Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Έχω βρεί αυτούς, έχει κανείς γνώμη/εμπειρία; Σπάι 5000μ Σπάι 5000μ '13 Στίλ μέιτ 886χ Στίλ μέιτ 886ω Κάποιον άλλο παρόμοιο ίσως; Αλλά με στειλεειδοποίηση πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Μήπως θες να πεις τηλεειδοποίηση; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχω δοκιμάσει και τους 2 steelmate, είναι φοβεροί για τα λεφτά τους. Edit: Η μόνη διαφορά είναι πως το ένα είναι με μπαταρίες και το άλλο φορτίζει με usb. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2015 από τον CrazyTsach 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Έχω δοκιμάσει και τους 2 steelmate, είναι φοβεροί για τα λεφτά τους. Edit: Η μόνη διαφορά είναι πως το ένα είναι με μπαταρίες και το άλλο φορτίζει με usb. Το σπάι όμως έχει και αισθητήρα κίνησης και κεραία(καλύτερη στειλεειδοποίηση λογικά) και δύο χειριστήρια με οθόνη και είναι και πιό διαδεδομένο απο ότι κατάλαβα. Εσύ θα πήγαινες πάλι στο στίλ μέιτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Στιλ μειτ και απο μένα. Και αυτό έχει κεραία. Έχω το 886χ και είναι μια χαρά. Επίσης μην κοιτάς την εμβέλεια τους. Κανένα δεν πιάνει ουτε τα μισά αποσα λένε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Το σπάι όμως έχει και αισθητήρα κίνησης και κεραία(καλύτερη στειλεειδοποίηση λογικά) και δύο χειριστήρια με οθόνη και είναι και πιό διαδεδομένο απο ότι κατάλαβα. Εσύ θα πήγαινες πάλι στο στίλ μέιτ; μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε... "στειλεειδοποίηση" δεν υπάρχει... ΤΗΛΕειδοποίηση λέγεται! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε... "στειλεειδοποίηση" δεν υπάρχει... ΤΗΛΕειδοποίηση λέγεται! Προφανώς είναι λογοπαίγνιο το στείλεειδοποίηση ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Προφανώς είναι λογοπαίγνιο το στείλεειδοποίηση ;) προφανώς έτσι το άκουσε από κάποιον και νομίζει ο άνθρωπος πως έτσι λέγεται... Μην το πει και παραέξω όμως γιατί θα τον κοροϊδεύει ο κόσμος... Ειδικά αν πάει σε μαγαζί με συναγιαρμούς και ζητήσει έναν με "στειλεειδοποίηση" θα είναι σαν να του λέει "χρέωσε με παραπάνω" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ α ρε Μιχάλη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ α ρε Μιχάλη... Ε μα άδικο έχω;;; Σε αυτό που ρωτάει τώρα ο φίλος, προσωπικά έχω τον META με τηλεειδοποίηση, αλλά αν παρεμβάλονται πολλά κτήρια ανάμεσα τότε η απόσταση στην οποία πιάνει είναι αρκετά μικρή. Συν ότι δεν είναι μπρελόκ αυτό που βαράει, αλλά σαν pager που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου... κάτι όχι και τόσο εύχρηστο. Αλλά για να το έχεις μόνιμα στο σπίτι είναι μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ στειλεειδοποίηση θα το λέω από εδώ και πέρα πάντως :P Τρελή ατάκα ο Στραβόξυλος !! Προφανώς παίζει με τις λέξεις Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2015 από τον Wolf1138 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το σπάι όμως έχει και αισθητήρα κίνησης και κεραία(καλύτερη στειλεειδοποίηση λογικά) και δύο χειριστήρια με οθόνη και είναι και πιό διαδεδομένο απο ότι κατάλαβα. Εσύ θα πήγαινες πάλι στο στίλ μέιτ; Επειδή με τον όρο αισθητήρας κίνησης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, θα σου πω τι έχουν οι στιλμέιτ. Συναγερμό, προφανώς. Πολύ καλή ευαισθησία. Έχει 2 χειριστήρια, το ένα το κλασσικό, το άλλο με οθόνη, αυτό με την οθόνη, είναι αυτό που δονείται και χτυπάει άμα υπάρξει άγγιγμα στη μηχανή. Έχω λατρέψει την ένδειξη της μπαταρίας. Στη δείχνει στο τηλεχειριστήριο κάθε φορά που κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις. π.χ. 13.5.V Έχει σειρήνα sos, κλασσικά. Έχει και κάτι άλλο που αν είναι ξεκλείδωτο και στο πάρουν, αν το κλειδώσεις, σβήνει. Τίμιο κι αυτό. Αυτά θυμάμαι τώρα, εγώ από τότε που έτυχε και τον είχε ένα xt που πήρα, τον έχω βάλει σε όλα τα υπόλοιπα 600άρια που πέρασαν απ'τα χέρια μου. Επίσης για Αθήνα, ο μηχανικός μου τον βάζει (τον συναγερμό εννοώ) με 120€ (αγορά-τοποθέτηση) αν ενδιαφέρεται κανείς, γιατί άμα τον πάρεις 120€ και πληρώσεις άλλα 30-40€ εργασία ξεφεύγει η φράση "φθηνός συναγερμός". Μιχάλη, μην ψαρώνεις! Είναι λογοπαιγνιάς το παιδί. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον CrazyTsach 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Αρχικά μέχρι να έρθει η ειδοποιήση είναι τηλεειδοποίηση. Από τη στιγμή όμως που θα στείλει την πρώτη ειδοποίηση, λέγεται ΣΤΕΙΛΕειδοποίηση :crazy: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) η καλύτερη προστασία είναι η αόρατη κλειδαρία. εγώ αγόρασα μια αόρατη κλειδαριά με αόρατα καλώδια και πλέον δεν μπορεί να το κλέψει κανείς :tooth: :tooth: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον Alex21 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Έχω δοκιμάσει και τους 2 steelmate, είναι φοβεροί για τα λεφτά τους. Edit: Η μόνη διαφορά είναι πως το ένα είναι με μπαταρίες και το άλλο φορτίζει με usb. Στιλ μειτ και απο μένα. Και αυτό έχει κεραία. Έχω το 886χ και είναι μια χαρά. Επίσης μην κοιτάς την εμβέλεια τους. Κανένα δεν πιάνει ουτε τα μισά αποσα λένε. Τα καλώδια ταιριάζουν σε όλες τις μηχανές; αν όχι απευθείας με μια μικρή μόντα τουλάχιστον; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 ................. Επίσης για Αθήνα, ο μηχανικός μου τον βάζει (τον συναγερμό εννοώ) με 120€ (αγορά-τοποθέτηση) αν ενδιαφέρεται κανείς, γιατί άμα τον πάρεις 120€ και πληρώσεις άλλα 30-40€ εργασία ξεφεύγει η φράση "φθηνός συναγερμός". Θα σ' έχουμε στα υπόψη λοιπόν. Τα καλώδια ταιριάζουν σε όλες τις μηχανές; αν όχι απευθείας με μια μικρή μόντα τουλάχιστον; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimbabou 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Τα λογοπαίγνια δίνουν και παίρνουν....Το "Στειλεειδοποίηση" (που έχει την πλάκα του εδω που τα λέμε) παει στην κατηγορία μανισιο,καρμπυλατερ κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Τα καλώδια ταιριάζουν σε όλες τις μηχανές; αν όχι απευθείας με μια μικρή μόντα τουλάχιστον; Υποθέτω πως μπαίνει σε όλες όσες έχουν μπαταρία :P . Ρώτα αν είναι αλλά δεν νομίζω πως παίζει πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John_zarko 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 καλησπερα παιδια , να ξεθαψω λοιπον και εγω με την μερια μου το τοπικ . Αξιζει και θα αντεχει στην μπαταρια του παπιου ο συναγερμος με "τηλεειδοποιηση" ? η απλα να παω σε εναν απλο συναγερμο ? αν εχετε να προτεινεται καποιον συναγερμο με η χωρις τηλεειδοποιηση πολυ ευχαριστως . Εχω κοιταξει τον steelmate 886xo και εχω ενθουσιαστει με τα βιντεακια που ειδα απ το youtube με την χρηση του κλπ κλπ . δε θελω ομως να παω να πεταξω ετσι ενα 100αρικο+ για κατι που δεν χρειαζεται η δεν το σηκωνει ενα παπι γι και ρωταω μηπως καποιον ξερει κατι παραπανω στο θεμα αυτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Theoritically οι αναγραφόμενες καταναλώσεις των συναγερμών είναι πολύ μικρές. Απο κει και πέρα ρόλο παίζει αφενός η κατάσταση της μπαταρίας του παπιού, αν μπορεί δηλαδή να κρατάει το φορτίο που της δίνει το δυναμό, αφετέρου πόσο συχνά το κινείς. Αν κινείται καθημερινά για κάνα μισάωρο τουλάχιστον συνεχόμενα, προλαβαίνει η μπαταρία να φορτώνει οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.Απο την άλλη τα παπάκια έχουν και μανιβέλα οπότε και να μείνεις κάποια στιγμή με 2 μανιβελιές έφυγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Την μπαταρια του παπιου δεν την αντεχει το ιδιο το παπι που να βαλεις κ συναγερμο επανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σιδ.Σταυρος 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Να συμπληρωσω επι του θεματος ετσι εγκυκλοπαιδικα που λενε: ειχα συναγερμο με τηλεειδοποιηση και τον εβγαλα μετα απο καιρο γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Η εμβελεια δεν ειναι αυτη που γραφει [καλωδια τρολλευ-μετασχηματιστες ΔΕΗ-γυαλινα κτηρια κλπ την μειωνουν,με πεταγε επανω στον υπνο μου πχ 3 το πρωϊ γιατι καποιος περασε] και ειχε κραδασμο,μου καταναλωνε την μπαταρια γρηγοροτερα,επρεπε τα κλειδια εμ το χειριστηριο αν ειναι παντα στο κομοδινο ή το τραπεζι της κουζινας ωστε να ακουσω αν χτυπησει,καποια φορα το εβγαλα και το αφησα σπιτι και οταν κατεβηκα κατω να μαστορεψω και ανοιξα αυτος φυσικα και χτυπησε και βγηκε στο μπαλκονι η γυναικα μου και φωναζε "κλεφτης". Θα ξαναεβαζα μονο στην περιπτωση που το ειχα σε πυλωτη ή γκαραζ απο κατω μου και αμα χτυπαγε σημαινε κατα 99% πως βαζει χερι καποιο λαμογιο αλλιως δεν αξιζει το αγχος. Υπαρχει φυσικα κι η περιπτωση πχ ταξιδι και εχεις πραγματα και εισαι σε καφετερια με οχι αμεση επαφη οποτε ενταξει δικαιολογειται να το εχεις ΟΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες