Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Γνωστό το πρόβλημα. Σε ποιόν δεν έχει τύχει να χρειαστεί να οδηγήσει κουρασμένος και ν' ανακαλύψει στο δρόμο ότι υπάρχει κίνδυνος να κοιμηθεί στο τιμόνι.... (αφορά κυρίως αυτοκίνητο, μια και στη μηχανή είναι σχεδόν αδύνατο να κοιμηθείς, δεν έχω ακούσει τουλάχιστον τέτοια περίπτωση). Τί καφέδες έχουμε δοκιμάσει, τί μουσική στη διαπασών, τί νερά στα μούτρα, τί χαστούκια. :lol: Όλα έχουν ένα μικρό αποτέλεσμα και δυστυχώς πρόσκαιρο. Η κούραση πολύ γρήγορα ξανακαταβάλλει τον οργανισμό και το μοιραίο δευτερόλεπτο κλεισίματος των βλεφάρων είναι κοντά. Να όμως που ένα τυχαίο και άσχετο γεγονός αναδεικνύεται ως πιθανή λύση (?) σε κάποιο πρόβλημα. Και εδώ η Ελληνική τέχνη της πατέντας έρχεται να μας ξεχωρίσει απ' τους άλλους λαούς που πάνε παντού "με το manual". Μια πατέντα που είναι πολύ ισχυρά αποτελεσματική και αυτό ουσιαστικά έχουμε ανάγκη για ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο η οδική ασφάλεια η δική μας και των γύρω μας, αντί ημίμετρων. Σας κούρασα? Πάμε λοιπόν στην προτεινόμενη λύση. Ένα απλό και φτηνό ιατρικό !!! εξάρτημα έρχεται να μας κρατήσει σε εγρήγορση για όσο εμείς επιθυμούμε μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας και όσο αντέχουμε / κρίνουμε ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε στη διαδρομή μας. Παίρνουμε λοιπόν αυτό το Ιατρικό "μανταλάκι" διάγνωσης, αφαιρούμε το τυχόν καλώδιο που έχει (δεν το χρειαζόμαστε) και το τοποθετούμε σε όποιο δάχτυλο χεριού μάς βολεύει. Μόλις μας κουράσει, αλλάζουμε δάχτυλο. Αν καταφέρετε να κοιμηθείτε μ' αυτό το πράμα στο χέρι σας, εμένα να με χέ σετε. Η μικρή πίεση που θα ασκεί στο δάκτυλό σας δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί απ' τον εγκέφαλο και είναι αρκετή για να σας "εκνευρίσει" όσο χρειάζεται ώστε να όχι μόνο να μην κλείσετε τα μάτια σας, αλλά να ξυπνήσετε κιόλας. Κι όταν νοιώσετε ότι είστε κάπως ικανοποιητικά, το αφαιρείται για να νοιώσετε καλύτερα και το ξανατοποθετείτε αν και όποτε ξανανοιώσετε η νύστα να σας καταβάλλει και πάλι. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το "φάρμακο" έχει ιδιαίτερα έντονη δράση. Η πολύωση χρήση του είναι τόσο αποτελεσματική που μπορεί να σας κάνει να λαλήσετε και να γίνετε "Ναπολέοντες"..... Η δε καταναγκαστική παρατεταμένη χρήση του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βασανιστήριο, οπότε προσέχουμε με τη δοσολογία και φροντίζουμε η χρήση του να είναι αυτόβουλη. Υ.Γ. Το τόπικ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως "αστείο", :D αν και προσωπικά εγγυώμαι την αποτελεσματικότητά του και σας συστήνω να το δοκιμάσετε. Μία ακόμα κοινωνική προσφορά του ΜοτοΑγαπούλη. :lol: 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Αμα ειναι για μανταλακι ρε Κωστικα γιατι να παρουμε οξυμετρο, παιρνουμε ενα τετοιο πιανουμε απ'τα τρια το μακρυτερο και εκει να δεις αποτελεσματικοτητα και με ελαχιστο κοστος!!!! :lol: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Υπαρχει και ο παλιος καλος τροπος :P 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Αμα ειναι για μανταλακι ρε Κωστικα γιατι να παρουμε οξυμετρο, παιρνουμε ενα τετοιο πιανουμε απ'τα τρια το μακρυτερο και εκει να δεις αποτελεσματικοτητα και με ελαχιστο κοστος!!!! :lol: Με το οξύμετρο έχεις και μία Α άνεση ρε φίλε. :D Η τανάλια είναι βίαιο εργαλείο. Είπαμε να ξυπνήσεις, όχι να σφαδάξεις απ' τους πόνους. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Εχω παντα μεσα στο αμαξι ενα... μανταλακι απο την μπουγαδα της μανας μου!! Παλιο κολπο που μου το εδειξε ενας φιλος νταλικιερης πριν χρονια. Φυσικα τιποτα δεν αντικαθιστα εναν καλο υπνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Και ομως, εμενα με επαιρνε ο υπνος στο τιμονι (με το τρανσαλπ, ποιο αλλο....). Δεν κανω πλακα. Πριν παντρευτω εκανα συνεχεια βραδινα δρομολογια Ηρακλειο - Καλαμακι.... 1-2 φορες σε ενα δρομολογιο με πετυχα και εκλειναν τα ματια μου. Λεω μεσα μου οτι θα εφταιγε η ζελατινα που εμποδιζε τον αερα να με βαραει αλυπητα. Την επομενη μερα πηρα το γυμνο bmw για το δρομολογιο. Δυστυχως καμια διαφορα. Παλι με επαιρνε ο υπνος στον γυρισμο (1-2 το βραδυ). Το συμπερασμα ειναι οτι οταν ξερεις πολυ καλα εναν δρομο, εισαι χαλαρος. Εαν εχει και ευθειες τοτε ειναι προβλημα ειναι εισαι και κουρασμενος. Τωρα βεβαια που παντρευτηκα, δεν οδηγω ποτε μετα τις 21.00, και παντα σε ακτινα 50 χιλιομετρων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Το καλυτερο φαρμακο για την νυστα ειναι ο υπνος. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα. Αν δεν θες να βρεθεις σε καποιο χαντακι ή κατω απο το χωμα οριστικα και αμετακλητα. 1200χιλ σε 17ωρες εκανα προσφατα μονοκοπανια αλλα ηταν λαθος. Επισης το να μεινει καποιος ξυπνιος πανω απο 36 ωρες ειναι επιτευγμα. Και σας το γραφω εγω που το εχω σπουδασει το ξενυχτι. Ανωτατη σχολη λεμε... Θα το προσυπογραψει και ο Γιαννης(Tre). 42 ωρες ατομικο ρεκορ. ΥΓ: Και εμενα κοντεψε να με παρει ο υπνος πανω στη μηχανη. Και στο 900 κιολας που ηταν και γυμνο. Ουτε καν μια ζελατινα. Τιποτα. Εγω και ο αερας. Κι ομως. Στη Λευκαδα που πηγαμε το 10 παντως η Θαλεια κοιμηθηκε πανω μου στις ευθειες της Εγνατιας. Για λιγα λεπτα αλλα κοιμηθηκε. Οταν το καταλαβε τρομοκρατηθηκε βεβαια αλλα η ζημια θα μπορουσε να εχει γινει σε κλασματα δευτερολεπτου. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawasakikazer 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Καλυτερη λυση ειναι να εισαι παντρεμενος,να την εχεις την γυναικα μεσα στο αυτοκινητο και να εχεις αναψει τσιγαρο μεσα στο σαλονι.Θες δεν θες,υπνος δεν σε πιανει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 42 ωρες ατομικο ρεκορ. 64... σε εχω. ναι το χω κανει :P δεν σας συνιστω να το κανετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΜοτοΑγάπιε εγώ και στα π@π@ρια μου να το βάλω,αν νυστάξω θέλω θα κοιμηθώ. και 42 λίτρα καφέ σκέτο &35 λίτρα redbull να με δώκεις,θα κοιμηθώ σε 5 λεπτά. όπως λέει ο Φούρναρης απο πάνω,τα πάντα πλην του ύπνου είναι ημίμετρα. Οκ σαφώς και είναι εύκολο να μείνεις ξύπνιος.Δοκίμασε όμως τα αντανακλαστικά σου... Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) 5ημερη ? φοιτητης τα εκανα αυτα, αλλα δε θυμαμαι ωρες. 3 24ωρα μπρε, ποια πενταημερη? :P Παντως περιειχε πολυ λιγη οδηγηση στο προγραμμα... Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) 500km 2 μερες αυπνος 2 redbull 3 λεμονια και μολις γυρισα στη δουλεια και ξεφορτωσα πηγα για μπασκετ κοιμηθηκα 5 ωρες και ξανα 300km βεβαια αμα μου μιλαγες δεν εβγαζες ακρη αλλα λεμε τωρα λεμονακι, καλο τονοτικο Καμμιά αντίρρηση ότι υπάρχουν 1002 τρόποι που πολλές φορές έχουν δοκιμαστεί. ΌΜΩΣ: - Το redbull έχει στοχοποιηθεί (δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι) για πρόκληση προβλημάτων υγείας στην καρδιά (άρα εμπεριέχει ρίσκο) - Η επίδραση και των δύο, είναι μη υπολογίσιμη και εξασθενεί σταδιακά χωρίς να καταλαβαίνεις το πόσο, ενώ θα πρέπει να προμηθεύεσαι καινούργια δόση και χωρίς να ξέρεις πόσο θα χρειαστείς και για πόσο χρόνο. Ενώ αυτό που προτείνω έχει ΑΜΕΣΗ επίδραση και για όσο ακριβώς το φοράς. Το βγάζεις, ησυχάζεις. Το ξαναφοράς, τσίτα τα νεύρα πάλι. :lol: Εχω παντα μεσα στο αμαξι ενα... μανταλακι απο την μπουγαδα της μανας μου!! Παλιο κολπο που μου το εδειξε ενας φιλος νταλικιερης πριν χρονια. Φυσικα τιποτα δεν αντικαθιστα εναν καλο υπνο! Εεεεε, πλάκα κάνεις. :0 Είναι κάτι που ήδη έχουν κάποιοι εφαρμόσει? Πραγματικά δεν έχω ιδέα. (Το κοινό μανταλάκι πάντως ασκεί πολύ πιο δυνατή πίεση αφού είναι φτιαγμένο για να πιάνει σε σύρμα, ασκείται τοπικά και άρα πονάει πολύ, ενώ μπορεί να προκαλέσει και αιμάτωμα στο δάχτυλο. Το ειδικό ιατρικό εργαλείο όχι, διότι είναι φτιαγμένο και προσαρμοσμένο ειδικά για δάχτυλα). Και ομως, εμενα με επαιρνε ο υπνος στο τιμονι (με το τρανσαλπ, ποιο αλλο....). Δεν κανω πλακα. Πριν παντρευτω εκανα συνεχεια βραδινα δρομολογια Ηρακλειο - Καλαμακι.... 1-2 φορες σε ενα δρομολογιο με πετυχα και εκλειναν τα ματια μου. Λεω μεσα μου οτι θα εφταιγε η ζελατινα που εμποδιζε τον αερα να με βαραει αλυπητα. Την επομενη μερα πηρα το γυμνο bmw για το δρομολογιο. Δυστυχως καμια διαφορα. Παλι με επαιρνε ο υπνος στον γυρισμο (1-2 το βραδυ). Το συμπερασμα ειναι οτι οταν ξερεις πολυ καλα εναν δρομο, εισαι χαλαρος. Εαν εχει και ευθειες τοτε ειναι προβλημα ειναι εισαι και κουρασμενος. Τωρα βεβαια που παντρευτηκα, δεν οδηγω ποτε μετα τις 21.00, και παντα σε ακτινα 50 χιλιομετρων... Και μετά σου λένε ότι ο γάμος δεν κάνει καλό..... :lol: :P Το καλυτερο φαρμακο για την νυστα ειναι ο υπνος. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα. .......................... Καλά, δεν το συζητάμε αυτό Πέτρε. Λέμε ΑΝ σου τύχει και χρειαστεί να κάνεις κάτι δραστικό. Καλυτερη λυση ειναι να εισαι παντρεμενος,να την εχεις την γυναικα μεσα στο αυτοκινητο και να εχεις αναψει τσιγαρο μεσα στο σαλονι. Θες δεν θες,υπνος δεν σε πιανει... Σ' εμένα, αν κάποιος ανάψει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, ναι μεν δεν θα με πάρει ο ύπνος, αλλά τί να το κάνω αφού θα είμαι ήδη κρατούμενος σε κελί για φόνο..... ΜοτοΑγάπιε εγώ και στα π@π@ρια μου να το βάλω,αν νυστάξω θέλω θα κοιμηθώ. και 42 λίτρα καφέ σκέτο &35 λίτρα redbull να με δώκεις,θα κοιμηθώ σε 5 λεπτά. όπως λέει ο Φούρναρης απο πάνω,τα πάντα πλην του ύπνου είναι ημίμετρα. Οκ σαφώς και είναι εύκολο να μείνεις ξύπνιος.Δοκίμασε όμως τα αντανακλαστικά σου... Καλά. Δοκίμασέ το σε λέω και πες με μετά. Ρε Μέγας Ναπολέων μπορεί να γίνεις, υπνοβάτης αποκλείεται. Μιλάμε για ΤΟ σπαστικό μαραφέτι. Σου μιλάω εκ πείρας. Όσο για τα αντανακλαστικά, τα βελτιώνει θεαματικά διότι είναι αρκούντως σπαστικό ώστε να τσιτώσουν τα νεύρα σου, άρα και οι αισθήσεις σου διεγείρονται γενικά. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Πίστεψε με,έχω στο σπίτι και για χαβαλέ,αλλά και να δω αν θα πεθάνω από μια αλλεργία που μου κόβει την ανάσα,το φοράω όσες ώρες θες χωρίς να έχω θέμα :P ασε που μεταξύ μας όταν ήμουν φοιτητής με είχε πάρει ο ύπνος οδηγώντας ένα γαμωσκούτερ που είχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Προσπαθω να σκεφτω που θα μπορουσαμε να εφαρμοσουμε το μανταλακι πανω στη μηχανη (με φουλ εξαρτηση εννοειται...) Λιγες οι επιλογες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Προσπαθω να σκεφτω που θα μπορουσαμε να εφαρμοσουμε το μανταλακι πανω στη μηχανη (με φουλ εξαρτηση εννοειται...) Λιγες οι επιλογες... Σε καμια ρώγα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Γιαυτό εγώ οταν είμαι κουρασμένος βγάζω εντελώς το τιμόνι, για να μην με πάρει ο ύπνος σε αυτό, χώρια που είναι δύσκολο να κουμαντάρεις το μηχανάκι ΜΟΝΟ από τις μπουκάλες, σαν να καβαλάς τράγο 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Πίστεψε με,έχω στο σπίτι και για χαβαλέ,αλλά και να δω αν θα πεθάνω από μια αλλεργία που μου κόβει την ανάσα,το φοράω όσες ώρες θες χωρίς να έχω θέμα :P ασε που μεταξύ μας όταν ήμουν φοιτητής με είχε πάρει ο ύπνος οδηγώντας ένα γαμωσκούτερ που είχα... Άλλο να το φοράς και να είσαι ξύπνιος και άλλο να το φοράς και να πρέπει (ή να θέλεις) να κοιμηθείς....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Άλλο να το φοράς και να είσαι ξύπνιος και άλλο να το φοράς και να πρέπει (ή να θέλεις) να κοιμηθείς....... Γιατί ποιος σου είπε ότι θυμόμουν να το βγάζω το βράδυ;χαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Γιαυτό εγώ οταν είμαι κουρασμένος βγάζω εντελώς το τιμόνι, για να μην με πάρει ο ύπνος σε αυτό, χώρια που είναι δύσκολο να κουμαντάρεις το μηχανάκι ΜΟΝΟ από τις μπουκάλες, σαν να καβαλάς τράγο αχαχαχαχαχαααα shut uuuuup! αχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 καρφίτσες στο γιακά, όπως στην ασία στο στρατό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Συνδέστε την μπαταρία με τα παπ... σας. Κάθε χιλιόμετρο καημός, κάθε καημός και δάκρυ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 αχαχαχαχαχαααα shut uuuuup! αχαχαχαχα Έτσι, δεν κοιμάσαι ποτέ στο τιμόνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες