Jump to content

chrismath

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

2 Neutral

Σχετικά με το μέλος chrismath

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    Πάτρα

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Kawasaki
  • myBike: Μοντέλο
    Versys
  1. Συμφαίρει πολυ απο revolut, έχει 0 προμηθεια. Το μονο μειον ειναι οτι τη φορτωνεις με τραπεζικο εμβασμα (χρεωση 1€ στην εθνικη για οποιοδήποτε ποσό) το οποίο κάνει 2-3 μέρες να φανεί στη κάρτα
  2. φιλε μου κ εγω Πατρα ειμαι και το τελευταιο διμηνο που εχω κανει αρκετες αγορες δεν ειχα κανενα θεμα. πληρωνω με paypal παντα το οποιο τελευταια το φορτωνω με revolut (αν εχει καποια σημασια, που δε νομιζω)
  3. εγω να σου στειλω αλλα γιατι να περιμενεις αλλες 20 μερες; προχωρα αφοβα σε αγορα οπως εγω και πολλοι αλλοι.
  4. καλημέρα φιλε μου, μολις προχτες παραγγειλα το ιδιο κινητο απο το ιδιο καταστημα! Κι εμενα πρωτη μου αγορα απο κινεζοσαιτ ειναι, αλλα δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας. Να σε διορθωσω μονο, δεν υπαρχει εκδοση 64GB του συγκεκριμενου, μονο 16 και 32. Εγω παντως τσιμπησα το 16ρι το οποιο προοριζεται για Κινα μονο και εχει 130 αντι 155 του ευρωπαικου. Εμαθα οτι με αλλαγη ρομ μολις μου ερθει θα ειναι ακριβως ιδιο με το ευρωπαικο οποτε εσωσα 25ευρω. Παντως στο xiaomi-miui.gr θα βρεις πααααρα πολλες πληροφοριες. Συμφωνω και με τον Dant3 για το θεμα warehouse.
  5. chrismath

    The PC Talk!

    αααα μαλιστα, αυτό ακριβως. Ευχαριστώ πολύ
  6. chrismath

    The PC Talk!

    οκ ευχαριστω! παντως κατι αλλο που με προβληματισε ειναι οτι ενω οι μνημες μου ειναι 1333Mhz εγω ειδα αυτο upload a gif
  7. chrismath

    The PC Talk!

    μια απορία απο εμενα στο καινουριο θέμα, θέλω να αναβαθμισω την ραμ μου, εχω 2χ2gb και θέλω να βαλω άλλα 4. Να προσεξω κατι σχετικα με τα Mhz, να ειναι ίδια ή δεν πειράζει αν ειναι περισσοτερα; Πρέπει να βάλω ιδια μαρκα με τις προηγουμενες; (το ακουσα καπου κ αυτο)
  8. chrismath

    Ασφαλεια μηχανης

    Καμιά τρίμηνη προσφέρει κάποια εταιρεία;
  9. Κρίμα για το παιδί και την μητέρα του, συλλυπητήρια σε οσους τον γνωρίζατε.
  10. Καλησπέρα, να ρωτήσω εδώ μια απορία φορολογικής φύσεως; Το '14 αγόρασα μοτοσυκλέτα από ιδιώτη μέσω ενός εμπόρου. Είμαι υποχρωμένος να τη βάλω στη φορολογική μου; Χρειάζομαι απόδειξη από τον προηγούμενο κάτοχο; Το μόνο που έχω είναι μια απόδειξη αγοράς από τον έμπορο όπου αναγράφει στο κάτω μέρος "ιδιοκτησίας.....(προηγούμενου κατόχου)"
  11. Περαστικά και μακρυα απο όλους μας ξανα τετοια σκηνικα.
  12. 3 λεπτα πριν ανοιξω το mybike σιχτιριζα για το ιδιο θεμα, φρεσκοπλυμενη μηχανη με λασπωμενες πατημασιες γατας στη σελα ευχαριστουμε για τις συμβουλές, θα εφαρμοσω κατι.
  13. chrismath

    F*ck yeah!

    Μεγιές το Versys φιλε είμαι κ εγω ενα χρόνο ευτυχης κάτοχος. Κ έμαθα στο θεμα σας οτι υπαρχει και ελληνικό γκρουπ, σούπερ!
  14. άρα δεν είναι κάτι που παίρνει διόρθωση; αναρωτήθηκα γιατί θυμάμαι ένα shineray (απομίμηση του supra) που τα φώτα του ήταν τζιτζι ακόμα και με σβηστή μηχανή
  15. Άρα καπου παιζει βραχυκύκλωμα; και ελεγχω με πολυμετρο; αν θες δωσε μου ενα λινκ, κατι με οδηγιες στο πως να κανω τετοιου ειδους ελεγχο, μη σας πρηζω κ εσας με την ασχετιλα μου
×
×
  • Create New...