komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Τί είναι προτιμότερο να βάζω που και που 4μλ ακετόνη ανά λίτρο βενζίνης στην μηχανή ή να βάζω καθαριστικό injection και ποιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Σιγουρα πιο οικονομικο ειναι η ακετονη μιας και κανει 5Ε το λιτρο και φθανει για πολλα ντεποζιτα. Τα καθαριστικα κανουν 20+Ε και παιρνεις 200?μλ. Τωρα οτι σου ακουγεται καλυτερα βαζεις. Εγω προτιμω ακετονη και εχω και καθαριστικο στο ντουλαπι να καθεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 5-6 ευρώ έχει ένα καθαριστικό στα πράκτικερ.Εγώ παίρνω απο αυτό 2-3 και τα βάζω στις 10 μέρες που φουλάρω με νερό στο νησί και η αλήθεια είναι πως μια διαφορά την κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η ακερονη καθαριζει ην ιντζεξιον τροφοδοσια, με τα καρμπς εχει τα ιδια αποτελεσματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η ακετονη καθαριζει την ιντζεξιον τροφοδοσια, με τα καρμπς εχει τα ιδια αποτελεσματα? σαν αναπηρος γραφω με το κwλοσμαρτφον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Να σου πω την αληθεια με καρμπ δε ξερω τι γινεται,μιας και αυτα εχουν πιο πολλες τσιμουχες μεσα κτλ.αν και εαν δε το παρακανεις με τη δοσολογια δε νομιζω να εχει θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Πόσο έχεις σκοπό να βάζεις μωρέ Στέλιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Πόσο έχεις σκοπό να βάζεις μωρέ Στέλιο; δεν ξερω αν θα βαλω. Ενημερωτικα ρωταω. Αν κανω καμια δοκιμη, στα 10 λιτρα θα βαλω 10 ml το πολυ. Δεν ξερω τί μπορει να γινει στις μεμβρανες υποπιεσης των καρμπυρατερ, που ειναι δυσευρετες κ πανακριβες για το sf. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 βάλε 10ml σε γεμάτο ντεπόζιτο καλύτερα. Εγώ καθαριστικό βάζω μια φορά το μήνα,Μπορεί να μην είναι σαν το ασετόν αλλά είναι και πολλά ml Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η καθαρή ασετόν, δεν καθαρίζει τίποτα. Η δουλειά της ειναι να ''πάρει'' τις υγρασίες απο το ντεπόζιτο + να τα πασαρει προς καύση στο μοτέρ. Επίσης, εξομαλύνει πάρα πολυ το ρελαντί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Στο CBF (καρμπυρατέρ) έβαζα 4ml/l μια φορά το μήνα με καθημερινή μετακίνηση. Λιγότερο δεν θα κάνει τίποτα, περισσότερο ίσως επηρεάσει αρνητικά την καύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η καθαρή ασετόν, δεν καθαρίζει τίποτα. Η δουλειά της ειναι να ''πάρει'' τις υγρασίες απο το ντεπόζιτο + να τα πασαρει προς καύση στο μοτέρ. Επίσης, εξομαλύνει πάρα πολυ το ρελαντί. Το ειχα δοκιμασει σε βουλωμενο φιλτρο βενζινης και σφυριζε η αντλια. Το πλακωσα 3 ντεποζιτα στη σειρα και μειωθηκε ο θορυβος. Βεβαια μετα ανοιχθηκε και καθαριστηκε αλλα με αυτο το τεστακι εμενα μου εδειξε οτι κατι κανει και απο καθαρισμα. Επισης εχω αλλα τοσα χιλιομετρα απο τοτε που καθαρισα το φιλτρο και ουτε υποψια σφυριγματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αν αντέχει ή όχι το καρμπ θα το μάθουμε σύντομα πιστεύω, γιατί εγώ βάζω κάθε φορά 3ml/l εδώ και ένα μήνα που έχω πάρει το μηχανάκι. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αν αντέχει ή όχι το καρμπ θα το μάθουμε σύντομα πιστεύω, γιατί εγώ βάζω κάθε φορά 3ml/l εδώ και ένα μήνα που έχω πάρει το μηχανάκι. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι στον ενα μηνα λογικα θα εχεις παρατηρησει τυχον αλλαγες στη συμπεριφορα, ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Βασικά δεν έπαιζε το ρελαντί ούτε είχε κάποιο άλλο θέμα, το βάζω απλά για το ένα κλικ που βοηθάει στην απόδοση. Το η μόνη ουσιαστική διαφορά που είδα είναι ότι όταν το βάζω εντελώς κρύο μπροστά δεν μου σβήνει καμία φορά μέχρι να πέσει το ρελαντί (μετά δεν έσβηνε ούτως ή άλλως). Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 100αρα βενζίνη στο ΜΤ μόνο και απο εταιρικά πρατήρια. Σε συνδυασμό με καλα λιπαντικά και αντιτριβικό στις αλλαγές τους πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι αλλο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) 100αρα βενζίνη στο ΜΤ μόνο και απο εταιρικά πρατήρια. Σε συνδυασμό με καλα λιπαντικά και αντιτριβικό στις αλλαγές τους πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι αλλο. Χωρίς να είμαι σίγουρος για το δικό σου μηχανάκι,αλλά κοίτα προσεκτικά το μάνιουαλ (εκεί στην αλλαγή λαδιών) μήπως απαγορεύει τα αντιτριβικά για την αποφυγή πατιναρίσματος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 100αρα βενζίνη στο ΜΤ μόνο και απο εταιρικά πρατήρια. Σε συνδυασμό με καλα λιπαντικά και αντιτριβικό στις αλλαγές τους πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι αλλο. Sent from my iPad using Tapatalk Και ουτε αυτα δε χρειαζεται. Να ξερεις οτι η 100αρα ειναι σπαταλη χρηματων σε μοτο. Το ιδιο και τα αντιτριβικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konstantinos! 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 στο 600 εγώ έχω σταματήσει να βάζω 100ρα επειδή κατάλαβα ότι τα χιλιόμετρα που βγάζω είναι ακριβώς τα ίδια... η δε τιμή... πολύ μεγαλύτερη! Καλημέρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Βασικά δεν βάζω 100αρα τόσο λόγω οκτανίων όσο κυρίως για το πιθανώς λιγότερο νοθευμένη. Και αν την νοθεύσουν το κάνουν κατα βάση με απλή 95αρα, όποτε λες παει κι έρχεται.. Απο την απλή νοθευμένη με ένα σωρό χημικά, μέχρι και με νερό μερικές φορές, καλύτερα ειναι σίγουρα.. Εκτός αν παμε σε επίπεδα, "πιάσε μου ένα 200λιτρο αγωνιστική βενζίνη"..! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 στο mybike έχω μάθει πολλά Οτι δεν χρειάζεται 100αρα , είναι ένα απο αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 στο mybike έχω μάθει πολλά Οτι δεν χρειάζεται 100αρα , είναι ένα απο αυτά είναι γεγονός βασικά. οι μηχανές μας δεν την εκμεταλεύονται σωστά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Εγω παντως στο αμαξι (opel astra gtc 1.6 turbo)που αγορασα πριν λιγες μερες,βαζοντας 95αρα κ μετα στο επομενο γεμισμα 100αρα δεν ειδα μεγαλη διαφορα,παρολο που ο κατασκευαστης προτεινει 100αρα,ρυθμιζονται λεει τα πειρακια αυτοματα για καλυτερη καυση ή κατι τετοιο τελοσπαντων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Επειδή φοράω το ίδιο μοτέρ θέλει 2 3 γεμίσματα για να δεις την διαφορά Στάλθηκε από το GT-N7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 είναι γεγονός βασικά. οι μηχανές μας δεν την εκμεταλεύονται σωστά. H αλήθεια είναι κάπου στη μέση.. Μοτέρ αγωνιστικής καταβολής με υψηλή συμπίεση την χρειάζονται και τη παραχρειάζονται. Πχ είχαμε κάνει ένα ΧΤ με πιστόνι υψηλής συμπίεσης και είχε χτυπήσει 13,1...Ε λοιπόν λίγο νοθευμένη να ήταν η βενζίνη δούλευε σαν χαρχάλα από τα πειράκια και με 95άρα στις ψηλές στροφές έχανε. Από το πρώτο γέμισμα με 100άρα άλλαξε δούλεμα! Σε ένα μαμά ΧΤ με συμπίεση 8,5 η 100άρα έιναι πεταμένα λεφτά, δεν πρόκειται να δει κανένας ουσιαστική διαφορά, εκτός αν συμβαίνει το φαινόμενο placebo! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες