Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Η ''πρωτη φορα αριστερα'' κατι το καινουργιο, ανοθευτο,μακρια απο τους φαυλους του παρελθοντος,ψηφιζει ''οχι'' μαζι της και αυτος ο γνησιος αγωνιστης του λαου http://www.protothema.gr/greece/article/456316/fotopoulos-xudi-se-osous-adidroun-stis-auxiseis-misthon-sti-dei/ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αν εξαιρέσουμε κάποιες παρεκτροπές(λογικές με δεδομένη την κρισιμότητα των στιγμών),θεωρώ πως το επίπεδο της κουβέντας εδώ είναι καλό και έχουν διατυπωθεί ενδιαφέρουσες απόψεις από αρκετά μέλη.Σε άλλα fora αλλά και στο fb διαβάζω τέρατα,διχαστικές απόψεις που δε βγάζουν πουθενά και υποδηλώνουν έναν αδικαιολόγητο φανατισμό λες και ξέρει με σιγουριά κανείς τι θα σημαίνει για την επόμενη μέρα ένα πιθανό ''όχι'' ή ''ναι''. Αυτή η έλλειψη συνεννόησης και εμπιστοσύνης μεταξύ θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης που παρατηρείται από όλους,είναι ένας κίνδυνος και για τώρα και για το μέλλον και εκεί οφείλει να στοχεύσει η κυβέρνηση από απόψε κιόλας.Είναι σκληροί,είναι άτεγκτοι,μας κρατούν στο χέρι αλλά αν ήθελαν να μας έχουν καταστρέψει θα μπορούσαν να το έχουν κάνει...δεν ήταν ανάγκη να περιμένουν τόσον καιρό.Χρειάζεται έξυπνη και οξυδερκής διπλωματική τακτική για να ξεκινήσει πραγματική διαπραγμάτευση και όχι πόκερ...όπως έχω ξαναγράψει,οι θυσίες δεν μπορούν να αποφευχθούν αλλά οι ανθρωποθυσίες απαγορεύονται. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Σαφώς,αλλά επέτρεψε μας να μην εμπιστευόμαστε τους Ευρωπαίους με τη σειρά μας. βρε εδω δεν μπορουμε να εμπιστευτουμε ουτε τον πισινο μας!! παμε να ουμε και τελικα κλανουμε και φευγουμε!! :grin: :grin: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτο που δεν εχει σχολιαστει εντονα η καθολου σε αυτο το Forum(γιατι αραγε?) ειναι το γεγονος οτι ακομα και σε αυτο το μαμημενο capital controls δεν ειναι ολοι ισοι.Χθες στεκομουν στην ουρα γαι να βγαλω τα 50ευρω που μου αναλογουν και στεκεται μπροστα μου ενας τυπος που ειχε οχι μια οχι δυο αλλα 4(!) διαφορετικες καρτες,εβγαλε 200ευρο και..αντε γεια!Δηλαδη αν το εκανε αυτο καθε μερα εβγαλε σε 7 ημερες 1400ευρω και εγω 350! Γιατι δεν εγινε το capital control ανα ιδιοκτητη λογαριασμου αλλα εγινε ανα λογαριασμο?παλι εμεις οι φτωχομπινεδες θα την πληρωσουμε?Σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση,τι στο καλο ολοι εδω μεσα εχετε 3και 4 λογαριασμους? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Σε αυτό το λαό μπορείς να προσάψει κανείς πολλά (μα πάρα πολλά) αλλά ένα πράγμα δεν μπορείς να του προσάψεις: τις απειλές και τους εκβιασμούς τα παίρνει πολύ σοβαρά 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 βρε εδω δεν μπορουμε να εμπιστευτουμε ουτε τον πισινο μας!! παμε να ουμε και τελικα κλανουμε και φευγουμε!! :grin: :grin: Μαγκες ο,τι εγινε εγινε. Σημερα ας μεινουμε λιγο κουλ απο την ολη φαση.. Μια εβδομαδα τωρα ( ατελειωτη) προσπαθουσαμε οι '' μεν και οι δε'' να αλλαξουμε την αποφαση του αλλου, ή τελος παντων να συζητησουμε(?) να βρεθει μια γραμμη. Αυτη την ημερα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ασχολουμαστε αλλο, μεχρι τις 19:00-21:00 το βραδυ. Το λεω καλοπροαιρετα σε ολους.. Σκοπος σημερα ηταν να ριξουμε τον φακελο στην καλπη. Μετα σειρα εχει να ριξουμε καμια βουτια στην θαλλασα,να ριξουμε μασαμπουκα σε κανενα σουβλακι ή να ριξουμε κανενα π@τσο :lol: 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Τρέμουν οι γλουτοί μας ρε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτο που δεν εχει σχολιαστει εντονα η καθολου σε αυτο το Forum(γιατι αραγε?) ειναι το γεγονος οτι ακομα και σε αυτο το μαμημενο capital controls δεν ειναι ολοι ισοι.Χθες στεκομουν στην ουρα γαι να βγαλω τα 50ευρω που μου αναλογουν και στεκεται μπροστα μου ενας τυπος που ειχε οχι μια οχι δυο αλλα 4(!) διαφορετικες καρτες,εβγαλε 200ευρο και..αντε γεια!Δηλαδη αν το εκανε αυτο καθε μερα εβγαλε σε 7 ημερες 1400ευρω και εγω 350! Γιατι δεν εγινε το capital control ανα ιδιοκτητη λογαριασμου αλλα εγινε ανα λογαριασμο?παλι εμεις οι φτωχομπινεδες θα την πληρωσουμε?Σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση,τι στο καλο ολοι εδω μεσα εχετε 3και 4 λογαριασμους? Μπορει καποιος να ειχε οντως 2ή 3 λογαριασμους. Δικαιωμα του.. Απο την αλλη μπορει ενας να πηγαινε για 2-4 μελη της οικογενειας του.. Εγω πχ μια μερα εβγαλα για μενα, τους γονεις μου και ενος φιλου. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτο που δεν εχει σχολιαστει εντονα η καθολου σε αυτο το Forum(γιατι αραγε?) ειναι το γεγονος οτι ακομα και σε αυτο το μαμημενο capital controls δεν ειναι ολοι ισοι.Χθες στεκομουν στην ουρα γαι να βγαλω τα 50ευρω που μου αναλογουν και στεκεται μπροστα μου ενας τυπος που ειχε οχι μια οχι δυο αλλα 4(!) διαφορετικες καρτες,εβγαλε 200ευρο και..αντε γεια!Δηλαδη αν το εκανε αυτο καθε μερα εβγαλε σε 7 ημερες 1400ευρω και εγω 350! Γιατι δεν εγινε το capital control ανα ιδιοκτητη λογαριασμου αλλα εγινε ανα λογαριασμο?παλι εμεις οι φτωχομπινεδες θα την πληρωσουμε?Σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση,τι στο καλο ολοι εδω μεσα εχετε 3και 4 λογαριασμους? Κάτσε ρε φίλε,δηλαδή αν πας εσύ και έχεις μαζί σου και την κάρτα του πατέρα σου,της μητέρας και του αδερφού(παράδειγμα) που όλοι έχετε ξεχωριστή μισθοδοσία θα βγάλεις 50 ευρώ ή 50 για τον καθένα; Η θα τους πεις να στηθούν όλοι στη σειρά; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτο που δεν εχει σχολιαστει εντονα η καθολου σε αυτο το Forum(γιατι αραγε?) ειναι το γεγονος οτι ακομα και σε αυτο το μαμημενο capital controls δεν ειναι ολοι ισοι.Χθες στεκομουν στην ουρα γαι να βγαλω τα 50ευρω που μου αναλογουν και στεκεται μπροστα μου ενας τυπος που ειχε οχι μια οχι δυο αλλα 4(!) διαφορετικες καρτες,εβγαλε 200ευρο και..αντε γεια!Δηλαδη αν το εκανε αυτο καθε μερα εβγαλε σε 7 ημερες 1400ευρω και εγω 350! Γιατι δεν εγινε το capital control ανα ιδιοκτητη λογαριασμου αλλα εγινε ανα λογαριασμο?παλι εμεις οι φτωχομπινεδες θα την πληρωσουμε?Σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση,τι στο καλο ολοι εδω μεσα εχετε 3και 4 λογαριασμους? Μπορουσες και εσυ να σπασεις τα χρηματα σε 4 λογαριασμους. Δε βλεπω κατι το μεμπτο εδω. Μη παμε σε τακτικες να πεθανει η κατσικα του γειτονα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Τρέμουν οι γλουτοί μας ρε ειναι απο την γυμναστικη ρε μλκα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μπορουσες και εσυ να σπασεις τα χρηματα σε 4 λογαριασμους. Δε βλεπω κατι το μεμπτο εδω. Μη παμε σε τακτικες να πεθανει η κατσικα του γειτονα. Επρεπε να μυρισω τα δαχτυλα μου εννοεις? η να σπασω τα 3500ευρω σε 4 λογαριασμους? Ξανα λεω γιατι το capital controls δεν εγιναν ανα ιδιοκτητη αλλα ανα λογαριασμο? Να ψηφιζω ''οχι'' και να βγαζω 200ευρω την ημερα ακουγεται πολυ βολικο..ε?Μιλαω αν αυτο ισχυει για ενα ατομο,σαφως αν παρεις καρτες συγγενων κ.τλ. δεν ειναι καθολου μεμπτο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μου φαινεται πως πλεον εχεις φτασει στο σημειο που ψαχνεις απλα κατι να πεις...σορρυ κιολας. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Το τερματισε ο άλλος, με 4 καρτες, λέει.... Σκεφτηκες καθολου, οτι ανηκουν σε διαφορετικα άτομα ? Και του εμπιστευθηκαν 3 διαφορετικα pin ? Και μετα, απέδωσε 50ε ανά άτομο, οταν τους επέστρεψε την κάρτα ? Αλλαξες τακτική, διοτι το κομματικό ΔΕΝ σου τσουλάει, αλλά μου φαινεται καλό θα'ναι να αλλάξεις και αγωγή. Φαρμακευτική. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Το τερματισε ο άλλος, με 4 καρτες, λέει.... Σκεφτηκες καθολου, οτι ανηκουν σε διαφορετικα άτομα ? Και του εμπιστευθηκαν 3 διαφορετικα pin ? Και μετα, απέδωσε 50ε ανά άτομο, οταν τους επέστρεψε την κάρτα ? Αλλαξες τακτική, διοτι το κομματικό ΔΕΝ σου τσουλάει, αλλά μου φαινεται καλό θα'ναι να αλλάξεις και αγωγή. Φαρμακευτική. Εσυ εχεις σκεφτει οτι μπορει να ανηκουν σε ενα ατομο?εσυ το εχεις απο καιρο τερματισει και εχεις ξεφυγει,Συμβουλες για φαρμακευτικη αγωγη σε εσενα και στα φιλαρακια σου.Καταλαβε επιτελους οτι εισαι συντονιστης και ΟΧΙ αριστερο troll. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Ο Aris.kon εχει βαρεσει tilt και ειναι σε διαδικασια reset τωρα. Παρακαλω αναμεινατε χωρις να το ζοριζετε μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια και να βρει καινουργια επιχειρηματα. Ευχαριστω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Like, μετα δακρύων λέμε....... :tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Ο Aris.kon εχει βαρεσει tilt και ειναι σε διαδικασια reset τωρα. Παρακαλω αναμεινατε χωρις να το ζοριζετε μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια και να βρει καινουργια επιχειρηματα. Ευχαριστω. Εγω παλι αναμενω απαντηση στο ερωτημα=Γιατι τα capital controls επιβληθηκαν ανα λογαριασμο και οχι ανα ιδιοκτητη.Τι στο καλο εδω 80/100 ειναι αριστεροι τοσο δυσκολο ειανι να απαντησετε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Εσυ εχεις σκεφτει οτι μπορει να ανηκουν σε ενα ατομο?εσυ το εχεις απο καιρο τερματισει και εχεις ξεφυγει,Συμβουλες για φαρμακευτικη αγωγη σε εσενα και στα φιλαρακια σου.Καταλαβε επιτελους οτι εισαι συντονιστης και ΟΧΙ αριστερο troll. Γτ δεν μπορει να ειναι τα 2? Εδω εχουμε συντονιστη με kawa 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Εγω παλι αναμενω απαντηση στο ερωτημα=Γιατι τα capital controls επιβληθηκαν ανα λογαριασμο και οχι ανα ιδιοκτητη.Τι στο καλο εδω 80/100 ειναι αριστεροι τοσο δυσκολο ειανι να απαντησετε? Κοιτα εμενα τραβαει λιγο αριστερα η μηχανη αλλα δε το ειχα σκεφτει ποτε ετσι να σου πω την αληθεια 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Κοιτα εμενα τραβαει λιγο αριστερα η μηχανη αλλα δε το ειχα σκεφτει ποτε ετσι να σου πω την αληθεια https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11059987_658191444317021_6018404038947077418_n.jpg?oh=0131db104f9839533552038602a7c4b2&oe=561181D2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 εγω παντως για "lose lose" τη βλεπω ναι-φευγουν κυριακη βραδυ,δευτερα υπ κυβερνηση-ανοιγμα ela-μνημονιο οχι-κλεισιμο ela-μπουρδελο η χωρα-αποπειρα δραχμης-ξεσηκωμα κοσμου-φευγουν μετα απο 15 μερες-υπ κυβερνηση-ανοιγμα ela-μνημονιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 εγω παντως για "lose lose" τη βλεπω ναι-φευγουν κυριακη βραδυ,δευτερα υπ κυβερνηση-ανοιγμα ela-μνημονιο οχι-κλεισιμο ela-μπουρδελο η χωρα-αποπειρα δραχμης-ξεσηκωμα κοσμου-φευγουν μετα απο 15 μερες-υπ κυβερνηση-ανοιγμα ela-μνημονιο το μονο σιγουρο καλο στο ναι ειναι οτι θα φυγουν.Εγω παντως λυπαμαι αυτον τον τυπο τι θα απογινει http://www.toxrima.gr/sto-paris-match-o-life-style-star-giannis-varoyfakis-me-ti-dan/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Πολύ μένος ρε παιδί μου για την τρέχουσα κυβέρνηση. Λες και μας π...σαν επί 5 χρόνια έτσι... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) μπορει ομως και να κανω λαθος Aπίστευτο! Η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για τον Γιάνη Βαρουφάκη που επαληθεύτηκε! (ΦΩΤΟ) Δημοσιεύθηκε: 13/03/2015 18:25 Αμαζόνα Comments: 21 Ο Γέροντας Παΐσιος είχε προφητεύσει την έλευση του Γιάνη Βαρουφάκη στην πολιτική σκηνή, μιας και σε μία προφητεία του φαίνεται να τον «φωτογραφίζει». Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε το περιοδικο, ο Γέροντας φαίνεται να είχε προφητεύσει πως «Ένας ψηλός άνδρας θα σώσει την Ελλάδα». Ο Γέροντας Παΐσιος είχε προφητεύσει την έλευση του Γιάνη Βαρουφάκη στην πολιτική σκηνή, μιας και σε μία προφητεία του φαίνεται να τον «φωτογραφίζει». Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε το περιοδικό «Χάι», ο Γέροντας φαίνεται να είχε προφητεύσει πως «Ένας ψηλός άνδρας θα σώσει την Ελλάδα». Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον John247 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες