makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα εσπασε το κινητο μου και μαλλον το απογευμα θα παω να παρω καινουργιο... Εχω ψαξει αρκετα στο ιντερνετ και μαλλον θα παρω απο τα public το lenovo Α6000 που εχει βγαλει προσφορα στα 150 ευρω αλλα σκευτομε και σοβαρα το lenovo S850(εχει καλυτερες καμερες αλλα χειροτερο επεξαργαστη) δεν βγαζω φοτο πολλες οποτε μαλλον το Α6000 θα παρω. Μπορειτε να μου πειτε κριτηκες για αυτα τα κινητα και να μου προτεινετε καποια ισως καλυτερα μεχρι 200-250 ευρω ?? http://www.public.gr.../prod7590142pp/ αυτο ειναι το Α6000 http://www.public.gr.../prod6970222pp/ αυτο το S850 Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 iPhone 5c 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Δεν ειναι στα ιδια λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Εγώ έχω το Lenovo S820 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός από την κάμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ειναι στα ίδια λεφτα 230 με 280 αν ψαχτείς για προσφορά! Και περνεις έτη φωτός καλύτερο τηλεφωνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Πολυ καλο κινητο φενεται... απλο οτι εχω διαβασει γενικος τα lenovo εχουν προβληματακια με την καμερα... ομως κατα τα αλλα ειναι πολυ μπροστα για τα λεφτα που κοστιζουν πιστευω Ειναι στα ίδια λεφτα 230 με 280 αν ψαχτείς για προσφορά! Και περνεις έτη φωτός καλύτερο τηλεφωνο! το S850 το εχω βρε με 180 εχεις δικιο ειναι πολυ καλυτερο κινητο αλλα ειναι 100 ευρω πανω :/ καποιο αλλο σε ποιο χαμηλη τιμουλα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Lenovo S850 και όχι από τα Public! Θεε μου 100 ευρώ πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Lenovo S850 και όχι από τα Public! Θεε μου 100 ευρώ πάνω... Το Α6000 εχει πολυ καλυτερης ποιοτητας επεξεργαστη ομως (γιατι ετσι για τα public ?? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ναι, σου είπα για το S850 γιατί το A6000 δεν το έχει το MInideal! Μπορείς να βρεις παρόμοιο με ίδιες δυνατότητες! Κάνω έτσι για τα Public και γενικά για τις τιμές τις εγχώριας αγοράς γιατί πολύ απλά είναι απαράδεκτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Δωσε 180 ευρω και παρε το samsung Ι9301 (κατα κοσμον galaxy S3) Εξαιρετικο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 africa / transalp :shoot: αν μπορεις χτυπα κ το samsung s3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ναι, σου είπα για το S850 γιατί το A6000 δεν το έχει το MInideal! Μπορείς να βρεις παρόμοιο με ίδιες δυνατότητες! Κάνω έτσι για τα Public και γενικά για τις τιμές τις εγχώριας αγοράς γιατί πολύ απλά είναι απαράδεκτες... Στην ιδια τιμη το εχει και το minideal το S850 και μιλαω για το Α6000 και για Public γιατι το εβγαλε χτες προσφορα και πιστευω οτι αξιζει... Και εγω συνηθως απο ιντερνετ κανω αγορες Δωσε 180 ευρω και παρε το samsung Ι9301 (κατα κοσμον galaxy S3) Εξαιρετικο!! Με βαζεις σε σκεψεις... Θα περασω απο seven να το δω live Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Το ειχα περσι προερσι (i9300), και το πηρα δωρο στη γυναικα μου πριν κανα μηνα (i9301 '14). Οθοναρα, γρηγορο, καλη καμερα και παναλαφρο. Μου εχει ληψει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) To Α6000 είναι καλό και σε καλή τιμή. Εγώ προτίμησα αυτό με 165 για τρείς λόγους, α) AMOLED οθόνη (δεν υπάρχει γυρισμός αν τη δοκιμάσεις) β) μεγαλύτερη μνήμη γ) απίστευτη φωτογραφική (που δεν το περίμενα) Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον barticiani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Το S4 mini ?? https://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Στο άνω άκρο του budget σου,παίρνεις G2. Για κανένα λόγο 250 ευρώ για το S850. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Νοοο S3.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) To Α6000 είναι καλό και σε καλή τιμή. Εγώ προτίμησα αυτό με 165 για τρείς λόγους, α) AMOLED οθόνη (δεν υπάρχει γυρισμός αν τη δοκιμάσεις) β) μεγαλύτερη μνήμη γ) απίστευτη φωτογραφική (που δεν το περίμενα) Να σου [ω την αληθεια πιστευω οτι η SAMSUNG εχει κανει πολυ καλη δουλεια σε αυτο το κινητακι... Αρχιζω να γερνω προς αυτο... Απλος θα ψαξω και λιγο το S4 mini Στο άνω άκρο του budget σου,παίρνεις G2. Για κανένα λόγο 250 ευρώ για το S850. Οντως αλλα για εναν πολυ παραξενο λογο το Public πριν μια ωρα το κοστολογουσε στα 180.... και ξαφνικα μπηκα τωρα και το εχει 250.... Εχω χασει πασα ιδεα κορυφη το G2 θα το δω Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το S4 mini το έχω εγώ και είναι απροβλημάτιστο. Με μέτρια χρήση βγάζει άνετα 2 μέρες μπαταρία και δεν κολλάει πουθενα. Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον Alex2T Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το s4 mini το έχω. Αν δεν του πίνεις το αίμα είναι αξιοπρεπέστατο και με καλή διάρκεια μπαταρίας. Η κάμερα του στις φωτό θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Στα βίντεο είναι εκπληκτική. Σε σκρουτζομάγαζα παίζει στα 160€: https://www.skroutz....95-LTE-8GB.html EDIT: Με πρόλαβε στο νήμα ο Άλεξ! Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον kpapageo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Το S4 mini ?? https://www.skroutz....95-LTE-8GB.html Εχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το s3 neo αλλα έχει χαμηλότερη ανάλυση και το μισό αποθηκευτικό χώρο. Νομίζω για 5ευρώ παραπάνω καλύτερα s3 neo, εκτός και αν θες κάτι πιο μικρό (4.3" αντί για 4.8") 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Το s4 mini το έχω. Αν δεν του πίνεις το αίμα είναι αξιοπρεπέστατο και με καλή διάρκεια μπαταρίας. Η κάμερα του στις φωτό θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Στα βίντεο είναι εκπληκτική. Σε σκρουτζομάγαζα παίζει στα 160€: https://www.skroutz....95-LTE-8GB.html EDIT: Με πρόλαβε στο νήμα ο Άλεξ! Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι διπυρηνο οποτε πιστευω καλυτερο το S3 neo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ναι σόρρυ ξέχασα να αναφέρω πως στο s4 mini πας μόνο αν θες κάτι μικρό για ευκολία χρήσης. Για μένα προσωπικά οι 4.3" είναι ταβάνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 4πύρηνο στα 1,5 GHz το S3 neo 2πύρηνο στα 1,7GHz το S4 mini Πες μου μερικές εφαρμογές που έχουν multi core support ωστε να υποστηριξω το 4πυρηνο (παντα σε αυτα τα χρηματα ετσι.) Τεσπα εμένα με κέρδισε το μεγεθος στο S4. Πάνω από αυτό κατηγοριοποιείται σε παντόφλα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html Pure Android, Lollipop, ωραία κάμερα, ρολλάρει ωραιότατα, πολύ καλή οθόνη, άριστο για ταινιούλες (έχει στέρεο ηχεία και πολύ δυνατά) και μουσική. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες