o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Χαιρετώ το νέο φόρουμ.Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω τη διάταξη. Αλλά σήμερα σας έχω μια καλή ευκαιρία για νέο τόπικ, και μια καλή ευκαιρία για αρκετά θέματα συζήτησης!Λοιπόν...κράνος...Όπως ίσως κάποιοι θυμάστε, πριν από ένα χρόνο άρπαξα την ευκαιρία να πάρω ένα KBC VR1X από το περίφημο ξεπούλημα του motofashion. Το συγκεκριμένο κράνος ήταν ήδη 7 χρόνια στην αποθήκη, και πολύ γρήγορα άρχισε να...διαλύεται. Μέσα σε μια μέρα έκθεσης σε (πολλή) ζέστη, το κάτω περιμετρικό λάστιχο ξεκόλλησε. Αν και το μάζεψα, σιγά σιγά ξαναξεκόλλαγε, και φέτος, με το που πιάσανε οι ζέστες, ξεκολλήσανε...τα πάντα. Και το εννοω. Το λάστιχο της ζελατίνας, οι επενδύσεις του αφρολεξ, φυσικά το κάτω λάστιχο πάλι...Οπότε σκεφτόμουν, τέλος, δεν πάει άλλο, πάμε για κάτι άλλο, ωστόσο όντας απόλυτα ικανοποιημένος απο το κράνος 50 ευρώ που είχα πάρει: ταξίδευε με 140 χωρίς την παραμικρή ενόχληση και δύναμη στο κεφάλι, έδεσε στο σχήμα του κεφαλιού μου και είχε καλό αερισμό.Σήμερα μου ήρθε η ευκαιρία. Μετά από ένα extremely close call με ένα σκούτερ ντελίβερυ που έκαψε τόσο αδιάφορα και YOLO το φανάρι στη Θηβών και Καβάλας, τσατισμένος και σοκαρισμένος από την αδιανόητη συμπεριφορά του τύπου, πέταξα το κράνος κάτω. Έθεσα μόνος μου το τέλος, σε μια γενικά προδιαγεγραμμένη πορεία. Αμέσως ξεκίνησα μια έρευνα αγοράς, αποφασισμένος να ξοδέψω χρήματα απο τον δεύτερο καλοκαιρινό μισθο. Σύντομα, διότι είχα κολλήσει καιρό πριν με το συγκεκριμένο κράνος, το αγόρασα στην τιμή των 179 ευρώ.Nolan N64 Carlos Checa.Πρώτες εντυπώσεις:1) Ελαφρύ και πολύ καλό κούμπωμα στο κεφάλι.2) Ζελατίνα pinlock ready3) ΠΑ-ΝΕ-ΜΟΡ-ΦΟ4) Μade in Italy με 5ετη εγγύηση παρακαλω.Τι με ενόχλησε λίγο:1) ΔΕΝ είναι αθόρυβο κράνος. Τα ακούς όλα.2) Σε πλευρικές κινήσεις του κεφαλιού έχει λίγο αντίδραση, πράγμα που το kbc δεν είχε.Αλλά, όπως είπα, ήμουν κολλημένος με το σχέδιο αυτό, και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Και όντως, μετά το Vester-Stelpet και το ξεπουλημένο 7ετες KBC, είναι το πρώτο σωστό, σοβαρό, ολοκαίνουργιο κράνος μου. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Αγρατζούνιστο, Τόλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 ωραιος χρωματισμος,μεγειες κ αγραντζουνιστο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Πολυ ομορφο, αχρειαστο να ειναι. Ο θορυβος ειναι κατι σχετικο παντως εγω, που ειμαι καπως περηφανος στα αφτια, ολα αθορυβα τα βρισκω! :tooth: Υγ: Μοιαζει πολυ με το δικο μου, για αυτο το λεω ομορφο! :p :d 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Αγρατζουνιστο μαν... τι να πω εγω που απο NOVA πήγα σε SHOEI Καλοκαιρινό μπουφανακι παρε και θα γουστάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 καλοφορετο και αγρατζουνιστο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Αγρατσούνιστο να είναι, αυτοί οι χρωματισμοί "Carlos Checa" με την υδρόγειο της Nolan / X-Lite είναι πανέμορφοι..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 ευχαριστω πολυ παιδια!ερωτηση: επειδη τωρα εχω το ψωνιο των πρωτων ημερων, καθε ποτε συνισταται να πλενουμε τα μεσα του κρανους; τι θα λεγατε εσεις οι ειδημονες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Φοράς μπαλακλάβα, ή κάτι παρόμοιο, όπως το Buff και βασικά δεν ασχολείσαι... Άντε μια φορά τον χρόνο για τα καυσαέρια, ή το ψεκάζεις με τα ειδικά σπρέι που απολυμαίνουν.Πριν πεις για ζέστη, εξαρτάται από υλικό. Αν είναι π.χ. από CoolMax ή κάποιο λεπτό ύφασμα δεν θα καταλαβαίνεις ότι την φοράς. Επίσης έχει το καλό ότι το κράνος μπαινοβγαίνει πιο εύκολα καθώς δεν βρίσκουν τα αυτιά. (Τουλάχιστον στο δικό μου είναι μεγάλο θέμα καθώς είναι αρκετά στενό κάτω).Και τώρα που το λες, για τις πρώτες μέρες, σήμερα πείρα και μια τσάντα για το κουβάλημα του που το προστατεύει καλύτερα από μια υφασμάτινη θήκη. Την πείρα και με αφορμή ένα πέσιμο που είχε από την σέλα, 2η φορά που το έβαλα, με αποτέλεσμα να σπάσει η στήριξη του visor... Ευτυχώς μόνο αυτό. Ούτε γρατζουνιά, αλλά πόνεσε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Πάντα μου άρεσαν τα νολαν και τα χρώματα του τσέκα είναι απο τα καλύτερα σχέδια που υπάρχουν.Με γεια και αγρατζούνιστο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 ευχαριστω πολυ παιδια!ερωτηση: επειδη τωρα εχω το ψωνιο των πρωτων ημερων, καθε ποτε συνισταται να πλενουμε τα μεσα του κρανους; τι θα λεγατε εσεις οι ειδημονες;;Εγώ το πλένω μια φορά το τρίμηνο, άντε 2-3 φορές το καλοκαίρι, επειδή θα παιχτούν και μπάνια, άρα αλάτια, λάδια στα μαλλιά κλπ.. Σαν καινούριο είναι. Παραπάνω το θεωρώ υπερβολή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Ματ το πήρες? θα το μετανιώωωωωσεις!Αγρατζούνιστο πάντως σου έυχομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 μεγειες, καλοφορετο! οσο για τα μαξιλαρακια θα πλενεις οταν λερωσουν και οταν βλεπεις πως το κρανος μυριζει λιγακι ασχημα οταν πας να το φορεσεις. το καθημερινο μου το πλενω καθε μηνα περιπου τωρα το καλοκαιρι. το 2ο που το φοραω σε κυριακατικες βολτες εχω να το πλυνω απο το μαρτιο (δεν ετυχε και να ιδρωσω ποτε με αυτο). tip: οταν τα πλυνεις βαλτα σε λεκανη και σαμπουαν να μουλιασουν και τα τριβεις λιγακι πριν τα ξεπλυνεις. στην θα βγαζεις το κρανος θα μυριζει σαμπουαν το κεφαλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Να συμπληρώσω, προσωπικά δεν έχω πλύνει ποτέ κανένα κράνος μου, μόνο καθάρισμα με νεράκι άντε και ελάχιστο σαπούνι το κέλυφος. Ποτέ δεν το μούλιασα...Φορώντας ΠΑΝΤΑ το buff, δεν λερώθηκαν ποτέ τα μαξιλαράκια... Το μόνο που πλένεται τακτικά είναι το buff... :)Γενικά για το πως, ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Έχε υπόψη σου ότι το νερό συνήθως πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από χλιαρό (~40°C) καθώς οι κόλες και τα πλαστικά είναι αρκετά ευαίσθητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gorgino 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με γεια και με χαρά το νέο κρανάκι! Σου εύχομαι να χρειαστεί να το αλλάξεις, μόνο για τον ίδιο λόγο..Εγώ πάλι αγόρασα Nitro κανα 60€, βέβαια πήρα κ άλλο ένα για την δικιά μου κ μου έκοψε κάτι τις. Σε σύγκριση με άλλα που είχα το πήρα τζάμπα για τόσο καλό που είναι! Full ηχομόνωση, πανάλαφρο (νταξ 1550±50 λέει αλλά είναι πιο ελαφρύ από του lidl που έλεγαν το ίδιο) και μεγάλη ορατότητα!upload picsΤο ερώτημα μου είναι... ποια η διαφορά σε ένα κράνος 170€ και 500€; (2 είδα των 500€ και ήταν κακάσχημοι γλόμποι χωρίς αεροδυναμική Ματ το πήρες? θα το μετανιώωωωωσεις! Τι ρόλο παίζει seat;; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2015 από τον Gorgino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 gorgino σε ένα κράνος των 500 ευρώ έχεις άλλα υλικά (και φυσικά μικρότερο βάρος, ειδικά αν πιάσουμε ανθρακόνημα...), άλλη ποιότητα εργασίας-κολλημάτων-εφαρμογής, έχεις σαφώς καλύτερη αεροδυναμική (και τα Arai γλόμποι είναι, αλλά δε νομίζω να έχει να πει κανείς τίποτα...συν ότι η αεροδυναμική δε φαίνεται με το μάτι), κοινώς, έχεις κάτι πολύ ανώτερο. Η νόλαν μαρκετάρει το Ν64 απο ότι είδα ως all around κράνος με αρκετή έμφαση σε χρήση πόλης, εξου και ο θόρυβος και οι αναταράξεις πάνω απο τα 120. Και δεν νομίζω ότι ένα κράνος σε αυτά τα λεφτά θα άντεχε ας πούμε πίστα με 300 χμ/ω ή highside στα 100φεύγα χιλιόμετρα που συναντάνε χρήστες μεγάλων μοτό και σε περιβάλλον πίστας, όπου εκεί οι απαιτήσεις για κράνος είναι ΠΟΛΥ ψηλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Ματ το πήρες? θα το μετανιώωωωωσεις! Τι ρόλο παίζει seat;; Το ματ παρα πολύ σύντομα γίνεται χάλια. Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ γρατζουνιά που στο γυαλιστερό δεν θα άφηνε σημάδι, στο ματ αφήνει, δεν φεύγει, καθαρίζει πολύ πιο δύσκολα, το ματ φινιρισμα με τον καιρό χάνεται και ειδικά όπου έχει ψιλογωνίες το κράνος θα γυαλίσει, και αν στο καίει ο ήλιος συνέχεια, θα κολλήσουν πάνω κάθε ειδών ρύποι που επίσης δεν καθαρίζουν.Αυτά απο την εμπειρία μου με το FG-15 της HJC, όχι φθηνιάρικο κράνος, έμπειστος κατασκευαστής. Θα το αντικαταστήσω σύντομα και ομολογώ πως γλυκοκοιτούσα το RPHA10 PLUS CAGE MC5F που το γραφικό του είναι τρομερό (https://www.top-bikershop.de/out/pictures/master/product/3/img_0465(1).jpg) αλλά δεν ξαναπάω σε ματ με τίποτα οπότε θα επιλέξω το ίδιο κράνος σε άλλο γραφικό/φινιρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gorgino 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Το ματ παρα πολύ σύντομα γίνεται χάλια. Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ γρατζουνιά που στο γυαλιστερό δεν θα άφηνε σημάδι, στο ματ αφήνει, δεν φεύγει, καθαρίζει πολύ πιο δύσκολα, το ματ φινιρισμα με τον καιρό χάνεται και ειδικά όπου έχει ψιλογωνίες το κράνος θα γυαλίσει, και αν στο καίει ο ήλιος συνέχεια, θα κολλήσουν πάνω κάθε ειδών ρύποι που επίσης δεν καθαρίζουν.Αυτά απο την εμπειρία μου με το FG-15 της HJC, όχι φθηνιάρικο κράνος, έμπειστος κατασκευαστής. Θα το αντικαταστήσω σύντομα και ομολογώ πως γλυκοκοιτούσα το RPHA10 PLUS CAGE MC5F που το γραφικό του είναι τρομερό (https://www.top-bikershop.de/out/pictures/master/product/3/img_0465(1).jpg) αλλά δεν ξαναπάω σε ματ με τίποτα οπότε θα επιλέξω το ίδιο κράνος σε άλλο γραφικό/φινιρισμα. Ισχύουν αυτά στο χρώμα της μηχανής; (γρατσουνιές, ήλιος, ρύποι, γυάλισμα σε σημεία που ακουμπά ο αναβάτης κλπ)Γιατί χρώμα ματ σε μηχανή θα επέλεγα αν είναι να πέσει βάψιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gorgino 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) gorgino σε ένα κράνος των 500 ευρώ έχεις άλλα υλικά (και φυσικά μικρότερο βάρος, ειδικά αν πιάσουμε ανθρακόνημα...), άλλη ποιότητα εργασίας-κολλημάτων-εφαρμογής, έχεις σαφώς καλύτερη αεροδυναμική (και τα Arai γλόμποι είναι, αλλά δε νομίζω να έχει να πει κανείς τίποτα...συν ότι η αεροδυναμική δε φαίνεται με το μάτι), κοινώς, έχεις κάτι πολύ ανώτερο. Η νόλαν μαρκετάρει το Ν64 απο ότι είδα ως all around κράνος με αρκετή έμφαση σε χρήση πόλης, εξου και ο θόρυβος και οι αναταράξεις πάνω απο τα 120. Και δεν νομίζω ότι ένα κράνος σε αυτά τα λεφτά θα άντεχε ας πούμε πίστα με 300 χμ/ω ή highside στα 100φεύγα χιλιόμετρα που συναντάνε χρήστες μεγάλων μοτό και σε περιβάλλον πίστας, όπου εκεί οι απαιτήσεις για κράνος είναι ΠΟΛΥ ψηλα.Για ανθρακόνημα ξέρω ναι, ξεφεύγουν απο τα υπόλοιπα και στο βάρος και στην τιμή!http://gph.is/1Steg1U <-- Δείτε το! Δηλαδή όταν αγοράσω κράνος για χιλιόμετρα να μην με νοιάζει το σχήμα;; (φυσικά το κράνος θα κοστίζει, έτσι;) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2015 από τον Gorgino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Με το μάτι δεν μπορείς να κρίνεις αν είναι σωστά αεροδυναμικά ένα κράνος. Ακόμη και μια ανεπαίσθητη μεταβολή στο σχήμα του είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στην συμπεριφορά του.Δεν θυμάμαι να ανέφερε κανείς την άνεση, η οποία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ασφάλεια.Αλλά μην έχει κανείς αυταπάτες ότι ένα κράνος πιο ακριβό μας προστατεύει καλύτερα από ένα λιγότερο σε μια πιο σφοδρή σύγκρουση... Στον τομέα αυτό λίγο πολύ όλα την ίδια δουλειά μπορούν να κάνουν.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι υπόλοιπες ιδιότητες ενός κράνους δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, και ότι δεν είναι σημαντικές... Ένα κακό κράνος μπορεί να σε οδηγήσει σε ατύχημα, ή έστω να κάνει μια βόλτα μαρτύριο...Είναι πολύ διαφορετικό το να οδηγείς για αρκετή ώρα με ένα ύσηχο κράνος, που δεν σε κουράζει, που δεν σε ενοχλεί πουθενά, από ένα άλλο που έχει έστω ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο και αχρείαστο να 'ναι . Ωραίο κράνος είναι αλλά στην ίδια τιμή παίρνεις το Ν86 το οποίο πρέπει να είναι καλύτερο στο θέμα του θορύβου και έχει και εσωτερική ζελατίνα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Καλοριζικο καλοφορετο και βασικα αχρειαστο.Εχω το Ν65 και σε καταλαβαινω απολυτα απο θορυβο.Αλλα ειναι πανεμορφο κρανος!Και τωρα που ανεφερες για τα μαξιλαρακια..παω σιγουλια σιγουλια για πλυσιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 ευχαριστω πολυ παιδια!ερωτηση: επειδη τωρα εχω το ψωνιο των πρωτων ημερων, καθε ποτε συνισταται να πλενουμε τα μεσα του κρανους; τι θα λεγατε εσεις οι ειδημονες;;Kαλορίζικο!!! Αγρατζούνιστο και άπεφτο!!Σχετικά με το εσωτερικό του κράνους, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μην το πολυπλένεις. Ο λόγος είναι ότι τα νόλαν δεν φημίζονται για την αντοχή στον χρόνο των εσωτερικών τους. Το δικό μου N102 το άλλαξα διότι είχε διαλύσει από μέσα, ενώ άλλα κράνη (οικονομικότερα) που χρησιμοποιούσα παράλληλα δεν έχουν το παραμικρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stergosz 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Καλορίζικο!Επειδή έχω και εγώ ενα Nolan N64 ξέρετε εαν υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω το λουρι? Οταν το κουμπώνω με σφίγγει πολύ και θα ήθελα να το επεκτείνω λίγο...Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλοριζικο Τολη και αγρατζουνιστο να ειναι...πολυ καλη επιλογη Πολυ ομορφο, αχρειαστο να ειναι. Ο θορυβος ειναι κατι σχετικο παντως εγω, που ειμαι καπως περηφανος στα αφτια, ολα αθορυβα τα βρισκω! Υγ: Μοιαζει πολυ με το δικο μου, για αυτο το λεω ομορφο! :p :dμια απο τα ιδια αρχηγε...ας ειναι καλα οι εξατμισεις που εχω φαει στη μαπα μια ζωη και μ' εχουν κουφανει edit.......εγω το καθαριζω με σπρευ μια φορα τον μηνα, και αφαιρω το εσωτερικο για ενα καλο πλυσιμο δυο φορες τον χρονο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2015 από τον ghostkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες