pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 σε τι σπίτι μένεις και δίνεις 120 ΔΕΗ? εγώ σε 55 τετραγωνικά μου έρχεται καμια 170 στους 2 μήνες ο λογαριασμός. κλασικά αξία ρεύματος 70, και τα υπόλοιπα φόροι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 όχι βρε εσύ,θα ζητάμε 300-500 ευρώ γιατί κάποιοι βολεμένοι και τάχα μου έξυπνοι το βλέπουν λογικό. Τι είναι ρε ο μισθός,δίπλωμα για να πάει με την ηλικία; Δηλαδή στα 25 που βγήκα στην αγορά εργασίας και έπαιρνα 1200 δεν είχαμε κρίση;'ημασταν ήδη στα αγαπητά σου Μνημόνια.Οπότε Μη λέμε μαλακίες. Αυτά που γράφεις έχουν βάση μόνο αν σε λένε Άδωνη και ανήκεις στην ΝΔ. Από εκεί κι ύστερα παυεί η συζήτηση κε Λαφαζάνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Από εκεί κι ύστερα παυεί η συζήτηση κε Λαφαζάνη. δε περίμενα να έχεις απάντηση έτσι κ αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Δε μου λες ρε συνονόματε, είσαι φίλος με τον Αερικό; Ποιος είναι αυτός? συνονόματοι? Αλέξανδρος κι εσύ? σε τι σπίτι μένεις και δίνεις 120 ΔΕΗ? εγώ σε 55 τετραγωνικά μου έρχεται καμια 170 στους 2 μήνες ο λογαριασμός. κλασικά αξία ρεύματος 70, και τα υπόλοιπα φόροι... ειπα πουθενα για 120ε ΔΕΗ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 102 μια σελίδα πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 εσύ πληρώνεις τον μήνα 200ε ΔΕΗ,Νερο τηλ? γιατί εγώ πληρώνω 102 ακριβως! Τίποτε άλλο? σορυ 102 είπες. ακόμα πιο λίγα..σε στούντιο μένεις?.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποιος είναι αυτός? συνονόματοι? Αλέξανδρος κι εσύ? Γιώργο με λένε συνονόματε... το γράφει και στην υπογραφή μου... ... άλλαξε νικ...πάλι... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 σε τι σπίτι μένεις και δίνεις 120 ΔΕΗ? εγώ σε 55 τετραγωνικά μου έρχεται καμια 170 στους 2 μήνες ο λογαριασμός. κλασικά αξία ρεύματος 70, και τα υπόλοιπα φόροι... Αυτό δεν λέει κάτι, σε 88 τετραγωνικά μένω και δίνω 150€ ΔΕΗ, 80€ τηλέφωνο,20€ νερό, 50€ κοινόχρηστα και είμαστε 3μελης οικογένεια.Μιλάω για λογαριασμούς και όχι μηνιαία έξοδα. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο φίλος pipingtom83 είναι οτι η γενιά των 20αρηδων-30αρηδων σήμερα είναι η χαμένη γενιά της χώρας γιατί δεν θα μπορέσουν να κάνουν αυτά που κάναμε οι μεγαλύτεροι. Όχι ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα, αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να ζήσουμε, να δημιουργήσουμε κάποια πράγματα, να κάνουμε οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι ο 7χρονος γιος μου θα μπορέσει να ζήσει σε καλύτερες μέρες και να μην τον πάρει και αυτόν η μπάλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Αυτό δεν λέει κάτι, σε 88 τετραγωνικά μένω και δίνω 150€ ΔΕΗ, 80€ τηλέφωνο,20€ νερό, 50€ κοινόχρηστα και είμαστε 3μελης οικογένεια.Μιλάω για λογαριασμούς και όχι μηνιαία έξοδα. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο φίλος pipingtom83 είναι οτι η γενιά των 20αρηδων-30αρηδων σήμερα είναι η χαμένη γενιά της χώρας γιατί δεν θα μπορέσουν να κάνουν αυτά που κάναμε οι μεγαλύτεροι. Όχι ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα, αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να ζήσουμε, να δημιουργήσουμε κάποια πράγματα, να κάνουμε οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι ο 7χρονος γιος μου θα μπορέσει να ζήσει σε καλύτερες μέρες και να μην τον πάρει και αυτόν η μπάλα δε είναι θέμα κατανόησης. Μας προτρέπει στην ουσία να κάτσουμε στα αυγά μας και στην ουσία μας αφαιρεί το δικαίωμα διεκδίκησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) σορυ 102 είπες. ακόμα πιο λίγα..σε στούντιο μένεις?.... Τον μηνα, για δεη ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ. ητοι 408 το 4μηνο.. φυσικα πλυντήρια δουλευουν με το νυκτερινό και μονον. Θερμοσίφωνο δεν εχω αλλά ηλιακό. η Κουζίνα δουλεύει κι αυτη με το νυκτερινο. Αυτό δεν λέει κάτι, σε 88 τετραγωνικά μένω και δίνω 150€ ΔΕΗ, 80€ τηλέφωνο,20€ νερό, 50€ κοινόχρηστα και είμαστε 3μελης οικογένεια.Μιλάω για λογαριασμούς και όχι μηνιαία έξοδα. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο φίλος pipingtom83 είναι οτι η γενιά των 20αρηδων-30αρηδων σήμερα είναι η χαμένη γενιά της χώρας γιατί δεν θα μπορέσουν να κάνουν αυτά που κάναμε οι μεγαλύτεροι. Όχι ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα, αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να ζήσουμε, να δημιουργήσουμε κάποια πράγματα, να κάνουμε οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι ο 7χρονος γιος μου θα μπορέσει να ζήσει σε καλύτερες μέρες και να μην τον πάρει και αυτόν η μπάλα Πιστεύω ότι θα μπορέσουν αν έχουν υπομονή και προσπαθήσουν, όχι τοσο συντομα κι οχι τόσο πλουσιοπάροχα αλλά θα τα καταφέρουν. Αυτές οι ηλικίες θα φτιάξουν το μέλλον των παιδιών τους το οποίο θα είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον pipingtom83 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Γιώργο με λένε συνονόματε... το γράφει και στην υπογραφή μου... ... άλλαξε νικ...πάλι... καλό θα ήταν να περιορίσεις την φαντασία σου και να μην με ταυτίζεις με άλλον εξαιτίας των αντιλήψεων και των πιστεύω μου. Δεν είμαι ο μόνος ξέρεις με τέτοιες αντιλήψεις. Επειδή έχει ξανά αναφερθεί η ταύτιση μου αυτή με άλλο πρόσωπο καλό θα ήταν να σταματήσει κάτι τέτοιο διότι δίνει αξία στο πρόσωπο(-α) με τα οποία συγχέομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 καλό θα ήταν να περιορίσεις την φαντασία σου και να μην με ταυτίζεις με άλλον εξαιτίας των αντιλήψεων και των πιστεύω μου. Δεν είμαι ο μόνος ξέρεις με τέτοιες αντιλήψεις. Επειδή έχει ξανά αναφερθεί η ταύτιση μου αυτή με άλλο πρόσωπο καλό θα ήταν να σταματήσει κάτι τέτοιο διότι δίνει αξία στο πρόσωπο(-α) με τα οποία συγχέομαι. Καλά εντάξει... Χαιρετισμούς στη νέα σμύρνη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Πιστεύω ότι θα μπορέσουν αν έχουν υπομονή και προσπαθήσουν, όχι τοσο συντομα κι οχι τόσο πλουσιοπάροχα αλλά θα τα καταφέρουν. Αυτές οι ηλικίες θα φτιάξουν το μέλλον των παιδιών τους το οποίο θα είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις. Αποκλείεται να συμβεί πριν περάσουν καμιά 20αρια χρόνια και πάλι δεν θα είναι σαν το 2007-2008. Για να φτιάξουν το μέλλον των παιδιών τους, θα πρέπει πρώτα να κάνουν παιδιά και με 500€ τον μήνα απλά δεεεεν. Σήμερα ένα ζευγάρι για να φτιάξει οικογένεια θέλει 2 μισθούς των 600€ και δικό τους σπίτι και να υπάρχει στήριξη από γονείς-πεθερικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Τουλάχιστον είσαι τελείως μίζερος ρε pipingtom. Είναι κάπως ανακουφιστικό κι αυτό... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) ... πάντως πέφτει μέσα ακόμα και το ζώδιό σου: Κριός: Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, και συγκεκριμένα στο γ΄ δεκαήμερο του ζωδίου.Είναι μια Νέα Σελήνη που δείχνει ένταση, ενώ επηρεάζει ακόμη και η σκληρή αντίθεση Άρη – Πλούτωνα.Επιπλέον σήμερα γίνεται ακριβείας και η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα αλλά και η σύνοδος Ερμή – Άρη.Όλες αυτές οι δυσαρμονικές όψεις δείχνουν ότι θα υπάρχει έντονη και σκληρή κριτική, ενώ είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε πικρά λόγια ή και ειδήσεις που θα μας πληγώσουν. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον Ravendark 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Πλακώνεστε εσείς, και η κυβέρνηση μας διέλυσε και το τελευταίο καλό που είχε κάνει!! Πάνε οι ωραίες εικόνες στα ΑΤΜ με κοπελίτσες που κατέβαιναν με το μποξεράκι κατά τις 1 η ώρα το βράδυ (το έζησα και αυτό), για να γλυτώνουν τις πρωινές ουρές.. Πλέον θα μπορούμε να σηκώνουμε "σωρευτικά".. οπότε ουρές τέλος... Ααα ρε Τσίπρα, ούτε αυτό δεν κράτησες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Θα ήταν καλό να μην συνεχιστεί αυτό το πράγμα με το ''διάλογο'' 1 vs 4-5 γιατί πέρασαν τα μέτρα, τελείωσε το παραμύθι του δημοψηφίσματος δεν απέχει πολύ το λουκέτο απο το τόπικ... Ας συνεχίσουμε την συζήτηση για τις επόμενες μέρες που θα έρθουν, με την γνώμη μας, με ιδέες, προτάσεις, προβληματισμούς, φόβους οτι θέλει ο καθένας, ας μην το χαλάσουμε τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 εσύ πληρώνεις τον μήνα 200ε ΔΕΗ,Νερο τηλ? γιατί εγώ πληρώνω 102 ακριβως! Κοινόχρηστα δεν εχω. Βενζίνη δεν ξοδεύω παρά μονον για καμια βόλτα αραιά και που. Κινουμαι με την συγκοινωνία. Η εφορια παραδόξως μου γυρνάει λεφτά, όχι πολλά αλλα δεν πληρώνω. την μηχανή την συντηρώ μόνος μου κι αφου δεν γράφω πια χιλιόμετρα δεν λογίζεται σαν έξοδο. Δεν ντυνόμαστε κάθε μήνα, δεν σφραγίζουμε δόνται κάθε μήνα όμως τρώμε κάθε μέρα.....300 το μηνα είναι το σουπερ μαρκετ. Τίποτε άλλο? Να σε παρω για οικονομικο συμβουλο στο σπιτι μου, χρειαζομαι και λιγο διαιτα :lol: αληθεια ποσα κιλα εισαι ; με αυτα που γραφεις σε φανταζομαι σε κατηγορια πακιστανου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 δε είναι θέμα κατανόησης. Μας προτρέπει στην ουσία να κάτσουμε στα αυγά μας και στην ουσία μας αφαιρεί το δικαίωμα διεκδίκησης. δικαίωμα διεκδίκησης(-εων) έχει ο καθένας μας αλλά να διεκδικήσει τι και από ποιον? Απο το κράτος? αφού δεν έχει να δώσει τώρα. Οτι έδωκε έδωκε επι 35 χρόνια δανειζόμενο, τώρα τα παίρνει πίσω. Απο τον ιδιώτη? γιατί αυτός έχει? κι όποιος έχει γιατί να τα μοιραστεί? Αλλά στην Ελλάδα ξέχασα ότι ποινικοποιείται η επιχειρηματικότητα από τους ανεγκέφαλους σφυροδρεπανοκέφαλους κι όλα πρέπει να ανήκουν στο δημόσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να σε παρω για οικονομικο συμβουλο στο σπιτι μου, χρειαζομαι και λιγο διαιτα :lol: αληθεια ποσα κιλα εισαι ; με αυτα που γραφεις σε φανταζομαι σε κατηγορια πακιστανου... μπα, γύρω στο 1.90 μελαχρινός (στα μαλλιά) είναι... καμιά 85αριά κιλά τον κόβω... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα ήταν καλό να μην συνεχιστεί αυτό το πράγμα με το ''διάλογο'' 1 vs 4-5 γιατί πέρασαν τα μέτρα, τελείωσε το παραμύθι του δημοψηφίσματος δεν απέχει πολύ το λουκέτο απο το τόπικ... Ας συνεχίσουμε την συζήτηση για τις επόμενες μέρες που θα έρθουν, με την γνώμη μας, με ιδέες, προτάσεις, προβληματισμούς, φόβους οτι θέλει ο καθένας, ας μην το χαλάσουμε τώρα... Συμφωνώ...........και τώρα και για το μέλλον. Ας μην εστιάζουμε στο πρόσωπο αλλά στα γραφόμενα του. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον pipingtom83 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μαζεψε ανηψιους της φωφης με αποψη εδω μεσα.... ευθημησαμε παλι με το πελατιακο κρατος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον alexia90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Off topic αλλα εχει πλακα που επικεντρωνεστε καποιοι στον Αλεξανδρο-πιπιγκ οτι ειναι διπλο-τριπλολογαριασμος (μπορει, δε βαζω το χερι μου στη φωτια) αλλα σε αυτους που ειναι πασιφανες οτι ειναι, με μοναδικο σκοπο συμμετοχης στο φορουμ την προπαγανδα στα πολιτικα, τα παμε μια χαρα. Οφφ τοπικ δυο: συμφωνω για τα λεφτα και την οικογενια γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μεγαλωσαμε απο τους γονεις μας με πολλες παροχες που αδυνατουμε να προσφερουμε στα παιδια μας. Τα παιδια ομως να ξερετε οτι δεν εχουν μετρο συγκρισης και δεν ειναι και τοοοσο μεγαλες δα οι απαιτησεις. Γιωργος, 33 χρονων με παιδακι 15 μηνων. Υγ: Α, και σκατα στον προσφατο ΣΥΡΙΖΑ κι ολους οσους μας κατεστρεψαν τη ζωη, το μελλον και τα ονειρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Off topic αλλα εχει πλακα που επικεντρωνεστε καποιοι στον Αλεξανδρο-πιπιγκ οτι ειναι διπλο-τριπλολογαριασμος (μπορει, δε βαζω το χερι μου στη φωτια) αλλα σε αυτους που ειναι πασιφανες οτι ειναι, με μοναδικο σκοπο συμμετοχης στο φορουμ την προπαγανδα στα πολιτικα, τα παμε μια χαρα. Οφφ τοπικ δυο: συμφωνω για τα λεφτα και την οικογενια γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μεγαλωσαμε απο τους γονεις μας με πολλες παροχες που αδυνατουμε να προσφερουμε στα παιδια μας. Τα παιδια ομως να ξερετε οτι δεν εχουν μετρο συγκρισης και δεν ειναι και τοοοσο μεγαλες δα οι απαιτησεις. Γιωργος, 33 χρονων με παιδακι 15 μηνων. Υγ: Α, και σκατα στον προσφατο ΣΥΡΙΖΑ κι ολους οσους μας κατεστρεψαν τη ζωη, το μελλον και τα ονειρα. ε τουλάχιστον για τον πίπινγκ έχουμε και κάποια επιχειρήματα :P Y.Γ να σου ζήσει το πιτσιρίκι! :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Οτι πεις Τζωρτζη. Δεν ξερω οποτε δε μιλαω. Σε ευχαριστω για τις ευχες. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες