Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Σκέφτηκα θα ήταν καλή ιδέα να είχαμε ένα θέμα αποκλειστικά για τα PC μας, τι έχουμε, τι καινούριο αγοράσαμε, απορίες κλπ και να μην τα έχουμε διάσπαρτα στα "Κοιτάξτε τι αγόρασα" και "Σήμερα είχα κέφια"!Οπότε ξεκινάω με το δικό μου.Ιανουάριο του 2013, ένα δίμηνο μετά που έπιασα τη πρώτη κανονική δουλεία, τα μάζεψα όλα και έφτιαξα επιτέλους το πρώτο μου PC αποκλειστικά για gaming με τα εξής χαρακτηριστικά:Asus P8Z77-V LGA1155Intel i5 3570KCorsair Vengeance 8GB (2x4GB) 1600MHz CL8Asus Radeon HD 7770 1GD5-V2 WD Blue 1TBCorsair GS 700Thermaltake Overseer RX-IΌλο μαζί μου κόστισε κάπου στα 900 ευρώ. Ακολουθούν φωτό! Μετά αποφάσισα ότι θέλω να βάλω και LEDακια μέσα! Αλλά μετά από δύο μέρες μου ήρθε ότι το μαύρο είναι πολύ κλασσικό και ότι θέλω να το βάψω, τι άλλο παρά μπλε! Οπότε βρήκα ένα μπλε μεταλλικό σπρέι και ιδού το αποτέλεσμα: Δυστυχώς οι φωτό αδικούν το χρώμα. Σε έντονο φως δείχνει πιο γαλάζιο. Σε λιγότερο δείχνει σκούρο μπλε! Ίσως το απόγευμα να ανεβάσω νεότερες Το επόμενο πράγμα που θέλω να του βάλω είναι έναν SSD (850 της Samsung) και ίσως καινούρια κάρτα γραφικών. Αν και με αυτή παίζει αρκετά καλά (Battlefield 4 mid-high, Mad Max Ultra) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 να κι εγώ από όταν έκανα μια αναβάθμιση τον περασμένο ΙούλιοGIGABYTE Z68X-UD3H-B3i5 2500KEVGA GTX 760κλασσικά vengeance 8GBδίσκοι ότι να ναι αποθήκη και 2 ssd 830 κρυμμένοιμεγάλος έρωτας αυτό το κουτί, corsair c90 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) το πισάκι μου το πήρα τέλη Γενάρη του 2015 καθώς ξεμείναμε.το bugdet ήταν περιορισμένο όμως και βγήκαμε και εκτός.Πάμε λοιπόν:1)Μobo GIGABYTE GA-Z97P-D3 RETAIL2)Gpu VGA SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST3)Cpu Intel Core i5-4460 3.2ghz 4)Ram G.SKILL F3-2400C10D-8GTX 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-19200 2400MHZ TRIDENTX DUAL CHANNEL KIT επί 2 δλδ 16gb από σήμερα πλέον.5)Hdd WD Blue 1tb & SSD Kingstone V300 120gb6)PSU XFX PRO SERIES 650W7)CASE ZALMAN Z3 PLUS BLACK Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Η Sapphire πως σου έχει βγει; Εγώ είχα πάρει μια και μου κράσαρε στα DX11 και την έστειλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Χμμμ, για να δούμε:Gigabyte Z87-HD3Intel Core i5 4670 (Όχι ο K δεν είχα σκοπό να κάνω o/c...)Gigabyte Windforce OC GTX770 2GB GDDR5Samsung Evo SSD 128GB (90% για τα Windows)Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz RAMSeagate 300GB HDD (lol, 10ετίας, θέλει αλλαγή.)Corsair RM 650W 80+ GoldΑυτά θυμάμαι, δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι...Από περιφερειακά:Samsung 24'' TV-MonitorMicrosoft Wireless KeyboardRazer Deathadder 2013Razer Goliathus Control mousepadLogitech G430 HeadsetLogitech Z506 5.1 Surround Speakers.Στην επόμενη αναβάθμιση θα μπει 1ΤΒ HDD και θα βγει ο παλιός καθώς και 8GB ακόμα RAM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η Sapphire πως σου έχει βγει; Εγώ είχα πάρει μια και μου κράσαρε στα DX11 και την έστειλα...σκύλος μαύρος.Σε πολλά παιχνίδια αποδίδει καλύτερα από ότι περίμενα.εσύ ο απάνω μη κλέβεις,περιφερειακά δε γράψαμε εμείς. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) σκύλος μαύρος.Σε πολλά παιχνίδια αποδίδει καλύτερα από ότι περίμενα.Χμ καλή φάση!Άλλη μια καλύτερη με το χρώμα!Έχει τσεκάρει κανείς το Thermaltake Core P5;http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002732Το ψήνω για το επόμενο build Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 γιατί πιστεύω πως ένας σιδερά καμένος θα μπορούσε να το φτιάξει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Άνετα, με σωστα εργαλεία και λίγο μελέτη θα μπορεί να γίνει και καλύτερο! και πιο fun να το φτιάξει κάποιος μόνος του!Κάποια στιγμή θα βάλω ένα how to για αυτοσχέδια βάση laptop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 θα το έψηνα αν το κόστος ήταν μικρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ωραιο thread. Περυσι καλοκαιρι εκανα αναβαθμιση απο το "χαλια" (για τα δεδομενα μου)Asus P5P43TD-PROIntel Core 2 Quad Q6600 (Akasa Venom Pico 92mm cooler)Corsair Vengeance 4x2gb Quad Channel (ειχα σκοπο να παρω τον i7 920 που υποστηριζε 3καναλες μνημες και να μεινω με 6 γιγα)Asus GT640 2gbWD Caviar Blue 500gb Sata2Asus Xonar DGΜουφο-τροφοδοτικοΜουφο-κουτι Σε κατι πιο μοντερνο:Aerocool X-WarriorGigabyte B85-HD3Intel Core i5 4690k (OC 4.5Ghz) (Coolermaster Hyper 212 Evo με 2 Noctua NF-F12 ανεμιστηρες)Asus Strix GTX750 Ti 2gbΙδιο σκληρο για αρχεια + WD Blue Sata3 1tb παλι για αρχεια + WD Velociraptor 160gb Sata2 για τα Windows)Ιδια RAMΙδια καρτα ηχουΙδιο τροφοδοτικο Προσεχως ειναι μια Z97 μητρικη , ενα Be Quiet! Dark Power Pro 10 ή 11 550W ή 650W και ενα κουτι που να μην τριζουν τα παντα του. Εικονες αργοτερα το βραδυ που θα εχω τελειωσει με το εβδομαδιαιο καθαρισμα σκονης. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Ορίστε και το δικό μου με το τερατάκι μου Intel i7 2600k 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Νίκο βάλε κάνα σκληρό ρε συ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Gtx 480. Πολυ σκληρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Για 460 μου κανει εμενα. Να και το δικο μου. Η θεση για τους κληρους ηταν τοσο σφιχτη που οταν εβαζες σκληρο πανω αμεσως συντονιζε και εκανε σαν ψυγειο. Τους κρεμασα και εγω απο λαστιχα και ησυχασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Η 460 είναι, ο μόνο λόγος που την κραταω είναι ότι δεν κολαει πουθενά μέχρι τώρα συν ότι όταν την πείρα ήταν πανάκριβη λόγο του bus που έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οκ ρε παιδια καποιοι απο εμας ημαστε λιγο στραβοι τι να κανουμε τωρα Λατρευω τις παλιες nvidia που τραβαγαν ολο το ρευμα του κοσμου και εχωναν γκαζια ανελεητα.8800 series, gtx 260, gtx 480, 580 κτλπ. Ειχαν χαρακτηρα πως να το κανουμε.Μου θυμιζουν λιγο το ktm μου. Δεινοσαυροι αλλα με ψυχη Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Επιτελους μπορουμε οι nerds να μιλαμε για τα pcs μας! Εγω δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα αλλαASUS Maximus VII RangerIntel i5 4690KCorsair vengeance 8gb (4*2)Samsung SSD250GB+ 1TΒ ΔισκοCorsair RM650Corsair C70 BlackGigabyte G1 GTX970Corsair H80i ή Kraken x31 ή Custom loopAsus MG279Q MonitorΑυταααα.....εξωτερικα θα ειναι περιπου ετσι, αλλα μαυρο-κιτρινο θεμα και radioactive graphics απο εξω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Ωωω υπεργαμάτο. Θέλω και γω σουσουδου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 νάτος κι άλλος με την κουτάραc70 master race 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismath 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 μια απορία απο εμενα στο καινουριο θέμα,θέλω να αναβαθμισω την ραμ μου, εχω 2χ2gb και θέλω να βαλω άλλα 4. Να προσεξω κατι σχετικα με τα Mhz, να ειναι ίδια ή δεν πειράζει αν ειναι περισσοτερα; Πρέπει να βάλω ιδια μαρκα με τις προηγουμενες; (το ακουσα καπου κ αυτο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το σωστο ειναι να βαλεις ακριβως τις ιδιες. Αν ειναι αλλη μαρκα η αλλη ταχυτητα "δεν πειραζει". Συνηθως συγρονιζονται οι μνημες στην ταχυτητα της ποιο αργης. Μαρκες καλο ειναι να μην ειναι οτι ναναι γιατι η η καθε μαρκα μπορει να εχει διαφορετικους χρονισμους τροπο διαχειρησης της μνημης και να μην δουλευουν μεταξυ τους. Ξαναλεω , συνηθως δεν εχουν θεμα αλλα μπορει να μην σου παιξουν αν δεν αρεσουν και στην μητρικη (συχνοτερο στα παλια μηχανηματα). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismath 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 οκ ευχαριστω! παντως κατι αλλο που με προβληματισε ειναι οτι ενω οι μνημες μου ειναι 1333Mhz εγω ειδα αυτο upload a gif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν βλεπω κατι περιεργο. Το DRAM frequency που ειναι 666 σε προβληματιζει? Εχει να κανει με το οτι οι μνημες ειναι DDR3 και οχι DDR2 αλλα και εγω δεν το εχω ψαξει παραπανω. Διαβασε εδω http://www.tomshardware.co.uk/forum/314344-30-1333-showing Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismath 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Δεν βλεπω κατι περιεργο. Το DRAM frequency που ειναι 666 σε προβληματιζει? Εχει να κανει με το οτι οι μνημες ειναι DDR3 και οχι DDR2 αλλα και εγω δεν το εχω ψαξει παραπανω. Διαβασε εδω http://www.tomshardware.co.uk/forum/314344-30-1333-showingαααα μαλιστα, αυτό ακριβως. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες