Jump to content
Phynikas95

χωρις διπλωμα

Recommended Posts

Αισθάνομαι πολύ μ@λ@κας που εχω δίπλωμα...Αφού τα ξέρω τα σήματα και οδηγώ τόσο καιρο τι να κλάσει το δίπλωμα.

Και χωρίς κράνος βεβαίως βεβαίως γιατι που λεφτά για κανα SHOEI...?!?!?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε μην αγχώνεσαι εάν θες πάμε μαζί, ξεκινάω παρασκευή με ένα H2R να πεταχτώ Συρία να πολεμήσω.

Δεν ξέρω πολλά από όπλα αλλά έχω δει και τα 4 Ράμπο. Τέσπα άμα θες σε αφήνω Ξάνθη στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να δω άτομο να οδηγάει σε εθνικό, καμια 900αριά χιλιόμετρα πόσο είναι, χωρίς εμπειρία οδηγική, να πεθάνω ρε, δε θέλω τίποτα άλλο.

Σιγα ρε. Δε νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο.

pDLDJJ6F3NT01.jpg

Και προφανως ο φιλος το εχει παιξει.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μην το κραζετε το παιδι..θα παρει το μηχανακι(η οτι ειναι αυτο τελος παντων) και αφου ξερει τα σηματα θα κανει και την βολτα θα αποκτησει και την εμπηρια..ποιος εχει λεφτα για διπλωματα..και για μεταφορικες..κανεις και την βολτουλα σου..

αμα ειναι γρηγορο μην το σκεφτεσαι δεν σε φτανουν οι κακοι οι μπατσοι που θελουν το κακο σου..και οσων ειναι γυρω σου..

τι αλλο θα δουμε;;

να μας πεις ποτε θα πας..να μην βγουμε καμια βολτα και βρεθουμε στο δρομο σου..

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μην το κραζετε το παιδι..θα παρει το μηχανακι(η οτι ειναι αυτο τελος παντων) και αφου ξερει τα σηματα θα κανει και την βολτα θα αποκτησει και την εμπηρια..ποιος εχει λεφτα για διπλωματα..και για μεταφορικες..κανεις και την βολτουλα σου..

αμα ειναι γρηγορο μην το σκεφτεσαι δεν σε φτανουν οι κακοι οι μπατσοι που θελουν το κακο σου..και οσων ειναι γυρω σου..

τι αλλο θα δουμε;;

να μας πεις ποτε θα πας..να μην βγουμε καμια βολτα και βρεθουμε στο δρομο σου..

Γιατί αν είχε λεφτά για δίπλωμα θες να μου πεις ότι αμέσως θα αποκτούσε και εμπειρία; 

Ξέχνα το. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί αν είχε λεφτά για δίπλωμα θες να μου πεις ότι αμέσως θα αποκτούσε και εμπειρία; 

Ξέχνα το. 

δεν ξερω πως να φανηκαν τα γραπτα μου..ειναι τερμα ειρωνικο το οτι γραφω..και ειμαι τηςβαποψης του οσο ζεις μαθαινεις..οποτε οσο καβαλας και κανεις χιλιομετρα μαθαινεις..το ελληνικο συστημα στο θεμα αδεια οδηγησης ειναι το χειροτερο για μενα..καιβτο εβγαλα το διπλωμα πριν 3 χρονια στην επαρχεια ..οποτε καταλαβαινεις εχω αποψη προσφατη..οταν οηρα διπλωμα δεν ηξερα ουτε ταχυτητα να αλλαζω..ισα ισα για αυτα τα 50 μετρα που σε εξεταζουν..πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλα και παλι αποκτας μια ιδεα και μια οδηγηκη αντιληψη..και ειναι ενα χαρτι που ορεπει να το εχεις υποχρεωτικα για να ασφαληστεις και να οδηγας νομιμα..ο φιλος εφοδων δεν εχει διπλωνα δεν εχει και ασφαλεια..μια στραφη να κατσει θα πληρωνουν και τα δυσεγγονα του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σας ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια και καθοδηγηση . Θα εκανα ενα μεγαλο λαθος απο αφελεια και ανωριμοτητα ! 
Θελω τα φωτα σας ομως. Δε μπορω να βρω πουθενα μεταφορικη που μπορει να μετακινησει αυτοκινητο . Ολοι μου λενε μονο μηχανακια ή καναπεδες και συνθετα. Εχετε κατι στο νου σας; O αντιπροσωπος απο κει που θα αγορασω το αυτοκινητο μου ειπε πως δε ξερει μεταφορικες και πρεπει να βρω εγω αν θελω να το παω απο Θεσ/νικη-Ξανθη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά είναι από θεσνικη για ξανθη;; Τόσο δυσκολο ειναι να οδηγησει συγγενης;;; Επίσης με αυτοκίνητο σε σταματούν πιο εύκολα για έλεγχο. Το θέμα δν είναι η εμπειρία... Στη στραβή θα ζητηθεί διπλωμα κ ασφάλεια, αν δν υπάρχουν, τσιμέντο στα πόδια κ θάλασσα καλύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες κάποιον με δίπλωμα και εμπειρία να το ανεβάσετε μαζί. Η οδήγιση στην εθνική δεν είναι τίποτα δύσκολο, αλλά δεν καλό και για πρωτάρη να οδηγεί σε υψηλές ταχύτητες. Επίσης το όχημα έχει τσεκαριστεί αν είναι οκ (αν ειναι μεταχειρισμένο)? Μην ξεκινήσεις για τέτοιο ταξίδι χωρίς χαρτιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ειναι απλα τα πραγματα.

Ασφαλιζεις το οχημα και κανεις το πακετο με οδικη βοηθεια.

Κανεις με καποιο τροπο το οχημα να μην μπορει να λειτουργησει (βγαζεις διακριτικα την φισα του εγκεφαλου ή οτιδηποτε αλλο που να μη φαινεται)

Ο γερανος της οδικης βοηθειας (με ανταπικροσεις συνεργαζομενων γερανων) παει το οχημα στο μερος που θες. (θα σου παρει 5-6 ωρες παραπανω)

Εφτασες.

Τροποποιήθηκε από τον SP520(Φάνης)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ειναι απλα τα πραγματα.

Ασφαλιζεις το οχημα και κανεις το πακετο με οδικη βοηθεια.

Κανεις με καποιο τροπο το οχημα να μην μπορει να λειτουργησει (βγαζεις διακριτικα την φισα του εγκεφαλου ή οτιδηποτε αλλο που να μη φαινεται)

Ο γερανος της οδικης βοηθειας (με ανταπικροσεις συνεργαζομενων γερανων) παει το οχημα στο μερος που θες. (θα σου παρει 5-6 ωρες παραπανω)

Εφτασες.

Θα του ερθει ο κουκος αηδονι με αυτο τον τροπο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω. Απαξ και εχεις καλυψη οδικης βοηθειας στην ασφαλεια του οχηματος δεν εχεις καμια εξτρα χρεωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω. Απαξ και εχεις καλυψη οδικης βοηθειας στην ασφαλεια του οχηματος δεν εχεις καμια εξτρα χρεωση.

Τουλάχιστον σε εμένα η κάλυψη της Interamerican ήταν για μέσα στα όρια του νομού που παρουσιάστηκε η βλάβη.

Όταν ήθελα να μεταφέρω το αμάξι μετά από τρακάρισμα από Τρίπολη Αθήνα μου είχαν πει ότι θα το πάνε μέχρι τα όρια του Ν. Αρκαδίας, μετά θα έρθει άλλος γερανός για τη Κορινθία κτλ

Και αν θυμάμαι καλά κάθε "αλλαγή" χρεωνόταν εξτρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο ανωδυνο ειναι να μεταφερθει το οχημα ενω το οδηγει καποιος "διπλωματουχος". Βρες εναν συγγενη,κολλητο,μπατζανακη,περιπτερα με ρεπο κατι και κανε την δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον σε εμένα η κάλυψη της Interamerican ήταν για μέσα στα όρια του νομού που παρουσιάστηκε η βλάβη.

Όταν ήθελα να μεταφέρω το αμάξι μετά από τρακάρισμα από Τρίπολη Αθήνα μου είχαν πει ότι θα το πάνε μέχρι τα όρια του Ν. Αρκαδίας, μετά θα έρθει άλλος γερανός για τη Κορινθία κτλ

Και αν θυμάμαι καλά κάθε "αλλαγή" χρεωνόταν εξτρά.

Σε φιλο που εμεινε καπου στη Μανη το αμαξι ηρθε δωρεαν στην Αττικη. Απλα εκανε πανω απο 12 ωρες να ερθει λογω των "αλλαγων" χωρις καμια χρεωση.

Τωρα βεβαια η καθε ασφαλιστκη εχει τα δικα της τερτιπια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

200€(100 σε 10 μερες) + δικαστήριο είσαι ΑΝ σε σταματήσουν και ΑΝ σε γράψουν. 

Μιας και ξερεις καλα τα προστιμα.....γραψε και ποσο ειναι ΑΝ εμπλακει σε ατυχημα και για ποσο καιρο θα τρεχει με δικαστηρια και μετα τα ξαναλεμε ΑΝ αξιζει.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ξερεις καλα τα προστιμα.....γραψε και ποσο ειναι ΑΝ εμπλακει σε ατυχημα και για ποσο καιρο θα τρεχει με δικαστηρια και μετα τα ξαναλεμε ΑΝ αξιζει.

Δεν υπάρχει στάνταρ πρόστιμο αν τρακάρεις, πέραν του διπλώματος.

Μπορεί να τη γλυτώσει χωρίς να δώσει ευρώ, μπορεί και να πληρώσει, μπορεί και να μπλέξει με δικαστήρια.

Δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω αυτό, ούτε είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν μή διανοηθείς να ξεκινήσεις ταξίδι χωρίς ασφάλεια και δίπλωμα. Το να σε σταματήσουν είναι το λιγότερο. Αν εμπλακείς όμως σε κάποιο ατύχημα φταις δε φταις θα τρέχεις για χρόνια (δεν υπερβάλω) και φυσικά θα πληρώνεις δικηγόρους, δικαστήρια κλπ. γιατί δε θα σε καλύπτει καμία ασφάλεια. Δε συζητάω τη περίπτωση κάποιος να τραυματιστεί και να φταίς (τότε τα χρόνια θα γίνουν όλη σου ή ζωή). Οι έμποροι αυτοκινήτων συνήθως ξέρουν τρόπους να στέλνουν ένα αυτοκίνητο εκεί που θές. Η νταλίκα πχ για να το πάει Γερμανία, δε θέλει πάνω απο 300-400 ευρω. Αρα λογικά εντός Ελλάδας θα ειναι πολύ λιγότερα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα του τρένου αν δε κάνω λάθος. Ψάξε λίγο και κάτι θα βρεις. Τέλος στη πορεία πώς θα οδηγείς? Πάλι χωρίς δίπλωμα? Πρόσεξέ το...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λύσεις υπάρχουν, αν θες να είσαι σωστός....
πέρα από την οδήγηση του οχήματος (αν είναι σε κατάσταση για κίνηση)
με νόμιμο τρόπο (με ασφαλισμένο το όχημα και οδηγό με δίπλωμα)
υπάρχουν και οι "οδικές βοήθειες" με πληρωμή, χωρίς συνδρομή...για μια φορά, για μια μετακίνηση....
πχ 

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
 Η TRANSCAR προσφέρει, εκτός των μεταφορών και Οδική Βοήθεια  χωρίς εγγραφή, χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία περεταίρω δέσμευση. 
Μας καλείτε μόνο όταν μας χρειάζεστε!
Αν έχετε κάποιο ατύχημα εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης ή το όχημά σας πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς το οδηγείτε, καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε. 
Οπουδήποτε, στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και οποιαδήποτε ημέρα. Τα τηλέφωνα της εταιρείας λειτουργούν όλο το 24ωρο. 
Καλέστε μας για να σας βοηθήσουμε ταχύτατα, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά. 
Η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και τα τηλέφωνά μας είναι: 2310 574704 και 6944412230 . Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

http://www.transcar.gr/

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να καταλάβω κάτι, γιατί σκέφτεστε πολλοί τον τρόπο της λαμογιάς για τη μεταφορά; Αυτά κάνουμε κ μετά η εμπιστοσύνη πάει περίπατο και προσθέτονται ρήτρες και κανονισμοί... Πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουμε νοοτροπία... Ο λύκος όμως κ αν εγέρασε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σας ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια και καθοδηγηση . Θα εκανα ενα μεγαλο λαθος απο αφελεια και ανωριμοτητα ! 
Θελω τα φωτα σας ομως. Δε μπορω να βρω πουθενα μεταφορικη που μπορει να μετακινησει αυτοκινητο . Ολοι μου λενε μονο μηχανακια ή καναπεδες και συνθετα. Εχετε κατι στο νου σας; O αντιπροσωπος απο κει που θα αγορασω το αυτοκινητο μου ειπε πως δε ξερει μεταφορικες και πρεπει να βρω εγω αν θελω να το παω απο Θεσ/νικη-Ξανθη

πες στον φορτιγατζι οτι ειναι συνθετο και σκασε μυτη με αμαξι να κοψεις αντιδρασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα