Jump to content
freediver73

Honda CRF1000L Africa Twin (2015)

Recommended Posts

Γιατι δηλαδη να μην θεωρηθει σπορτιβικο? υπαρχουν αναβατες που εχουν ως σπορ την οδηγηση στο χωμα, για αυτους μπορει να δινει μια πιο σπορ αισθηση σε σχεση με καποιο αλλο.

συμφωνω απολυτα,αλλα αν διαβασεις πανω πανω στην σελιδα το κειμενο του πετερπαν θα διαβασεις για ταχυτητες 150-170 σαμαρια,λακουβες και ξεκαθαρη οδηγηση σε ασφαλτο.εκει ξεκαθαρα αναφεροταν ο πετερ για σπορτιβικη οδηγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

συμφωνω απολυτα,αλλα αν διαβασεις πανω πανω στην σελιδα το κειμενο του πετερπαν θα διαβασεις για ταχυτητες 150-170 σαμαρια,λακουβες και ξεκαθαρη οδηγηση σε ασφαλτο.εκει ξεκαθαρα αναφεροταν ο πετερ για σπορτιβικη οδηγηση.

Για την ασφαλτινη οδηγηση σιγουρα υπαρχουν πιο σπορτιβικα μηχανηματα, αλλα η αισθηση που του εδωσε ειναι κατι υποκειμενικο, οπως ειπες εσενα σου φανηκε νεροβραστο, σε αλλον του φανηκε οτι καβαλουσε 400 αρι εντουρο, αν το καβαλησω εγω μπορει να μου φανει και πυραυλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγαλος καραγκιοζης εισαι φιλε ;)

rossi?

οχι φιλε,ουτε μαρκεζ.απλα τα 45 αλογα για ασφαλτο τα θεωρω ταφο.και τα 300 του h2r υπερβολικα.αλλα θελω στη μηχανη μου 130-160 αλογα για να γουσταρω.εχεις καποιο προβλημα??

οσο για το καραγκιοζης στο επιστρφω καθως ξεκινησες τις ειρωνιες χωρις λογο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παμε το κουμπάκι το γνωστο σε λίγο.. αντε γιατι εγινε χάλια το θέμα.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να και αλλος...καλα κανε εσυ καμια βολτα με τον πηγασο και ασε  τα υπολοιπα σε μας.δηλαδη επειδη εσυ ο κουλος εισαι ευτυχισμενος με τα 45 αλογα του μονοκυλνδρου πρεπει ολοι να ειμαστε?απο τα 45 μεχρι τα 300 υπαρχουν πολλα ενδιαμεσα...πω αυτη η ανοητη ειρωνια 10χρονων μερικων εχει πολυ πλακα...

στο θεμα του αφρικα τι θες τοτε και σπας @@ ? πανε σε καποιο θεμα απο μοτο που βγαζει τα αλογα που θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ασφαλτινη οδηγηση σιγουρα υπαρχουν πιο σπορτιβικα μηχανηματα, αλλα η αισθηση που του εδωσε ειναι κατι υποκειμενικο, οπως ειπες εσενα σου φανηκε νεροβραστο, σε αλλον του φανηκε οτι καβαλουσε 400 αρι εντουρο, αν το καβαλησω εγω μπορει να μου φανει και πυραυλος.

μα δεν διαφωνουμε καπου τασο.εκει που διαφωνισα ειναι στο ´πιο σπορτιβικο απο τα παραφαγωμενα σαν ιπποποταμους μαστοδοντα.´η αισθηση ναι φυσικα ειναι καθαρα θεμα εμπειριων και τροπου οδηγησης.και αυτο το καταλαβαινω που λεει οτι τον τρελανε το τρεισερ.το οποιο σε σχεση με το τουονο και τον σουπερ δουκα μου εδωσε αδιαφορη εντυπωση.

και για να το παμε πιο περα,ναι η αισθηση ειναι υποκειμενικη αλλα για να ειναι αντικειμενικη πρεπει να ειναι και πολυπλευρη.δηλαδη οταν οδηγας μια ζωη το λιγο(πχ χρ400) και ξαφνικα καβαλησεις τρεισερ θα σου φανει πυραυλος αλλα αν μια ζωη οδηγας μπουσα θα σου φανει ψωφιμι.οταν ομως εχεις οδηγησει λιγο απο ολα εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη και η τοποθετηση σου και κριτικη σου εχει αξια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχεις αδικο, οταν πηρα το Hornet μου φαινοταν τριταφος, ειχα μαθει στο μονοκυλινδρο, εχεις δικιο στο οτι εχει να κανει και με το το εχεις συνηθισει, αν εχεις μαθει να καβαλας μηχανακια με 150 αλογα ειναι λογικο τα 100 να σου φαινονται λιγα, απλα ο μεσος αναβατης παιζει στα 80-100 αλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχεις αδικο, οταν πηρα το Hornet μου φαινοταν τριταφος, ειχα μαθει στο μονοκυλινδρο, εχεις δικιο στο οτι εχει να κανει και με το το εχεις συνηθισει, αν εχεις μαθει να καβαλας μηχανακια με 150 αλογα ειναι λογικο τα 100 να σου φαινονται λιγα, απλα ο μεσος αναβατης παιζει στα 80-100 αλογα.

οταν πηρα την μοτο που εχω εμενα κομοτηνη και η τοτε κοπελα μου και τωρα γυναικα μου στην πολη σου.ηθελα λοιπον σε μιση ωρα να ειμαι εκει.καταλαβαινεις δρομους και καταλαβαινεις τροπο οδηγησης.

και η ενσταση μου για το αφρικα ειναι οτι πολλοι δηλωνουν εντυπωσιασμενοι οδηγωντας σε ασφαλτο.τα τεστ ντραιβ που εχουν βγει μεχρι τωρα βολτα σε ασφαλτο κανουν.εκει τρελαινομαι,διοτι δεν βλεπω τιποτα καινουργιο και εντυπωσιακο σε αυτες τις συνθηκες!το κροσρανερ 800 ειναι εξισου καλο.τα εχουμε ξαναπει,αν παρεις το αφρικα και ξεχυθεις σε βουνα παω πασο.αν και θα προτιμουσα το xr σου για αυτη τη δουλεια.αλλα να μου το παρουσιαζουν τρομερο οδηγωντας το σε ασφαλτο με ξεπερνα...για ασφαλτο ειναι οκ και αρτιο μηχανακι χωρις καποιο κραυγαλαιο λαθος.αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πας να το οδηγήσεις να πεις τη γνώμη σου ρε μαν; Όποια και αν είναι αυτή.

Αλλιώς γίνεσαι απλά κουραστικός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πας να το οδηγήσεις να πεις τη γνώμη σου ρε μαν; Όποια και αν είναι αυτή.

Αλλιώς γίνεσαι απλά κουραστικός.

το αφρικα?το εχω οδηγησει,για αυτο εχω αποψη ρε μαν.γνωμη χωρις γνωση δεν υπαρχει.σε λογικους ανθρωπους φυσικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και όλη σου η συνεισφορά στο θέμα για το Άφρικα αφού μπήκες και στον κόπο να το οδηγήσεις είναι να αντιδράς απλά στα σχόλια περί δύναμης του κινητήρα του όταν σου φαίνονται υπερβολικά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο θεμα του αφρικα τι θες τοτε και σπας @@ ? πανε σε καποιο θεμα απο μοτο που βγαζει τα αλογα που θες

σε οποιο θεμα γουσταρω θα γραφω ρε φιλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@@ μην σπας ομως καταλαβαμε θες duke 1290 πανε γραψε εκει ποσο γαματο μηχανακι ειναι ασε το αφρικα για τους φλορους τους κουλους κλπ εσυ που εισαι χερι παρε κανα tuono 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και όλη σου η συνεισφορά στο θέμα για το Άφρικα αφού μπήκες και στον κόπο να το οδηγήσεις είναι να αντιδράς απλά στα σχόλια περί δύναμης του κινητήρα του όταν σου φαίνονται υπερβολικά;

ειπα οτι για μενα ειναι αδιαφορο μηχανακι και δεν καταλαβαινω ολο αυτο το ντορο.

και μετα αντεδρασα οχι στα αλογα φιλε μου και στη δυναμη του κινητηρα αλλα στη ΣΠΟΡΤΙΒΙΚΗ συμπεριφορα που εγω δεν ειδα.ειδα ενα καλο ον οφ και μεχρι εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακο ειναι οτι φτιαξαν ενα ωραιο ον /οφ με αρετες στο οφ κομματι αλλα το κακκο ειναι οτι το μεγαλυτερο κομματι της χρησης του θα ειναι στο ον, εγω το γουσταρω σε φωτογραφιες με τακουνατα λαστιχα, με τα ισια δε με φτιαχνει, σαν κατι τυπαδες που εχουν εντουρο και SS για να πηγαινουν καφετερια, ενω μου αρεσει οπως ειπα για τον οφ χαρακτηρα του δεν θα το αγοραζα για να το κυκλοφορουσα μονο ασφαλτο και για καποιες ελαχιστες φορες χωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακο ειναι οτι φτιαξαν ενα ωραιο ον /οφ με αρετες στο οφ κομματι αλλα το κακκο ειναι οτι το μεγαλυτερο κομματι της χρησης του θα ειναι στο ον, εγω το γουσταρω σε φωτογραφιες με τακουνατα λαστιχα, με τα ισια δε με φτιαχνει, σαν κατι τυπαδες που εχουν εντουρο και SS για να πηγαινουν καφετερια, ενω μου αρεσει οπως ειπα για τον οφ χαρακτηρα του δεν θα το αγοραζα για να το κυκλοφορουσα μονο ασφαλτο και για καποιες ελαχιστες φορες χωμα.

και καπου εκει για μενα χαθηκε το παιχνιδι.διοτι οπως λες φτιαξανε ενα πολυ οφ μηχανακι για λιγους.δεν ειναι αυτο που θελει ο μεσος αναβατης.ο μεσος αναβατης θελει ασφαλτο.αρα γιατι να παει στο αφρικα?και αυτος που θελει χωμα θελει να το σκιζει το μηχανακι να του πεφτει και να μην δινει χιλιαρικα και φυσικα να μην κανει 15κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοιες παπαριές που διαβάζουμε εδώ μέσα έλεγαν και οι "ψαγμένοι" δημοσιογράφοι του "ειδικού τύπου" πριν από 30 χρόνια για ένα άλλο Χόντα, το Τρανσάλπ. Όσοι από αυτούς είχαν παπάρια, μετά από χρόνια παραδέχτηκαν πόσο λάθος έκαναν (ΜΟΤΟ). Χεράδες και εκείνοι, τα άλογα δεν τους έφταναν, θα πάει άπατο έλεγαν.......... Και μετά όλες οι εταιρείες να το αντιγράψουν έτρεχαν.

Τους θυμόμαστε μειδιώντας με κατανόηση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@@ μην σπας ομως καταλαβαμε θες duke 1290 πανε γραψε εκει ποσο γαματο μηχανακι ειναι ασε το αφρικα για τους φλορους τους κουλους κλπ εσυ που εισαι χερι παρε κανα tuono 

εσυ απο την τοποθετηση μου αυτο καταλαβες?δηλαδη  δεν μπορει καποιος να γραψει οτι το αφρικα του φανηκε αδιαφορο??μονο οσοι το βρισκουν ουαου εχουν δικαιωμα να σχολιασουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα τα χεις κανει λιγο αχταρμα τα μηχανακια /τα κυβικα /τα αλογα στο μυαλο σου και συγκρινεις τελειως ανομοια πραγματα χωρις λογο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα τα χεις κανει λιγο αχταρμα τα μηχανακια /τα κυβικα /τα αλογα στο μυαλο σου και συγκρινεις τελειως ανομοια πραγματα χωρις λογο. 

εγω τα εχω κανει αχταρμα?γελαω..

αν διαβασεις τα ποστ μου δεν συγκρινα ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΗΧΑΝΕΣ,μιλησαμε γενικα για ενθουσιασμο και ποιες μοτο προκαλουν παραπανω.σορρι αν σου εθιξα το μηχανακι σου αλλα ειναι πολυ αδιαφορο σε σχεση με αλλα ανεξαρτητου κατηγοριας.γιατι αν προσεξες  δεν μιλησαμε για κατηγοριες συγκεκριμενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας mod δεν υπάρχει να ξεζαλίσει λίγο τα @@ μας;Να διαβάσουμε και κανένα σχόλιο που αφορά το μηχανάκι επιτέλους είτε καλό η κακό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοιες παπαριές που διαβάζουμε εδώ μέσα έλεγαν και οι "ψαγμένοι" δημοσιογράφοι του "ειδικού τύπου" πριν από 30 χρόνια για ένα άλλο Χόντα, το Τρανσάλπ. Όσοι από αυτούς είχαν παπάρια, μετά από χρόνια παραδέχτηκαν πόσο λάθος έκαναν (ΜΟΤΟ). Χεράδες και εκείνοι, τα άλογα δεν τους έφταναν, θα πάει άπατο έλεγαν.......... Και μετά όλες οι εταιρείες να το αντιγράψουν έτρεχαν.

Τους θυμόμαστε μειδιώντας με κατανόηση. 

αλλο καλο αλλο εμπορικο...καποιες φορες αυτα τα δυο ταυτιζομται....οχι παντα...το τρανσαλπ,καλο,φθηνο,οικονομικο,αξιοπιστο αλλα αδιαφορο οδηγικα.σαν το παλιο hyundai accent ενα πραγμα.αν εσυ τωρα το θεωρεις μηχαναρα  να πας να κοιταχτεις...απλα κανει τη δουλεια του...μεγαλη επιτυχια μιλαμε...αφου πουλησε ομως μηχαναρα...οκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο καλο αλλο εμπορικο...καποιες φορες αυτα τα δυο ταυτιζομται....οχι παντα...το τρανσαλπ,καλο,φθηνο,οικονομικο,αξιοπιστο αλλα αδιαφορο οδηγικα.σαν το παλιο hyundai accent ενα πραγμα.αν εσυ τωρα το θεωρεις μηχαναρα  να πας να κοιταχτεις...απλα κανει τη δουλεια του...μεγαλη επιτυχια μιλαμε...αφου πουλησε ομως μηχαναρα...οκ...

η κρίση σου φίλε είναι εντελώς επιδερμική και επιπόλαια για έναν πολύ απλό λόγο, δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου τον παράγοντα χρόνο στον οποίο αναφέρομαι. Ψάξε λίγο και δες τί άλλα μηχανάκια κυκλοφορούσαν το 1986 και τότε ίσως αντιληφθείς πόσο άστοχες ήταν και οι κρίσεις των ειδικών του τότε, και η δική σου σήμερα .... 

Για το 1986 το Τ/Α ήταν μηχανάρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα