kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 H θέα από τον πρωινό μας καφέ. Στάση για φωτό στα Μετέωρα. Αποτυχημένη προσπάθεια ευρέσεως φαγητού. Και μια νυχτερινή από την επιστροφή. 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 back to base και εγω πριν απο κανα μισαωρο.Σταματησα στα Καμενα Βουρλα και ηπια για καφε με τον φιλο που δε μπορεσε να ερθει σημερα λογω ηλεκτρολογικης βλαβης του Ninja 250!Η λυση ειναι να παρετε Χοντα ποτε θα το παρετε χαμπαρι?Το παρεακι ηταν εξαιρετικο και ταιριαξε απολυτα θα ελεγα παρολο που δε γνωριζομασταν μεταξυ μας.Χαρηκα που σας γνωρισα παιδες,αντε και στην επομενη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Ορίστε και από μένα μερικές φωτογραφίες.Να πω την αληθεια δοκιμασα να ανεβω. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Μπραβο ρε παληκαρια.Η ωρα της αγορας δεν αργει πιστευω.Στην επομενη ελπιζω να δηλωσω παρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Πως φτάνει το σκ@τό στην κάλτσα? δείτε μετά το 2:35. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εν τω μεταξύ συνεννόηση καδρόνι.Την τελευταία στιγμή μέσα στην αναμπουμπούλα που σηκωνόμαστε να φύγουμε από το μαγαζί προσπαθούμε να στήσουμε ένα πρόγραμμα στα μέτρα μας. Εγώ δεν θέλω να γυρίσω από τον κάμπο με τις κάμερες και τη βαρετή ευθεία. Προτιμώ Γρεβενά Κοζάνη λήμη πολυφυτου Σέρβια Ελασσόνα Λάρισα Φάρσαλα Δομοκό Λαμία. Ο κυβερνήτης του δευτέρου Caponord συναινεί και επαυξάνει. Έχω ενστάσεις όμως ως προς το αν μας παίρνει η ώρα χωρίς να μας πιάσει το σκοτάδι στον επαρχιακό, πηγαίνοντας πρώτα στους βράχους για Φώτο, και για φαί μετά. Ο Αλομπαριανος πάλι πρέπει να είναι νωρίς Λάρισα και θα αναχωρήσει αμέσως μετά τον καφέ οπόταν και παίρνετε η απόφαση να συγκροτηθεί ουλαμός αναγνωρίσεως ο όποιος θα εκτελέσει υπερκερωτικο ελιγμό του κάμπου με τις κάμερες εκ του αριστερού πλευρού μέσω Γρεβενών Κοζάνη λίμνης πολυφυτου, ελπίζοντας να φτάσουμε Λαμία με το τελευταίο φως της ημέρας και μετά να δραπετεύουμε στην εθνική για τα τελευταία χιλιόμετρα της επιστροφής. Έχοντας φτάσει στις μηχανές συζητάμε με το Βασίλη το σχέδιο πλεύσης της επιστροφής, και αρέσκετε στην ιδέα να αποφύγει τον κάμπο και να παρακάμψει μαζί μας από το βορειοανατολικό πέρασμα. Όσο συζητάμε το σενάριο με το Βασίλη ο Αλομπαριανος έχει αναστρέψει το καταδρομικό προς τον νότο και έχει μετακινηθεί στην άλλη άκρη της αλάνας συζητώντας με κάποια άτομα. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και ο Βασίλης υποδεικνύει πορεία προς το βορά, όχι του λέω από εκεί, ο Αλομπαριανος έχει προσανατολίσει το καταδρομικό προς την αντίθετη κατεύθυνση, νότια πρέπει να πάμε. Όχι όχι από εδώ πρέπει, ανταπαντά. Καλά πάω να τον ενημερώσω να αναστρέψει βόρεια. Και ξεκινώ να περάσω στην απέναντι πλευρά της αλάνας που έχει πιάσει κουβέντα ο Αλομπαριανος ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιποι ξεκινάμε βόρεια για τους βράχους. Και αρχίζει πάλι η στιχομυθία από την αρχή, Στρίψε Μήτσο από εκεί πρέπει να πάμε, Όχι από εδώ είναι ο δρόμος, Ο Βασίλης θα έρθει μαζί μας και είπε ο δρόμος πάει από εκεί. Λάθος κατάλαβες από εδώ πάει ο δρόμος, ο Βασίλης δεν θα έρθει μαζί μας πάει από εκεί για φωτογραφίες. Κολλάω προς στιγμή προσπαθώ να επεξεργαστώ τα δεδομένα αλλά δυσκολεύομαι Εν τω μεταξύ η αλάνα έχει αδειάσει από μηχανές και έχουμε απομείνει τα 2 capo και το KTM. Δεν ξέρω που να πάω να ζητήσω διευκρινήσεις και μας πιέζει και η ώρα οπότε αναγκαστικά ξεκινάμε άμεσα συμφώνα με τις υποδείξεις του Αλομπαριανου. Και τελικός ορθά πράξαμε και δεν χρονοτριβήσαμε περισσότερο γιατί ο ήλιος άγγιξε τις δυτικές βουνοκορφές όταν φτάναμε στο νέο μοναστήρι ενώ με το τελευταίο φως της ημέρας είχαμε περάσει το Δομοκό και το σκοτάδι μας βρήκε στις τελευταίες ανηφορικές στροφές πριν αρχίσουν οι κατηφορικές για Λαμία. Χάρηκα που συναντηθήκαμε βορειόπαιδα αν και η διαρρύθμιση του καφέ δεν επέτρεπε σε όλους να έχουν οπτική και προφορική πρόσβαση με όλους. Να είμαστε καλά να μπορούμε να δραπετεύουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας 999,4 χιλιόμετρα έγραψε το καταδρομικό σήμερα μέχρι την επιστροφή στη βάση του. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2015 από τον naftilos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Πως φτάνει το σκ@τό στην κάλτσα? δείτε μετά το 2:35. Ωωωωωωω!! Θα σε έκανε ο σκύλος με τα κρεμμυδάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπράβο παιδιά! Όμορφες εικόνες! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω(καταβάθος θα το μετανιώνω καιρό) αλλά ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να τακτοποιήσω ώστε να έρθω, με αποτέλεσμα να με κουράσει η φάση πριν καν έρθω στην βόλτα. Αν είναι να εχω να σκέφτομαι διάφορα όσο λείπω δεν την ευχαριστιέμαι την βόλτα. Ούτε καν μόνος πήγα με τέτοια μέρα έστω και κάπου κοντά για λίγο. Ελπίζω σε κάποια επόμενη να τα καταφέρω, ίσως και λιγότερο καταδρομική, ώστε να είναι ευκολότερο να την κοπανήσω.Πάντα τέτοια και με το καλό στις επόμενες! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2015 από τον Orlias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Ορίστε και από μένα μερικές φωτογραφίες...........................Τί κάνει εκεί αυτή με τα ΑΜΑΝΙΚΟ και το ΣΟΡΤΣΑΚΙ ρε σεις? Σουηδέζα είναι και ζεστάθηκε τόσο? Έβγαλε τόση ζέστη εκεί πάνω στα βουνά και στα λαγκάδια? ...........................999,4 χιλιόμετρα έγραψε το καταδρομικό σήμερα μέχρι την επιστροφή στη βάση του. Άει ρε χχχαμένε ναύαρχε...... κάνε άλλα 600m εκεί γύρω στο τετράγωνο να το στρογγυλοποιήσεις να πούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Εν τω μεταξύ συνεννόηση καδρόνι.Την τελευταία στιγμή μέσα στην αναμπουμπούλα που σηκωνόμαστε να φύγουμε από το μαγαζί προσπαθούμε να στήσουμε ένα πρόγραμμα στα μέτρα μας. Εγώ δεν θέλω να γυρίσω από τον κάμπο με τις κάμερες και τη βαρετή ευθεία. Προτιμώ Γρεβενά Κοζάνη λήμη πολυφυτου Σέρβια Ελασσόνα Λάρισα Φάρσαλα Δομοκό Λαμία. Ο κυβερνήτης του δευτέρου Caponord συναινεί και επαυξάνει. Έχω ενστάσεις όμως ως προς το αν μας παίρνει η ώρα χωρίς να μας πιάσει το σκοτάδι στον επαρχιακό, πηγαίνοντας πρώτα στους βράχους για Φώτο, και για φαί μετά. Ο Αλομπαριανος πάλι πρέπει να είναι νωρίς Λάρισα και θα αναχωρήσει αμέσως μετά τον καφέ οπόταν και παίρνετε η απόφαση να συγκροτηθεί ουλαμός αναγνωρίσεως ο όποιος θα εκτελέσει υπερκερωτικο ελιγμό του κάμπου με τις κάμερες εκ του αριστερού πλευρού μέσω Γρεβενών Κοζάνη λίμνης πολυφυτου, ελπίζοντας να φτάσουμε Λαμία με το τελευταίο φως της ημέρας και μετά να δραπετεύουμε στην εθνική για τα τελευταία χιλιόμετρα της επιστροφής. Έχοντας φτάσει στις μηχανές συζητάμε με το Βασίλη το σχέδιο πλεύσης της επιστροφής, και αρέσκετε στην ιδέα να αποφύγει τον κάμπο και να παρακάμψει μαζί μας από το βορειοανατολικό πέρασμα. Όσο συζητάμε το σενάριο με το Βασίλη ο Αλομπαριανος έχει αναστρέψει το καταδρομικό προς τον νότο και έχει μετακινηθεί στην άλλη άκρη της αλάνας συζητώντας με κάποια άτομα. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και ο Βασίλης υποδεικνύει πορεία προς το βορά, όχι του λέω από εκεί, ο Αλομπαριανος έχει προσανατολίσει το καταδρομικό προς την αντίθετη κατεύθυνση, νότια πρέπει να πάμε. Όχι όχι από εδώ πρέπει, ανταπαντά. Καλά πάω να τον ενημερώσω να αναστρέψει βόρεια. Και ξεκινώ να περάσω στην απέναντι πλευρά της αλάνας που έχει πιάσει κουβέντα ο Αλομπαριανος ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιποι ξεκινάμε βόρεια για τους βράχους. Και αρχίζει πάλι η στιχομυθία από την αρχή, Στρίψε Μήτσο από εκεί πρέπει να πάμε, Όχι από εδώ είναι ο δρόμος, Ο Βασίλης θα έρθει μαζί μας και είπε ο δρόμος πάει από εκεί. Λάθος κατάλαβες από εδώ πάει ο δρόμος, ο Βασίλης δεν θα έρθει μαζί μας πάει από εκεί για φωτογραφίες. Κολλάω προς στιγμή προσπαθώ να επεξεργαστώ τα δεδομένα αλλά δυσκολεύομαι Εν τω μεταξύ η αλάνα έχει αδειάσει από μηχανές και έχουμε απομείνει τα 2 capo και το KTM. Δεν ξέρω που να πάω να ζητήσω διευκρινήσεις και μας πιέζει και η ώρα οπότε αναγκαστικά ξεκινάμε άμεσα συμφώνα με τις υποδείξεις του Αλομπαριανου. Και τελικός ορθά πράξαμε και δεν χρονοτριβήσαμε περισσότερο γιατί ο ήλιος άγγιξε τις δυτικές βουνοκορφές όταν φτάναμε στο νέο μοναστήρι ενώ με το τελευταίο φως της ημέρας είχαμε περάσει το Δομοκό και το σκοτάδι μας βρήκε στις τελευταίες ανηφορικές στροφές πριν αρχίσουν οι κατηφορικές για Λαμία. Χάρηκα που συναντηθήκαμε βορειόπαιδα αν και η διαρρύθμιση του καφέ δεν επέτρεπε σε όλους να έχουν οπτική και προφορική πρόσβαση με όλους. Να είμαστε καλά να μπορούμε να δραπετεύουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας 999,4 χιλιόμετρα έγραψε το καταδρομικό σήμερα μέχρι την επιστροφή στη βάση του. Εγω νομιζα θα παμε ολοι για φωτο και μετα θα συνεχιζαμε μαζι απο εκει που πηγατε!Τελικα σε καλο μου βγηκε γιατι οι βορειοι ξερουν να τρωνε οχι αστεια! Πως φτάνει το σκ@τό στην κάλτσα? δείτε μετά το 2:35. Σε παρομοιο περιστατικο πριν χρονια δεν προλαβα καν να πατησω φρενο...βαλτο στο 25.05! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 ω! ρε κι@ρ@τα Βασίλη με κατατρόμαξες, τι ήταν αυτό? Ύαινα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 ω! ρε κι@ρ@τα Βασίλη με κατατρόμαξες, τι ήταν αυτό? Ύαινα? Μεγαλο σκυλι ηταν νομιζω εκεινη την ωρα δε μπορεσα να καταλαβω,απο το βιντεο αυτο μου φαινεται αν το σταματησεις!Μιλαμε κατευθειαν καταπανω μου οχι αστεια!Τασεις αυτοκτονιας!για αυτο αποφευγω τη νυχτα στα επαρχιακα επειδη καμποσες φορες εχω αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 ωραια η βολτα χθες! χαρηκα που σας γνωρισα ολους. με το καλο και στην επομενη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 ενα βιντεακι της πολυ ομορφης διαδρομης μεσα στα Μετεωρα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Τί κάνει εκεί αυτή με τα ΑΜΑΝΙΚΟ και το ΣΟΡΤΣΑΚΙ ρε σεις? Σουηδέζα είναι και ζεστάθηκε τόσο? Έβγαλε τόση ζέστη εκεί πάνω στα βουνά και στα λαγκάδια? Μότο αγαπούλη είχε αρκετή ζέστη αλλά δεν ξεγυμνώθηκαν για αυτό, απλά είδαν τόσα όμορφα αγόρια με όμορφες μηχανές και είπαν να μας την πέσουν, βέβαια με το που της είδαμε να τρώνε φρυγανιές με βούτυρο και όχι κανένα πιτόγυρο φύγαμε βολίδα τουλάχιστον όσοι είχαμε Honda. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Μότο αγαπούλη είχε αρκετή ζέστη αλλά δεν ξεγυμνώθηκαν για αυτό, απλά είδαν τόσα όμορφα αγόρια με όμορφες μηχανές και είπαν να μας την πέσουν, βέβαια με το που της είδαμε να τρώνε φρυγανιές με βούτυρο και όχι κανένα πιτόγυρο φύγαμε βολίδα τουλάχιστον όσοι είχαμε Honda.Καλα εμεις με την πεινα που ειχαμε και γυμνες να ηταν παλι στην ταβερνα θα καταληγαμε! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες