Jump to content
Sign in to follow this  
Greekscreamer

Κι όμως κλέβουν και τα κινέζικα!!!!!!! (Βύρωνας) Βοήθεια παρακαλώ

Recommended Posts

Ήρθε και η σειρά μου παιδιά καθώς το όργιο κλοπής μοτοσυκλετών καλά κρατεί! (και σίγουρα αυξάνει)

Να σας πω την αλήθεια μου είναι απο τα μηχανάκια που δεν περίμενα με τίποτα να ασχοληθεί κλέφτης καθώς δεν έχει τίποτα αξίας πάνω του.

Όμως δεν παύει να έχει άπειρη αξία για μένα καθώς με αυτό κάνω όλες τις δουλειές μου μέσα στην Αθήνα, πρακτικά με ακινητοποιήσαν.

Ανταλλακτικά αξίας μηδέν, η μπογιά σε πολλά σημεία ξεφλουδισμένη, και κάποια σπασίματα στα πλαστικά.

Τίποτα μάρκας πάνω, τίποτα γενικά που να μπορούν να βγάλουν λεφτά απο αυτό.

• Μοντέλο μηχανής: LONCIN LX125-T16
  • Ημερομηνία Κλοπής: Τη νύχτα ξημερώνοντας 8/5/2015
  • Πινακίδα: ΕΥΖ 810
  • Χρώμα: Ασημί
  • Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Έχει στο πλαστικό πάνω απο τα φώτα στο τιμόνι ένα μικρό στρογγυλό αυτοκόλλητο με ένα ασπρο άλογο που λέει ΝΑΙΘΩΝΑΣ (το πιθανότερο είναι να το βγάλουν αλλά αν το βγάλουν θα μείνει τρύπα στη μπογιά εκεί.)
  • Τοποθεσία στην οποία συνέβει το περιστατικό: Βύρωνας - οδός Σαράντα Εκκλησιών
  • Συνθήκες κατα τις οποίες συνέβει το περιστατικό: Παρκαρισμένη στο δρόμο μαζί με άλλα σκούτερ, κλειδωμένο τιμόνι, όχι άλλα μέτρα ασφαλείας, λόγω πεποίθησης οτι δεν είναι αξίας και ο δρόμος καλά φωτισμένος. Μόνο το δικό μου εκλάπη απο όλα τα σταθμευμένα.
  • Σημειώνω οτι δεν έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν άλλη κλοπή μοτό.
  • Έχω κάνει άμεσα μήνυση στην αστυνομία η οποία ήδη το ψάχνει.

Παρακαλώ έχετε το νού σας, αν κάτι πέσει στην αντίληψή σας στείλτε μου pm ή/και ειδοποιήστε την αστυνομία δίνοντας τους τον αριθμό πινακίδας που αναγράφω.

Παραθέτω φωτογραφίες, και θα έχετε νέα μου σε κάθε εξέλιξη.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι αυτό.

image.jpg

images hosting

image.jpg

free jpeg images

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μόνο το δικό σου έκλεψαν; υπήρχε τίποτα το διαφορετικό στα μέτρα ασφαλείας που πήρες σε σχέση με τα άλλα; (που φαντάζομαι θα ήταν μεγαλύτερης αξίας)

Προσπαθώ να καταλάβω τις συνθήκες και το σκεπτικό των κλεπτών.

does not compute

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει σκεπτικό προφανώς. Ότι βρίσκουν το παίρνουν. Γίνομαι γραφικός που θα το ξαναπώ, αλλά έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση. Ελπίζω να βρεθεί φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά ειναι εκτος ελέγχου

Έχω χάσει λογαριασμό με τις τελευταίες κλοπές μηχανών

Μακάρι να βρεθεί φίλε :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο το δικό σου έκλεψαν; υπήρχε τίποτα το διαφορετικό στα μέτρα ασφαλείας που πήρες σε σχέση με τα άλλα; (που φαντάζομαι θα ήταν μεγαλύτερης αξίας)

Προσπαθώ να καταλάβω τις συνθήκες και το σκεπτικό των κλεπτών.

does not compute

Πραγματικά πολλά μηχανάκια μεγαλύτερης αξίας υπήρχαν εκεί με σχεδόν μηδενικά μέτρα προφύλαξης, δεν έχουν ούτε συναγερμούς πάνω τίποτα! Το δικό μου δεν είχε και ιδιαίτερη φύλαξη, κανονικά το κλείδωμα του τιμονιού. Βασιζόμουν στη χαμηλή του αξία (μέγα λάθος απ ' ότι φάνηκε) φαντάσου που φτάσαν ακόμα και οι κλέφτες! Το κινέζικο ανταλλακτικό που απο την αντιπροσωπεία π.χ. κάνει 30 να το πουλήσουν 15;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε στεναχωρησω αλλα για κανα 100ρικο ολοκληρο.

ή ουτε καν για πουλημα αλλα για να ντυσουν καποιο δικο τους που χαλασε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς φίλε μου εκεί μας καταντήσανε! Το επόμενο όχημα θα το παγιδέψω με εκρηκτικά :shoot::peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι ειπε ο φιλος απο πανω!

Εύχομαι να βρεθεί άμεσα είτε ολόκληρο ειτε πραγματα σου σε αλλο ίδιο.

Τροποποιήθηκε από τον VitalMoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν φοραει -που μαλλον φοραει-τον κινητηρα πασπαρτου της ΗΟΝDA GY6 ,που εχουν ολα τα κινεζικα παπια μια χαρα το πηραν για ανταλλακτικα.Μια κουλουρα η ενα πεταλο επρεπε να του ειχες βαλλει.ΟΛΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ την σημερον ημερα. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εισαι τυχερος το πηραν για ληστεια/τρομοκρατικη επιθεση και θα το βρεις σε κανα μηνα :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν πήραν το συγκεκριμένο μηχανάκι για ληστεία η τρομοκρατική επίθεση ατύχησαν!!! Πιάνει 80 με ευνοϊκό τυφώνα και κατηφόρα!

Εκτός αν το πατεντάρουν με εισαγωγές νιτρογλυκερίνης :ph34r:

Τι να κάνω..... θα περιμένω... τίποτα ακόμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε καλησπερα!Και γω βυρωνα μενω (προς Καρεα) και απλα να σου πω πως εμας τον Σεπτεμβριο μας φαγαν το αμαξι κατω απο το σπιτι και γυρω μας υπηρχαν αμαξια ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣ+ αξιας, αλλα φαγανε το δικο μας! Μετα απο μια βδομαδα φαγανε παλι αππ τον Καρεα μια hayabusa απο γκαραζ. Η περιοχη προφανως εχει τσογλανια τα οποια την εχουν θερισει! Προφανως πανε με παραγγελιες του τυπου θελουμε ανταλλακτικο για ενα loncin. Σιγα μην παραγγειλουμε απο Κινα , ας φαμε κανενα. Καπως ετσι λειτπυργπυν μαλλον. Και τα κινεζικα ανταλλακτικα δςν τα βρισκεις και ευκολα! Και γω κινεζο εχω. Μακαρι να βρεθει παντως!

Παρτε ενα πιστολακι να τους κλαδεψουμε ολους να κοιμομαστε ησυχοι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ιληκρινα τωρα.... αν βλεπατε το αρχιδι αυτο να σας κλεβει την μηχανη μπροστα στα ματια σας, τι θα κανατε? δεν θα τον σπαγατε? και μετα οταν πας στο δικαστηριο για ξυλοδαρμο δεν πρεπει να σε αθοοσουν οταν πεις ''κυρια προεδρε... μου εκλεβε το μηχανακι και εδρασα εν βρασμο'' ?

δεν φτανει που μας εχουν κατακλεψει (ετσι εκλεψαν και το c50 του πατερα μου πριν 2 χροννια) αμα τους σπασεις και την κεφαλα τον μπελα σου βρησκεις... εγω σε γκαραζ την εχω και με αυτα που ακουω φοβαμε. καμια φορα χτυπαει ο συναγερμος μου απο καμια γατα και πεταγομε εξω ετοιμος να κανω σαματα....

και απο την αλλη και gps να βαλεις.... και τι εγινε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς φίλε μου εκεί μας καταντήσανε! Το επόμενο όχημα θα το παγιδέψω με εκρηκτικά :shoot::peep:

Το εχω ξαναποσταρει:

Αυτο βαλε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλε μου, ναι η περιοχή έχει όντως μεγάλο πρόβλημα γιατί ρωτώντας τη γειτονιά έμαθα οτι είναι το πέμπτο που τρώνε εδώ και κάποια χρόνια. Απο το ίδιο σημείο μάλιστα!

Τι να πεις κι εσύ ολόκληρο αμάξι σου φάγαν. Ελπίζω τουλάχιστον να τα βρούμε τα οχήματα με τον καιρό,εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω. Βλέπεις με πέτυχαν σε φάση που ούτε για μεταχειρισμένο κινέζο δεν έχω χρήματα... έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν οι αληταράδες.. .

Χτες έλεγα "για τα κλεφτρόνια δούλευα ο μ...κας " και προφανώς εσυ και πολλάκις περισσότεροι δουλεύατε πολύ περισσότερο. Μα καλά η Αστυνομία δεν εχει σκεφτεί κάτι να τους πιάσει;

Αυτό με το φλογοβόλο θα βάλω μάλλον σε επόμενο όχημα με τη διαφορά οτι αντί να τον σβήνω μετά θα τον λούσω με πετρέλαιο για σίγουρα αποτελέσματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα απολύτως. Φίλου, του κλέψανε πριν λίγες μέρες, μέρα μεσημέρι απο την Γλυφάδα, TMAX 530. Είχε και GPS πάνω, αλλά ποτέ δεν έστειλε σήμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να λέμε, είναι μεγάλη πίκρα ακόμα και ένα κράνος να σου φάνε, λες και τους το χρωστούσες.

ouroboros-we-kill-bike-thieves-t-shirt.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ιληκρινα τωρα.... αν βλεπατε το αρχιδι αυτο να σας κλεβει την μηχανη μπροστα στα ματια σας, τι θα κανατε? δεν θα τον σπαγατε? και μετα οταν πας στο δικαστηριο για ξυλοδαρμο δεν πρεπει να σε αθοοσουν οταν πεις ''κυρια προεδρε... μου εκλεβε το μηχανακι και εδρασα εν βρασμο'' ?

δεν φτανει που μας εχουν κατακλεψει (ετσι εκλεψαν και το c50 του πατερα μου πριν 2 χροννια) αμα τους σπασεις και την κεφαλα τον μπελα σου βρησκεις... εγω σε γκαραζ την εχω και με αυτα που ακουω φοβαμε. καμια φορα χτυπαει ο συναγερμος μου απο καμια γατα και πεταγομε εξω ετοιμος να κανω σαματα....

Δεν ηταν ετσι ρε γαμωτο η γειτονια. Η αστυνομοα στον Βυρωνα μας ειχε πει οτι ειχαν πιασει καποιοες σπειρες απο Βυρωνα και Καισαριανη αλλα το αμαξι δν βρεθηκε και ουυε θα βρεθει. Μακαρι να το βρεις αλλα δυσκολο φιλε. Τετοια μηχανακια πιστευω τα τρωνε για ανταλλακτικα. Βλεπεις δν βρισκεις ευκολα κινεζικα ανταλλακτικα. Ψαχνε σε αγγελιες μπας και το βρεις ολοκληρο η σε λομματια. Ο Θεος ειναι μεγαλος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά δυστυχώς ακόμα τίποτα! Και μάλιστα όχι μόνο δεν βρίσκονται αλλά βλέπω κατα ριπάς νέες αγγελίες κλοπών... έχουμε μπλέξει με ούνους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε γμτ και οι κωλοασφαλιστικές για αυτό δεν ασφαλίζουν για κλοπή μηχανάκια (με εξαίρεση 1 και τρελλά ασφάλιστρα )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβλεπα σε πασίγνωστο σαιτ με μεταχειρισμένα και το απίστευτο ήταν στον αριθμό των αγγελιών:

60.000 αυτοκίνητα

35.000 μοτό

κάτι σκάφη και άλλα απο 5000 αγγελίες η κάθε κατηγορία

1.000.000+ αγγελίες με ανταλλακτικά!!!!

εντάξει δε λέω, λογικό να είναι πιο πολλά τα ανταλλακτικά αλλά εδω μιλάμε γίνεται της κακομοίρας...

Μεγάλο ποσοστό σίγουρα θα είναι απο κλεμένες μηχανές, και μάλλον μια καλή αρχή για να ψάχνει η αστυνομία.

Τροποποιήθηκε από τον Greekscreamer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα