Jump to content
strokt up

Νέο SUZUKI GSX-R 1000L7

Recommended Posts

και το crossplane (μεγαλη αποτυχια, γι΄αυτο τα πουλησανε ολοι και πηρανε τον ανταγωνισμο) δεν εχουν επαφη.

Αν έπρεπε να αλλάξω το RSV4 και να έπαιρνα Japan θα έπαιρνα μόνο το cross plane :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε και τι μας το λες; Επειδή εσύ θα έκανες την πατάτα δηλαδή πρέπει να το μάθουμε κι εμείς; :P

Όσο για το ον τόπικ. Εντάξει, έχει μείνει πίσω το Gixxer. Μέχρι πριν 1-2 χρόνια, ακόμα κι έτσι όπως είναι/ήταν, στα συγκριτικά το Gixxer ήταν πολύ πάνω.

Αν όχι το καλύτερο Japan, το καλύτερο μαζί με το νέο ΖΧ10.

Πλέον έχουν αλλάξει όμως τα πράγματα στον ανταγωνισμό.

Και από Ιαπωνία και από Ευρώπη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έπρεπε να αλλάξω το RSV4 και να έπαιρνα Japan θα έπαιρνα μόνο το cross plane :)

καθαρα προσωπικη αποψη αυτη που γραφεις. απο rsv4 σε crossplane? σα να πας απο 250αρι ninja σε παπακι astra :P (αληθεια το εχεις οδηγησει και σου αρεσε? οδηγα το 07-08 r1 και τα ξαναλεμε παλι) B)

Οταν λεμε πραγματικα βελτιωμενο μηχανακι εννοουμε να ξεχωριζει και οχι το παλιοτερο να ειναι απλα -3 αλογα και με μια αναρτηση να μπορει να γυρισει σε μια πιστα πιο σβελτα απο το καινουργιο.Συγκεκριμενα το δικο σου με ελαχιστες βελτιωσεις τι εχει να ζηλεψει απο το Κ9?Εγω στην πραξη παντως εχω δει οτι ολα τα μηχανακια που αναφερεις εχουν μικρες διαφορες.Αυτο που εχω δει πραγματικα να ειναι αλλου στην πιστα ειναι το BMW ,κυριως απο αποψη δυναμης ,και φυσικα το RSV4.Aυτα πραγματικα κανουν τη διαφορα,τα Γιαπωνεζικα μεχρι το ΖΧ10 του 11 και το τωρινο R1 βραζουν στο ιδιο καζανι για πολλα χρονια.Μιλαμε παντα για στοκ μορφη

εχω το 600 κ8, αλλα εχω οδηγησει το κ8 1000 φιλου για αρκετα χλμ. ναι εχουν διαφορες το 08 με το 09 gixxer, οχι τεραστιες, αλλα εχουν. ειναι πολυ καλυτερο σε στησιμο το 09 και λιγακι δυνατοτερο μοτερ. γενικα ναι ολα τα sbk μεχρι 16-17κ λιγες διαφορες εχουν B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθαρα προσωπικη αποψη αυτη που γραφεις. απο rsv4 σε crossplane? σα να πας απο 250αρι ninja σε παπακι astra :P (αληθεια το εχεις οδηγησει και σου αρεσε? οδηγα το 07-08 r1 και τα ξαναλεμε παλι) B)

εχω το 600 κ8, αλλα εχω οδηγησει το κ8 1000 φιλου για αρκετα χλμ. ναι εχουν διαφορες το 08 με το 09 gixxer, οχι τεραστιες, αλλα εχουν. ειναι πολυ καλυτερο σε στησιμο το 09 και λιγακι δυνατοτερο μοτερ. γενικα ναι ολα τα sbk μεχρι 16-17κ λιγες διαφορες εχουν B)

Τα έχω οδηγήσει όλα που αναφέρεις, gsxr 600,750 k6-k7, 600 k8, 1000 k7, R1 07-08 και big bang (όλα σε πίστα εκτός του 08 R1) και επιμένω στην αρχική μου τοποθέτηση :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μοιάζει photoshop-ιά... αλλά δεν θα ήταν και άσχημο....

NoEBsRZ.jpg

λίγο τον κώλο τους θα έπρεπε να μικρύνουν τα gixxer, γιατί σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχουν τεράστιες ουρές σαν κεφάλι κόμπρας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βγάλουν κανένα δυνατό 4κύλινδρο 250 να τρελάνουν κόσμο. Η ουρά σε σχήμα κόμπρα καλή είναι, να φαίνεται οτι δαγκώνει το εργαλείο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω την πέτυχα τη φωτο σε ένα άρθρο. Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να βγάλουν ένα γρήγορο 250αρι ss...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βγάλουν κανένα δυνατό 4κύλινδρο 250 να τρελάνουν κόσμο. Η ουρά σε σχήμα κόμπρα καλή είναι, να φαίνεται οτι δαγκώνει το εργαλείο :mB_kalo_e:

εαν κάνει και αυτο θα γίνει η αγαπημένη μου εταιρεία!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φαναρι αν το κανουν οπως το r1 θα ειναι μεγαλο φαουλ! μια χαρα φαναρι ειχε το k9+ γιατι δεν βαζουν κατι παρομοιο? :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφα και τα δύο.

Κ τα χρώματά τους.

Το 250άρι αποκλείεται να βγει 4κύλινδρο. Στην καλύτερη 2κύλινδρο με καμιά 35αριά άλογα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μονοκυλινδρο το κοβω το 250. μονο εγω βλεπω πως η μια εταιρια αντιγραφει την αλλη? γιατι εχουν παρομοιο φαναρι με το r1? :_devil:

εβγαινε και το l1 σε τετοιο χρωμα απο το εργοστασιο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6108070/ και ναι, ειναι γ@μ@το!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φαναρι αν το κανουν οπως το r1 θα ειναι μεγαλο φαουλ! μια χαρα φαναρι ειχε το k9+ γιατι δεν βαζουν κατι παρομοιο? :yes:

γιατί αντιγράφει το φανάρι του R1? Του R1 είναι μια γραμμή, ενώ αυτό είναι τραπέζιο, και με άνισες γωνίες...
σου εξηγώ τι εννοώ στην φωτό:

mUuFhba.jpg

εκτός και αν εννωείς τον φυσικό διαχωρισμό διασταυρώσεων με πορείας, όπου θα συμφωνήσω στο ότι έγιναν 4 τζαμάκια από 1 ενιαίο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μούτρο του τζιξερ είναι το πιο καλαίσθητο και επιθετικό απο οτιδήποτε αλλο!!ακόμη και το χρώμα είναι "αλλού"! μπραβο ρε σουζουκαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλο είναι αλλού :wub:.Και πιο πολύ αντιγραφή είναι οι καθρέφτες του r1 με τα ενσωματωμένα φλάς παρά τα 2 φανάρια μπορστά. Πρώτη η suzuki είχε βάλει τα φλάς στους καθρέφτες (απο αυτές τις 2 εταιρίες τουλάχιστον)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί αντιγράφει το φανάρι του R1? Του R1 είναι μια γραμμή, ενώ αυτό είναι τραπέζιο, και με άνισες γωνίες...
σου εξηγώ τι εννοώ στην φωτό:

mUuFhba.jpg

εκτός και αν εννωείς τον φυσικό διαχωρισμό διασταυρώσεων με πορείας, όπου θα συμφωνήσω στο ότι έγιναν 4 τζαμάκια από 1 ενιαίο...

εννοω πως εχει 2 μικρα φαναρια απο πανω και προβολακια κατω, οχι το σχημα του φαναριου. η suzuki τοσα χρονια ειχε ενα ενιαιο φαναρι. θα προτιμουσα να βαζανε κατι οπως στο κ9 (για μενα το ομορφοτερο μπροστα φαναρι σε sbk)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εννοω πως εχει 2 μικρα φαναρια απο πανω και προβολακια κατω, οχι το σχημα του φαναριου. η suzuki τοσα χρονια ειχε ενα ενιαιο φαναρι. θα προτιμουσα να βαζανε κατι οπως στο κ9 (για μενα το ομορφοτερο μπροστα φαναρι σε sbk)...

συμφωνώ.. από μούτρα το k9 είναι και για μένα το τελειότερο... αλλά και αυτό δείχνει άκρως επιθετικό και μυτερό! σαν μούρη μαχητικού είναι... ένα κωλαράκι σουβλερό σαν του S1000RR θέλει τώρα και είναι TOP OF THE LINE!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξύπνησε και η σουζουκάρα να δώσει 250άρι σπορτάκι (επιτέλους)

αν είναι μονοκύλινδρο θα γελάσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό το ΔΝΤ κ ο Σόιμπλε, το 1000άρι μόνο σε προσπέκτους.

Ακόμα κ τα 250άρια θα είναι όνειρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και που να βγει τώρα το 250άρι κανα εξαχίλιαρο :blink:...θα γελάσει κάθει πικραμένος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν καταλαβουνε οι τζαπανεζοι οτι θελουμε ξανα νεο rjv 250αρι, 2t injection ξαναμιλαμε... Αλλα ονειρα κι αυτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα