Jump to content
makis11

Αγορα κινητου (θελω αμεση απαντηση)

Recommended Posts

Καλησπερα εσπασε το κινητο μου και μαλλον το απογευμα θα παω να παρω καινουργιο... Εχω ψαξει αρκετα στο ιντερνετ και μαλλον θα παρω απο τα public το lenovo Α6000 που εχει βγαλει προσφορα στα 150 ευρω αλλα σκευτομε και σοβαρα το lenovo S850(εχει καλυτερες καμερες αλλα χειροτερο επεξαργαστη) δεν βγαζω φοτο πολλες οποτε μαλλον το Α6000 θα παρω. Μπορειτε να μου πειτε κριτηκες για αυτα τα κινητα και να μου προτεινετε καποια ισως καλυτερα μεχρι 200-250 ευρω ??

http://www.public.gr.../prod7590142pp/ αυτο ειναι το Α6000

http://www.public.gr.../prod6970222pp/ αυτο το S850

Τροποποιήθηκε από τον makis11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ έχω το Lenovo S820 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός από την κάμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι στα ίδια λεφτα 230 με 280 αν ψαχτείς για προσφορά! Και περνεις έτη φωτός καλύτερο τηλεφωνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο κινητο φενεται... απλο οτι εχω διαβασει γενικος τα lenovo εχουν προβληματακια με την καμερα... ομως κατα τα αλλα ειναι πολυ μπροστα για τα λεφτα που κοστιζουν πιστευω

Ειναι στα ίδια λεφτα 230 με 280 αν ψαχτείς για προσφορά! Και περνεις έτη φωτός καλύτερο τηλεφωνο!

το S850 το εχω βρε με 180 εχεις δικιο ειναι πολυ καλυτερο κινητο αλλα ειναι 100 ευρω πανω :/ καποιο αλλο σε ποιο χαμηλη τιμουλα ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lenovo S850 και όχι από τα Public!

Θεε μου 100 ευρώ πάνω...

Το Α6000 εχει πολυ καλυτερης ποιοτητας επεξεργαστη ομως (γιατι ετσι για τα public ?? :crazy: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, σου είπα για το S850 γιατί το A6000 δεν το έχει το MInideal! :grin:

Μπορείς να βρεις παρόμοιο με ίδιες δυνατότητες!

Κάνω έτσι για τα Public και γενικά για τις τιμές τις εγχώριας αγοράς γιατί πολύ απλά είναι απαράδεκτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε 180 ευρω και παρε το samsung Ι9301

(κατα κοσμον galaxy S3)

Εξαιρετικο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, σου είπα για το S850 γιατί το A6000 δεν το έχει το MInideal! :grin:

Μπορείς να βρεις παρόμοιο με ίδιες δυνατότητες!

Κάνω έτσι για τα Public και γενικά για τις τιμές τις εγχώριας αγοράς γιατί πολύ απλά είναι απαράδεκτες...

Στην ιδια τιμη το εχει και το minideal το S850 και μιλαω για το Α6000 και για Public γιατι το εβγαλε χτες προσφορα και πιστευω οτι αξιζει... Και εγω συνηθως απο ιντερνετ κανω αγορες

Δωσε 180 ευρω και παρε το samsung Ι9301

(κατα κοσμον galaxy S3)

Εξαιρετικο!!

Με βαζεις σε σκεψεις... Θα περασω απο seven να το δω live

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειχα περσι προερσι (i9300),

και το πηρα δωρο στη γυναικα μου πριν κανα μηνα (i9301 '14).

Οθοναρα, γρηγορο, καλη καμερα και παναλαφρο. Μου εχει ληψει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Α6000 είναι καλό και σε καλή τιμή. Εγώ προτίμησα αυτό με 165 για τρείς λόγους, α) AMOLED οθόνη (δεν υπάρχει γυρισμός αν τη δοκιμάσεις) β) μεγαλύτερη μνήμη γ) απίστευτη φωτογραφική (που δεν το περίμενα)

Τροποποιήθηκε από τον barticiani

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Α6000 είναι καλό και σε καλή τιμή. Εγώ προτίμησα αυτό με 165 για τρείς λόγους, α) AMOLED οθόνη (δεν υπάρχει γυρισμός αν τη δοκιμάσεις) β) μεγαλύτερη μνήμη γ) απίστευτη φωτογραφική (που δεν το περίμενα)

Να σου [ω την αληθεια πιστευω οτι η SAMSUNG εχει κανει πολυ καλη δουλεια σε αυτο το κινητακι... Αρχιζω να γερνω προς αυτο... Απλος θα ψαξω και λιγο το S4 mini

Στο άνω άκρο του budget σου,παίρνεις G2. Για κανένα λόγο 250 ευρώ για το S850.

Οντως αλλα για εναν πολυ παραξενο λογο το Public πριν μια ωρα το κοστολογουσε στα 180.... και ξαφνικα μπηκα τωρα και το εχει 250.... Εχω χασει πασα ιδεα :shock: κορυφη το G2 θα το δω

Τροποποιήθηκε από τον makis11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το S4 mini το έχω εγώ και είναι απροβλημάτιστο. Με μέτρια χρήση βγάζει άνετα 2 μέρες μπαταρία και δεν κολλάει πουθενα.

Τροποποιήθηκε από τον Alex2T

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το s4 mini το έχω. Αν δεν του πίνεις το αίμα είναι αξιοπρεπέστατο και με καλή διάρκεια μπαταρίας. Η κάμερα του στις φωτό θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Στα βίντεο είναι εκπληκτική.

Σε σκρουτζομάγαζα παίζει στα 160€: https://www.skroutz....95-LTE-8GB.html

EDIT: Με πρόλαβε στο νήμα ο Άλεξ!

Τροποποιήθηκε από τον kpapageo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το s3 neo αλλα έχει χαμηλότερη ανάλυση και το μισό αποθηκευτικό χώρο. Νομίζω για 5ευρώ παραπάνω καλύτερα s3 neo, εκτός και αν θες κάτι πιο μικρό (4.3" αντί για 4.8")

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το s4 mini το έχω. Αν δεν του πίνεις το αίμα είναι αξιοπρεπέστατο και με καλή διάρκεια μπαταρίας. Η κάμερα του στις φωτό θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Στα βίντεο είναι εκπληκτική.

Σε σκρουτζομάγαζα παίζει στα 160€: https://www.skroutz....95-LTE-8GB.html

EDIT: Με πρόλαβε στο νήμα ο Άλεξ!

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι διπυρηνο οποτε πιστευω καλυτερο το S3 neo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σόρρυ ξέχασα να αναφέρω πως στο s4 mini πας μόνο αν θες κάτι μικρό για ευκολία χρήσης. Για μένα προσωπικά οι 4.3" είναι ταβάνι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4πύρηνο στα 1,5 GHz το S3 neo

2πύρηνο στα 1,7GHz το S4 mini

Πες μου μερικές εφαρμογές που έχουν multi core support ωστε να υποστηριξω το 4πυρηνο (παντα σε αυτα τα χρηματα ετσι.)

Τεσπα εμένα με κέρδισε το μεγεθος στο S4. Πάνω από αυτό κατηγοριοποιείται σε παντόφλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

Pure Android, Lollipop, ωραία κάμερα, ρολλάρει ωραιότατα, πολύ καλή οθόνη, άριστο για ταινιούλες (έχει στέρεο ηχεία και πολύ δυνατά) και μουσική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα