ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εφτασε και η δικια μου η ωρα να παρω μηχανη!!!!!!εχοντας το cbr 125 σαν πρωτο μηχανακι και με σχετικα σώας τας φρενας η αρχικη μου ιδεα ηταν να παω σε παλι κατι στυλ πιστας στα 250300 κυβικα,αλλα αυτη ηταν μονο η αρχικη ιδεα καθως επειτα απο σκεψη καταλαβα οτι η χρηση που κανω δεν ειναι καταλληλη για τετοια μηχανακια και δεν εχει νοημα να παω σε ninja 250 cbr 250 κλπ αφενως γιατι κουραζουν παραπανω τον αναβατη αν τα χρησιμοποιει ως επι το πλειστον σαν commuters στο δικαβαλο ""τσινανε"" και σε πτωση πριν πεσει το μηχανακι μετρας πλαστικα,δεν κρυβω οτι εμφανισιακα τα ss ειναι απο τα ωραιαοτερα μηχανακια αλλα πρεπει να ξερεις τι χρειαζεσαι πανω απο ολα.Ισως υποσυνείδητα να ηθελα και κατι παραπανω απο 250 κυβικα γιατι μηχανακι στα κοντα δεν θα ξανααλλαζα και δεν θα ηθελα να το βαρεθω που λενεΟποτε αρχισαν τα (απειρα) pm στον συνηθη υποπτο (ναι ezio εσενα εννοω ) και με τα πολλα στο μυαλο μου η ιδανικη επιλογη εμοιαζε το Aprilia pegaso Αλλα η ριμαδα η απριλια βγαζει 3 εκδοσεις χμμμ εκει μπερδευτηκε λιγο το πραμα αλλα παλι ο ezio εδωσε τις συμβουλες τουδεν ξερω αν εβρισκα καλη αγγελια με factory ομως ισως το σκεφτομουν και αυτο, το trail ειναι πιο off δεν το ηθελα.θα μου πεις ρε μαστορα με ιδιο κινητηρα βγαινουν αλλα 4 μηχανακια να ουμ ελα που εμενα σε αντιθεση με ολο το συμπαν δεν μου αρεσει ιδιατερα το xtx ουτε το mt03 (αν και αυτα τα διπλα μπροστα με ψηνουν)Οποτε πηγασο...κλασσικο googlarisma προβληματα pegaso strada ...τα κλασσικα παλι τρομπα βενζινης και υγρασια στο κοντερ και κατι ακομα δεν θυμαμαι τωρα, στο ψαξιμο στο car βλεπω ενα πηγασο και το ματι πηγαινει κατευθειαν στο οτι ολα τα παιδικα προβληματα ειναι λυμενα (και η τιμη ομως το εκανε απο τα ακριβοτερα pegaso)λεω οπα εδω ημαστε ,τηλεφωνακι -ο τυπος φαινοταν μερακλης- λεω ταξιδακι σερρες να δω το μοτο πηγαινω και βλεπω ενα μηχανακι ειλικρινα λες και βγηκε απο το εργοστασιοηταν απλα αψεγαδιαστο και με αρκετα εξτραδακια ,οπως bagster μια υπερ-βολικη μπαγαζιερα ψηλοτερη ζελατινα και περιεργως θα ελεγα αλλαγμενα ελατηρια στα μπροστα με wilbers χουφτες απο ανθρακονημα(?) και αυτους τους πανεμορφους καθρεφτες αντι για τους απαισιους στρογγυλους (ελεος μωρη απριλια) και φιλτρο αερα DNAΕ the rest is history που λεμε...παxαρι στην τιμη κλπ ερχεται ο τυπος σαλονικη το βλεπει μηχανικος το μοτο δινει το οκ ,φυγαμε κεπ και μετα απο λιγο φευγω καβαλωντας τον ιταλο μου :Dπαθαινω τα σοκ μου λογο ροπης (καμια 6 φορες παραπανω απο το cbr) κανω και μια πάντα χωρις να θελω και λεω κατσε καλα μαλακα αν το ριξεις ακομα δεν το πηρες θα εισαι μεγαλος λαλακας. Εχω κανει καμια 300χιλιομετρα περιπου οι εντυπωσεις προφανως ειναι τελειες γκαζι απλετο αναρτησεις που αποροφαν υπεροχα τις ανωμαλιες ,ιδιαιτερα ξεκουραστη σταση οδηγησης ,δικαβαλο σαν να μην υπαρχει ο 2ος και φρενα ΑΓΚΥΡΕΣ ,αρκετα ωραιος ηχος για 1κ και απο εμφανιση σκιζει κατ'εμε με μονη βελτιωση που θα εκανε θα ηταν στην μπροστα μασκα θα παιξουν τωρα φωτος και θα συμπληρωνω το θεμα καθως γραφω παραπανω χιλιομετρα μαζι με το τερατακι ΥΓ για τα λαστιχα τι λετε? Καλα χιλιομετρα σε ολους με χαμογελο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2015 από τον ktm power 32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις οπως θες....Φαινεται σε πολυ καλη κατασταση....Καλα χιλιομετρα και προσοχη το πρωτο διαστημα μεχρι να το συνηθησεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 κουκλι!!!!! να το χαιρεσαι μαν! καλοταξιδο και αγρατζουνιστο να ειναι! λιωστο στα χιλιομετρα και προσοχη, ειδικα τωρα στην αρχη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοταξιδο!Κούκλα είναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 ΚΑλοριζικο κια καλα χιλιομετρα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλορίζικο και άπεφτο να είναι! Ρε μην παίρνετε ιταλικά, χαλάνε δε φτάνουν για όλους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 you are beautiful, I love you 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοτάξιδο φίλε να το χαίρεσαι. Φαίνεται πολύ καλό, έκανες καλή επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 απο τα καλυτερα μηχανακια που ειχαν περασει απο τα παλιοχερα μου.βαλτου την ψηλη σελα του factory να δεις αλλαγη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοτάξιδο, αγρατσούνιστο και άπεφτο να είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοταξιδοι με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 σας ευχαριστώ όλους,και ένα ευχαριστώ παραπάνω και στον παππού βατραχο ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα!!Πολύ όμορφος ο πήγασος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοτάξιδο !Πανέμορφο μηχανάκι .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Καλοτάξιδο φίλε να το χαίρεσαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 καλοταξιδο! να το χερεσαι και να το προσεχεις! τα λαστιχα καινουρια φενονται, μη σε αγχωνουν. οδηγα ηρεμα και συνειδητα μεχρι να μαθεις πως συμπεριφερεται... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Απο Α2 τελικα καλυπτεται ή οχι γιατι εχω ακουσει 1002 διαφορετικες αποψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Αλήτη ΣτέλιοοοοοοοΜόλις πρόσεξα πως δε σου ευχήθηκα και επισήμως!!!! Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος (στις ευθείες) και...ξυστός στα στροφιλίκια!!!!Και οι επόμενες δεκάδες χιλιάδες χλμ, να είναι απροβλημάτιστες και χαμογελαστές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες