Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νεο ρετροειδες απο τη μαμα. Ενα τροποποιημενο MT07 πανεμορφο κατα τη γνωμη μου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2015 από τον Torakusu Yamaha 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2015 Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη στο scrambler της Ducati.Βλέπω αλουμινένιο ντεπόζιτο (το πλαστικό μου την σπάει στο 07).Καλή φάση, όμορφη μηχανή, κλασικό γυμνό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη στο scrambler της Ducati.Βλέπω αλουμινένιο ντεπόζιτο (το πλαστικό μου την σπάει στο 07).Καλή φάση, όμορφη μηχανή, κλασικό γυμνό.Αν είχε και κλασσικά όργανα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Μετά τον κανιβαλισμό - γελοιοποίηση του xjr 1300 η yamaha παρουσιάζει ένα ακόμα χίπστερ μηχανάκι που προσβάλει το πανέμορφο xs650 αλλά και το συμπαθητικό sxr 400.Πολύ κρίμα που τα μισά μηχανάκια που βγαίνουν έχουν κιτς-χάιτεκ εμφάνιση και τα άλλα μισά χίπστερ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 θα ήθελα ένα λίγο μεγαλύτερο φανάρι μπροστά...ωραίο κατά τ'άλλα...πόσο πάει το μαλλί; ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cockney 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 άκρως ερωτεύσιμο απλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Ω να σου... Άμα δεν είχα μόλις πάρει το δικό μου θα το παράγγελνα μάλλον.Θέλω το ντεπόζιτο για το δικό μου τώρα..!!!! Να μπαίνει εύκολα άραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Επιτέλους μετα απο καιρο ενα ωραίο γιαμαχα..2 αρνητικά μόνο..που ειναι οι ακτινωτες ζάντες κ εάν θα παίρνει διπλό σταντ..κατα τα λοιπά μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μου..ειδικά το πράσινο ειναι έρωτας... Χρήστο γιαμαχακια,θα δούμε κ αλλά τέτοιου τύπου σύγχρονα ρετρό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Επιτέλους μετα απο καιρο ενα ωραίο γιαμαχα..2 αρνητικά μόνο..που ειναι οι ακτινωτες ζάντες κ εάν θα παίρνει διπλό σταντ..κατα τα λοιπά μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μου..ειδικά το πράσινο ειναι έρωτας... Χρήστο γιαμαχακια,θα δούμε κ αλλά τέτοιου τύπου σύγχρονα ρετρό;Μιας και βλέπω ότι πλαίσιο κινητήρας ψαλίδι είναι ολόιδια με το ΜΤ-07, έχει βγει διπλό σταντ από SW Motech που φαντάζομαι θα μπαίνει και στο XSR. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) σκραμπλερ ιμιτασιον... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2015 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Επιτέλους μετα απο καιρο ενα ωραίο γιαμαχα..2 αρνητικά μόνο..που ειναι οι ακτινωτες ζάντες κ εάν θα παίρνει διπλό σταντ..κατα τα λοιπά μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μου..ειδικά το πράσινο ειναι έρωτας... Χρήστο γιαμαχακια,θα δούμε κ αλλά τέτοιου τύπου σύγχρονα ρετρό;Λογικα ναι, ειναι η πρωτη της σειρας Faster Sons Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 επιτρεψτε μου την διαφωνια, αλλα μου φαινετε αρπακολατζιδικο, αταιριαστο με τα μηχανικα του μερη και γενικως οτι ναναι.πραγματικα ομορφο ρετρο ηταν αυτο ας πουμε. Το ξερω οτι δεν βγαινει πια, δεν το εβαλα για την κοντρα, απλα να θυμομαστε τι ειναι ομορφο και αρμονικο και τι αχαρο.http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda CB400SS.jpg 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Κ το motto guzzi v7 δεν παίζεται εμφανισιακά,αλλά νομιζω ανήκει σε αλλη κατηγορία απο το χυσαρ 700..δεν ξερω πως ονομάζεται ακριβώς αυτη η κατηγορία,αλλά δεν ειναι τα τυπικά κλασσικά cafe racers-scramblers-vintage classics..αυτο κ το ντουλάπι ανήκουν σε διαφορετική,δίκη τους κατηγορία.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Αυτή η κατηγορία παει να κάτσει κουτί για τους χιπστερς δηλαδή το ίδιο φορεμένο μηχανάκι ρίχνουν και μερικές άσχημες πινελιές και το διαθέτουν ως ρετρό όχημα. Τότε το sr400 σε ποια κατηγορία άνοκει παλαιολιθικού δεινοσαύρου; καστομια του μτ07 οπως αντιστοίχως του xjr1300 με το παραγόμενο, για μένα δε υπαρχει παρά μονο θάνατος σε τέτοιους ντεμεκ ρετρολαγνους σχεδιαστές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Παλληκαρια μου γουστα ειναι αυτα οκ, αλλα κανεις δεν το λανσαρισε ως ρετρο. Η Yamaha γραφει μαλιστα κατα λεξη The XSR700 makes a serious statement. Designed to take a timeless feel built on historical icons, matched with tomorrow’s technology for a pure, entertaining riding experience. The XSR700 takes the best of design from Yamaha’s history in homage to the past but is very much the motorcycle of tomorrow Εν ολιγοις ενα συγχρονο μηχανακι με καποιες πινελιες που παραπεμπουν σε κλασσικα των περασμενων δεκαετιων. Ιν αδερ νιουζ η μαμα φροντισε ηδη να εχει ετοιμα καποια αξεσουαρ τα καφε τσαντακια ταιριαζουν γαντι με το πρασινο και ολα τα λεφτα ειναι η ψηλη ακραπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 http://lanesplitter.jalopnik.com/the-yamaha-xsr700-is-the-ducati-scrambler-competitor-we-1719558774 The Faster Sons PhilosophyYamaha’s Sport Heritage bike building philosophy continues to move forward and evolve. Sharing its strong belief in respecting the iconic styles and designs of Yamaha motorcycles of the past, whilst intending to push the boundaries of motorcycle technology to create amazing bikes with real character that never compromise on riding ability. Yamaha called this new philosophy ‘Faster Sons’, a name that tips its hat in respect to the bikes that came before, whilst also showing pride in the faster sons of today and tomorrow, because above all, we love to ride.To give tangible proof of this philosophy Yamaha chose to work with legendary Los Angeles based Japanese bike builder Shinya Kimura. Kimura’s shared vision of the Faster Sons philosophy led to a collaboration to produce the ‘Faster Son’, a tangible, real world concept motorcycle that embodied both Yamaha and Kimura’s belief in blending retro style with modern technology. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Κατά την προσωπική μου γνώμη είανι πάρα πολύ όμορφο μηχανάκι για αυτούς που θέλουν κάτι στο ρετρό υποτίθεται,πιο όμορφο από το ΜΤ-07 πάλι προσωπικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εμένα πάντως μου αρέσει! Ξέρουμε αν είναι Japan, όπως και τα MT; Επίσης μπορούμε να μάθουμε την τιμή, και το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 να ρε Chris μηχανάκι που έψαχνες, χτυπά τοτιμη κανά χιλιάρικο παραπάνω απο το μτ 7-7,5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εννοειται πως ειναι ιαπωνικής κατασκευης.νομιζω θα κυκλοφορήσει κατα το φθινόπωρο.το χιλιάρικο πανω απο το απλό πως προκύπτει; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2015 από τον c.l.a.b. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Αν και δεν μου αρέσει αυτή η κατηγορία , συμπαθητικό μηχανάκι Απλώς δεν δικαιολογεί για εμένα το παραπάνω χιλιάρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Αν ήθελα να πάρω ρετρό, θα έπαιρνα ρετρό, όχι αυτό το περίεργο πράγμα.Δεν το κατακρίνω, είναι ένα νέο είδος που απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, όπως και το Ducati Scrambler αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτήν!Δεν το συζητάμε ότι μεταξύ αυτής και της ΜΤ-07 θα επέλεγα...αυτή που έχω, ακόμα κι αν η τιμή τους ήταν ίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 1.000€ παραπάνω απο το ΜΤ07; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες