GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 ΟΚ!Nα βάλω κι εγώ μία απο το πως θα θελα να 'ναι το δικό μου(το χρώμα θα το κρατούσα,όλα τα άλλα θέλω...) το ψυγειο με χαλαει που ειναι τεραστιο και ασημενιο πανω απο ολα, και λιγο το μασκακι που ειχα το ιδιο αλλα το κοντυνα.. πανεμορφη παντως Μια χαρα, αν και 4κ και ξερεις τι προβληματα εχουν αυτα :pΡε σεις, πηξαμε στα 4κ... φτανει πια, σιχαθηκα (και καλα) .. σε λιγο θα το πουμε το φορουμ my4kbike.gr ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 το ψυγειο με χαλαει που ειναι τεραστιο και ασημενιο πανω απο ολα, και λιγο το μασκακι που ειχα το ιδιο αλλα το κοντυνα.. πανεμορφη παντως Μια χαρα, αν και 4κ και ξερεις τι προβληματα εχουν αυτα :pΡε σεις, πηξαμε στα 4κ... φτανει πια, σιχαθηκα (και καλα) .. σε λιγο θα το πουμε το φορουμ my4kbike.gr ! με βλεπω να επιστρεφω στα all time classic παλι. για κανα χτ με κοβω τελος οφ τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Μια χαρα, αν και 4κ και ξερεις τι προβληματα εχουν αυτα :p Χαχαχαχαχα...ναί και το δικό μου ψόφιο τέρμα χαμηλά....εξάλλου για πίστα μόνο το πήρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Και εικει που επινα καφέ, παρκαρει μπροστα μου (διπλα στη ζενια) ενα τετοιο... Ακομα και που ηταν η εκδοση με το φαιρινγκ, ηταν κουκλι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Είναι όμορφα τα μαυριδερά λέμε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Είναι όμορφα τα μαυριδερά λέμε.... αλλη χοντρη που αρεσει πολυ, ποσταρισμενη μια σελιδα πιο πριν!! Πρωτοξάδελφη της δικής μου!! <3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 αλλη χοντρη που αρεσει πολυ, ποσταρισμενη μια σελιδα πιο πριν!! Πρωτοξάδελφη της δικής μου!! <3 Και γριά του πατέρα μου! (Αλλά σε ασημί) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Διαβαζα ενα συγκριτικο... Νταξει, δεν ειναι 4κ (γουστα ειναι αυτα) αλλα ρε γμτ, κουκλάρα το διχως αλλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Διαβαζα ενα συγκριτικο... Νταξει, δεν ειναι 4κ (γουστα ειναι αυτα) αλλα ρε γμτ, κουκλάρα το διχως αλλο άστα... τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει και έμενα ένα πράγμα... ΘΕΛΩ DUCATI.... λέτε να δώσω το Κ να πάρω ένα Τερατάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Διαβαζα ενα συγκριτικο... Νταξει, δεν ειναι 4κ (γουστα ειναι αυτα) αλλα ρε γμτ, κουκλάρα το διχως αλλοΩραίο είναι, αλλά σκέψου τώρα αντί για την σκαλωσιά, να είχε ένα αξιοπρεπές πλαίσιο αλουμίνιο, με κάτι μπράτσα ίσα η έκταση με την σκαλωσιά.Δεν θα ήταν πολύ καλύτερο; προχειροδουλειά οι σκαλωσιές, αμάν πια κι αυτοί στην Ducati, πόσο κοστίζουν πια τα μηχανήματα και κάθονται και κολλάνε σωλήνες; 2016 έχουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Ωραίο είναι, αλλά σκέψου τώρα αντί για την σκαλωσιά, να είχε ένα αξιοπρεπές πλαίσιο αλουμίνιο, με κάτι μπράτσα ίσα η έκταση με την σκαλωσιά.Δεν θα ήταν πολύ καλύτερο; προχειροδουλειά οι σκαλωσιές, αμάν πια κι αυτοί στην Ducati, πόσο κοστίζουν πια τα μηχανήματα και κάθονται και κολλάνε σωλήνες; 2016 έχουμε...Nαι ρε συ, ειναι παντελως ασχετοι και παρωχημενοι οι βρωμοιταλιανοι.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Σε περιορισμένη παραγωγή, το χωροδικτύωμα είναι η καλύτερη λύση (ως προς το κόστος στο εργοστάσιο).Να συνυπολογίσουμε πως η duc το χρησιμοποιεί ΚΑΙ για λόγους χαρακτήρα/ αναγνωρισιμότητας. Επιπλέον δε, στην περίπτωση της Η2, επιλέχθηκε χωροδικτύωμα και για χωροταξικούς λόγους (αλλά και για ευκολότερη αποβολή θερμότητας) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ! Σταμάτα πια! Gixxer λέμε... Κράτα λεφτά για το L7... :DΩραίο είναι, αλλά σκέψου τώρα αντί για την σκαλωσιά, να είχε ένα αξιοπρεπές πλαίσιο αλουμίνιο, με κάτι μπράτσα ίσα η έκταση με την σκαλωσιά.Δεν θα ήταν πολύ καλύτερο; προχειροδουλειά οι σκαλωσιές, αμάν πια κι αυτοί στην Ducati, πόσο κοστίζουν πια τα μηχανήματα και κάθονται και κολλάνε σωλήνες; 2016 έχουμε...Ειλικρινά πιστεύω πως με κανονικό πλαίσιο θα έχανε τον χαρακτήρα του, και θα έμοιαζε σαν ένα παλιό Hornet... Μόνο το κόκκινο χρώμα και ο ήχος θα το πρόδιδε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Ωραίο είναι, αλλά σκέψου τώρα αντί για την σκαλωσιά, να είχε ένα αξιοπρεπές πλαίσιο αλουμίνιο, με κάτι μπράτσα ίσα η έκταση με την σκαλωσιά.Ειλικρινά πιστεύω πως με κανονικό πλαίσιο θα έχανε τον χαρακτήρα του, και θα έμοιαζε σαν ένα παλιό Hornet.Nαι, αυτό λέμε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 από τον JK 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Ήταν υποψήφια όλων των προηγούμενων εβδομάδων, είναι της τωρινής και θα είναι και της επόμενης! Πλέον την βλέπω και στον ύπνο μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ! Σταμάτα πια! Gixxer λέμε... Κράτα λεφτά για το L7... :Dτο καινουριο gixxer δε μαρεσει εμφανησιακα. μια αντιγραφη του κ3-4 ειναι το οποιο απεχθανομαιαλλα θα ηθελα πολυ καποιο απο αυτα τα 2, η και τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Ειλικρινά πιστεύω νομίζω-εκτιμώ-υπολογίζω πως με κανονικό πλαίσιο θα έχανε τον χαρακτήρα του, και θα έμοιαζε σαν ένα παλιό Hornet... Μόνο το κόκκινο χρώμα και ο ήχος θα το πρόδιδε...Είχαν τα παλιά Hornet αλουμινένιο πλαίσιο, με μεγάλου πλάτους δοκούς όπως περιγράφω; Πότε έγινε αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Είχαν τα παλιά Hornet αλουμινένιο πλαίσιο, με μεγάλου πλάτους δοκούς όπως περιγράφω; Πότε έγινε αυτό;Εσύ εννοείς κάτι τέτοιο έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) το καινουριο gixxer δε μαρεσει εμφανησιακα. μια αντιγραφη του κ3-4 ειναι το οποιο απεχθανομαιαλλα θα ηθελα πολυ καποιο απο αυτα τα 2, η και τα 2ρε μόνο τα θηριώδη ram-air που έχει σε προδιαθέτουν για το τι πρόκειται να βγάλει αυτό το πράγμα.... και είμαι σίγουρος πως δεν σε βοηθάει το χρώμα... για δες εδώ: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2016 από τον leosake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 ρε μόνο τα θηριώδη ram-air που έχει σε προδιαθέτουν για το τι πρόκειται να βγάλει αυτό το πράγμα.... και είμαι σίγουρος πως δεν σε βοηθάει το χρώμα... για δες εδώ:το οτι θα ειναι πολυβολο δεν αμφιβαλλω καθολου, αλλα το φαναρι και η ουρα κ3-4 ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Το θέλω για δεύτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Καλά νταξει.. Έγραψε η χονδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Καλά νταξει.. Έγραψε η χονδατι εγραψε ρε? δεν παιρνεις ενα σαν του klab? θα σου βγει και πιο φθηνα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες