Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Το ξερεις οτι αυτο (η ενα τετοιο) εχει παει romaniacs ε? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το ξερεις οτι αυτο (η ενα τετοιο) εχει παει romaniacs ε? :P Η φωτογραφια στο λινκ της γραφει: htp://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/gallery/sport/enduro/Erzberg_Rodeo_2010_fotorelacja/yamaha_r1_opona_kostka_enduro.jpg Οπως λεει το 10 πηγε.. Το θεμα ειναι μαλλον οτι μονο πηγε... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Η φωτογραφια στο λινκ της γραφει: htp://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/gallery/sport/enduro/Erzberg_Rodeo_2010_fotorelacja/yamaha_r1_opona_kostka_enduro.jpg Οπως λεει το 10 πηγε.. Το θεμα ειναι μαλλον οτι μονο πηγε... δεν ειχα δει το link. και μονο που ειχε το θρασος να εμφανιστει εκει, πολυ ειναι :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οπως λεει το 10 πηγε.. Το θεμα ειναι μαλλον οτι μονο πηγε... Αυτές οι κατασκευές όπως και διάφορα μεγάλα ονοφ τρέχουν μόνο στον Πρόλογο του Erzberg που ειναι φλατ διαδρομή. Για να μείνω στο θέμα,αυτό που μου κάνει ενύπωση σχετικά με το ER6 είναι ότι αρκετοί στο εξωτερικό τα μετατρέπουν σε ονοφ αλλάζοντας αναρτήσεις,τροχούς ή μόνο λάστιχα.Διάφοροι ιδιοκτήτες στρητ μοτοσυκλετων κάνουν τέτοιες αλχημείες αλλά υπάρχουν πολλά er6(και versys) που έχουν υποστεί διάφορες μετατροπές(ίσως λόγο λειτουργιας κινητηρα και χαμηλού βάρους?δεν ξέρω). Για τον φίλο που ξεκινησε το παρόν θέμα: πέρα απο τα λάστιχα χρειάζεται οπωσδήποτε προστασία το κάτω μέρος,το ψυγείο και ότιδήποτε μπορεί να ακινητοποιήσει την μοτοσυκλέτα ακόμα και σε στατική πτώση. Η πραγματικότητα είναι ότι η κατηγορία δικύλινδρων 650 ον-οφ είναι πολύ φτωχή και τα vstrom,TA700 είναι αρκετά βαριά(φτάνουν σε βάρος τα 800άρια). Το συγκεκριμένο er6 πρέπει να έχει μπροστινό τροχό απο vstrom. Δίπλα σε μια πιο light μετατροπή. Μερικά ακραία παραδείγματα,το δεύτερο είναι υπο κατασκευή και έχει πολύ δουλειά πάνω του. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2015 από τον Λευκάδιος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ανοιγω παλι το θεμα για να να κανω δυο ερωτησεις για το xt660 x.. ωστε να μην εχω απο αυτο λαθος προσδοκιες τωρα που ειμαι ενα βημα πριν την αγορα.. Αρχικά, θελω να πιστευω οτι μπορει ευκολα να κρατησει 110 χλμ σε πορεια δικαβαλο χωρις να ταλαιπωρειται και χωρις η σταθμη της βενζινης να κανει ελευθερη πτωση (εως 5 λιτρα καταναλωση ειναι αποδεκτη).. Τελος θελω να πιστευω επισης οτι θα περασει χωρις παραπονα και με μικρες εστω ταχυτητες οποιονδηποτε απλο δασικο δρομο με πετρουλες/μικρα νεροφαγωματα ή χωματοδρομο νησιου βρει στο διαβα του (δεν μιλαω για enduro καταστασεις) με τα dual λαστιχακια που θα φορεσει.. Το xt r για να σας προλαβω δεν το σκεφτομαι μιας και δεν μου αρεσει οπτικα ουτε θα ειναι αντιστοιχα fun οπως ενα smr (εστω και αν το xt για smr ειναι low profile). Και τα on off οπως εξηγησα στο πρωτο post ειναι μη "ερωτευσιμα" στα ματια μου. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2015 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 E nai αυτά τα κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Ααααανετα θα μπει οπου θες το xtx φιλε(εντος λογικης παντα). Επισης το λαστοιχο που σκεφτοσουν ειναι πολυ καλο και σε δρομο και σε χωματοδρομο. Μια χαρα θα εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Εγώ το XT-R θα πρότεινα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Ανοιγω παλι το θεμα για να να κανω δυο ερωτησεις για το xt660 x.. ωστε να μην εχω απο αυτο λαθος προσδοκιες τωρα που ειμαι ενα βημα πριν την αγορα.. Αρχικά, θελω να πιστευω οτι μπορει ευκολα να κρατησει 110 χλμ σε πορεια δικαβαλο χωρις να ταλαιπωρειται και χωρις η σταθμη της βενζινης να κανει ελευθερη πτωση (εως 5 λιτρα καταναλωση ειναι αποδεκτη).. Τελος θελω να πιστευω επισης οτι θα περασει χωρις παραπονα και με μικρες εστω ταχυτητες οποιονδηποτε απλο δασικο δρομο με πετρουλες/μικρα νεροφαγωματα ή χωματοδρομο νησιου βρει στο διαβα του (δεν μιλαω για enduro καταστασεις) με τα dual λαστιχακια που θα φορεσει.. Το xt r για να σας προλαβω δεν το σκεφτομαι μιας και δεν μου αρεσει οπτικα ουτε θα ειναι αντιστοιχα fun οπως ενα smr (εστω και αν το xt για smr ειναι low profile). Και τα on off οπως εξηγησα στο πρωτο post ειναι μη "ερωτευσιμα" στα ματια μου. εννοείται οτι πάει και δε θα έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το xt660r μιας και έχουν το ίδιο βάρος συνεπώς χαμηλές ταχύτητες, το μόνο θέμα διαφοροποίησης είναι οτι το xtr μπορεί έχει καλύτερη πρόσφυση εάν φορέσει 50-50 λάστιχο και 2) το spring rate του xtx είναι σκληρότερο για χρήση δρόμου βάζεις mt60corsa στις 17αρες και όταν μπαίνεις σε χωματόδρομο να χαμηλώνεις πιέσεις στα λάστιχα για να έχεις ανετότερο rebound 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Δεν έχει νόημα πάντως να πάρεις το xtx. Ίδιοι τροχοί με το ER, παρόμοιο (αν θυμάμαι σωστά) βάρος, παρόμοιες (περίπου) αναρτήσεις, το μόνο που σου δίνει είναι λίιιιιγο μεγαλύτερο ground clearance. Δεν είναι upgrade, κατ'εμέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν έχει νόημα πάντως να πάρεις το xtx. Ίδιοι τροχοί με το ER, παρόμοιο (αν θυμάμαι σωστά) βάρος, παρόμοιες (περίπου) αναρτήσεις, το μόνο που σου δίνει είναι λίιιιιγο μεγαλύτερο ground clearance. Δεν είναι upgrade, κατ'εμέ. Τα 10 λιγοτερα κιλα, το τιμονι και η θεση οδηγησης προσφερουν καλυτερο ελεγχο στις ζορικες καταστασεις, λιιγο πιο μαλακες αναρτησεις, υψος και λογικα δεν θα ζεσταινεται με λιγα χλμ σε δυσβατα μερη τοσο ευκολα.. ολα αυτα ας πουμε θα διευρυνουν λιγο την γκαμα των επιλογων.. ο λογος που δισταζω να δωσω το er ειναι οτι εχει πολυ λιγα χλμ και ειναι σε αψογη κατασταση χωρις καν στατικη πτωση και συντηρημενο τυπικοτατα τη στιγμη που δεν βρισκω xt σε αποδεκτη για μενα κατασταση και καποια λιγα που υπαρχουν ειναι κοστολογημενα ακριβα κατα τη γνωμη μου.. οποτε η τραμπα μοιαζει περισσοτερο με λαθος deal παρα με φυσιολογικη μεταβαση. Θα πρεπει να ρισκαρω μηπως βρω το σωστο xt σε νορμαλ τιμη αν και οποτε... τωρα για το r δεν θελω να συμβιωνω με αυτους τους τροχους για 180 χλμ δρομου για να περασω απλα πιο ανετα 10 χλμ χωματοδρομου ασε που οπτικα χανει πολυ.. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2015 από τον ilikeyourbike 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Σαφως καλυτερη επιλογη το xtx. Στο δρομο οι τροχοι του R θα ειναι μαρτυριο, ειδικα στους ελιγμους μεσα στην κινηση και θα εχει γενικοτερα πιο "βαριεστημενο" στησιμο. Φυσικα ειναι και πιο ασχημο. Το xtx ειναι πιο ετοιμοπολεμο για την ασφαλτο και δε θα εχει θεμα σε κανεναν απολυτως χωματοδρομο. Εδω αλλοι μπαινουν με παπιοσκουτερ και αυτοκινητα μην τρελαθουμε κι' ολας. Τωρα αμα μπεις σε σκληρα μονοπατια νομιζοντας οτι εχεις enduro αλλαζουν τα πραγματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες