Jump to content
malama biu

Α2 και μηχανη

Recommended Posts

Παιδια γεια σας  . Θελω να με βοηθησετε σε μια δυσκολη αποφαση. Εβγαλα διπλωμα Α2 μεχρι 600cc kai 35kw . Σκεφτομουν er-6n αλλα εχω τν περιορισμο της ασφαλειας. Εχω οδηγησει πολλες μηχανες και εχω ενα  glx (  Αθανατα) και ενα choper 250 suzuki.   Ψαχνω μια μηχανη που να πηγαινει μεσα στν πολη αλλα και ταξιδια οποτε αποκλειοντε τα motard και τα on/off  γιατι ειναι και ψηλα. Καποια βοηθεια? Μονη μου δεν βγαζω ακρη με τ kw...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φτανει ρε παιδια φτανει ειλικρινα...εχουν γραφτει χιλιαδες σελιδες ψαξε πρωτα

\α και καλως ηρθες

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thnx  και σορρυ   εχω ψαξει αλλα δεν καταλαβαινω τ kw . Κατι τελευταιο. Καποιος μου ειπε οτι μπορω να παρω στν αντιπροσωπεια που με ενδιαφερει και να ρωτησω ποια μοντελα μπορω ν οδηγησω με τ διπλωμα που εχω. Ισχυει η θα μου τ κλεισουν? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το Α2 οδηγείς μέχρι 35kW (=47 άλογα) και με μέγιστη αναλογία ισχύος προς βάρος 0.2kw/kg. Για το άλλο που ρωτάς είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις!

Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο φόρμουμ. Welcome

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα για ninja 250, cbr 250, ybr 250, cbf 250. το διπλωμα σε καλυπτει για ολα αυτα. μηχανακι 600cc αστο για αργοτερα.:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το Α2 οδηγείς μέχρι 35kW (=47 άλογα) και με μέγιστη αναλογία ισχύος προς βάρος 0.2kw/kg. Για το άλλο που ρωτάς είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις!

Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο φόρμουμ. Welcome

αυτο με την αναλογια πρεπει να το καταλάβουν καποιοι.... ακουω συνεχεια να λενε ''ελα μωρε ποιος μπατσος τωρα θα κατσει σε ελεγχο να δει ποσα κιλα ειναι η μηχανη σου αδεια και να κατσει να κανει πραξεις να βρει την αναλογια... μονο τα κυβικα κοιτανε'' και ερχωμαι να σας πω εγω ΠΑΠΑΡΙΑ. 

δεν ειναι το θεμα ο ελενχος και ο αστυνομος.... ναι εκει οντοος μπορει , βασικα κατα πασα δεν θα εχεται προβλημα γιατι οντος δεν το κοιτανε τοσο οι περισωτεροι εκτως απο μεμονομενες περιπτωσεις 

το θεμα ειναι σε ατυχοιμα .... και ιδικα σε ατοιχημα με νεκρο. εκει οι ασφαλιστηκες και οι δικιγοροι..... ψαχνουν μεχρι και τι αφρο ξουρισματος χρησιμοποιουσε ο προπαπους σας προκοιμενου να σας βγαλου οφ και να μποητε μεσα η να πληρωσεται ....

αρα προσοχη με αυτα το κακο δεν αργει αν γινει κα ιοταν γινει το μετανιωνουμε φρικτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παααμε παλι.

" Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg). "

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παααμε παλι.

" Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg). "

Με οδηγό όντως; Αρα εγώ που είμαι σχεδόν 100 κιλά παίρνω και δούκα 390; Γαμάουα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξερω αν εχει σημασια το βαρος του καθε οδηγου, ή παιρνεται ως στανταρ το "75 κιλα" που εχει αναφερθει πολλες φορες.

Ολα αυτα ΑΝ υποθεσουμε οτι θα ασχοληθει ποτε κανεις, εστω και ασφαλιστικη.

Ειπαμε ναι για το δουκα 390 και σε αλλο θεμα. Μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπαμε ναι για το δουκα 390 και σε αλλο θεμα. Μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες.

Δεν το θυμάμαι, γι αυτό ρώτησα. Μη κόψει κεφάλι:giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα κοψει κεφαλι, απλα θα σταματησει απανταει και αφησει σε μοιρα και παραπληροφορηση :_hi:

Google search mybike - mybike.gr και το αναλογο θεμα/λεξεις και βρισκουμε απαντησεις στα παντα σχετικα με το α2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα κοψει κεφαλι, απλα θα σταματησει απανταει και αφησει σε μοιρα και παραπληροφορηση :_hi:

Google search mybike - mybike.gr και το αναλογο θεμα/λεξεις και βρισκουμε απαντησεις στα παντα σχετικα με το α2.

Πάνω στη συζήτηση το είπα, πιο πολυ διαπίστωση ήταν παρά ερώτηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.. οσοι μου ειπατε για 125 η 250 , σορρυ αλλα νιωθω οτι τ μηχανακια σε κοροιδευουν μες στ ματια ,/μινιατουρες των 600/ και εχω ηδη ενα marauder250 :P / οχι οτι εχω καποιο προβλημα μαζι τους απλα αυτο. Κατεληξα η σε cbf500 h z300 , η μαλακια μονο οτι z300 παιζει μονο καινουργιο και ανεβαινει πολυ το budget. να στε καλα παιδια . μολις καταληξω και εντελως θα ανεβαισω φοτο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζ300 ειναι πολυ ανωτερο απο τα 250αρια δηλαδη?
Αλλη κατηγορια τελειως? :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζ300 ειναι πολυ ανωτερο απο τα 250αρια δηλαδη? :crazy:

Εμ δεν είναι...? Ενα GLX πάνω είναι... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζ300 ειναι πολυ ανωτερο απο τα 250αρια δηλαδη?
Αλλη κατηγορια τελειως? :crazy:

πιστευω οτι και τα 10-20χλμ παραπανω κανουν τη διαφορα. ασ πουμε τ chopperaki παει μεχρι 130-140 με τ ζορι. to z παει μεχρι  170-180 και το cbf μεχρι 220. η αληθεια ειναι αν παρω z , που πιο πολυ για το cbf με κοβω ,δεν με πολυνοιαζει αν θα ειναι το 250 η το 300/ και τα 2 εισαγωγικα μηχανακια για την κατογορια τους ειναι

Εμ δεν είναι...? Ενα GLX πάνω είναι... :crazy:

φιλε μου το glx ομως ειναι σκυλι απο το λιγα. εχει παει κορινθο δικαβαλό :winking: και οχι μονο.. και δεν βγαλε κ προβλημα . 

Τροποποιήθηκε από τον malama biu
..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα δε μπορεις να λες οτι τα 125 και τα 250 ειναι μινιατουρες κτλπ. και μετα να παρουσιαζεις το 300αρι ως σοβαρη επιλογη.

Επισης η τελικη δε λεεϊ τιποτα. Και το ninja 250 180αριζει απ' οτι θυμαμαι, αλλα ειναι 250..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι διαβασα για ενα xtx...για κανενα λογο μην παρεις xtx,thank me later...το ποσο καιει αυτο το μπου...ελο δεν λεγεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο. το κοιταξα λιγο καλυτερα αυτο με τις τελικες. κοιτα δεν με πολυνοιαζει η τελικη απλα θελω να μπορω να κανω και κανα ταξιδακι ανετα . αλλα οταν τ βαλεις διπλα διπλα πχ το z250 me to z750 δεν ειναι σαν μινιατουρα του ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι και αυτο το ιδιο ειναι 

μινιατουρα

z250/z300 ιδιο πραγμα. οποτε λεω να παρω το cbf500 :yes:

Τροποποιήθηκε από τον malama biu

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα