Jump to content
Kostas-MotoLover

Εφηύρα πατέντα για να μην κοιμηθείτε ΠΟΤΕ στο τιμόνι του ΙΧ...

Recommended Posts

Αμα ειναι για μανταλακι ρε Κωστικα γιατι να παρουμε οξυμετρο, παιρνουμε ενα τετοιο

010-23036b.jpg

πιανουμε απ'τα τρια το μακρυτερο και εκει να δεις αποτελεσματικοτητα και με ελαχιστο κοστος!!!! :tooth: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αμα ειναι για μανταλακι ρε Κωστικα γιατι να παρουμε οξυμετρο, παιρνουμε ενα τετοιο

πιανουμε απ'τα τρια το μακρυτερο και εκει να δεις αποτελεσματικοτητα και με ελαχιστο κοστος!!!! :tooth: :lol:

Με το οξύμετρο έχεις και μία Α άνεση ρε φίλε. :D

Η τανάλια είναι βίαιο εργαλείο.

Είπαμε να ξυπνήσεις, όχι να σφαδάξεις απ' τους πόνους. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω παντα μεσα στο αμαξι ενα... μανταλακι απο την μπουγαδα της μανας μου!! Παλιο κολπο που μου το εδειξε ενας φιλος νταλικιερης πριν χρονια.

Φυσικα τιποτα δεν αντικαθιστα εναν καλο υπνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ομως, εμενα με επαιρνε ο υπνος στο τιμονι (με το τρανσαλπ, ποιο αλλο....).

Δεν κανω πλακα. Πριν παντρευτω εκανα συνεχεια βραδινα δρομολογια Ηρακλειο - Καλαμακι....

1-2 φορες σε ενα δρομολογιο με πετυχα και εκλειναν τα ματια μου. Λεω μεσα μου οτι θα εφταιγε η ζελατινα που εμποδιζε τον αερα να με βαραει αλυπητα.

Την επομενη μερα πηρα το γυμνο bmw για το δρομολογιο. Δυστυχως καμια διαφορα. Παλι με επαιρνε ο υπνος στον γυρισμο (1-2 το βραδυ).

Το συμπερασμα ειναι οτι οταν ξερεις πολυ καλα εναν δρομο, εισαι χαλαρος. Εαν εχει και ευθειες τοτε ειναι προβλημα ειναι εισαι και κουρασμενος.

Τωρα βεβαια που παντρευτηκα, δεν οδηγω ποτε μετα τις 21.00, και παντα σε ακτινα 50 χιλιομετρων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλυτερο φαρμακο για την νυστα ειναι ο υπνος. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.

Αν δεν θες να βρεθεις σε καποιο χαντακι ή κατω απο το χωμα οριστικα και αμετακλητα.

1200χιλ σε 17ωρες εκανα προσφατα μονοκοπανια αλλα ηταν λαθος.

Επισης το να μεινει καποιος ξυπνιος πανω απο 36 ωρες ειναι επιτευγμα.

Και σας το γραφω εγω που το εχω σπουδασει το ξενυχτι. Ανωτατη σχολη λεμε...

Θα το προσυπογραψει και ο Γιαννης(Tre).

42 ωρες ατομικο ρεκορ.

ΥΓ: Και εμενα κοντεψε να με παρει ο υπνος πανω στη μηχανη. Και στο 900 κιολας που ηταν και γυμνο. Ουτε καν μια ζελατινα. Τιποτα. Εγω και ο αερας.

Κι ομως.

Στη Λευκαδα που πηγαμε το 10 παντως η Θαλεια κοιμηθηκε πανω μου στις ευθειες της Εγνατιας. Για λιγα λεπτα αλλα κοιμηθηκε.

Οταν το καταλαβε τρομοκρατηθηκε βεβαια αλλα η ζημια θα μπορουσε να εχει γινει σε κλασματα δευτερολεπτου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερη λυση ειναι να εισαι παντρεμενος,να την εχεις την γυναικα μεσα στο αυτοκινητο και να εχεις αναψει τσιγαρο μεσα στο σαλονι.Θες δεν θες,υπνος δεν σε πιανει... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

42 ωρες ατομικο ρεκορ.

64... σε εχω. ναι το χω κανει :P δεν σας συνιστω να το κανετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜοτοΑγάπιε εγώ και στα π@π@ρια μου να το βάλω,αν νυστάξω θέλω θα κοιμηθώ.

και 42 λίτρα καφέ σκέτο &35 λίτρα redbull να με δώκεις,θα κοιμηθώ σε 5 λεπτά.

όπως λέει ο Φούρναρης απο πάνω,τα πάντα πλην του ύπνου είναι ημίμετρα.

Οκ σαφώς και είναι εύκολο να μείνεις ξύπνιος.Δοκίμασε όμως τα αντανακλαστικά σου...

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5ημερη ?

φοιτητης :mB_kalo_e: τα εκανα αυτα, αλλα δε θυμαμαι ωρες.

3 24ωρα μπρε, ποια πενταημερη? :P

Παντως περιειχε πολυ λιγη οδηγηση στο προγραμμα...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

500km 2 μερες αυπνος 2 redbull 3 λεμονια και μολις γυρισα στη δουλεια και ξεφορτωσα πηγα για μπασκετ κοιμηθηκα 5 ωρες και ξανα 300km

βεβαια αμα μου μιλαγες δεν εβγαζες ακρη αλλα λεμε τωρα

λεμονακι, καλο τονοτικο

Καμμιά αντίρρηση ότι υπάρχουν 1002 τρόποι που πολλές φορές έχουν δοκιμαστεί.

ΌΜΩΣ:

- Το redbull έχει στοχοποιηθεί (δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι) για πρόκληση προβλημάτων υγείας στην καρδιά (άρα εμπεριέχει ρίσκο)

- Η επίδραση και των δύο, είναι μη υπολογίσιμη και εξασθενεί σταδιακά χωρίς να καταλαβαίνεις το πόσο, ενώ θα πρέπει να προμηθεύεσαι καινούργια δόση και χωρίς να ξέρεις πόσο θα χρειαστείς και για πόσο χρόνο.

Ενώ αυτό που προτείνω έχει ΑΜΕΣΗ επίδραση και για όσο ακριβώς το φοράς. Το βγάζεις, ησυχάζεις. Το ξαναφοράς, τσίτα τα νεύρα πάλι. :lol:

Εχω παντα μεσα στο αμαξι ενα... μανταλακι απο την μπουγαδα της μανας μου!! Παλιο κολπο που μου το εδειξε ενας φιλος νταλικιερης πριν χρονια.

Φυσικα τιποτα δεν αντικαθιστα εναν καλο υπνο!

Εεεεε, πλάκα κάνεις. :0

Είναι κάτι που ήδη έχουν κάποιοι εφαρμόσει? :blink: Πραγματικά δεν έχω ιδέα. :wacko:

(Το κοινό μανταλάκι πάντως ασκεί πολύ πιο δυνατή πίεση αφού είναι φτιαγμένο για να πιάνει σε σύρμα, ασκείται τοπικά και άρα πονάει πολύ, ενώ μπορεί να προκαλέσει και αιμάτωμα στο δάχτυλο. Το ειδικό ιατρικό εργαλείο όχι, διότι είναι φτιαγμένο και προσαρμοσμένο ειδικά για δάχτυλα).

Και ομως, εμενα με επαιρνε ο υπνος στο τιμονι (με το τρανσαλπ, ποιο αλλο....).

Δεν κανω πλακα. Πριν παντρευτω εκανα συνεχεια βραδινα δρομολογια Ηρακλειο - Καλαμακι....

1-2 φορες σε ενα δρομολογιο με πετυχα και εκλειναν τα ματια μου. Λεω μεσα μου οτι θα εφταιγε η ζελατινα που εμποδιζε τον αερα να με βαραει αλυπητα.

Την επομενη μερα πηρα το γυμνο bmw για το δρομολογιο. Δυστυχως καμια διαφορα. Παλι με επαιρνε ο υπνος στον γυρισμο (1-2 το βραδυ).

Το συμπερασμα ειναι οτι οταν ξερεις πολυ καλα εναν δρομο, εισαι χαλαρος. Εαν εχει και ευθειες τοτε ειναι προβλημα ειναι εισαι και κουρασμενος.

Τωρα βεβαια που παντρευτηκα, δεν οδηγω ποτε μετα τις 21.00, και παντα σε ακτινα 50 χιλιομετρων...

Και μετά σου λένε ότι ο γάμος δεν κάνει καλό..... :lol: :P

Το καλυτερο φαρμακο για την νυστα ειναι ο υπνος. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.

..........................

Καλά, δεν το συζητάμε αυτό Πέτρε.

Λέμε ΑΝ σου τύχει και χρειαστεί να κάνεις κάτι δραστικό.

Καλυτερη λυση ειναι να εισαι παντρεμενος,να την εχεις την γυναικα μεσα στο αυτοκινητο και να εχεις αναψει τσιγαρο μεσα στο σαλονι. Θες δεν θες,υπνος δεν σε πιανει... :mB_kalo_e:

Σ' εμένα, αν κάποιος ανάψει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, ναι μεν δεν θα με πάρει ο ύπνος, αλλά τί να το κάνω αφού θα είμαι ήδη κρατούμενος σε κελί για φόνο..... :tooth:

ΜοτοΑγάπιε εγώ και στα π@π@ρια μου να το βάλω,αν νυστάξω θέλω θα κοιμηθώ.

και 42 λίτρα καφέ σκέτο &35 λίτρα redbull να με δώκεις,θα κοιμηθώ σε 5 λεπτά.

όπως λέει ο Φούρναρης απο πάνω,τα πάντα πλην του ύπνου είναι ημίμετρα.

Οκ σαφώς και είναι εύκολο να μείνεις ξύπνιος.Δοκίμασε όμως τα αντανακλαστικά σου...

Καλά. Δοκίμασέ το σε λέω και πες με μετά.

Ρε Μέγας Ναπολέων μπορεί να γίνεις, υπνοβάτης αποκλείεται. :tooth:

Μιλάμε για ΤΟ σπαστικό μαραφέτι. Σου μιλάω εκ πείρας.

Όσο για τα αντανακλαστικά, τα βελτιώνει θεαματικά διότι είναι αρκούντως σπαστικό ώστε να τσιτώσουν τα νεύρα σου, άρα και οι αισθήσεις σου διεγείρονται γενικά.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πίστεψε με,έχω στο σπίτι και για χαβαλέ,αλλά και να δω αν θα πεθάνω από μια αλλεργία που μου κόβει την ανάσα,το φοράω όσες ώρες θες χωρίς να έχω θέμα :P :afro:

ασε που μεταξύ μας όταν ήμουν φοιτητής με είχε πάρει ο ύπνος οδηγώντας ένα γαμωσκούτερ που είχα... :peep::secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθω να σκεφτω που θα μπορουσαμε να εφαρμοσουμε το μανταλακι πανω στη μηχανη (με φουλ εξαρτηση εννοειται...)

Λιγες οι επιλογες...:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθω να σκεφτω που θα μπορουσαμε να εφαρμοσουμε το μανταλακι πανω στη μηχανη (με φουλ εξαρτηση εννοειται...)

Λιγες οι επιλογες... :tooth:

Σε καμια ρώγα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτό εγώ οταν είμαι κουρασμένος βγάζω εντελώς το τιμόνι, για να μην με πάρει ο ύπνος σε αυτό, χώρια που είναι δύσκολο να κουμαντάρεις το μηχανάκι ΜΟΝΟ από τις μπουκάλες, σαν να καβαλάς τράγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πίστεψε με,έχω στο σπίτι και για χαβαλέ,αλλά και να δω αν θα πεθάνω από μια αλλεργία που μου κόβει την ανάσα,το φοράω όσες ώρες θες χωρίς να έχω θέμα :P :afro:

ασε που μεταξύ μας όταν ήμουν φοιτητής με είχε πάρει ο ύπνος οδηγώντας ένα γαμωσκούτερ που είχα... :peep::secret:

Άλλο να το φοράς και να είσαι ξύπνιος και άλλο να το φοράς και να πρέπει (ή να θέλεις) να κοιμηθείς....... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο να το φοράς και να είσαι ξύπνιος και άλλο να το φοράς και να πρέπει (ή να θέλεις) να κοιμηθείς....... :winking:

Γιατί ποιος σου είπε ότι θυμόμουν να το βγάζω το βράδυ;χαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτό εγώ οταν είμαι κουρασμένος βγάζω εντελώς το τιμόνι, για να μην με πάρει ο ύπνος σε αυτό, χώρια που είναι δύσκολο να κουμαντάρεις το μηχανάκι ΜΟΝΟ από τις μπουκάλες, σαν να καβαλάς τράγο

αχαχαχαχαχαααα shut uuuuup! αχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα