Jump to content
Tzitziloni

Απλή αμόλυβδη vs σούπερ αμόλυβδη: Ερώτηξη!

Recommended Posts

Τί είναι προτιμότερο να βάζω που και που 4μλ ακετόνη ανά λίτρο βενζίνης στην μηχανή ή να βάζω καθαριστικό injection και ποιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σιγουρα πιο οικονομικο ειναι η ακετονη μιας και κανει 5Ε το λιτρο και φθανει για πολλα ντεποζιτα.

Τα καθαριστικα κανουν 20+Ε και παιρνεις 200?μλ.

Τωρα οτι σου ακουγεται καλυτερα βαζεις.

Εγω προτιμω ακετονη και εχω και καθαριστικο στο ντουλαπι να καθεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5-6 ευρώ έχει ένα καθαριστικό στα πράκτικερ.Εγώ παίρνω απο αυτό 2-3 και τα βάζω στις 10 μέρες που φουλάρω με νερό στο νησί και η αλήθεια είναι πως μια διαφορά την κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ακερονη καθαριζει ην ιντζεξιον τροφοδοσια, με τα καρμπς εχει τα ιδια αποτελεσματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ακετονη καθαριζει την ιντζεξιον τροφοδοσια, με τα καρμπς εχει τα ιδια αποτελεσματα?

σαν αναπηρος γραφω με το κwλοσμαρτφον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αληθεια με καρμπ δε ξερω τι γινεται,μιας και αυτα εχουν πιο πολλες τσιμουχες μεσα κτλ.αν και εαν δε το παρακανεις με τη δοσολογια δε νομιζω να εχει θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο έχεις σκοπό να βάζεις μωρέ Στέλιο;

δεν ξερω αν θα βαλω. Ενημερωτικα ρωταω.

Αν κανω καμια δοκιμη, στα 10 λιτρα θα βαλω 10 ml το πολυ.

Δεν ξερω τί μπορει να γινει στις μεμβρανες υποπιεσης των καρμπυρατερ, που ειναι δυσευρετες κ πανακριβες για το sf.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βάλε 10ml σε γεμάτο ντεπόζιτο καλύτερα.

Εγώ καθαριστικό βάζω μια φορά το μήνα,Μπορεί να μην είναι σαν το ασετόν αλλά είναι και πολλά ml

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καθαρή ασετόν, δεν καθαρίζει τίποτα.

Η δουλειά της ειναι να ''πάρει'' τις υγρασίες απο το ντεπόζιτο + να τα πασαρει προς καύση στο μοτέρ.

Επίσης, εξομαλύνει πάρα πολυ το ρελαντί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο CBF (καρμπυρατέρ) έβαζα 4ml/l μια φορά το μήνα με καθημερινή μετακίνηση. Λιγότερο δεν θα κάνει τίποτα, περισσότερο ίσως επηρεάσει αρνητικά την καύση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καθαρή ασετόν, δεν καθαρίζει τίποτα.

Η δουλειά της ειναι να ''πάρει'' τις υγρασίες απο το ντεπόζιτο + να τα πασαρει προς καύση στο μοτέρ.

Επίσης, εξομαλύνει πάρα πολυ το ρελαντί.

Το ειχα δοκιμασει σε βουλωμενο φιλτρο βενζινης και σφυριζε η αντλια.

Το πλακωσα 3 ντεποζιτα στη σειρα και μειωθηκε ο θορυβος.

Βεβαια μετα ανοιχθηκε και καθαριστηκε αλλα με αυτο το τεστακι εμενα μου εδειξε οτι κατι κανει και απο καθαρισμα.

Επισης εχω αλλα τοσα χιλιομετρα απο τοτε που καθαρισα το φιλτρο και ουτε υποψια σφυριγματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αντέχει ή όχι το καρμπ θα το μάθουμε σύντομα πιστεύω, γιατί εγώ βάζω κάθε φορά 3ml/l εδώ και ένα μήνα που έχω πάρει το μηχανάκι.

Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αντέχει ή όχι το καρμπ θα το μάθουμε σύντομα πιστεύω, γιατί εγώ βάζω κάθε φορά 3ml/l εδώ και ένα μήνα που έχω πάρει το μηχανάκι.

στον ενα μηνα λογικα θα εχεις παρατηρησει τυχον αλλαγες στη συμπεριφορα, ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν έπαιζε το ρελαντί ούτε είχε κάποιο άλλο θέμα, το βάζω απλά για το ένα κλικ που βοηθάει στην απόδοση. Το η μόνη ουσιαστική διαφορά που είδα είναι ότι όταν το βάζω εντελώς κρύο μπροστά δεν μου σβήνει καμία φορά μέχρι να πέσει το ρελαντί (μετά δεν έσβηνε ούτως ή άλλως).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100αρα βενζίνη στο ΜΤ μόνο και απο εταιρικά πρατήρια. Σε συνδυασμό με καλα λιπαντικά και αντιτριβικό στις αλλαγές τους πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι αλλο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100αρα βενζίνη στο ΜΤ μόνο και απο εταιρικά πρατήρια. Σε συνδυασμό με καλα λιπαντικά και αντιτριβικό στις αλλαγές τους πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι αλλο.

Χωρίς να είμαι σίγουρος για το δικό σου μηχανάκι,αλλά κοίτα προσεκτικά το μάνιουαλ (εκεί στην αλλαγή λαδιών) μήπως απαγορεύει τα αντιτριβικά για την αποφυγή πατιναρίσματος.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ουτε αυτα δε χρειαζεται.

Να ξερεις οτι η 100αρα ειναι σπαταλη χρηματων σε μοτο.

Το ιδιο και τα αντιτριβικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο 600 εγώ έχω σταματήσει να βάζω 100ρα επειδή κατάλαβα ότι τα χιλιόμετρα που βγάζω είναι ακριβώς τα ίδια... η δε τιμή... πολύ μεγαλύτερη! Καλημέρα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν βάζω 100αρα τόσο λόγω οκτανίων όσο κυρίως για το πιθανώς λιγότερο νοθευμένη. Και αν την νοθεύσουν το κάνουν κατα βάση με απλή 95αρα, όποτε λες παει κι έρχεται.. Απο την απλή νοθευμένη με ένα σωρό χημικά, μέχρι και με νερό μερικές φορές, καλύτερα ειναι σίγουρα..

Εκτός αν παμε σε επίπεδα, "πιάσε μου ένα 200λιτρο αγωνιστική βενζίνη"..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο mybike έχω μάθει πολλά

Οτι δεν χρειάζεται 100αρα , είναι ένα απο αυτά

είναι γεγονός βασικά.

οι μηχανές μας δεν την εκμεταλεύονται σωστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως στο αμαξι (opel astra gtc 1.6 turbo)που αγορασα πριν λιγες μερες,βαζοντας 95αρα κ μετα στο επομενο γεμισμα 100αρα δεν ειδα μεγαλη διαφορα,παρολο που ο κατασκευαστης προτεινει 100αρα,ρυθμιζονται λεει τα πειρακια αυτοματα για καλυτερη καυση ή κατι τετοιο τελοσπαντων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή φοράω το ίδιο μοτέρ θέλει 2 3 γεμίσματα για να δεις την διαφορά

Στάλθηκε από το GT-N7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι γεγονός βασικά.

οι μηχανές μας δεν την εκμεταλεύονται σωστά.

H αλήθεια είναι κάπου στη μέση.. Μοτέρ αγωνιστικής καταβολής με υψηλή συμπίεση την χρειάζονται και τη παραχρειάζονται. Πχ είχαμε κάνει ένα ΧΤ με πιστόνι υψηλής συμπίεσης και είχε χτυπήσει 13,1...Ε λοιπόν λίγο νοθευμένη να ήταν η βενζίνη δούλευε σαν χαρχάλα από τα πειράκια και με 95άρα στις ψηλές στροφές έχανε. Από το πρώτο γέμισμα με 100άρα άλλαξε δούλεμα! Σε ένα μαμά ΧΤ με συμπίεση 8,5 η 100άρα έιναι πεταμένα λεφτά, δεν πρόκειται να δει κανένας ουσιαστική διαφορά, εκτός αν συμβαίνει το φαινόμενο placebo!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα