Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εσύ καλά το είπες αγόρι μου,απλά Gen.Markus και Νικολάκης διαβάζουν αυτό που θέλουν να διαβάσουν και λένε αυτό που θέλουν να πουν.No offense.some taken.Δε χρειάζεται δικηγόρους μάστορα...Βλέπεις δε το συνεχίσαμε,μη ζητάς και τα ρέστα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 παιδια εμεις που δεν το προλαβαμε ..παιζει να το δουμε καπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DJTaurus 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) κακώς ο Γιατρός δεν πήγε, όσο πικραμένος και να είναι - είναι θέμα αρχής να πηγαίνεις στην απονομή - θα ήταν ακόμα πιο έντονο σχόλιο αν έπαιρνε το μετάλιο και απλά το ... κρατούσε και έλεγε ελάχιστα πράματα, ψυχρά Μήπως πρέπει να στήσει και κ.....?.... και λίγα τους χώνει μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αρχής όταν η αρχή του σπορ βρωμάει από το κεφάλι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2015 από τον DJTaurus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 some taken.Δε χρειάζεται δικηγόρους μάστορα...Βλέπεις δε το συνεχίσαμε,μη ζητάς και τα ρέστα.Εγώ μόλις είδα τον αγώνα,οπότε μόλις διάβασα και 7-8 σελίδες αυτού του post ξεροσφύρι.Το παιδί είπε κάτι ξεκάθαρα και πέσατε και οι 2 να τον φάτε,χωρίς λόγο.Θεώρησα ότι έπρεπε να πάρω το μέρος του.Αν προσβλήθηκες από το σχόλιό μου,δυστυχώς,είναι δικό σου θέμα.Εγώ είπα ό,τι είδα,καλοπροαίρετα.παιδια εμεις που δεν το προλαβαμε ..παιζει να το δουμε καπου; Εγώ το κατέβασα από δω φίλε μου https://thepiratebay.mn/torrent/12722105/MotoGP_2015_Round_18_-_MotoGP_RACE_-_Valencia_720p 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Μήπως πρέπει να στήσει και κ.....?.... και λίγα τους χώνει μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αρχής όταν η αρχή του σπορ βρωμάει από το κεφάλι.ναι αλλά όταν τρέχεις μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα είτε τρέχεις κομπλέ είτε δεν τρέχεις - και ο Ρόσσι δεν είναι καμμιά παρθένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Κ εμενα δε μου άρεσε που δεν πήγε ο ροσσι στην απονομή κλοπής του πρωταθλήματος του.απο εκει κ πέρα εχω να πω συγχαρητήρια κ του χρονου με το 11ο!!!! σκατα στα γυφτακια της Ευρώπης..η πιο σιχαμένη ράτσα μαζι με τα γερμανα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Εγώ μόλις είδα τον αγώνα,οπότε μόλις διάβασα και 7-8 σελίδες αυτού του post ξεροσφύρι.Το παιδί είπε κάτι ξεκάθαρα και πέσατε και οι 2 να τον φάτε,χωρίς λόγο.Θεώρησα ότι έπρεπε να πάρω το μέρος του.Αν προσβλήθηκες από το σχόλιό μου,δυστυχώς,είναι δικό σου θέμα.Εγώ είπα ό,τι είδα,καλοπροαίρετα.Καλοπροαίρετα σου λέω και εγώ ότι όλοι έχουμε μια άποψη.Ξέρεις και τι άλλο έχουμε όλοι οι άνθρωποι και πόσο μοιάζουν μεταξύ τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Εγώ είμαι δυσαρεστημένος και με τον Σμιθ που δεν έκοψε στιγμιαία να ξαναπεράσει ο Πετρούτσι να συνεχίσουν τη φαγωμάρα μετά που ο Πετρούτσι άνοιξε να μην εμποδίζει το Γιατρό και ο Σμιθ χώθηκε από πίσω του και πέρασε τον Πετρούτσι που λόγω έκπληξης-αγαρμποσύνης παρανοίχτηκε. Ο Σμιθ, ενώ τον συμπαθούσα, έχει πει την κορυφαία γελοιότητα''What Marquez decided to do against Valentino is up to him. We are 24 riders on the grid and we are allowed to do exactly what we want, even if we are not fighting for the championship.” 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Ο Σμιθ, ενώ τον συμπαθούσα, έχει πει την κορυφαία γελοιότητα''What Marquez decided to do against Valentino is up to him. We are 24 riders on the grid and we are allowed to do exactly what we want, even if we are not fighting for the championship.”Καλα τώρα,ο τύπος ειναι τέρμα βλάκας.Αυτο δεν ειναι τιποτα,στο Misano όταν τον ρώτησαν στο τέλος του αγώνα τι έχει να πει για το βάθρο που πήρε,απάντησε ότι δεν θα αποκαλύψει τη στρατηγική του.Ολοι θυμόμαστε που βγήκε στο βρεγμένο με slic λάστιχα και του έκατσε του βλάκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Πρακτικά ρε παίδες δεν έχει και άδικο.Δε τους υποχρεώνει κάποιος κανονισμός να κάνουν άκρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Τί σχέση έχουν οι κανονισμοί με την παρωδία που παρακολουθήσαμε??Πρέπει να στο γράψουν στον κανονισμό να μην είσαι γελοίος και γίνεσαι ρεζίλι εμφανώς να κάνεις σαμποτάζ προς τρίτο?Θέλετε και την αηδία να την ορίσουμε και να την βάλουμε σε κανόνες?Η αηδία είναι αηδία και όποιος θέλει ας την ξεχωρίσει, ας την αποδεχτεί και ας την αγαπήσει κιόλας, στην εποχή που ζούμε εξάλλου η αηδία μας έχει γίνει συνήθεια.Για μερικούς προφανώς η συμπεριφορά του Marques μπορεί να ήταν απολύτως κατανοητή. Αυτό θα έκαναν και οι ίδιοι στην προσωπική τους ζωή, στη δουλειά τους, στο σπίτι τους. Το να είσαι ελεεινός και γλίτσης στις μέρες μας για κάποιους είναι ταλέντο και διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή ενδεχομένως.Οι ανθρώπινες αξίες άλλωστε είναι κατάκτηση δεν είναι εμφύτευμα.. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 επειδή εγώ είπα για κανονισμούς,αναφέρομαι στον Σμιθ που γράφουν τα παιδιά.Για τα υπόλοιπα είναι γνωστή η άποψη μου,για την φαρσοκωμωδία που είδαμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 κακώς ο Γιατρός δεν πήγε, όσο πικραμένος και να είναι - είναι θέμα αρχής να πηγαίνεις στην απονομή - θα ήταν ακόμα πιο έντονο σχόλιο αν έπαιρνε το μετάλιο και απλά το ... κρατούσε και έλεγε ελάχιστα πράματα, ψυχρά Καλα εκανε και δεν πηγε σιγα μην παει να δωσει και αξια στο θεατρο που εκτυλιχθηκε. Ο αγωνας σημερα απλα επιβεβαιωσε οτι η ντροπη του αθληματος λεγεται MM, αυτο που εκανε σημερα εξεφτελιστηκε εκατο φορες περισσοτερο απο οτι στον προηγουμενο αγωνα. Πριν μπορουσαν και καποιοι να πουν ετσι ειναι ρε οι μαχες, οι κοντρες, ο εγωισμος...σημερα που καθοταν απο πισω σαν ακολουθος του Lorenzo και τσιτωσε μονο στην προσπεραση του Pedrosa απεδειξε περιτρανα οτι οσο οδηγαρα και να εισαι αμα στην ψυχη εισαι τσουτσεκι δεν σε παει κανενας.Και επειδη καλως η κακος τα προσωπα της ομαδας ειναι οι οδηγοι τους η Honda ξεφτιλιστηκε και η Yamaha αν και κερδισμενη ειναι ταυτοχρονα και χαμενη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 GP VALENCIA 20158/11/2015 "Ίσως με σεβάστηκαν!" Ο Lorenzo για τους αναβάτες της Repsol Honda. Την αγωνιστική συμπεριφορά των αναβατών της Honda και κυρίως του Marc Marquez που σε όλη τη διάρκεια των 30 γύρων δεν έκανε κάποια απόπειρα για προσπέραση παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πολύ κοντά του, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo. Οι δηλώσεις του παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του συμπατριώτη του κατά την απονομή και όχι μόνο.“Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Marquez ήταν πολύ κοντά, αλλά το χειρότερο ήταν ότι πλησίασε ο Dani και φοβήθηκα μην τερματίσω τρίτος γιατί με τον Valentino στην τέταρτη θέση θα έχανα το Πρωτάθλημα. Ίσως σε έναν άλλο αγώνα να ρίσκαραν περισσότερο για να με περάσουν, αλλά ίσως επέλεξαν να σεβαστούν το γεγονός ότι ένας Ισπανός διεκδικούσε το Πρωτάθλημα. Γνώριζαν ότι κυνηγούσα τον τίτλο - ίσως χωρίς βοήθεια και με το πίσω λάστιχο τόσο φθαρμένο να ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα…”.“Είμαι 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, η Yamaha έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος γι' αυτό το Πρωτάθλημα αλλά και για τη χώρα μου”, κατέληξε ο 28χρονος Ισπανός αναβάτης της Yamaha. ΠΗΓΗ(τα bold, δικά μου........Τα συμπεράσματα δικά μας.......Μια κουβέντα μόνο JL......Μην εμπλέκεις τον Pedrosa στις πουστιές σας) Lorenzo: "Somos Españoles y este título tenía que quedarse en España. Los italianos hubieran hecho lo mismo con Valentino" Μετάφραση:Lorenzo: «είμαστε Ισπανοί και ο τίτλος αυτός ήταν να παραμείνει στην Ισπανία. Οι Ιταλοί είχαν κάνει το ίδιο πράγμα με το Βαλεντίνο" (και πριν κάποιος πονηρός αρχίσει να αμφιβάλλει για την πηγή, ορίστε και όλη η συνέντευξη του JL) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) επειδή εγώ είπα για κανονισμούς,αναφέρομαι στον Σμιθ που γράφουν τα παιδιά.Για τα υπόλοιπα είναι γνωστή η άποψη μου,για την φαρσοκωμωδία που είδαμε. Ο μοναδικός σκοπός του οδηγού στα MotoGP είναι ένας, ξεκάθαρος. Να πάει 100% και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί απ τον αγώνα. Μπορεί να μην είναι αποτυπωμένο σε χαρτί σαν κανονισμός, αλλά είναι εκεί, και το ξέρουν όλοι. Όταν ο τύπος λέει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Όταν αυτό δεν είναι ξεκάθαρο στην συνείδηση του κάθε οδηγού απ τη στιγμή που μπαίνει στους αγώνες, κάτι πάει λάθος. Γιατί ο κάθε οδηγός το μεταφράζει όπως θέλει (όπως είδαμε).(και δε τα λέω αυτά σε σένα, τα λέω γενικώς) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2015 από τον Messer 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Πάντως συνεχίζει να προβληματίζει η στάση της HONDA.Μηπως τελικά ο Marquez τα έκανε όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη της HONDA;Και τελικα η ντροπή αντί να λέγεται MARQUEZ λέγεται HONDA;Αλλα γιατι όλα αυτά όμως; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Μεχρι και οι τυφλοι ειδαν...Ο ιδιος ο πετσινος το παραδεχτηκε... Αλλα οοοοοοοχιιιιιιιιι π@@τανακια...παντα θα υπαρχουν δυο-τρεις που θα επιμενουν να λενε τα αντιθετα....ετσι γιατι μπορουνγια να καμουν επαναστασηετσι για να πανε κοντρα στο ρευμα Οι "αντικειμενικοι" κ παντογνωστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 ...δυστυχως δικαιωνομαι για τη λαθος σταση του Ροσι στον αγωνα της Μαλαισιας αν ειχε συγκρατηθει τωρα θα ηταν διαφορετικα ολα τεσπα με τα αν και τα θα δε βγαινει ακρη ποτε το σιγουρο ειναι πως οι οργανωτες θα χουν πολυ δουλεια για την επομενη σεζον μετα απο το κυριακατικο σκληρο πορνο ελπιζω να μην καψουν το θεαμα με (απο) στειρωση των αγωνων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Πραγματικά ζήσαμε στιγμές που δεν θα πιστεύαμε ποτέ αν μας το έλεγαν 2 μήνες πριν. Για εμένα και η honda είναι στο παιχνίδι. Αριστοι μηχανικοί, με γνώσεις που μόνο από τηλεμετρία μπορούν να βγάλουν βέβαια συμπεράσματα δέχονται και δικαιολογούν το να δίνει στεγνά και οφθαλμοφανέστατα ο αναβάτης τους την νίκη σε αντίπαλη ομάδα μόνο και μόνο για να κάνει το καπρίτσιο του, να στερήσει το πρωτάθλημα από τον 36χρονο οδηγό που τον ταπείνωσε φέτος σε κάθε μάχη τους. Για εμένα ξέρουν, ήξεραν, συμφωνούν και ίσως οργάνωσαν αυτή τη παρωδία... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Πάντως συνεχίζει να προβληματίζει η στάση της HONDA.Μηπως τελικά ο Marquez τα έκανε όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη της HONDA;Και τελικα η ντροπή αντί να λέγεται MARQUEZ λέγεται HONDA;Αλλα γιατι όλα αυτά όμως;Εχω κι εγω αυτην την αισθηση (οπως γραψα και στο φουμπου). Ενα προχειρο σεναριο που μου ερχεται ειναι οτι βλεποντας την ασταθεια του Μαρκεθ και θελοντας να κλειδωσει την κυριαρχια της στη μετα Ροσσι εποχη, ισως θελει και τον Χορχε στις ταξεις της οταν ληξει το συμβολαιο του και ισως με αυτον τον τροπο τον καπαρωσε. Δλδ εμεις σου χαριζουμε το πρωταθλημα εσυ του χρονου δεν ανανεωνεις στην Yamaha και δεν πας στην Ιταλικη Λαδιερα αλλα ερχεσαι σ εμας νο κουεστιονς ασκντ. :p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Εχω κι εγω αυτην την αισθηση (οπως γραψα και στο φουμπου). Ενα προχειρο σεναριο που μου ερχεται ειναι οτι βλεποντας την ασταθεια του Μαρκεθ και θελοντας να κλειδωσει την κυριαρχια της στη μετα Ροσσι εποχη, ισως θελει και τον Χορχε στις ταξεις της οταν ληξει το συμβολαιο του και ισως με αυτον τον τροπο τον καπαρωσε. Δλδ εμεις σου χαριζουμε το πρωταθλημα εσυ του χρονου δεν ανανεωνεις στην Yamaha και δεν πας στην Ιταλικη Λαδιερα αλλα ερχεσαι σ εμας νο κουεστιονς ασκντ. :pΕπίσης κάνουν και οικονομική ζημιά στη αντίπαλο Γιαμάχα καθώς τα οικονομικά ωφέλη που θα είχε η Γιαμάχα με πρωταθλητή τον Ρόσσι δεν θα τα δεί ούτε στο 1/4 με τον Λορένθο.Άφησε που και η όχι και τόσο οικονομικά καλά - κόβω χορηγίες στα μοτορσπόρτς, μέγας Ισπανικός χορηγός Ρεψώλ έδειξε τις διαθεσεις της με εκείνη την περίεργη ανακοίνωση - χορηγού δάκτυλο μετά τη Σεπάνγκ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του σπόρ αν δεν κάνω λάθος. Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα βέβαια.Και ο Λορένθο αν πάει κάπου, θα είναι 90% για ντουκάτι λένε οι φήμες στη θέση του Ντόβι το '17... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 ...δυστυχως δικαιωνομαι για τη λαθος σταση του Ροσι στον αγωνα της Μαλαισιας αν ειχε συγκρατηθει τωρα θα ηταν διαφορετικα ολα τεσπα με τα αν και τα θα δε βγαινει ακρη ποτε το σιγουρο ειναι πως οι οργανωτες θα χουν πολυ δουλεια για την επομενη σεζον μετα απο το κυριακατικο σκληρο πορνο ελπιζω να μην καψουν το θεαμα με (απο) στειρωση των αγωνων Δεν καταλαβαίνω πώς ο Rossi αν είχε άλλη στάση στη Μαλαισία θα έπαιρνε το πρωτάθλημα... Στην Μαλαισία τερμάτισε τρίτος και πήρε 16 βαθμούς.. Και αυτό συνέβη επειδή όρμησε σε έναν λυσσασμένο Marques και διεκδίκησε αυτή τη θέση. Αν ο γελοίος δεν έπεφτε και τερμάτιζε ο Rossi τεταρτος θα έπαιρνε 13 βαθμούς. 3 βαθμούς λιγότερους δηλαδή και η διαφορά απο τον Lorenzo θα ήταν 4 βαθμοί για τον τελευταίο αγώνα. ΔΗΛΑΔΗ ο Rossi ακόμα και 2ος να βγαινε στη Valencia ΠΑΛΙ θα έχανε τον τίτλο. ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ VALENCIA. Στην Ισπανία μέσα δηλαδή με 3 Ισπανούς οδηγούς μπροστά του και με 2 απο αυτούς να έχουν συμμαχήσει για τον τίτλο του Lorenzo.Κανένα πρωτάθλημα δεν μπορούσε να πάρει απο την στιγμή που ο βρωμιάρης marques αντί να τρέχει για τον εαυτό του και την Honda έτρεχε για τον Lorenzo και την Ισπανία. Απο πότε το MotoGp και τα ατομικά αθλήματα δημιουργούν εθνικές συμμαχίες??ΑΙΣΧΟΣ για MARQUES, LORENZO, DORNA, ΙΣΠΑΝΙΑ και την παράγκα τους. Μας έκαναν και ξεράσαμε με την αηδία τους. Πραγματικά ζήσαμε στιγμές που δεν θα πιστεύαμε ποτέ αν μας το έλεγαν 2 μήνες πριν. Για εμένα και η honda είναι στο παιχνίδι. Αριστοι μηχανικοί, με γνώσεις που μόνο από τηλεμετρία μπορούν να βγάλουν βέβαια συμπεράσματα δέχονται και δικαιολογούν το να δίνει στεγνά και οφθαλμοφανέστατα ο αναβάτης τους την νίκη σε αντίπαλη ομάδα μόνο και μόνο για να κάνει το καπρίτσιο του, να στερήσει το πρωτάθλημα από τον 36χρονο οδηγό που τον ταπείνωσε φέτος σε κάθε μάχη τους. Για εμένα ξέρουν, ήξεραν, συμφωνούν και ίσως οργάνωσαν αυτή τη παρωδία...Έλα μωρέ..Εννοείται πως ξέρουν πολύ καλά και είναι συνένοχοι αν όχι ενορχηστρωτές κι αυτοί σε αυτή τη παρωδία.Οι λόγοι και τα κίνητρα ενδεχομένως πολλά-Ισπανοί Χορηγοί-Ισπανοί οδηγοί και εθνικά συμφέροντα-Ισπανική επικράτηση στη διοίκηση της Dorna-Προσπάθεια για κάψιμο του Rossi Και γκρέμισμα του ΜΥΘΟΥ του ο οποιος επισκιάζει πάντα ότι και να κάνουν-Απλά ικανοποίηση του καπρίτσιου του αγαπημένου τους παιδιού και της επένδυσης τους πάνω τουκλπ κλπ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ. Πάρτε το πρωτάθλημα και κάντε το υπόθετο και κερασμένο σε Lorenzo, HRC και Marques.. ΟΥΣΤ... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 +1000..... "Δεν έπρεπε να μιλήσει ο Rossi στην Μαλαισία" Απο τις μεγαλύτερες μπούρδες που έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 σΔεν καταλαβαίνω πώς ο Rossi αν είχε άλλη στάση στη Μαλαισία θα έπαιρνε το πρωτάθλημα... Στην Μαλαισία τερμάτισε τρίτος και πήρε 16 βαθμούς.. Και αυτό συνέβη επειδή όρμησε σε έναν λυσσασμένο Marques και διεκδίκησε αυτή τη θέση. Αν ο γελοίος δεν έπεφτε και τερμάτιζε ο Rossi τεταρτος θα έπαιρνε 13 βαθμούς. 3 βαθμούς λιγότερους δηλαδή και η διαφορά απο τον Lorenzo θα ήταν 4 βαθμοί για τον τελευταίο αγώνα. ΔΗΛΑΔΗ ο Rossi ακόμα και 2ος να βγαινε στη Valencia ΠΑΛΙ θα έχανε τον τίτλο. ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ VALENCIA. Στην Ισπανία μέσα δηλαδή με 3 Ισπανούς οδηγούς μπροστά του και με 2 απο αυτούς να έχουν συμμαχήσει για τον τίτλο του Lorenzo.Κανένα πρωτάθλημα δεν μπορούσε να πάρει απο την στιγμή που ο βρωμιάρης marques αντί να τρέχει για τον εαυτό του και την Honda έτρεχε για τον Lorenzo και την Ισπανία. Απο πότε το MotoGp και τα ατομικά αθλήματα δημιουργούν εθνικές συμμαχίες??ΑΙΣΧΟΣ για MARQUES, LORENZO, DORNA, ΙΣΠΑΝΙΑ και την παράγκα τους. Μας έκαναν και ξεράσαμε με την αηδία τους.Έλα μωρέ..Εννοείται πως ξέρουν πολύ καλά και είναι συνένοχοι αν όχι ενορχηστρωτές κι αυτοί σε αυτή τη παρωδία.Οι λόγοι και τα κίνητρα ενδεχομένως πολλά-Ισπανοί Χορηγοί-Ισπανοί οδηγοί και εθνικά συμφέροντα-Ισπανική επικράτηση στη διοίκηση της Dorna-Προσπάθεια για κάψιμο του Rossi Και γκρέμισμα του ΜΥΘΟΥ του ο οποιος επισκιάζει πάντα ότι και να κάνουν-Απλά ικανοποίηση του καπρίτσιου του αγαπημένου τους παιδιού και της επένδυσης τους πάνω τουκλπ κλπ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ. Πάρτε το πρωτάθλημα και κάντε το υπόθετο και κερασμένο σε Lorenzo, HRC και Marques.. ΟΥΣΤ...α...δεν είπα οτι θα το έπερνε απλά θα είχει περισσότερες πιθανότητες είναι διαφορετικό να ξεκινάς απο την τελευταία θέση απο το να έχεις; τη δυνατότητα να διεκδικήσης εκκίνηση απ τη πρώτη σειρά , δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αυτό άλλωστε και ο Ρόσι με την έφεση που κατέθεσε αν δεν κάνω λάθος αυτό ζητούσε , να ξεκινήσει στον αγώνα απο τη θέση που θα καταφέρει στα χρονόμετρα για να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ,αυτό είναι όλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 κρίμα για το πρωτάθλημα και τον Rossi. Ο Lore θα κλείσει στην Ντουκ. Πωσεγινακεναυτό?Μετά από τόσα παραδείγματα (Κατς, Ροσσι, Ντοβ) ένας πρωταθλητής και υψηλού επιπέδου οδηγός σε καλή ηλικία, χωρίς να έχει περάσει από όλες τις εργοστασιακές ομάδες, πως μπορεί να κλείσει σε μια αναξιόπιστη ομάδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες