r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Πονανε ωρε τα παλικαρια?Oι τσεπες τους ομως;;Αλλα για να λεει το πρωην αφεντικο οτι απαγορευεται δια καρπαζιας να πεσω εγω, θα ερθω διχως αλλο!Απο εξοπλισμο εγω τουλαχιστον θεωρω πως ειμαι φουλ!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 https://youtu.be/_dgJTkkk5vQΒίντεο από προηγούμενη ΣΝΒΥΟΝα ξανακάνουμε λίγο μια καταμέτρηση του ποιοι θα μαζευτούμε, ώστε να ξέρουμε πόσοι/ποιοι θα είμαστε στην Καλοπούλα? Και για να πάμε παρακάτω στα οργανωτικά...Κουοτάροντας από την προηγούμενη ΣΝΒΥΟ, από τον elias10: Όταν είδα τόσο κόσμο φοβήθηκα ότι θα έχουμε ευτράπελα αλλά όλα κύλησαν ομαλά.Είχαμε πει στην αρχή ότι σκοπός ήταν βασικά να γνωρίσουν το βουνό άνθρωποι που δεν έχουν εμπειρία με το βουνό.Όπως γνωρίζετε όσοι ήσαστε εκεί, ήρθαν 2 φίλοι μου που δεν είχαν απολύτως καμία ιδέα από οδήγηση στο χώμα.Αυτοί που περιμένατε σε κάθε διασταύρωση... Το σχέδιο ήταν να έρθουν μέχρι το Κορωπί και μετά αυτός με το transalp να φύγει γιατί δεν το έπαιρνε ο χρόνος. Τελικά έφυγαν και οι 2 γιατί αν και ο άλλος είχε εύκολο μηχανάκι είχε παραδώσει. Η αλήθεια είναι ότι τους φοβήθηκα γιατί δεν προλάβαμε να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή.ΟΜΩΣ!!!!!......Το βράδυ μιλήσαμε και οι 2 γούσταραν τρελά! Ποιο ενθουσιασμένος ήταν αυτός με το transalp. Άνθρωπός με μικρή εμπειρία στις μηχανές γενικότερα. Το αγαπημένο του σημείο ήταν το τελευταίο κομμάτι που καταλήγει στο πιστάκι.Τόσο ενθουσιασμένους, ομολογώ δεν περίμενα να τους ακούσω. Αν ήταν άλλες εποχές θα κοιτούσαν ΚΑΙ ΟΙ 2 αγγελίες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Νιώθω ότι 8 μήνες αποχής πλησιάζουν στο τέλος τους; Η λάσπη του Ιανουαρίου πάντως έφυγε, με λίγη βοήθεια, αλλά έφυγε. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Μικρουλα γλυκουλαααααα!!!Η αιτια για την ολη αποχη?? Totally worth it!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νιώθω ότι 8 μήνες αποχής πλησιάζουν στο τέλος τους; Η λάσπη του Ιανουαρίου πάντως έφυγε, με λίγη βοήθεια, αλλά έφυγε.η λασπη εφυγε...μπροστα παιρνει....μια απο τα ιδια και γω ...αλλα αμφιβαλω αν παρει με το πρωτο ...μπουζι... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον ΠΟΚΑ'Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 μια απο τα ιδια και γω ...αλλα αμφιβαλω αν παρει με το πρωτο ...μπουζι...Ωραιες φασεις κανονιζετε εκει κατω. Οσοι δεν εχετε ξαναπαει χωμα θα καραγουσταρετε! Ανεβαστε καμια φωτο και κανα βιντεο μετα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Ρε σεις, αυτο το 'χουμε!!Η φαση απο το 2ο λεπτο και μετα, με την ψιλοανηφοριτσα, ειναι το πιστακι ε;Αν οχι, εκει ισως κολωσει λιγο το 990 με τα ασφαλτινα λαστιχα. Και βλεποντας το βιτνεο του elias10, ειδα γνωριμα κομματια του Υμηττου (αν αναγνωρισα καλα) και πραγματικα ειναι ανετα κομματια που δεν θα δυσκολεψουν ιδιαιτερα, κανεναν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Αντε αντε που είναι η Κυριακή; Φώτο θα βγάλω (και) εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Μικρουλα γλυκουλαααααα!!! Κωστάκη παιδί μου μάζεψε τα σάλια σου, δεν είναι πορτοκαλάδα το παιδί, δεν τρώγετε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Νιώθω ότι 8 μήνες αποχής πλησιάζουν στο τέλος τους; Η λάσπη του Ιανουαρίου πάντως έφυγε, με λίγη βοήθεια, αλλά έφυγε. O ενας εσκασε μυτη.. περιμενω αλλους 4εις.. Ευγενιε... περιμενω... :)Κωστάκη παιδί μου μάζεψε τα σάλια σου, δεν είναι πορτοκαλάδα το παιδί, δεν τρώγετε Να τη η project manager του θεματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Προς τα παιδια που θα ερθουν για πρωτη φορα με τα ονοφια τους.Να θυμηθειτε να ριξετε πιεσεις στα λαστιχα σας.. 18-21 εμπρος, 22-25 πισω ( psi) Και δεν θα παθουν κατι τα λαστιχα σας αν πατησουν ασφαλτο για μερικα χλμ με χαμηλες πιεσεις Μην ερθετε με ασφαλτινες πιεσεις, θα ταλαιπωρηθειτε και εσεις και η μηχανη. Χαλαρωστε ενα τσακ απο το τερμα σφικτο τις βασεις των μανετων σας. Πρεπει να ασκουμε μια δυναμη και να αλλαζει θεση. οχι ομως να πηγαινουν σαν τρελες πανω κατω αυθαιρεταΕτσι σε περιπτωση τουμπας, αποφευγουμε να σπασει η μανετα και να μεινουμε με το πουλ.... εεε μανετα στο χερι. Γενικως ειμαστε χαλαροι στην μηχανη μας... Χερια χαλαρα και ας παιζει αρκετα το τιμονι. Μην σφιξετε τιμονι. Επισης παιζουμε με τον κορμο μας. Μην καθεστε σαν αγκουρια στην σελα. κουναμε κωλαρακι, να περνει ματι οποιος ειναι πισω Στο χωμα συνηθως σε σωνει το γκαζι και οχι να κοτεψεις. Οποτε σε περιπτωση που δειτε ενα λουκι ή μια πετρα απλα ανοιξτε κιαλλο το γκαζι.. Αν το κλεισεις, επεσες. Το μπροστινο φρενο ΜΗΝ το φοβηθειτε. πατηστε το. Μονο το πισω, δεν κανει δουλεια, σου τραβαει το πισω μερος εκει που ΔΕΝ πρεπει να πας και με λιγα λογια εχεις μπλεξει.. Χωμα σημαινει γλιστρημα. Οποτε το οτι ενιωσες οτι γλιστρας δεν σημαινει οτι πεφτεις κιολας. Να εχετε νερο μαζι σας. Και μην ερθετε με γεματα ντεποζιτα. Δεν χρειαζεται. μισο ντεποζιτο ειναι υπεραρκετο και ειστε και πιο ελαφριοιΑν κατι ξεχναω και το θυμαται αλλο χωματοπαιδο φυσικα και το προσθετει. :) Αναλογως το ποσοι εντουραδες θα ειμαστε πρεπει ενας σιγουρα να μεινει πισω. ή αν ερθει και κανενας εμπειρος ονοφας ( εχουν ενημερωθει μερικοι) να ειναι και αυτος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Οχι τοσο σημαντικο αλλα οποιος εχει δικο του (η εχει προσβαση σε) κρανος με μασκα και οχι ζελατινα να το προτιμησει για λογους ορατοτητας σε λεπτομερειες του εδαφους, σκονης και ζεστης (αν εχει). Επισης οποιος λαδωσει αλυσιδα να μην το κανει με αυτο το ασπρο σπερι που κολλαει πανω.Εγω τι κανω τελως παντων σε αυτο το thread? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω δν ξερω αν μετραω για εμπειρη, αλλα σιγουρα μπορω να κατσω στα πισω... Αυτο με το πΑΙρνει ματι απο πισω (μα πΕρνει ρε Ηλια?) πολυ θα με διασκεδασει - ασε που θα εχω δικαιολογια να πηγαινω με το πασο μου, τυπου, οχι δεν παω αργα, ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι τελευταια...Να προσθεσω, περαν πλακας, οτι οπως και αν χωριστουμε, ειμαστε ΜΙΑ παρεα, και οχι ο καθης για την παρτη του. Ολοι πρεπει να εχουμε στο νου μας τους αλλους και οπωσδηποτε στις διασταυρωσεις να μενει καποιος να περιμενει τον πρωτο απο το πιο πισω γκρουπακι. Τελος, κανεις δεν πρεπει να ξεμενει μονος του, για λογους ασφαλειας, αλλα και ψυχολογιας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον dirty_girl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 kata 90% ειμαι μεσα... αν καποιος με ποδι 43-44 θελει μποτες , τις παιρνει και τις φερνει απο παιανια , δεν ξερω ποτε ... σαββατο θα βολευε... επισης , ας ειναι καποιος 9 στην καλοπουλα να πιουμε καφε ...αχαχαχαχαχα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Εγω δν ξερω αν μετραω για εμπειρη, αλλα σιγουρα μπορω να κατσω στα πισω... Αυτο με το πΑΙρνει ματι απο πισω (μα πΕρνει ρε Ηλια?) πολυ θα με διασκεδασει - ασε που θα εχω δικαιολογια να πηγαινω με το πασο μου, τυπου, οχι δεν παω αργα, ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι τελευταια...Να προσθεσω, περαν πλακας, οτι οπως και αν χωριστουμε, ειμαστε ΜΙΑ παρεα, και οχι ο καθης για την παρτη του. Ολοι πρεπει να εχουμε στο νου μας τους αλλους και οπωσδηποτε στις διασταυρωσεις να μενει καποιος να περιμενει τον πρωτο απο το πιο πισω γκρουπακι. Τελος, κανεις δεν πρεπει να ξεμενει μονος του, για λογους ασφαλειας, αλλα και ψυχολογιας.σχωρα με.. Εκανα λαθος. Εσυ τελευταια δεν ξερω αν θα εισαι, αλλα σε ενα κομματι προς το τελος θα εισαι μπροστα σε ενα συγκεκριμμενο κομματι. θα εισαι μπροστα και θα παιξει κυνηγητοΤα σεβη μου για την τελευταια παραγραφo.. manager :P επισης , ας ειναι καποιος 9 στην καλοπουλα να πιουμε καφε ...αχαχαχαχαχα... Εγω θα ειμαι Νικ Και μαλιστα εχω σκοπο να ανεβω απο το ποταμι κατω στο πυροφυλακιο μεχρι την καντινα.Ολα αυτα βεβαια αναλογως τα κεφια μου.. Οπως και να εχει πρωι παντως θα πιουμε καφε ( και τυροπιτα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Ολα αυτα βεβαια αναλογως τα κεφια μου.. Οπως και να εχει πρωι παντως θα πιουμε καφε ( και τυροπιτα) Άλλος ένας πολύ καλός λογος για να ειμαι στη κυρια καλοπουλα νωρις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Προς τα παιδια που θα ερθουν για πρωτη φορα με τα ονοφια τους.Να θυμηθειτε να ριξετε πιεσεις στα λαστιχα σας.. 18-21 εμπρος, 22-25 πισω ( psi) Και δεν θα παθουν κατι τα λαστιχα σας αν πατησουν ασφαλτο για μερικα χλμ με χαμηλες πιεσεις Μην ερθετε με ασφαλτινες πιεσεις, θα ταλαιπωρηθειτε και εσεις και η μηχανη. Χαλαρωστε ενα τσακ απο το τερμα σφικτο τις βασεις των μανετων σας. Πρεπει να ασκουμε μια δυναμη και να αλλαζει θεση. οχι ομως να πηγαινουν σαν τρελες πανω κατω αυθαιρεταΕτσι σε περιπτωση τουμπας, αποφευγουμε να σπασει η μανετα και να μεινουμε με το πουλ.... εεε μανετα στο χερι. Γενικως ειμαστε χαλαροι στην μηχανη μας... Χερια χαλαρα και ας παιζει αρκετα το τιμονι. Μην σφιξετε τιμονι. Επισης παιζουμε με τον κορμο μας. Μην καθεστε σαν αγκουρια στην σελα. κουναμε κωλαρακι, να περνει ματι οποιος ειναι πισω Στο χωμα συνηθως σε σωνει το γκαζι και οχι να κοτεψεις. Οποτε σε περιπτωση που δειτε ενα λουκι ή μια πετρα απλα ανοιξτε κιαλλο το γκαζι.. Αν το κλεισεις, επεσες. Το μπροστινο φρενο ΜΗΝ το φοβηθειτε. πατηστε το. Μονο το πισω, δεν κανει δουλεια, σου τραβαει το πισω μερος εκει που ΔΕΝ πρεπει να πας και με λιγα λογια εχεις μπλεξει.. Χωμα σημαινει γλιστρημα. Οποτε το οτι ενιωσες οτι γλιστρας δεν σημαινει οτι πεφτεις κιολας. Να εχετε νερο μαζι σας. Και μην ερθετε με γεματα ντεποζιτα. Δεν χρειαζεται. μισο ντεποζιτο ειναι υπεραρκετο και ειστε και πιο ελαφριοιΑν κατι ξεχναω και το θυμαται αλλο χωματοπαιδο φυσικα και το προσθετει. :) Αναλογως το ποσοι εντουραδες θα ειμαστε πρεπει ενας σιγουρα να μεινει πισω. ή αν ερθει και κανενας εμπειρος ονοφας ( εχουν ενημερωθει μερικοι) να ειναι και αυτος Αυτο με τις μανετες το βρισκω τουλάχιστον σατανικο κόλπο. Αυτο με τις πιέσεις είναι λιγότερο σατανικο, αλλα καλο! Εληφθησαν ολα, οβερ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Μέσα και εγώ , δύο Adv 950-990 ,θα τα πούμε εκει!!! :-) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Καλως τον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Ωρε θα μας ξεφτιλισει ο ποστμαν!Λιακο και εγω θα ειμαι απο νωρις στην καλοπουλα για καφε/τυροπιτα!Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα! @Postmankav Τις αναρτησεις σε τι ρυθμισεις τις εχεις σε τετοιες καταστασεις; Στο μαλακο σεταρισμα απο το βιβλιαρακι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Γεια σου Ηλια!! Renegade Στο κανονικό , βολτα πάμε και στην πορεια αν δεις οτι δεν, το αλλάζεις!! Αλλά γενικά δεν έχεις θέμα, το μηχανάκι στο χώμα πάει μόνο του!! :-p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Κοιτα να δεις που ο καφες και η ΤΥΡΟΠΙΤΑ θα μας κανουν ολους εγγλεζους στο ραντεβου... Αν κι εμενα με βλεπω για τοστακι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ανυπομονώ για τη πρώτη σοβαρή Onoff βολτα, ελπίζω να πανε ολα καλά. Και κυρίως ελπίζω να μην σας καθυστερώ, στη τελική τσιμπάω τον xarisaek αγγαρεία να με περιμένει :PΑπο εξοπλισμό έχω κράνος μπουφάν γάντια μποτα όλα κανονικά (και η μπότα πολιτική, αλλά βασταγερή). Αντε ίσως πετάξω και καμια επικαλαμίδα ποδοσφαίρου για καμια πέτρα.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Eλπιζω να καταφερω να παρω ρεπο μπας και φερω τη κουλαμαρα μου παρεα με το εννιαμισι. Απο εξοπλισμο ειμαι ετσι κ ετσι αλλα αν τα καταφερω δεν το χανω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ανυπομονώ για τη πρώτη σοβαρή Onoff βολτα, ελπίζω να πανε ολα καλά. Και κυρίως ελπίζω να μην σας καθυστερώ, στη τελική τσιμπάω τον xarisaek αγγαρεία να με περιμένει :PΜα τι λέω τόσα ποστ? Γι'αυτό υπάρχω εγώ, για να είμαι πιο αργή από τους επιφυλακτικούς και πιο τελευταία από τους τελευταίους - no worries, ξεκινάμε παρέα, πηγαίνουμε παρέα και γυρίζουμε παρέα!Απο εξοπλισμό έχω κράνος μπουφάν γάντια μποτα όλα κανονικά (και η μπότα πολιτική, αλλά βασταγερή). Αντε ίσως πετάξω και καμια επικαλαμίδα ποδοσφαίρου για καμια πέτρα.. :Pbetter safe than sorry που λεν και στο χωριό μ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες