okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Διαβάζω ότι από DDR2 μπορείς να βάλεις DDR3?Σε λάπτοπ Sony VAIO VGN-AR61S μπορώ να βάλω DDR3 δηλαδή?Είναι backward compatible?Και τι κερδίζεις?Λέω να βάλω μια μνήμη 2 GB. έχει δύο slots με 1 η κάθε μια.Αν βάλω και ssd 120GB, έχει κι άλλον ένα HDD μέσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Διαβάζω ότι από DDR2 μπορείς να βάλεις DDR3? Αν λες γιαυτό που γράφουμε στην προηγούμενη σελίδα,όχι.τυχαίνει το σύστημα να παίρνει και τα δύο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Corsair ειναι ο ssdΚαι αυτο που μου ειπε ο λερας για τοbios δεν χρειαζεται να το κανω γιατι ηταν ηδη σε achi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 τυχαίνει το σύστημα να παίρνει και τα δύο.υπάρχει τέτοιο πράμα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 υπάρχει τέτοιο πράμα??ναι υπάρχουν μητρικές που παίρνουν και τα 2.όχι σε μίξ βέβαια.ή το ένα ή το άλλο.Παλιές βέβαια,τώρα άντε να βρεις μία να παίρνει ddr3+4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 σας γραφω απο τον υπολογιστη μου το οποιο πηρα πισω σημερα....χααχααχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 χαχαχαχγια δώσε αναλυτικό ίνφο τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 χαχαχαχγια δώσε αναλυτικό ίνφο τώρα.τι να δωσω. εγινε φορματ γιατι ετσι κι αλλιως ειχαν διαγραφει τα παντα.κουμπωθηκε πανω ssd 120gb corsair και 2 ram 4gb ddr3 1600mhz kingston.τωρα κατεβαζω και κανω ενημερωσεις... και φυσικα windows 7 τι ωραια πραματα..... κατεβαζω lol κατεβαζω προγραμματα κανω ελεγχο για ενημερωσεις εχω ανοιξει ποσες καρτελες στο ιντερνετ και η ραμ στο 45 % αυτα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 ακομα και ο πιο αδαης θα σκεφτοταν με την 1η οτι αναφερεσαι σε τυρβοχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 ακομα και ο πιο αδαης θα σκεφτοταν με την 1η οτι αναφερεσαι σε τυρβοχ τι εγραφα το μηνυμα που ποσταρα? τοτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 Μολις εγκατεστησα και εγω τα win 10 στο λαπιτοπι.Ξερει κανεις γνωστης να μου πει αν μπορω να βλεπω τις φωτο που εχω στο δισκο του λαπτοπ, με προβολη ημερομηνιας?Πατησα την αντιστοιχη επιλογη στα 10 αλλα δεν.....Τα 7 που ειχα καναν μια ωραια αρχειοθετηση σε φακελους απο μονα τους με βαση μηνα και ηταν τελειο. Στα 10 δεν μπορω να βρω αυτη την επιλογη. Αν δεν υπαρχει καν, μονο και μονο για αυτο ξαναγυρναω στα 7 και χ3στηκα, ετσι και αλλιως παντα ρετρο ημουν :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Μολις εγκατεστησα και εγω τα win 10 στο λαπιτοπι.Ξερει κανεις γνωστης να μου πει αν μπορω να βλεπω τις φωτο που εχω στο δισκο του λαπτοπ, με προβολη ημερομηνιας?Πατησα την αντιστοιχη επιλογη στα 10 αλλα δεν.....Τα 7 που ειχα καναν μια ωραια αρχειοθετηση σε φακελους απο μονα τους με βαση μηνα και ηταν τελειο. Στα 10 δεν μπορω να βρω αυτη την επιλογη. Αν δεν υπαρχει καν, μονο και μονο για αυτο ξαναγυρναω στα 7 και χ3στηκα, ετσι και αλλιως παντα ρετρο ημουν :-)Πατάς view πας στο group By και έχει ότι θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 thnx την βρηκα αυτη την επιλογη απλα δεν τα προβαλλει οπως τα 7, δεν πειραζει. Για το μασινι μου που ειναι του '11 μου φανηκαν και ψιλοβαρια να σου την αληθεια.Ευχαριστω παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Μόλις κυκλοφόρησε και το πρώτο μεγάλο update με ωραία πραγματάκια, ανάμεσα στα άλλα έχουμε χρώμα και στα παράθυρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 εμένα πάλι λέει πως είναι ενημερωμένο το σύστημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 εμένα πάλι λέει πως είναι ενημερωμένο το σύστημα....Ναι, δεν βγαίνει σε όλους αμέσως, σύντομα θα σου εμφανιστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 είπα και εγώ....το διάβασα απο αρκετούς και είπα μπας και. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Παλικαράρες μου τα φώτα σας.Έβαλα στο πισι τον παλιό δίσκο από το λαπτοπ μου.Είχε φυσικά λειτουργικό μέσα το οποίο και διαγράφηκε.Εμφανίζεται όμως έτσι(στο κόκκινο):τι μπορώ να κάνω για να ενωθεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Άνοιξε με δεξί κλικ την διαχείριση στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου, πάνε διαχείριση δίσκων, βρες τον δίσκο που θες διέγραψε τα partition και δημιούργησε ένα καινούργιο με όλη την χωρητικότητα του δίσκου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Μερσί Νίκο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 ειναι χωρισμενος σε 2 partition. τα ενωνεις απο τη διαχειρiση δισκων των windows οπως ειπε και ο φιλος, η με καποιο προγραμμα partition manager. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 το έκανα παίδες.μερσί και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2015 Λοιπον μου εσκασε παλι ενημερωση που εχει μεσα το εικονιδιο των windows 10 για την δωρεαν αναβαθμιση ,πηγα στο system 32 και προσπαθησα να κανω την επιλογη GWS σε GWSOFF αλλα αυτη τη φορα δεν μ`αφηνει να το κανω και λεει για να κανετε αυτη την ενεργεια χρειαζοσαστε αδεια διαχειριστη και αρχιδι@ Τι αλλο μπορω να κανω για διωξω αυτο το κωλοεικονιδιο απο το πισι?Ξερουμε αριθμο ενημερωσης μπας και το σβησω απο εκει?Να παω το πισι σε προγενεστερη κατασταση λειτουργιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2015 Σε επόμενη ενημέρωση των windows μου το επανέφερε και εμένα.Και να διαγράψεις την ενημέρωση θα εμφανιστεί άλλη (με άλλο νούμερο) για να σου πρήξει τα ούμπαλα.Η λύση ήταν να κατεβάσω ένα προγραμματάκι: http://www.majorgeeks.com/files/details/gwx_control_panel.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Προχθές μου λέει ένας συνάδελφος πως το pc του εγκατέστησε μόνο του τα 10άρια.Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι του λέω.Κάτι θα πάτησε η γυναίκα σου και έγινε αυτό.Δεν μπορεί , δεν γίνεται ρε παιδί μου.Είχα ξεχάσει την παροιμία που λέει: μεγάλη βουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μην λές.Εχθές , ενώ έβλεπα μια ταινία στο λάπτοπ , τσούπ σταματάει η ταινία κλείνει το πρόγραμμα ,τι σκ@τά πάτησα λέω και ώσπου να καταλάβω τι γίνεται , κλείνει ο υπολογιστής.Και στο καπάκι ξανανοίγει και γράφει: εγκατάταση ενημερώσεων windows 10 , μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας.(ή κάτι τέτοιο )Κράτησε αρκετή ώρα αυτή η δουλειά και τελικά τα εγκατέστησε το μπουρδέλο.Είχαμε δεν είχαμε , βάλαμε κεχαγιά στα @ρχίδι@ μας τη microsoft. Να ξαναβάλω τα 7άρια ή θα ξανακατεβάσει τα 10 ?Έγινε σε κανέναν άλλον αυτό ή είμαι ο υπερτυχερός ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες