναι απιθανο! Απλα το φοβαμαι γιατι δεν εχω βρει και πολλες κριτικες για να εχω μια εικονα. Ξερω οτι ειναι Κινεζος αλλα και το παπι μου κινεζος ειναι και το χω 10 χρονια. (daytona 50ρακι) Θα ηθελα την αποψη σας. Το θελω για καθημερινη χρηση εντος Αθηνας αλλα και για καμια βολτα τριγυρω ειδικα το καλοκαιρι η σε κανενα νησακι. Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε μου τα διαβασα και ακρη δεν εβγαλα! Οι μισοι λενε κινεζος μακρια και οι αλλοι μισοι καλοταξιδο και μην τους ακους! Τα μονα μειον που διαβασα ειναι για το μεγεθος των ελαστικων, για τα ανταλλακτικα οτι θα βρισκονται δυσκολα και καπου αλλου ειδα οτι ειχαν θεμα οταν το πλυναν. Παρεπιπτοντως δεν εχω ιδεα απο μηχανικα οποτε...

φιλε Σπυρο και συνονοματε δε σε πιανω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ενα θα σου πω...

sos!!!

:popcorn:

χαχαχαχαχααχαχαχα

Καλωσηρθες φιλε,

Καταρχας μην παρεις τιποτα επειδη αναγκαζεσαι...  Εχεις το παλιο που σε αναγκαζει ηδη. Να ξοδεψεις λεφτα για να πας σε κατι αλλο μονο και μονο για να αλλαξεις;

Επισης προσπαθησε να παρεις εσυ οτι γουσταρεις...ΕΣΥ θα το καβαλας. Και μενα ολοι παρε σκουτερ μου λενε. Και φυσικα δεν οδηγουν δικυκλο οι περισσοτεροι.

Δυσκολο να σου πει καποιος κατι περα απο αυτα που διαβασες.
Γενικα οταν το προσεχεις σε προσεχει.
Γενικα τα κινεζικα δεν φημιζονται για την αξιοπιστια τους. (Και εγω daytona εχω και με εχει σκισει...ειναι και πως θα κατσει)

Τουλαχιστον ομως στα Daytona εχεις και εναν επισημο εισαγωγεα και αντιπροσωπο...με οτι αυτο συνεπαγεται... τωρα αν κανει ή δεν κανει καλα τη δουλεια του ειναι αλλο θεμα, αλλα υπαρχει.

Εχεις δει αλλα 250αρια ή γενικοτερα μηχανες στα λεφτα του κινεζου;

Μεταχειρισμενο το σκεφτεσαι;

(Στο μπατζετ του Ζονγκσεν θα βρεις πολυ καλα μηχανακια και κυριως με λιγοτερες αμφιβολιες και αισθημα ανασφαλειας...)

Α! Κατσε να τσακωσω και εγω τα ποπκορνια γιατι το μυριζομαι... :popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω οτι θελω μεταχειρισμενο! Προτιμω οτι παθει να το παθει απο μενα! Εχω δει καποια κυριως 125 κυβικα αλλα δεν... Εχω κολλησει με το cb500x αλλα ετσι οπως ειναι οι καιροι ειναι απιαστο ονειρο. Τον κινεζο τον εχω δει στο χαλανδρι στη Μοτοκινηση. Μου ειπαν οτι εχουν και δικο τους service. Το scooter σιγουρα ειναι βολικο! Δεν λερωνεσαι. Εχει χωρο αποθηκευσης την παλευουν τελεια μεσα στην πολη αλλα επισης εχουν παραπανω εξοδα συντηρησης απο μια μηχανη και επισης στην Αθηνα ειναι παντου υπαρχουν ατζαμηδες που τα γρατσουνανε τα πετανε κατω και δεν τους δινουν καμια σημασια κι απο οσο ξερω τα πλαστικα στα scooter ειναι πανακριβα για αλλαγη. 

φιλε ενα θα σου πω...

sos!!!

Εχω στειλει μηνυμα και στον παππου βατραχο αλλα μαλλον θα κοιμαται τετοια ωρα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον,

Εχουμε τον ιδιο ερωτα. Η διαφορα μας ειναι πως δεν σκαλωνω με τα μεταχειρισμενα.

Αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις 3600 για το ζονγκσεν εγω θα σου ελεγα το εξης: Σφιξε το ζωναρι κοψε τα περιττα τελειως και μαζεψε. Υπαρχουν 500x αυτην τη στιγμη με 5000 γιουρια και εχουν περασει κατα καιρους και με 4700 (φυσικα εφυγαν γρηγορα) Με ενα σχετικο παζαρι θα φτασεις στα 4500 και μην σου πω θα βρισκεις και με πιο κατω μεχρι να τα μαζεψεις γιατι βγαινει και το καινουριο το '16. Οποτε παιζει να χρειαζεται να μαζεψεις και κανα 500-700αρι.

Οσο για το μεταχειρο μην σε απασχολει. Μονος σου ειπες οτι το Daytona σε πηγε δεκαετια. Το honda μοντελο του '13 με 15-20000χιλ. φοβασαι; (Φυσικα με καλο ελεγχο σε μαστορα ετσι;)

Μην συμβιβαζεσαι και παρε αυτο που σε καιει. Αλλιως δεν θα φυγει. Θα τα σκασεις σε καινουριο και σε 1 χρονο θα θες να το δωσεις.

Γενικα μπερδεμενο σε κοβω παντως. Ο ερωτας ειναι 500αρι, θες ενα 250, απο εναλλακτικες εχεις δει μονο 125 και παραθετεις και τα πλεονεκτηματα του σκουτερ.

Για αρχη ξεψαχνισε ολες τις επιλογες σου για Α2. Θα βρεις και πολλα σχετικα θεματα εδω στο φορουμ.
Δες τις αναγκες σου στη μετακινηση (αν δεν το χεις κανει ηδη) Τι χρηση σκοπευεις να κανεις κτλ.
Βαλε κατω και τα κοστη συντηρησης και χρησης (βασικο) τελη, σερβις, ασφαλειες (αν ειναι καινουριο τοτε για 2 χρονια τιμες αντιπροσωπειας στα σερβις ετσι;)

Ε και αφου τα κανεις ολα αυτα πανε παρε το cb :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχεις και αδικο! Το cb ειναι πανεμορφο! Καιει ελαχιστα και κανει και για πολη και για ταξιδακι. Με το κινεζικο κολλησα λογω εμφανισης! Πραγματικα το ειδα και επαθα πλακα! Σε κυβικα επεσα γιατι δε νομιζω οτι χρειαζομαι παραπανω. Μεσα στην πολη κινουμαι! Φαντασου οταν εννοω καμια βολτα εκτος εννοω μεχρι ευβοια, μαραθωνα κτλ. Που παω και με το παπι που λεει ο λογος (ουτε καν) Τα 3700 του κινεζου θα τα βαλουν οι γονεις μου. Για να μαζεψω εγω τα υπολοιπα 2000 για να παω σε μεταχειρισμενο cb ειναι περιπου 10 μηνες δουλειας! Γι αυτο αναγκαζομαι να παω σε χαμηλοτερη λυση. Θα το εβαζα δοσεις πχ αλλα δε γουσταρω να πληρωνω τοκους. Απο scooter μαρεσει το beverly 350i αλλα με 5300 που κανει κανω λιγο υπομονη και παω σε cb. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορουμε να προτινουμε κι αλλες μηχανες;Αν οχι εγω θα πηγαινα 500x και ας μου επαιρνε χρονο για τα χρηματα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5400630/  :this:,απο συμφορουμιτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχας το παπι σου δεν ειναι κινεζος... Κινεζικα ειναι μονο τα πλαστικα του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:peep:

Στείλε ρε ταλαίπωρε το κινητό σου σε π.μ. και πες μου και τι ώρες μπορώ να σε πάρω τηλ

και έλα Αιγάλεω να πιούμε καφέ και θα τα λύσουμε όλα να ούμε... :shades:

Οι υπόλοιποι με τα ποπ κορν, να πάρετε και σόδα μη σας πέσουν βαριά... :sopase: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι βλεπω εναν κολλημενο 27αρη,που τον ταιζουν οι γονεις του και κανει οτι του λενε οι αλλοι.Πως να μην εισαι μπερδεμενος φιλε μου ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, μην τον δείρεις κιόλας...

Μια γνώμη ζήτησε το παιδί...

Δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις και να αποφανθείς αν ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, από ένα και μόνο ποστ...

Δηλαδή, αν θέλουν να του την κάνουν δώρο, θα σου ζητήσουν και την άδεια...???!!!

:banned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εκρινα κανεναν,εξεφρασα ανοιχτα την αποψη μου και το τι καταλαβα.Δε με απασχολει,αλλα με τον εριστικο μου τροπο προσπαθω να του δειξω τι βλεπει καποιος τριτος και να καταλαβει οτι το θεμα του δεν ειναι το τι θα αγορασει αλλα αλλου.Και στο κατω κατω εσυ τι εισαι δικηγορος του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτό ψάχνει ο cheetos. Δεν στρωνουμε χαρακτηρες στο φόρουμ.

Δεν εκρινα κανεναν,εξεφρασα ανοιχτα την αποψη μου και το τι καταλαβα.Δε με απασχολει,αλλα με τον εριστικο μου τροπο προσπαθω να του δειξω τι βλεπει καποιος τριτος και να καταλαβει οτι το θεμα του δεν ειναι το τι θα αγορασει αλλα αλλου.Και στο κατω κατω εσυ τι εισαι δικηγορος του?

Πάμε, παιδιά. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου σ'αρεσει ο κινέζος πάενε μια βόλτα στον Παππού να σου λύσει τις απορίες βρε :) As simple as that :) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 27 χρονων δουλευω για 300 ευρω και εχω σπουδασει οικονομικο. Αλλα ζω στην Ελλαδα οποτε η δουλεια δυστυχως ειναι αυτη. Θα μου την κανουν δωρο οι γονεις μου γιατι κυκλοφορω μονο με μηχανακι στην Αθηνα και το παπι περα απο το οτι το βαρεθηκα δε με βολευει και ιδιαιτερα και λογω μικρης ταχυτητας και λογω φρενων και λογω οτι μετα απο 10 χρονια εχει αρχισει και ζηταει συνεχεια. Απο παντα ηθελα μια μηχανη και ειπα μηπως ηρθε η ωρα. Γι αυτο ψαχνω και αυτη που ειναι και πιο οικονομικη και την βλεπω μια χαρα για πρωτη μηχανη (ισως και τελευταια). Αυτα για τον γιωργοΚΤΜ. Btw δεν κανω οτι μου λενε οι αλλοι. Απλα ειμαι ασχετος απο μηχανες τι μου χρειαζεται γι αυτο που το θελω κτλ. Αμα πας να αγορασεις οτιδηποτε που δεν τον γνωριζεις δε συμβουλευεσαι? Παιρνεις στα τυφλα? Ποσο μαλλον κατι με τετοιο κοστος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά κάνεις αγόρι μου, μην ακούς κανέναν.

Πήγαινε για καφέ με τον παππού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα