malama biu 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Παιδια γεια σας . Θελω να με βοηθησετε σε μια δυσκολη αποφαση. Εβγαλα διπλωμα Α2 μεχρι 600cc kai 35kw . Σκεφτομουν er-6n αλλα εχω τν περιορισμο της ασφαλειας. Εχω οδηγησει πολλες μηχανες και εχω ενα glx ( Αθανατα) και ενα choper 250 suzuki. Ψαχνω μια μηχανη που να πηγαινει μεσα στν πολη αλλα και ταξιδια οποτε αποκλειοντε τα motard και τα on/off γιατι ειναι και ψηλα. Καποια βοηθεια? Μονη μου δεν βγαζω ακρη με τ kw... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) φτανει ρε παιδια φτανει ειλικρινα...εχουν γραφτει χιλιαδες σελιδες ψαξε πρωτα\α και καλως ηρθες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2015 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malama biu 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Thnx και σορρυ εχω ψαξει αλλα δεν καταλαβαινω τ kw . Κατι τελευταιο. Καποιος μου ειπε οτι μπορω να παρω στν αντιπροσωπεια που με ενδιαφερει και να ρωτησω ποια μοντελα μπορω ν οδηγησω με τ διπλωμα που εχω. Ισχυει η θα μου τ κλεισουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με το Α2 οδηγείς μέχρι 35kW (=47 άλογα) και με μέγιστη αναλογία ισχύος προς βάρος 0.2kw/kg. Για το άλλο που ρωτάς είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις!Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο φόρμουμ. Welcome Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2015 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 κοιτα για ninja 250, cbr 250, ybr 250, cbf 250. το διπλωμα σε καλυπτει για ολα αυτα. μηχανακι 600cc αστο για αργοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Χοντρικα να κοιτας οτι εχει μεχρι 48 αλογα. Ολα τα αλλα δεν καλυπτονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Φιλε μ παρε το χτχ να βγαλεις γουστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Με το Α2 οδηγείς μέχρι 35kW (=47 άλογα) και με μέγιστη αναλογία ισχύος προς βάρος 0.2kw/kg. Για το άλλο που ρωτάς είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις!Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο φόρμουμ. Welcomeαυτο με την αναλογια πρεπει να το καταλάβουν καποιοι.... ακουω συνεχεια να λενε ''ελα μωρε ποιος μπατσος τωρα θα κατσει σε ελεγχο να δει ποσα κιλα ειναι η μηχανη σου αδεια και να κατσει να κανει πραξεις να βρει την αναλογια... μονο τα κυβικα κοιτανε'' και ερχωμαι να σας πω εγω ΠΑΠΑΡΙΑ. δεν ειναι το θεμα ο ελενχος και ο αστυνομος.... ναι εκει οντοος μπορει , βασικα κατα πασα δεν θα εχεται προβλημα γιατι οντος δεν το κοιτανε τοσο οι περισωτεροι εκτως απο μεμονομενες περιπτωσεις το θεμα ειναι σε ατυχοιμα .... και ιδικα σε ατοιχημα με νεκρο. εκει οι ασφαλιστηκες και οι δικιγοροι..... ψαχνουν μεχρι και τι αφρο ξουρισματος χρησιμοποιουσε ο προπαπους σας προκοιμενου να σας βγαλου οφ και να μποητε μεσα η να πληρωσεται ....αρα προσοχη με αυτα το κακο δεν αργει αν γινει κα ιοταν γινει το μετανιωνουμε φρικτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Παααμε παλι." Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg). " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Παααμε παλι." Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg). "Με οδηγό όντως; Αρα εγώ που είμαι σχεδόν 100 κιλά παίρνω και δούκα 390; Γαμάουα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Δε ξερω αν εχει σημασια το βαρος του καθε οδηγου, ή παιρνεται ως στανταρ το "75 κιλα" που εχει αναφερθει πολλες φορες.Ολα αυτα ΑΝ υποθεσουμε οτι θα ασχοληθει ποτε κανεις, εστω και ασφαλιστικη.Ειπαμε ναι για το δουκα 390 και σε αλλο θεμα. Μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Ειπαμε ναι για το δουκα 390 και σε αλλο θεμα. Μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες.Δεν το θυμάμαι, γι αυτό ρώτησα. Μη κόψει κεφάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Δε θα κοψει κεφαλι, απλα θα σταματησει απανταει και αφησει σε μοιρα και παραπληροφορηση Google search mybike - mybike.gr και το αναλογο θεμα/λεξεις και βρισκουμε απαντησεις στα παντα σχετικα με το α2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Μη βρίζεις, δε ειναι σωστό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Δε θα κοψει κεφαλι, απλα θα σταματησει απανταει και αφησει σε μοιρα και παραπληροφορηση Google search mybike - mybike.gr και το αναλογο θεμα/λεξεις και βρισκουμε απαντησεις στα παντα σχετικα με το α2.Πάνω στη συζήτηση το είπα, πιο πολυ διαπίστωση ήταν παρά ερώτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malama biu 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.. οσοι μου ειπατε για 125 η 250 , σορρυ αλλα νιωθω οτι τ μηχανακια σε κοροιδευουν μες στ ματια ,/μινιατουρες των 600/ και εχω ηδη ενα marauder250 :P / οχι οτι εχω καποιο προβλημα μαζι τους απλα αυτο. Κατεληξα η σε cbf500 h z300 , η μαλακια μονο οτι z300 παιζει μονο καινουργιο και ανεβαινει πολυ το budget. να στε καλα παιδια . μολις καταληξω και εντελως θα ανεβαισω φοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το ζ300 ειναι πολυ ανωτερο απο τα 250αρια δηλαδη?Αλλη κατηγορια τελειως? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Το ζ300 ειναι πολυ ανωτερο απο τα 250αρια δηλαδη? Εμ δεν είναι...? Ενα GLX πάνω είναι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malama biu 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το ζ300 ειναι πολυ ανωτερο απο τα 250αρια δηλαδη?Αλλη κατηγορια τελειως? πιστευω οτι και τα 10-20χλμ παραπανω κανουν τη διαφορα. ασ πουμε τ chopperaki παει μεχρι 130-140 με τ ζορι. to z παει μεχρι 170-180 και το cbf μεχρι 220. η αληθεια ειναι αν παρω z , που πιο πολυ για το cbf με κοβω ,δεν με πολυνοιαζει αν θα ειναι το 250 η το 300/ και τα 2 εισαγωγικα μηχανακια για την κατογορια τους ειναι Εμ δεν είναι...? Ενα GLX πάνω είναι... φιλε μου το glx ομως ειναι σκυλι απο το λιγα. εχει παει κορινθο δικαβαλό και οχι μονο.. και δεν βγαλε κ προβλημα . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον malama biu .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ναι αλλα δε μπορεις να λες οτι τα 125 και τα 250 ειναι μινιατουρες κτλπ. και μετα να παρουσιαζεις το 300αρι ως σοβαρη επιλογη.Επισης η τελικη δε λεεϊ τιποτα. Και το ninja 250 180αριζει απ' οτι θυμαμαι, αλλα ειναι 250.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 κατι διαβασα για ενα xtx...για κανενα λογο μην παρεις xtx,thank me later...το ποσο καιει αυτο το μπου...ελο δεν λεγεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malama biu 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 εχεις δικιο. το κοιταξα λιγο καλυτερα αυτο με τις τελικες. κοιτα δεν με πολυνοιαζει η τελικη απλα θελω να μπορω να κανω και κανα ταξιδακι ανετα . αλλα οταν τ βαλεις διπλα διπλα πχ το z250 me to z750 δεν ειναι σαν μινιατουρα του ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ενω αν βαλεις το ζ300 διπλα στο 750 ειναι τα ιδια ασπουμε?.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malama biu 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) οχι και αυτο το ιδιο ειναι μινιατουραz250/z300 ιδιο πραγμα. οποτε λεω να παρω το cbf500 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον malama biu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Αναφέρεσαι στο cbf500 με τα 56 βρετανικά άλογα ενώ το Α2 καλύπτει 47; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες