Jump to content
fasarias

Windows 10

Recommended Posts

Προσωπικά για μένα που είμαι καχύποπτος απο καταβολής κόσμου, δεν μπορώ να κατανοήσω την δωρεάν παραχώρηση λειτουργικού συστήματος που μεχρι σήμερα πληρωνόταν ζεστά αχνιστά ευρουλακια με κέρδη δισεκατομμυρίων.

Ο χρονικός δε περιορισμός του ενός χρόνου της δωρεάν παραχώρησης ώστε να δημιουργηθεί η εικόνα της ανάρπαστης ευκαιρίας που δεν πρέπει να χαθεί απο κανένα και να σπεύσουν οι χρηστές σωρηδόν ώστε να μη γλιτώσει κανείς να εγκαταστήσουν το δούρειο ίππο στις συσκευές τους είναι ομολογουμένως σαν σύλληψη ευφυής, αλλά όχι πολύ αποτελεσματική δια τον διαθέτοντα νου και γνώση.

Τίποτα το οποίο είναι καλό και χρησμό για τις ανάγκες του καταναλωτή δεν διανέμετε δωρεάν, αντιθέτως όσο καλύτερο τόσο ακριβότερα πωλείτε στο βωμό του κέρδους.

Το δωρεάν σημαίνει ότι είναι χρήσιμο εκτός του καταναλωτή και για τις ανάγκες κάποιου τρίτου ερήμην του καταναλωτή, με τρόπο που δεν μπορούμε να προβλέψουμε και μάλλον δεν θα μάθουμε εκτός και να διαρρεύσει το μυστικό μετά απο μερικές δεκαετίες.

Αυτη βεβαια είναι η προσωπική μου άποψη και σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να θεωρηθεί πραγματικό γεγονός, απλά είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας..

Έχω καταλογίσει αρκετές φορές σε κάποιους το.................. Το τυρί το έβλεπες, την φάκα δεν την είδες? μην βρεθώ και στην δυσάρεστη θέση να μου το αντιγυρίσουν συνοδευόμενο και απο το....... δάσκαλε που εδίδασκες και νόμους δεν εκρατεις

Δεν θέλω ούτε το δωρεάν λειτουργικό τους, ούτε τα υποτιθέμενα καλά που συμπαρασύρει. Για μένα όσο ποιο παλιό τόσο ποιο καλό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί βρε πιστεύεις ότι και τώρα που τα πληρώσαμε(όσοι τα πληρώσαμε)δεν μας παρακολουθεί η M$?

εδώ το κάνει με τρομακτική επιτυχία το Google,που αυτό και αν είναι δωρεάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά για μένα που είμαι καχύποπτος απο καταβολής κόσμου, δεν μπορώ να κατανοήσω την δωρεάν παραχώρηση λειτουργικού συστήματος που μεχρι σήμερα πληρωνόταν ζεστά αχνιστά ευρουλακια με κέρδη δισεκατομμυρίων.

Ο χρονικός δε περιορισμός του ενός χρόνου της δωρεάν παραχώρησης ώστε να δημιουργηθεί η εικόνα της ανάρπαστης ευκαιρίας που δεν πρέπει να χαθεί απο κανένα και να σπεύσουν οι χρηστές σωρηδόν ώστε να μη γλιτώσει κανείς να εγκαταστήσουν το δούρειο ίππο στις συσκευές τους είναι ομολογουμένως σαν σύλληψη ευφυής, αλλά όχι πολύ αποτελεσματική δια τον διαθέτοντα νου και γνώση.

Τίποτα το οποίο είναι καλό και χρησμό για τις ανάγκες του καταναλωτή δεν διανέμετε δωρεάν, αντιθέτως όσο καλύτερο τόσο ακριβότερα πωλείτε στο βωμό του κέρδους.

Το δωρεάν σημαίνει ότι είναι χρήσιμο εκτός του καταναλωτή και για τις ανάγκες κάποιου τρίτου ερήμην του καταναλωτή, με τρόπο που δεν μπορούμε να προβλέψουμε και μάλλον δεν θα μάθουμε εκτός και να διαρρεύσει το μυστικό μετά απο μερικές δεκαετίες.

Αυτη βεβαια είναι η προσωπική μου άποψη και σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να θεωρηθεί πραγματικό γεγονός, απλά είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας..

Έχω καταλογίσει αρκετές φορές σε κάποιους το.................. Το τυρί το έβλεπες, την φάκα δεν την είδες? μην βρεθώ και στην δυσάρεστη θέση να μου το αντιγυρίσουν συνοδευόμενο και απο το....... δάσκαλε που εδίδασκες και νόμους δεν εκρατεις

Δεν θέλω ούτε το δωρεάν λειτουργικό τους, ούτε τα υποτιθέμενα καλά που συμπαρασύρει. Για μένα όσο ποιο παλιό τόσο ποιο καλό.

Αγορίνα, πώς σε λένε? :rolleyes: ...... τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά..... :lol:

Πέρα απ' την πλάκα πάντως, κι εγώ συμπράττω μαζί σου και είμαι απόλυτα αρνητικός στην παρούσα φάση - δεδομένου ότι μόλις πρόσφατα έβαλα τα πολύ καλά 7άρια και μυρίζουν ακόμα καινουργίλα - καθώς ισχύει κι εδώ ότι και με τα καινούργια μοντέλα μοτό / αυτοκινήτων: "Άσε τους άλλους να διαπιστώσουν τις παιδικές ασθένειες και αποφασίζεις μετά".

Υ.Γ.

Άσχετο, αλλά και σε μένα ήρθε ειδοποίηση, παρότι έχω τα "πεσμένα κάτω". :peep:

Μου βγάζει τις εξής επιλογές:

- Get Windows 10

- Reserve your free upgrade

- Go to windows update

- Get to know windows 10

Τί κάνω για να φύγει το μήνυμα, εφόσον δεν τα θέλω?

Η 2η επιλογή να υποθέσω είναι αυτό που λέτε "αναμονή για αργότερα"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορίνα, πώς σε λένε? :rolleyes: ...... τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά..... :lol:

Πέρα απ' την πλάκα πάντως, κι εγώ συμπράττω μαζί σου και είμαι απόλυτα αρνητικός στην παρούσα φάση - δεδομένου ότι μόλις πρόσφατα έβαλα τα πολύ καλά 7άρια και μυρίζουν ακόμα καινουργίλα - καθώς ισχύει κι εδώ ότι και με τα καινούργια μοντέλα μοτό / αυτοκινήτων: "Άσε τους άλλους να διαπιστώσουν τις παιδικές ασθένειες και αποφασίζεις μετά".

Υ.Γ.

Άσχετο, αλλά και σε μένα ήρθε ειδοποίηση, παρότι έχω τα "πεσμένα κάτω". :peep:

Μου βγάζει τις εξής επιλογές:

- Get Windows 10

- Reserve your free upgrade

- Go to windows update

- Get to know windows 10

Τί κάνω για να φύγει το μήνυμα, εφόσον δεν τα θέλω?

Η 2η επιλογή να υποθέσω είναι αυτό που λέτε "αναμονή για αργότερα"?

Mia σελίδα έκανε ποστ στο fb πως μπορεις να το βγαλεις ψαχνω να την βρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά θέμα παρακολούθησης δε νομίζω να τίθεται. Στο κάτω κάτω...μόνοι μας συμβάλλουμε στην παρακολούθησή μας, με τα check in, τις φωτοφραφίες, την πλήρη αναφορά του τι κάνουμε, στα social media...

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι είναι τραβηγμένο για μένα, το λογισμικό αυτό να επιτρέψει η microsoft, να φτάσουν στα χέρια χρηστων χωρίς να πληρωθεί για αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το βρήκα το ποστ

Δεν πειράζει βρε Βασίλη μου, μην παιδεύεσαι επειδή ρώτησα κάτι. :blush:

Παιδιά θέμα παρακολούθησης δε νομίζω να τίθεται. Στο κάτω κάτω...μόνοι μας συμβάλλουμε στην παρακολούθησή μας, με τα check in, τις φωτοφραφίες, την πλήρη αναφορά του τι κάνουμε, στα social media...

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι είναι τραβηγμένο για μένα, το λογισμικό αυτό να επιτρέψει η microsoft, να φτάσουν στα χέρια χρηστων χωρίς να πληρωθεί για αυτό.

:rolleyes: Δεν είμαι μόνος, δεν είμαι ο μόνος..... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά, θα είναι το λειτουργικό δωρεάν για έναXδιάστημα, και μετά θα σου βγάλει μήνυμα ότι τώρα πρέπει να τα σκάσεις, αλλιώς Format! Αν κάαααποιος τωρα, κάαααποιος απο εκεινους τους παράνομους θέλει, θα κατεβάσει εξαρχής έκδοση του Θείου εξ αμερικής και δεν θα πρέπει να κάνει αναγκαστικό Format....(η τελοσπάντων να χακάρει τότε τα γνήσια ή whatever...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί βρε πιστεύεις ότι και τώρα που τα πληρώσαμε(όσοι τα πληρώσαμε)δεν μας παρακολουθεί η M$?

εδώ το κάνει με τρομακτική επιτυχία το Google,που αυτό και αν είναι δωρεάν.

Προφανώς αυτό που ήθελαν να πετύχουν δεν το κατάφερναν 100% μεχρι τώρα με τον γουγλι. Ίσος τα συστήματα προστασίας που χρησιμοποιούμε ο καθένας περιόριζαν σε κάποιο βαθμό την αδιακρισία του μεγάλου αδερφού. Ίσος βρήκαν τρόπο περνώντας το στο λειτουργικό να παρακάμψουν τον οποίο έλεγχο και εντοπισμό απο τα σύστημα ασφάλειας που χρησιμοποιούμε.

Πολλά τα ίσος δεν μπορώ να ξέρω.

Αυτό που ξέρω σίγουρα και βάζω το χέρι μου στη φωτιά και δεν καίγομε, είναι ότι σήμερα στις μέρες του κέρδους που ζούμε που χώρες ολόκληρες υποφέρουν για να μπορούν να ευημερούν οι αριθμοί και τα κέρδη των εταιριών, κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανένα εκτός και αν υπάρχει πολυ συγκεκριμένος λόγος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει,προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Έστω και αν δεν φαίνεται καθαρά.

Εγώ έχω καταλήξει πως είναι το τίμημα της τεχνολογίας αυτό.

Με λίγα λόγια ότι λειτουργικό και να χρησιμοποιείς+ιντερνετ= φακέλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά, θα είναι το λειτουργικό δωρεάν για έναXδιάστημα, και μετά θα σου βγάλει μήνυμα ότι τώρα πρέπει να τα σκάσεις, αλλιώς Format! Αν κάαααποιος τωρα, κάαααποιος απο εκεινους τους παράνομους θέλει, θα κατεβάσει εξαρχής έκδοση του Θείου εξ αμερικής και δεν θα πρέπει να κάνει αναγκαστικό Format....(η τελοσπάντων να χακάρει τότε τα γνήσια ή whatever...)

Αυτό ισχύει? Το αναφέρει κάπου?

Διότι αν ισχύει, τότε ΔΕΝ είναι προσφορά, αλλά φάκα με τυρί όπως λέει κι ο Θωμάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.microsoft.com/en-us/windows/features

*Windows Offer Details

Our lawyers made us say this:

Windows 10 Upgrade Offer is valid for qualified Windows 7 and Windows 8.1 devices, including devices you already own. Some hardware/software requirements apply and feature availability may vary by device and market. The availability of Windows 10 upgrade for Windows Phone 8.1 devices may vary by OEM, mobile operator or carrier. Devices must be connected to the internet and have Windows Update enabled. Windows 7 SP1 and Windows 8.1 Update required. Some editions are excluded: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise, and Windows RT/RT 8.1. Active Software Assurance customers in volume licensing have the benefit to upgrade to Windows 10 enterprise offerings outside of this offer. To check for compatibility and other important installation information, visit your device manufacturer’s website and the Windows 10 Specifications page.

---

Δωρεάν αναβάθμιση για τους νόμιμους κατόχους των 7 & 8.1 των μη επαγγελματικών εκδόσεων... Υπογραμμίζω τους νόμιμους. Αν δεν είναι νόμιμοι θα πρέπει να το πληρώσουν. Οι νέοι χρήστες πάλι θα πληρώσουν...

Μην ψάχνετε για δράκους... Τα χρυσά αυγά δεν ήταν ποτέ στην πώληση του λειτουργικού. Όχι για το κομμάτι της πίτας που αφορά την οικιακή χρήση... Η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι πείραμα για να δουν πως θα πάει... Αν πιάσει θα έχουν περισσότερα έσοδα απο το Windows Store, και άλλες υπηρεσίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλος ο κόσμος πλέον κάνει το ίδιο.

Αγοράζει υπολογιστή χωρίς windows και μετά τα περνάει με το πειρατικό καράβι.Σωστά;

Σωστά...

Παγκοσμίως,δεν έχουμε την αποκλειστικότητα βέβαια.

Εγώ πχ που άλλαξα υπολογιστή φέτος τα έκανα γνήσια πανεύκολα και νόμιμα.Έβαλα απλά το κλειδί απο το λαπτοπ που μου χάλασε και νά σου τα 7άρια γνήσια. :afro:

Άρα τι κάνεις σαν m$?Πετάς τυράκι την δωρεάν αναβάθμιση.Μετά πετάς και ένα σούπερντούπερ(και καλά)παραθυροstore και βγάζεις τα λεφτάκια σου από εκεί.

Στα κινητά της έτσι και αλλιώς το κόστος του λειτουργικού είναι μέσα.Δε μπορείς να τα πάρεις χωρίς.

Το πρόβλημα είναι στους υπολογιστές,οπότε να μια λύση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο τοσιμπα λαπτοπ που το αγόρασα περσυ αυτο που λες δεν γίνεται. δεν εχει καποιο κλειδι να βαλει καποιος κατα την πρωτη φορα που το ξεκινάς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο τοσιμπα λαπτοπ που το αγόρασα περσυ αυτο που λες δεν γίνεται. δεν εχει καποιο κλειδι να βαλει καποιος κατα την πρωτη φορα που το ξεκινάς...

αποκλείεται μέσα στο κουτί ή κάτω από το λαπτοπ να μην έχει αυτοκόλλητο με το κλειδί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που κανεις ειναι ενα recovery disk που στην ουσια περνας τα windows σε περίπτωση πατάτας... μοναχα σε αυτο το μηχάνημα...χωρις κλειδι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μένα έτσι ήταν το Hp μου,αλλά είχε και το αυτοκόλλητο γνησιότητας από κάτω.

Στο οποίο αναγκαστικά αναφέρεται και το κλειδί.

τουλάχιστον έτσι ήταν σε όλους τους υπολογιστές μου,με xp,vista&windows 7.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα περισσότερα λάπτοπ με Windows 8/8.1 το κλειδί βρίσκεται στο Bios.

Δεν έχουν το αυτοκόλλητο με τον αριθμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως μετα τα 7 το αλλάξανε το σύστημα στα 8? δεν ξερω απο κατω απο το λαπτοπ μου εχει μονο το ''σήμα''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-

Τροποποιήθηκε από τον barticiani

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις να πάρεις κινέζικο κινητό και να το κρατήσεις καιρό πρέπει να πας στις απολύτως "επώνυμες" κινέζικες μάρκες, μια χούφτα είναι, όχι παραπάνω.

Όλες τις άλλες κινέζικες μάρκες που έχουμε θεοποιήσει εδώ δεν τις αγοράζουν ούτε οι ίδιοι οι Κινέζοι.

κάπου τα μπέρδεψες. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάπου τα μπέρδεψες. :crazy:

Το μόνο σίγουρο

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον barticiani

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα