Jump to content

384 ψήφοι

1. 1. Δημοψήφισμα 5/7/2015.

• Ναί. Εγκρίνω τις προτασεις των δανειστών.
      37
    • Όχι. Δεν εγκρίνω τις προτάσεις των δανειστών.
      231
    • Δεν θα ψηφίσω.
      26
  2. 2. Θα πληρώσουμε την δόση, στις 30/6 ?

• Ναί.
      29
    • Όχι.
      188
    • Δεν ξερω/δεν απαντώ.
      77

Recommended Posts

αχχαχαχαχαχαχαχ! http://www.protagon....rticle&id=39134

καλα οτι λεγανε μουφες το ξερανε ολοι,αλλα δεν χρειαζοτανε να γκρεμισουν και το συμπαν

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχω παρατηρησει και εγω αρκετες αφισες του οχι στο εδαφος σκισμενες.

Εχθές το βράδυ παραλίγο να βουτήξω ένα παλικάρι επειδή έσκιζε κάτι αφίσες του ΝΑΙ. Όχι γιατί ήταν του ναι, αλλά γιατί τις παρατούσε κάτω και έκανε σκουπίδια. Αφού κατάλαβε τι του έλεγα (δυσκολεύτηκε), τις μάζεψε και τις πέταξε στον κάδο 2 μέτρα παραπέρα.

Αλήθεια, τα λεφτά για τόσες αφίσες που σκατά βρέθηκαν??? Γ@@ώ την κοινωνία μου και το πολιτικό σύστημά μας.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ζακ Ντελόρ ζητάει σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα που να περιλαμβάνει χρηματοδότηση, ανάπτυξη και αναδιάρθρωση του χρέους...

Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος... Αν η σημερινή ΕΕ απέχει από αυτό που οραματίστηκε και ξεκίνησε ο Ντελόρ, τότε σε ποια ένωση είμαστε, ξέρουμε;... :shades:

μαζι σου,αλλα ,με τα προσωπα που εχουμε τωρα πανω με τιποτα δεν θα μας εμπιστευτουν,και γιατι?ουτε καν συνορευουμε μαζι τους :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ζακ Ντελόρ ζητάει σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα που να περιλαμβάνει χρηματοδότηση, ανάπτυξη και αναδιάρθρωση του χρέους...

Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος... Αν η σημερινή ΕΕ απέχει από αυτό που οραματίστηκε και ξεκίνησε ο Ντελόρ, τότε σε ποια ένωση είμαστε, ξέρουμε;... :shades:

επίσης, δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ ότι κανει σημερα τετοιες δηλώσεις, Αλέξανδρε.......... :afro:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι και να λέμε, αυριο θα δούμε ποια γνώμη θα υπερισχύσει...

Ένα ερώτημα μόνο θα ήθελα να θέσω...

Ποια θα ήταν η απάντηση του ελληνικού λαού, αν ο καθένας μας μπορούσε να βάλει τις πολιτικές του προτιμήσεις στην άκρη και κυρίως αν μπορούσε να βάλει τον φόβο του στην άκρη...

Καληνύχτα κυρίες και κύριοι, εγώ θα στήριζα ακόμα και Σαμαρά, αν προωθούσε το όχι... (ναι εδώ γελάστε σιγά μην έλεγε όχι ο σαμαράς... αλλά λέμε)

ΟΧΙ αύριο, ΟΧΙ στην συνέχιση της εξαθλίωσης όλων των βολεμένων και μη... και οι βολεμένοι... πόσο καιρό θα μείνουν βολεμένοι και αυτοί; Θα έρθει και ο καιρός τους...

Θα γυρίσει ο τροχός θα **μπιπ** και ο φτωχός...

• Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γυρίσει ο τροχός θα **μπιπ** και ο φτωχός...

Θα κορναρει? Μιλα ξεκαθαρα Γιωργο

:crazy:

Λιγο σπαμ να ξεχαστουμε :_thumbsup:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έλεγε όχι ο Σαμαράς μάλλον θα ψήφιζα ναι, κάτι άλλο σκοτεινό θα ήταν από πίσω. Θα ήταν εκ του πονηρού, παραπλανητικό και θα αποσκοπούσε στο κακό το δικό μου και της χώρας. Θα πηγαινα για ναι δαγκωτο

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έλεγε όχι ο Σαμαράς μάλλον θα ψήφιζα ναι, κάτι άλλο σκοτεινό θα ήταν από πίσω. Θα ήταν εκ του πονηρού, παραπλανητικό και θα αποσκοπούσε στο κακό το δικό μου και της χώρας. Θα πηγαινα για ναι δαγκωτο

ένας ακόμα λόγος που λέμε ΟΧΙ...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.koutipand...nda-deite-fotos

Καιρός ήταν.Παρακολουθώντας όμως καθημερινά όλα τα κανάλια,θεωρώ πως στην παρούσα φάση η χειρότερη προπαγάνδα γίνεται από το ΣΚΑΙ και ακολουθεί ο ΑΝΤ1...τρίτο έρχεται το Mega.

Όσο για το τελευταίο video του Chris1981...αυτή η άνεση με την οποία έκαναν τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις που αποδείχθηκαν ψευδείς,έχει κλονίσει σημαντικά τη δική μου εμπιστοσύνη απέναντι στον κυβέρνηση παρόλο που θεωρώ ότι δεν έγιναν με κακή πρόθεση ή για να παραπλανήσουν αλλά πιο πολύ από απειρία ή υπερεκτίμηση δυνατοτήτων ή και από αφέλεια.

Τροποποιήθηκε από τον efkola
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπε ο μαϊντανός που παραδέχτηκε δημοσίως σε εκπομπή ότι είπε ψέματα λέγοντας ότι είναι καλό το μνημόνιο ενώ ήξερε ότι ήταν η καταστροφή, καθώς και ότι σε συνέντευξη του σε γερμανικό περιοδικό παρότρυνε τους δανειστές να επιβάλουν έλεγχο κίνησης κεφαλαίων στις τράπεζες να στραγγαλίσουν την ρευστότητα να οδηγήσουν τη χωρά στη χρεοκοπία προκειμένου να αναγκάσουν σε συμφωνία με τους όρους που θέλουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως υπαρχει κανενας σοβαρος συμφορουμιστας με γνωσεις οικονομικων να μας εξηγησει σε ποια κατασταση βρισκεται ενα κρατος με κλειστες τραπεζες, χρεωκοπημενο και τυπικα πλεον και με δημοψηφισμα να τρεχει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά! Εγώ άλλο βίντεο πόσταρα, και όταν είδα το λάθος βίντεο το διόρθωσα!

Λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια...ταιριαζει γαντι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά! Εγώ άλλο βίντεο πόσταρα, και όταν είδα το λάθος βίντεο το διόρθωσα!

Sorry φίλε... αλλά αυτό ήταν αυτογκόλ :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δημοψηφισμα για συμφωνια που δεν υπαρχει

απο κυβερνηση που θα εχει μια χωρα απεναντι της,θα κατσουν ετσ απραγοιι ολοι αυτοι που γ@μη%4αν;

με μια εε απεναντι,και ενα βαρου να δινει συνεντευξεις..

η προπαγανδα παει συννεφο,αλλα και η ανικανοτητα τους ειναι επικινδυνη

βαλτε τουλαχιστον το δραγασακη μπροστα,οι αλλοι ουτε για τσιγαρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβάστε αυτο ειναι μεγάλο αλα αξίζει....[πρόσφατο]

http://www.tovima.gr...cle/?aid=719407

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας τολμησουν,θα τους φανε ζωνταντους

το 70% θελει ευρω

ας κανουν κανονικο δημοψηφισμα,οχι οτινανισμους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...